ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کار نکردن wifi لپ تاپ

emadd69
09-06-2017, 18:14
سلام دوستان . خسته نباشید

دوستان دیشب سیستم ( لپ تاپ Probook 4540s ) گذاشته بودم واسه دانلود شبانه . رفتم بیرون و برگشتم دیدم لپ تاپ خاموش شده . 2/3 بار لز طریق کلید پاور سعی کردم روشن کنم اما نشد . خلاصه باتری رو جا به جا کردم و روشن شد .
اما بعد از اون جریان ووای فای لپ تاپ کار نمیکنه . یعنی روی اون مانیتور پایین که میزنم هیچ شبکه ای رو نشون نمیده . در حالیکه من همیشه با وای فای لپ تاپ کار میکردم . درایورش هم مشکلی نداشت . با گوشیم مثل همیشه به مودم وصل میشم اما لپ تاپم مودم رو پیدا نمیکنه . یه مودم دیگه هم تست کردم اما بازم مشکل پابرجاست .
حتی امروز ویندوز رو عوض کردم و درایور رو اول با drivepack و بعد از طریق خود ویندوز هم نصب کردم اما بازم مشکل پابرجاست .

مشکل چیه دوستان ؟ چاره چیه ؟
امکان داره مشکل سخت افزاری پیدا کرده باشه ؟

ممنون

ardeshir n
10-06-2017, 08:41
سلام دوستان . خسته نباشید

دوستان دیشب سیستم ( لپ تاپ Probook 4540s ) گذاشته بودم واسه دانلود شبانه . رفتم بیرون و برگشتم دیدم لپ تاپ خاموش شده . 2/3 بار لز طریق کلید پاور سعی کردم روشن کنم اما نشد . خلاصه باتری رو جا به جا کردم و روشن شد .
اما بعد از اون جریان ووای فای لپ تاپ کار نمیکنه . یعنی روی اون مانیتور پایین که میزنم هیچ شبکه ای رو نشون نمیده . در حالیکه من همیشه با وای فای لپ تاپ کار میکردم . درایورش هم مشکلی نداشت . با گوشیم مثل همیشه به مودم وصل میشم اما لپ تاپم مودم رو پیدا نمیکنه . یه مودم دیگه هم تست کردم اما بازم مشکل پابرجاست .
حتی امروز ویندوز رو عوض کردم و درایور رو اول با drivepack و بعد از طریق خود ویندوز هم نصب کردم اما بازم مشکل پابرجاست .

مشکل چیه دوستان ؟ چاره چیه ؟
امکان داره مشکل سخت افزاری پیدا کرده باشه ؟

ممنون
درود بر شما.
چک کنید یه موقع درایور/آداپتور ایراد نداشته باشند.
درایور رو reinstall کنید.یا آپدیت کنید.
ویندوز رو آپدیت کنید.

Sent from my K00E using Tapatalk

emadd69
10-06-2017, 13:06
خیلی عجیبه

بعد از اون جریان که لپ تاپ خود به خود خاموش شد و چند بار درایور رو پاک و نصب کردم حتی ویندوز رو هم عوض کردم اما درست نشد . دیشب دوباره لپ تاپ خاموش شد مثل دفه قبل !!!
مجددا باتری رو بیرون آوردم و جا زدم ، وقتی روشن شد ، وای فای وصل شد !!!!

دوستان به نظرتون این مشکل خاموش شدن لپ تاپ چیه ؟ امکان داره مشکل از باتری باشه ؟ البته هر دو بار که خاموش شده ، لپ تاپ توی شارژ بوده .

ardeshir n
10-06-2017, 13:26
خیلی عجیبه

بعد از اون جریان که لپ تاپ خود به خود خاموش شد و چند بار درایور رو پاک و نصب کردم حتی ویندوز رو هم عوض کردم اما درست نشد . دیشب دوباره لپ تاپ خاموش شد مثل دفه قبل !!!
مجددا باتری رو بیرون آوردم و جا زدم ، وقتی روشن شد ، وای فای وصل شد !!!!

دوستان به نظرتون این مشکل خاموش شدن لپ تاپ چیه ؟ امکان داره مشکل از باتری باشه ؟ البته هر دو بار که خاموش شده ، لپ تاپ توی شارژ بوده .
احتمال افزایش جریان برق هست!

Sent from my K00E using Tapatalk

emadd69
17-08-2017, 11:48
دوباره لپ تاپم همین مشکل رو پیدا کرد . حتی ویندوز رو از 7 به 8.1 تغییر دادم . کلیه درایور ها رو هم نصب کردم اما بازم wifi کار نمیکنه .