مشاهده نسخه کامل
: سوال: بالاخره محلول آب نمک میکروب کش هست یا نه ؟
MOHAMMAD_ASEMOONI
08-06-2017, 18:16
سلام دوستان
همه جای نت و همه ی برنامه های پزشکی پر شده از این جمله :
آب نمک سبزیجات را ضد عفونی نمیکند . از محلول ضدعفونی استفاده کنید
اما از طرف دیگه همه پزشکان میگن:
غرغره کردنِ آب نمک و شستشوی داخل بینی با آب نمک رقیق (محلول 1% )باعث ضدعفونی شدنِ داخل بینی و دهان و حلق میشه و از خیلی بیماریهای عفونیِ جلوگیری میکنه
============================
اگر آب نمک میکرب کشه پس چرا میگن سبزیجات رو ضد عفونی نمیکنه ؟
اگر میکرب کش نیست پس چرا میگن دهان و بینی و حلق رو با غرغره ی آب نمکِ ولرم ضدعفونی کنید ؟
یعنی میکربهای سبزیجات با میکربهای دهان و بینی و حلق فرق میکنه ؟
یعنی آب نمک میکربهای دهان و بینی و حلق رو میکشه اما میکربهای سبزیجات رو نمیکشه ؟
از قدیم , نمک سود کردن یک روش برای ضدعفونی و جلوگیری از فساد مواد غذائی بوده و مؤثر هم بوده . قبل از اختراع یخچال,با نمک سود کردن مانع فاسد شدنِ گوشت میشدند . هنوز هم در بعضی جاها انجام میشه
با تشکر
سلام دوستان
همه جای نت و همه ی برنامه های پزشکی پر شده از این جمله :
آب نمک سبزیجات را ضد عفونی نمیکند . از محلول ضدعفونی استفاده کنید
اما از طرف دیگه همه پزشکان میگن:
غرغره کردنِ آب نمک و شستشوی داخل بینی با آب نمک رقیق (محلول 1% )باعث ضدعفونی شدنِ داخل بینی و دهان و حلق میشه و از خیلی بیماریهای عفونیِ جلوگیری میکنه
============================
اگر آب نمک میکرب کشه پس چرا میگن سبزیجات رو ضد عفونی نمیکنه ؟
اگر میکرب کش نیست پس چرا میگن دهان و بینی و حلق رو با غرغره ی آب نمکِ ولرم ضدعفونی کنید ؟
یعنی میکربهای سبزیجات با میکربهای دهان و بینی و حلق فرق میکنه ؟
یعنی آب نمک میکربهای دهان و بینی و حلق رو میکشه اما میکربهای سبزیجات رو نمیکشه ؟
از قدیم , نمک سود کردن یک روش برای ضدعفونی و جلوگیری از فساد مواد غذائی بوده و مؤثر هم بوده . قبل از اختراع یخچال,با نمک سود کردن مانع فاسد شدنِ گوشت میشدند . هنوز هم در بعضی جاها انجام میشه
با تشکر
آب نمک التهاب رو بهبود می بخشه، ضد عفونی نمی کنه. برای همین هم داخل دهان یا بینی یا گلو در صورتی که ملتهب باشه کمک می کنه، در صورتی که عفونت باشه خیر. از اون طرف هم چون pH آب نمک بالاست باعث میشه محیط برای رشد بیشتر باکتری ها مناسب نباشه.
روانپریش
26-12-2020, 13:54
سلام دوستان
همه جای نت و همه ی برنامه های پزشکی پر شده از این جمله :
آب نمک سبزیجات را ضد عفونی نمیکند . از محلول ضدعفونی استفاده کنید
اما از طرف دیگه همه پزشکان میگن:
غرغره کردنِ آب نمک و شستشوی داخل بینی با آب نمک رقیق (محلول 1% )باعث ضدعفونی شدنِ داخل بینی و دهان و حلق میشه و از خیلی بیماریهای عفونیِ جلوگیری میکنه
============================
اگر آب نمک میکرب کشه پس چرا میگن سبزیجات رو ضد عفونی نمیکنه ؟
اگر میکرب کش نیست پس چرا میگن دهان و بینی و حلق رو با غرغره ی آب نمکِ ولرم ضدعفونی کنید ؟
یعنی میکربهای سبزیجات با میکربهای دهان و بینی و حلق فرق میکنه ؟
یعنی آب نمک میکربهای دهان و بینی و حلق رو میکشه اما میکربهای سبزیجات رو نمیکشه ؟
از قدیم , نمک سود کردن یک روش برای ضدعفونی و جلوگیری از فساد مواد غذائی بوده و مؤثر هم بوده . قبل از اختراع یخچال,با نمک سود کردن مانع فاسد شدنِ گوشت میشدند . هنوز هم در بعضی جاها انجام میشه
با تشکر
به نظرم آب نمک یک میکروب و باکتری کش قوی و طبیعی هست بعضیها بخاطر این میگن نیست که فروش مواد شیمایی بیشتر بشه
mohsenP3000
26-12-2020, 17:59
سلام دوستان
همه جای نت و همه ی برنامه های پزشکی پر شده از این جمله :
آب نمک سبزیجات را ضد عفونی نمیکند . از محلول ضدعفونی استفاده کنید
اما از طرف دیگه همه پزشکان میگن:
غرغره کردنِ آب نمک و شستشوی داخل بینی با آب نمک رقیق (محلول 1% )باعث ضدعفونی شدنِ داخل بینی و دهان و حلق میشه و از خیلی بیماریهای عفونیِ جلوگیری میکنه
============================
اگر آب نمک میکرب کشه پس چرا میگن سبزیجات رو ضد عفونی نمیکنه ؟
اگر میکرب کش نیست پس چرا میگن دهان و بینی و حلق رو با غرغره ی آب نمکِ ولرم ضدعفونی کنید ؟
یعنی میکربهای سبزیجات با میکربهای دهان و بینی و حلق فرق میکنه ؟
یعنی آب نمک میکربهای دهان و بینی و حلق رو میکشه اما میکربهای سبزیجات رو نمیکشه ؟
از قدیم , نمک سود کردن یک روش برای ضدعفونی و جلوگیری از فساد مواد غذائی بوده و مؤثر هم بوده . قبل از اختراع یخچال,با نمک سود کردن مانع فاسد شدنِ گوشت میشدند . هنوز هم در بعضی جاها انجام میشه
با تشکر
سلام دوست عزيز
ببينيد ميكروب كه ميكروب هست اين درسته ولي در سبزي كه خريد مي كنيد مقدار چند صد ميليارد برابر اونچه در بيني يا دهان هست وجود داره. براي همين از محلول ضدعفوني يا گندزدا استفاده مي كنند اون هم يك قطره و بعد هم بايد چند بار آب كشي كرد. خود ما از سركه استفاده مي كرديم به جاي ضدعفوني تا اخبار گفت كه سبزي هاي تهران با آب فاضلاب آبياري مي شه.
و بله دقيقا هنوز هم گوشت و ماهي و خيلي چيزهاي ديگه رو با نمك از فسادش جلوگيري مي كنند. چون اصولا در محيط هاي نمكي فعاليت باكتريايي كمتر هست (بسته به غلظت نمك).
نمي دونم جواب سوال شما رو تونستم بدم يا خير.:»
آلودگی سبزیجات بصورت ویروسی باکتریایی و انگلی هست که صرفا با آب و نمک گند زدایی نمیشه !
مثلا انگل فاسیولا که به کبد حمله میکنه و در مرحله شستشو با نمک نمیشه از بین بردش و باید یکبار با ماده ای مثل مایع ظرفشویی به مقدار کم شستشو بشه که بخشی از سبزیجات جدا بشه و یکبار هم با ماده گند زدا مخصوص شستشوی میوه تمیز بشه
نحوه گندزدایی ویروس و باکتری از میوه ها و سبزیجات :
دکترای بهداشت محیط و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی نحوه گندزدایی ویروس و باکتری از میوه ها و سبزیجات را تشریح کرد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] C%20%D8%B3%D8%A8%D8%B2%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AA.jpg]
به گزارش پایگاه خبری وبدا، دکتر مهدی قربانیان با بیان اینکه سبزیجات و میوه ها این پتانسیل را دارند که مانند سایر دیگر سطوح، ویروس به روی آن ها بنشیند، اظهار کرد: با توجه به اینکه کووید 19 ویروس سنگینی است با عطسه بر روی نخستین سطحی که قابلیت ته نشینی دارد، نشست می کند.
وی در پاسخ به این سوال که چگونه سبزی و میوه را بشوییم؟ افزود: هر وسیله ای که از بیرون خرید کرده ایم در منزل باید محیطی را در نظر بگیریم که پلاستیک ها را جدا کرده و در ظرفی درب دار نگه داشته و با زباله ها از منزل خارج کنیم.
وی ادامه داد: سپس میوه ها را در ظرفی ریخته شده به روی سینک ظرفشویی بگذاریم و با مواد شوینده شست و شو دهیم تا آلودگی سطحی از بین برود و در نهایت سینک را با مواد گندزدا دارای پایه الکل یا کلر شست و شو دهیم .
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی با بیان اینکه سبزیجات شست و شوی سخت تری دارند که باید با دقت بیشتری انجام شود، توضیح داد: ابتدا شست و شوی سطحی برای جداسازی گل و لای و سپس بسته به حجم سبزی ظرفی مرتفع را در نظر بگیریم.
دکتر قربانیان اضافه کرد: اگر ظرفمان حجم 5 لیتر را گنجایش دارد، 5 لیتر آب و سه الی 5 قطره مایع ظرفشویی به ازای هر 5 لیتر اضافه کرده و هم می زنیم تا کف آلود شود، سپس سبزی درون ظرف قرار گرفته و 5 دقیقه زمان می دهیم تا اگر تخم انگلی به سبزی چسبیده جدا شود.
وی ادامه داد: ظرف شست و شوی سبزی باید مرتفع باشد تا تخم انگل ها ته نشین شوند.
وی با بیان اینکه پس از اتمام 5 دقیقه، سبزی را با دست برداریم و به ظرفی دیگر انتقال دهیم، گفت: اگر با همان آب سبزی را در ظرف دیگر بریزیم، همه تخم انگل های ته نشین شده دوباره به ظرف دیگر اضافه می شود.
دکترای بهداشت محیط با اشاره به اینکه ویروس کووید19 نیز تا حد زیادی در این مرحله جدا شده و تراکم ویروس کاهش می یابد، تصریح کرد: اما در مرحله بعد جهت اطمینان خاطر بیشتر حتی اگر ویروس کرونایی هم نباشد، به دلیل باکتری هایی که همراه سبزی وجود دارند به ازای 5 لیتر آب، یک گرم پودر پر کلرین 70 درصد را اضافه می کنیم.
دکتر قربانیان ادامه داد: در این مرحله 5 دقیقه زمان می دهیم و سپس سبزی را با آب معمولی آبکشی می کنیم تا این غلظت، باکتری و ویروس ها را از بین ببرد.
منبع مطلب ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 5%D8%A7%D9%84%D9%8A/%D9%86%D8%AD%D9%88%D9%87-%DA%AF%D9%86%D8%AF%D8%B2%D8%AF%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D9%88%DB%8C%D8%B1%D9%88%D8%B3-%D9%88-%D8%A8%D8%A7%DA%A9%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D9%85%DB%8C%D9%88%D9%87-%D9%87%D8%A7-%D9%88-%D8%B3%D8%A8%D8%B2%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AA)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.