ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : FIFA 18 | فیفا 18

irmpmn
08-06-2017, 09:29
شرکت الکترونیک آرتز رسما فیفا 18 را با کاور کریستیانورونالدو معرفی کرد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

طبق برنامه روز قبل، شرکت EA نسخه جدید سری فیفا را معرفی کرد. ستاره جدید کاور فیفا 18 نیز برنده چمپیونز لیگ امسال، یعنی کریستیانو رونالدو از تیم رئال مادرید است. تریلر رونمایی را می توانید در پایین مشاهده کنید:

فیفا 18 در بیست و نهم سپتامبر سال 2017 (برابر با 7 مهرماه) روی پلتفرم های پلی استیشن 4، اکس باکس وان، پی سی، اکس باکس 360، پلی استیشن 3 و نینتندو سوییچ منتشر خواهد شد. شایعه شده که نسخه سوییچ با دو پلتفرم نسل حاضر دیگر فرق می کند و از انجین فراست بایت پشتیبانی نخواهد کرد. از طرفی بخش Journey که در فیفا 17 معرفی شده بود نیز روی پلتفرم سوییچ وجود ندارد. البته هنوز شرکت EA در این باره صحبتی نکرده است.
نکته مهم این است که فیفا 18 بازیکنان افسانه ای (بازیکنان بازنشسته ای که در تیم فیفا آلتیمت حضور دارند) را در بخش «آیکن» قرار خواهد داد. طبق گفته های EA، کارت های آلتیمیت تیم یا همان آیکن ها برخلاف قبل روی تمام پلتفرم ها در دسترس خواهد که شامل ستاره برزیلی یعنی رونالدو نیز خواهد بود.
بازی سه نسخه مجزا خواهد داشت: نسخه استاندارد، نسخه رونالدو و نسخه ICON. در نسخه رونالدو و ICONS می توانید سه روز زودتر از عرضه به بازی دسترسی داشته باشید. با خرید نسخه ICONS محتواهای جدیدی در بخش آلتیمیت نیز برایتان آزاد خواهد شد
اگر هر کدام از این سه نسخه را پیش خرید کرده باشید، می توانید از کریستیانو رونالدو در بخش آلتیمیت تیم استفاده کنید. محتویات بسیاری با ارزش حداکثر 60 دلار نیز در اختیاری افرادی که بازی را پیش خرید کرده اند قرار خواهد گرفت
علاوه بر آن، اگر عضو EA Access یا Origin هستید می توانید تا 10 ساعت از بازی را از تاریخ 21 ام سپتامبر و زودتر از موعد تجربه کنید.

منبع:
Dual Shockers

پ ن : هرسال این موقع ها پیدام میشه :n02:

saeed.bp
17-08-2017, 11:16
سلام. pes 2018 کی میاد توی بازار ؟

dr_shahrooz
07-09-2017, 00:21
چقد امسال کم پست شده فیفا !! طرفدارا کجان پس؟ من بازی رو پیش خرید کردم و منتظرم که بیاد،امیدوارم باگ هاش کم شده باشه

Dr.Hate
07-09-2017, 14:45
تو التیمیت کارت های فصل پیش میپره؟ این زحمت به باد میره!

dr_shahrooz
18-09-2017, 12:38
دمو رو بازی کردم،فقط در یک جمله میتونم بگم این بازی بهترین بازی فوتبالی بود که تو عمرم بازی کردم

Spaniuly
18-09-2017, 16:45
بله بی نظیر بود بازی. بی نهایت عالی و بی نقص شده این فیفا 18
شهروز سیو جورنی فیفا 17 ات رو روی سرورای EA آپلود کردی؟
فکر کنم اگه پراگرس فیفا17 رو آپ کنی توی فیفا 18 می تونی جورنی 2 رو ادامه همون رو بری

Spaniuly
21-09-2017, 23:24
بازی که هنوز ریلیز نشده چرا اومده توی این بخش؟
کسی هست که سیو جورنی رو روی سرور EA آپلود کرده باشه؟

امید رض
24-09-2017, 21:25
فیفا ۱۸ و پیش بینی بازیکنان سرشناس دنیا از نمره خودشان؛ اعتماد بنفس کاذب ویدال و زیاده خواهی رونالدو!

وبسایت رسمی برنامه نود - بازی ویدئویی محبوب فیفا ۱۸ به زودی وارد بازار می شود. در آستانه ارائه رسمی این بازی ویدئویی، برخی از ستارگان فوتبال دنیا در مورد نمره ای که کارشناسان بازی فیفا برایشان در نظر گرفته اند اظهار نظر کردند.
به گزارش وبسایت نود، برخی بازیکنان در مصاحبه ای که اخیرا با نمایندگان بازی فیفا ۱۸ داشتند نظرشان را در مورد نمره ها و ضریب هایی که در این بازی برای عملکردشان در نظر گرفته شده ابراز کردند.پیش بینی پنج بازیکن در مورد نمره شان برای معیارهایی نظیر سرعت، شوت، پاس ، دریبل، قدرت دفاع کردن و قدرت بدنی در مقابل نمره ای که فیفا ۱۸ برایشان در نظر گرفته بدین شرح است:داوید لوئیز از چلسی:
پیش بینی : سرعت ۷۸، شوت ۸۰ ، پاس ۸۰ ، دریبل ۷۰ ، دفاع ۸۳ ، قدرت بدنی ۷۸ ، مجموع ۸۵
نمره واقعی: سرعت ۷۰ ، شوت ۶۴ ، پاس ۷۴ ، دریبل ۷۱ ، دفاع ۸۴ ، قدرت بدنی ۸۱ ، مجموع ۸۶
کایل واکر از منچسترسیتی:
پیش بینی : سرعت ۹۲ ، شوت ۷۳ ، پاس ۷۸ ، دریبل ۸۹ ، دفاع ۸۰ ، قدرت بدنی ۷۹ ، مجموع ۸۳ یا ۸۴
نمره واقعی: سرعت ۹۰ ، شوت ۶۳ ، پاس ۷۳ ، دریبل ۷۶ ، دفاع ۸۰ ، قدرت بدنی ۸۱ادن هازارد از چلسی:
پیش بینی: سرعت ۹۰، شوت ۸۹ ، پاس ۸۸، دریبل ۹۸ ، دفاع ۵ ، قدرت بدنی ۸۵،مجموع ۹۰
نمره واقعی: سرعت ۹۰ ، شوت ۸۲ ، پاس ۸۴ ، دریبل ۹۲ ، دفاع ۳۲ ، قدرت بدنی ۶۶ ، مجموع ۹۰آندریاس کریستنسن از چلسی
پیش بینی: سرعت ۷۵ ، شوت ۴۵ ، پاس ۷۵ ، دریبل ۶۸ ، دفاع ۸۶ ، قدرت بدنی ۷۲، مجموع ۸۱ یا ۸۲
نمره واقعی : سرعت ۶۴ ، شوت ۳۱ ، پاس ۶۲، دریبل ۶۷ ، دفاع ۸۴ ، قدرت بدنی ۶۹ ، مجموع ۸۱میچی باتشوایی از چلسی
پیش بینی : سرعت ۸۵ ، شوت ۸۲ ، پاس ۷۸ ، دفاع ۷۰ ، مجموع ۹۴ یا ۸۵
نمره واقعی : سرعت ۷۹ ، شوت ۸۰ ، پاس ۵۹ ، دریبل ۷۷ ، دفاع ۲۷ ، قدرت بدنی ۷۴ ، مجموع ۸۰رابرت پیرس به عنوان بازیکن اسبق آرسال هم نمره اش را در زمان حضور در این تیم پیش بینی کرد:
پیش بینی : سرعت ۸۰ ، شوت ۹۰ ، پاس ۸۵ ، دریبل ۹۰ ، دفاع ۵۰ ، قدرت بدنی ۸۰
نمره واقعی: سرعت ۸۸ ، شوت ۸۲ ، پاس ۸۸ ، دریبل ۸۹ ، دفاع ۴۰ ، قدرت بدنی ۶۴ستارگان درجه یک فوتبال دنیا هم چنین پیش بینی هایی را در مورد نمره هایشان داشتند:
آرین روبن از بایرن
پیش بینی:"در فیفا ۱۸ نمره من باید ۸۸ باشد"
نمره واقعی:۸۸آنخل دی ماریا از پاریسن ژرمن
پیش بینی:"۹۳؟"
نمره واقعی: ۸۴متس هوملس از بایرن
پیش بینی :" باید حداقل یک نمره بیش از فیفا ۱۷ داشته باشم (نمره اش در آن بازی ۸۷ بود) نمره دریبل زنی من هم خیلی پائین است!" (نمره دریبل زنی او در فیفا ۱۷ نمره ۷۱ بود"
نمره فعلی: ۸۸ که قدرت دریبل زنی او در نسخه جدید به ۷۲ رسیده است.گریزمن از اتلتیکو مادرید
پیش بینی:" می توانم نمره ای بیش از ۹۹ بدهم؟"
نمره واقعی: ۸۸
توماس مولر از بایرن مونیخ
پیش بینی:"نمره ام باید حداقل ۹۰ باشم. در این تابستان واقعا سخت تمرین کردم!"دله آلی از تاتنهام
پیش بینی:"۸۵ یا ۸۶. شاید هم کمتر."
نمره واقعی:۸۴رابرت لواندوفسکی از بایرن
پیش بینی:"حداقل ۹۰"
نمره واقعی: ۹۱آدرین ربیو از پی اس جی
پیش بینی:"۸۰"
نمره واقعی: ۸۰آرتورو ویدال از بایرن
پیش بینی:"۹۵" (که به نظر می رسد حرفش جدی نیست)
نمره واقعی: ۸۷کریستیانو رونالدو از رئال مادرید
پیش بینی:"ترجیحا ۱۰۰" (با خنده می گوید)
نمره واقعی: 94

بازی FIFA 18 در تاریخ September 29, 2017(مصادف با 7 مهر) برای PC,Xbox one ,PS4,PS3,Xbox 360 و نینتندو سوئیچ منتشر خواهد شد.

Layken
30-09-2017, 11:27
سلام
مثل این که بازی کرک شده.
یک سرچی بزنن بچه ها

Msba
30-09-2017, 11:53
این کار رو steampunks کرده ولی اینکه این کرک روی همه سیستم ها منطبق باشه جایی اعلام نکرده. چون در نسخه های قبلی بار ها کرک ها منتشر می شدند که با سیستم های خاصی کار می کردند.
کسانی که می توانند دانلود کنند و یک تست کنند و نتیجه رو بگن ببینیم چند چندیم.:n02:

امید رض
30-09-2017, 13:45
چقدر عجله دارین پس فردا بازی رو میگیرم ببینم تعریف کنیم:n02:

امید رض
03-10-2017, 16:20
خوب بازی سنگینیه ۴تا دی دی ناین :n02:
داره ریخته میشه تو سیستم تا اطلاعات بعدی
خوب این خوبه که فوتبال دی وی دی هاش زیاد باشه من فوتبال با جزئیات بالارو بیشترترجیح میدم به بازی جنگی باجزئیات بالا رو
۲۰تا دی وی دی براقوتبال :n02::n09:

امید رض
03-10-2017, 18:52
منو مثل همیشه شیک وساده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

امید رض
03-10-2017, 20:22
خوب نکات منفی:نبود ورزشگاه نیوکمپ:n04: انحصاری :n21::n21:....پیچیده بودن منو ...ترکیب سانتر و پاس در یک دکمه کلا از چهار دکمه 3دکمه فقط کارایی داره به اشتباه میفتم ...لیگ عربستان باچهره دقیق:n03: نبود کشور های متنوع مثل ژاپن وکره :n04: وجود هند وچین:n03:

نکته مثبت: کنده شدن زمبن چمن موقع دونیمه کیفیتش رو از دست میده .صحنه اهسته شوت ها دیدنیه واقعی ...شکل سرمربی رو خوب ودقیق دراوردن موقع عصببانی شدن وبازیکنان نیمکت نشین جو گیر میشن ..تماشاچیا انگارواقعین بازیکن موفع گل عکس میگیره باهاشون :n02: . یه منو تتطیمات داره راهنمای شادی گل هست ..ورزشگاه جدید اتلتیک..بعد لودینگ واجرا برابار اول یه هو سراز بازی الکلاسیکو درمیاره که رونالدو داره همرو دریبل میکنه میره جلو روش خطامیشه:n02:
گرافیک قوق العادس حرف نداره:n02: دوتا داستان داره بازی و6تفر هم روشون قفله :n02:مثل رونالدو ..مولر ...کلا بهتر از pes هست
نمره من از 10......8هست:n02:بخواطر نبود نیوکمپ

poyul
04-10-2017, 10:37
درود

کرک اصلی بازی همینه ؟

mj77
05-10-2017, 20:08
دوستان من میخوام پاس بدم یا شوت بزنم به اندازه قدرت اون فلش کشیده میشه! چطوری حذف میشه؟
تنظیمات کیبورد چجوریه؟ جهت تنظیم نمیشه و بهم میخوره؟

Dr.Hate
06-10-2017, 08:13
ایول خوب کریر رو خراب کردند پول داشته باشید هر بازیکنی میاد تو تیمتون هر بازیکنی حتی مسی که یک عمره از بارسا تکون نخورده!
با اون انیمیشن ها و گپ و گفت مسخره و تکراری

swamp
06-10-2017, 10:49
سلام دوستان
من فیفا رو نصب کردم کرکش رو کپی کردم فقط بازی اصن اجرا نمیشه یعنی وقتی کلیک میکنی انگار نه انگار
هم گرافیک و هم ویندوز آپدیت هست راهنمایی می کنین مشکل از کجاست؟

mj77
06-10-2017, 12:23
زلاتان تو منچستر نیست! چطوری بیارم؟؟؟ اسمشو سرچ میکنم تو ادیت نیست!

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

mj77
06-10-2017, 13:22

misagh8900
09-10-2017, 14:52
دوستان من برای اولین بار میخوام فیفا بازی کنم و بازی رو نصب کردم و مشکلی که دارم دسته ها هستن.

اگر کسی میتونه با استفاده از نرم افزار X 360 ce دسته هارو با این مشخصات تنظیم کنه و فایلش رو برام بفرسته ممنون میشم.

طبق این عکس:

شوت:شماره 1

سانتر و تکل: شماره 3

باس و دفاع کردن:‌ شماره 2

\اس عمق و جلو اومدن دروازه: شماره 4

R1 سرعت و L1 دکمه انتخاب بازیکن مورد نظر

اگه امکانش هست یکی انجام بده و فایلش رو بفرسته. راستش من بعد از یک عمر Pes میخوام فیفا بازی کنم ببینم چجوریه

خیلی ممنون.

امید رض
09-10-2017, 15:05
دوستان من برای اولین بار میخوام فیفا بازی کنم و بازی رو نصب کردم و مشکلی که دارم دسته ها هستن.

اگر کسی میتونه با استفاده از نرم افزار X 360 ce دسته هارو با این مشخصات تنظیم کنه و فایلش رو برام بفرسته ممنون میشم.

طبق این عکس:

شوت:شماره 1

سانتر و تکل: شماره 3

باس و دفاع کردن:‌ شماره 2

\اس عمق و جلو اومدن دروازه: شماره 4

R1 سرعت و L1 دکمه انتخاب بازیکن مورد نظر

اگه امکانش هست یکی انجام بده و فایلش رو بفرسته. راستش من بعد از یک عمر Pes میخوام فیفا بازی کنم ببینم چجوریه

خیلی ممنون.
سلام بازی کلا سازگاره و همون تنظیمات همیشگی رو اجرامیکنه:n36:مشکلی ازاین بابت نداره

Spaniuly
10-10-2017, 09:25
ایول خوب کریر رو خراب کردند پول داشته باشید هر بازیکنی میاد تو تیمتون هر بازیکنی حتی مسی که یک عمره از بارسا تکون نخورده!
با اون انیمیشن ها و گپ و گفت مسخره و تکراری
نه اینطور نیست دقت کنی اصلا هم اینطور نیست... دقت کنید که بر اساس نظرات شما بقیه ذهنیت پیدا می کنن و اگر نظرات اشتباه باشه ذهنیت ها هم اشتباه خواهند بود

هست احتمالا اسمشو اشباه سرچ می کنی

mj77
10-10-2017, 09:55
هست احتمالا اسمشو اشباه سرچ می کنی

هیچ کجا نیست! نه تو free ونه تو تیم سوئد

Dr.Hate
10-10-2017, 11:32
نه اینطور نیست دقت کنی اصلا هم اینطور نیست... دقت کنید که بر اساس نظرات شما بقیه ذهنیت پیدا می کنن و اگر نظرات اشتباه باشه ذهنیت ها هم اشتباه خواهند بود

اصلا؟
دقت کنید که من خیلی دقت کردم، اصلا هم همینطور هست!
فیفا یک سر و گردن از همه بازیها سره ولی این دلیل نمیشه که دفاع بیهوده کنیم ازش!

شما منچستریونایتد رو به طور مثال بردار و به مسی پیشنهاد بده و تمام درخواست های مدیر بارسا و خودش رو هم قبول کن، به تیم شما ملحق میشه و عکسش هم در بیلبورد کنار دوستان جدید به نمایش در میاد!

سند انتقال:

امید رض
10-10-2017, 11:44
اصلا؟
دقت کنید که من خیلی دقت کردم، اصلا هم همینطور هست!
فیفا یک سر و گردن از همه بازیها سره ولی این دلیل نمیشه که دفاع بیهوده کنیم ازش!

شما منچستریونایتد رو به طور مثال بردار و به مسی پیشنهاد بده و تمام درخواست های مدیر بارسا و خودش رو هم قبول کن، به تیم شما ملحق میشه و عکسش هم در بیلبورد کنار دوستان جدید به نمایش در میاد!

سند انتقال:

داری اشتباه میزنی:n02: مسی اگه قفل هم بود خرید وفروشش یه عده میگفتن بازی بدرد نخوره بازیکن نمیشه خرید ...باز گذاشتن هرکی خولست بخره .......
شما چجوری با اون قیمت تونستی بخریش؟:n04::n04::n04::n04: من با زسکامسکو با ۴۰ملیون دلار هم نمیتونم بخرمش ...شاید به تبم بزرگ میره :n35:

Dr.Hate
10-10-2017, 12:01
داری اشتباه میزنی:n02: مسی اگه قفل هم بود خرید وفروشش یه عده میگفتن بازی بدرد نخوره بازیکن نمیشه خرید ...باز گذاشتن هرکی خولست بخره .......
شما چجوری با اون قیمت تونستی بخریش؟:n04::n04::n04::n04: من با زسکامسکو با ۴۰ملیون دلار هم نمیتونم بخرمش ...شاید به تبم بزرگ میره :n35:

داری اشتباه میزنی! 40 میلیون دلار؟ مسی قیمتش 117 میلیونه!

همین الان رئال رو برداشتم و مسی رو در بیست ثانیه خریدم، مسی در نسخه های قبلی فیفا هرگز به رئال و تیم های دیگه نمیرفت.

باورم نمیشه عجب افتضاح بزرگی شده این کریر، حتی در تمدید قرارداد هم باید بشینیم انیمیشن نگاه کنیم!

هنوز التیمیت رو چک نکردم امیدوارم اون رو دستکاریش نکرده باشند!

مسی در رئال:

misagh8900
10-10-2017, 21:30
دوستان چکار کنم که اسم بازیکن صاحب توپ رو بالای سرش بنویسه؟؟

Spaniuly
10-10-2017, 22:22
من یه جا خوندم که زلاتان به دلیل مصدومیت توی لیست نهایی منچستر هم نیست این فصل همین باعث شده فعلا توی لیست منچستر یونایتد نباشه البته یه شایعاتی هم هست که می گن زلاتان با ریتینگی که براش فیفا در نظر گرفته حسابی مشکل داشته که میگن اینم بی دلیل نیست که فعلا هیدن هست توی منچستر یونایتد

در مورد ترانسفر شدن هم من نمی دونم دقیقا شما دوست عزیزمون چیکار می کنی که میان توی تیمت من که به رونالدو و مسی و بعضی ستاره ها که می خوام پیشنهاد بدم حتی اجازه پیشنهاد هم نمیده می گه این بازیکن قصد تغییر مکان رو نداره!
احتمالا شما نسخه خاصی رو بازی می کنید.

Dr.Hate
11-10-2017, 04:50
کار خاصی نمیکنم نسخه icon edition رو گرفتم و با سی دی کی تو اوریجین هم اپدیت کردم.
همه دارند تو Youtube مسخره میکنند انتقال مسی به رئال رو!

البته امیدوارم با اپدیت های بعدی درست بشه چون من با کریر زندگی میکنم!

Dr.Hate
11-10-2017, 04:53
هیچ کجا نیست! نه تو free ونه تو تیم سوئد

نسخه کرکی؟
طبق سایت دانلودها عمل کن، اول اپدیت کن و اپدیت رو کرک کن و سپس squad جدید رو که تو سایت گذاشته بریز همه انتقالات درست میشه و زلاتان هم میاد به منچستر.

Dr.Hate
11-10-2017, 05:30
اپدیت فیفا 18 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] k-CorePack%20([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).rar)

اپدیت ترکیب ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Spaniuly
11-10-2017, 08:03
دوستان چکار کنم که اسم بازیکن صاحب توپ رو بالای سرش بنویسه؟؟

برو توی تنظیمات بازی قسمت Visual
اولین گزینه HUD هست می تونی گزینه Player Name رو فعال کنی و حتی شماره پیراهن رو هم نشون میده در واقع گزینه Player Name Bar رو تغییر میدی

ولی در کل پیشنهادم اینه اینکارو نکنی کل زیبایی فیفا توی همین قسمت بصری هست که آدم فکر می کنه داره فوتبال واقعی رو از صفحه تلوزیون تماشا می کنه این کار ظاهر بازی رو کمی غیر طبیعی می کنه

امید رض
12-10-2017, 05:50
اپدیت فیفا 18 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] k-CorePack%20([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).rar)

اپدیت ترکیب ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لینک مشکل داره دانلود نمیشه:n03:قند ش.ک استفادکردم ولی دانلود نمیشه

Spaniuly
12-10-2017, 09:21
چون متن لینکی که گذاشته شده توسط فروم سانسور شده... دقت کنی نقطه چین داره توش

امید رض
12-10-2017, 16:05
چون متن لینکی که گذاشته شده توسط فروم سانسور شده... دقت کنی نقطه چین داره توش
لطفا واسم پ.خ کن لینک رو یا عکس لینک ...دایرکس ۱۲بازی مشکل داره؟ تا یکی دو هفته خوب بود راحت احرا میشد ولی اجرامیشه صفخه سیاه میاد داخل بازی نمیره ۱۱میکنمش اجرامیشه:n38::n38: کارت گرافیک رو ابدیت هم کردم ولی باز با دایرکس ۱۲بالانمیاد:n35:شب میخوابی صبح پامیشی مشکل پیدامبکنه :n02:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

vahidreza2007
12-10-2017, 18:02
اقا من بازي رو نصب كردم ولي چون تا حالا فيفا نزدم بازي برام يه جوري مياد :n02: تو اين بازي براي گرفتن توپ از حريف با كدوم كليد روي دسته بايد بگيريم ؟ ولي خدايش بدون جانبداري خاصي گيم پلي اين بازي در مقابل كگيم پلي پس حرفي براي گفتن نداره ! و براي اينكه نامردي نشه گرافيك و اتمسفر پس در مقابل اين بازي واقعا حرفي نداره !

لامصبا بياين با هم ادغام بشين يه بازي مشترك بديد بيرون !:n02: حيف اين لايسنس ها و چمن و تماشاگرا و گزارشگر فيفا كه تو پس نيست و برعكس گيم پلي تو اون هست و تو اين نيست !

Spaniuly
12-10-2017, 20:18
سلام وحید جان شما اگه قلق کار توی فیفا دستت بیاد میبینی که گیم پلی فیفا خیلی بهتر و متنوع تر هست. بذار ساده تر بگم
توی PES شما کلی لحظات تکراری رو تجربه می کنی از مسائل بصری گرفته تا حرفای تکراری و گزارش بی ربط و حرفای دری وری که گزارش گر میگه چیزی که در واقعیت فوتبال اینطور نیست. ولی توی فیفا شما با کلی مسائل مواجه میشی که مثل واقعیت تازگی و حتی حس تازگی داره اگر زیاد فیفا بازی کنی خودت دقیقا چیزی که می گم رو حس خواهی کرد. حتی توی همون PES2013 ای که من شدیدا عاشقش بودم هم حس لحظات تکراری وجود داره ولی فیفا تجربیات متنوعی از فوتبال سیمولیشن رو ارائه میده. یک چیزی هم که بیشتر PES باز ها بش دقت نمی کنن نحوه حرکت بازیکن صاحب توپ هست که مسیر بازیکن حتی یه اپسیلون درجه هم تغییر پیدا نمی کنه اولین تلاش شما برای تغییر مسیر عبارت است از تغییر مسیر 30 درجه دومین تلاش میشه 60 درجه و سومین تغییر مسیر میشه 90 درجه و اینها به هیچ عنوان با انعطاف پذیری اینور اونور نمیشه در واقع یکی از بزرگترین مشکلات فیفا باز ها با PES همین حرکت 360 درجه هست که سالهاست توی سری فیفا بصورت بی نظیری پی ریزی شده و داره بکار گرفته میشه در حالیکه PES هیچوقت نتونست یا نخواست و یا هر دلیلی که داشت هنوز هم مستاصل هست درش.
یکی از دلایل اینکه فیفا زیاد توی چهره ها قوی کار نمی کنه من شخصا دو تا استنباط دارم:
تعداد بازیکنان فیفا شاید 6 یا 7 برابر بازیکنان داخل بازی PES هست.کیفیت چهره ها از نماهای بسته به چشم میاد! درحالیکه 95 درصد کل بازی از نمای دور هست و شما مدت زمانی اندکی نمای بسته و نزدیک رو از چهره بازیکنان رو تجربه می کنید به نظرم این تیزهوشی سازندگان هست که عمده انرژی و وقتشون رو توی قسمتهایی می ذارن که بیشتر در معرض پلیر هست. بله من قبول دارم چه بهتر هست که چهره ها قوی تر عمل میشد ولی این برای این مجموعه عظیم بازیکنان موجود در فیفا کاریه فوق العاده زمان بر که بنابه چیزایی که گفتم مقرون به صرفه نیست و زمان زیادی رو میگیره.
پس استناط اول میشه همون تعداد زیاد و مقرون به صرفه نبودن برای زمان
و استبناط دوم اینکه فیس های نمای بسته بازیکنان زیاد به چشم نمیاد
که برای بهتر شدن و کامل بودن به هر حال باید روی این موضوع کار کنه گرچه من شخصا با قضیه فیس زیاد ارتباط خاصی برقرار نمی کنم چون به هر حال توی سینماتیک ها در اثر تغییر فیزیک چهره به چشم نمیاد مثلا همون PES رو در نظر بگیر که روی چهره رونالدو خوب کار کرده این خوبی فقط توی حالتی که صاف وایساده خوبه در حالیکه در داخل بازی وقتی گل می زنه یا عصبانی میشه اصلا شبیه رونالدویی که توی واقعیت خوشحال میشه یا ناراحت میشه نیست. به عقیده من کونامی وقتش رو با کار روی مسائل نه چندان کلیدی یکم تلف می کنه.
پیشنهاد می کنم اگر سیستمت های اند و قوی هست و یا PS4 داری زمان زیادی رو برای فیفا بذار از درجه سختی نسبتا آسون شروع کن می بینی که فیفا فوق العاده اعتیاد آور و درگیر کننده هست. همین مود جورنی آدم رو غرق در فوتبال و حس بازیکن بودن می کنه. مود عجیب و بی نهایت شیرینیه

misagh8900
12-10-2017, 20:58
سلام وحید جان شما اگه قلق کار توی فیفا دستت بیاد میبینی که گیم پلی فیفا خیلی بهتر و متنوع تر هست. بذار ساده تر بگم
توی PES شما کلی لحظات تکراری رو تجربه می کنی از مسائل بصری گرفته تا حرفای تکراری و گزارش بی ربط و حرفای دری وری که گزارش گر میگه چیزی که در واقعیت فوتبال اینطور نیست. ولی توی فیفا شما با کلی مسائل مواجه میشی که مثل واقعیت تازگی و حتی حس تازگی داره اگر زیاد فیفا بازی کنی خودت دقیقا چیزی که می گم رو حس خواهی کرد. حتی توی همون PES2013 ای که من شدیدا عاشقش بودم هم حس لحظات تکراری وجود داره ولی فیفا تجربیات متنوعی از فوتبال سیمولیشن رو ارائه میده. یک چیزی هم که بیشتر PES باز ها بش دقت نمی کنن نحوه حرکت بازیکن صاحب توپ هست که مسیر بازیکن حتی یه اپسیلون درجه هم تغییر پیدا نمی کنه اولین تلاش شما برای تغییر مسیر عبارت است از تغییر مسیر 30 درجه دومین تلاش میشه 60 درجه و سومین تغییر مسیر میشه 90 درجه و اینها به هیچ عنوان با انعطاف پذیری اینور اونور نمیشه در واقع یکی از بزرگترین مشکلات فیفا باز ها با PES همین حرکت 360 درجه هست که سالهاست توی سری فیفا بصورت بی نظیری پی ریزی شده و داره بکار گرفته میشه در حالیکه PES هیچوقت نتونست یا نخواست و یا هر دلیلی که داشت هنوز هم مستاصل هست درش.
یکی از دلایل اینکه فیفا زیاد توی چهره ها قوی کار نمی کنه من شخصا دو تا استنباط دارم:
تعداد بازیکنان فیفا شاید 6 یا 7 برابر بازیکنان داخل بازی PES هست.کیفیت چهره ها از نماهای بسته به چشم میاد! درحالیکه 95 درصد کل بازی از نمای دور هست و شما مدت زمانی اندکی نمای بسته و نزدیک رو از چهره بازیکنان رو تجربه می کنید به نظرم این تیزهوشی سازندگان هست که عمده انرژی و وقتشون رو توی قسمتهایی می ذارن که بیشتر در معرض پلیر هست. بله من قبول دارم چه بهتر هست که چهره ها قوی تر عمل میشد ولی این برای این مجموعه عظیم بازیکنان موجود در فیفا کاریه فوق العاده زمان بر که بنابه چیزایی که گفتم مقرون به صرفه نیست و زمان زیادی رو میگیره.
پس استناط اول میشه همون تعداد زیاد و مقرون به صرفه نبودن برای زمان
و استبناط دوم اینکه فیس های نمای بسته بازیکنان زیاد به چشم نمیاد
که برای بهتر شدن و کامل بودن به هر حال باید روی این موضوع کار کنه گرچه من شخصا با قضیه فیس زیاد ارتباط خاصی برقرار نمی کنم چون به هر حال توی سینماتیک ها در اثر تغییر فیزیک چهره به چشم نمیاد مثلا همون PES رو در نظر بگیر که روی چهره رونالدو خوب کار کرده این خوبی فقط توی حالتی که صاف وایساده خوبه در حالیکه در داخل بازی وقتی گل می زنه یا عصبانی میشه اصلا شبیه رونالدویی که توی واقعیت خوشحال میشه یا ناراحت میشه نیست. به عقیده من کونامی وقتش رو با کار روی مسائل نه چندان کلیدی یکم تلف می کنه.
پیشنهاد می کنم اگر سیستمت های اند و قوی هست و یا PS4 داری زمان زیادی رو برای فیفا بذار از درجه سختی نسبتا آسون شروع کن می بینی که فیفا فوق العاده اعتیاد آور و درگیر کننده هست. همین مود جورنی آدم رو غرق در فوتبال و حس بازیکن بودن می کنه. مود عجیب و بی نهایت شیرینیه

من هم بعد از یک عمر PES بازی کردن، اولین باره فیفا رو بازی میکنم و فعلا راضی هستم. ولی هنوز چندتا مشکل دارم.
اول اینکه من دسته ها رو با هزار زحمت تنظیم کردم که تنظیم کردن دسته ها توی PES خیلی آسونه.
مورد بعدی همونطور که دوستمون وحید پرسیدن، براي گرفتن توپ از حريف با كدوم كليد روي دسته بايد بگيريم. در واقع توی PES با همون دکمه پاس این کار رو میکردیم. به اینصورت که اول بازیکنت رو به بازیکن حریف نزدیک میکردی و بعدش دکمه ضربدر یا همون پاس رو میگرفتی که به بازیکن حریف میچسپید و توپ رو ازش میگرفت. من توی فیفا هم دسته رو همینجوری تنظیم کردم ولی وقتی کنار بازیکن حریف میرسم و این دکمه رو میزنم، اول یه تکل کوچولو میزنه بعد میره دنبالش که در اکثر مواقع یا باعث خطا روی بازیکن حریف میشه و یا بخاطر این تکل کوچک از بازیکن جریف عقب میوفته.
راهی هست که بعد از اینکه دکمه رو زدیم، اون تکل کوچولو رو نزنه و فقط بره دنبال بازیکن حریف و بهش بچسپه؟؟؟؟

Spaniuly
13-10-2017, 00:30
پاسخ مشکل وحید جان و آقا میثاق:
سلام برای گرفتن توپ برای کسانی که با سیستم تاکتیکال فیفا که از سال 2012 پیاده سازی شد مشکل دارند حالت Legacy تعبیه شده توی همون تنظیمات که Semi و Asisted اینارو تنظیم می کنید حالت Defending رو روی Legacy بذارید تا مثل PES بشه. بصورت پیش فرض روی تاکتیکال هست. برای همین دنبال توپ نمی ره مدافع و به قول میثاق جان تکل کوچولو می زنه
برای دسته هم باید از دسته های اورجینال استفاده کنید و یا از راه حل های خاصی استفاده کنید مثل دستکاری فایل باتن کانفیگ اینا البته من از سال 2013 یه دسته سیم دار ایکس باکس اونم صرفا واسه دستگاه ایکس باکسم تهیه کردم و توی بازی های مختلف سالهاس که دیگه با دسته درگیر نیستم. برا شما هم که کلی پول هزینه سیستم می کنید توصیه می کنم این یه قلم رو هم هزینه کنید هم با دوام هست و هم این مشکلات رو نداره.
موفق باشید

arming900
13-10-2017, 18:25
من دانلود کردم نسخه فیت گیرل رو

اجرا میکنم صفحه مشکلی میاد بسته میشه حالا میخوام بدون سیستم نمیکشه یا چیزی نصب نیست؟ چون توی سایته نوشته بود پیش نیازهارو با خود بازی نصب نــــکنید که منم همین کارو کردم بعدش هم چیزی نصب نکردم

سیستم : وین 7 i5 گرافیک 1 رم 6 4 هسته

misagh8900
14-10-2017, 12:33
دوستان نمیشه ترکیبی که چیدیدم رو ذخیره کنیم و وقتی میخوایم بازی جدیدی انجام بدیم، ترکیب رو Load کنیم و مجبور نباشیم از اول ترکیب بچینیم؟؟

دوم اینکه نمیشه همه بازیکنای قوی رو توی یک تیم ببریم؟؟

مثلا توی Pes میتونستیم از بازیکنا یه کپی بگیریم وببریم توی یه تیم دیگه.

برای پنالتی ها چرا هرکاری میکنم دروازه بان نمیپره؟؟؟؟

Spaniuly
18-10-2017, 09:07
بله می تونید توی Creat sheet و اختصاص دادن اون به تیم خاصی که برمیدارید این کارو انجام بدید توی کاستومایز این کارو باید انجام بدید
نه کلون کردن بازیکن توی فیفا نیست ولی می تونید تیم مورد علاقه اتون رو پر کنید از بازیکنان قوی این کارو هم از ترانسفر از توی همون کاستومایز انجام می دید
برای پنالتی هم با آنالوگ سمت راست جهش می کنه دروازبان

Dav0od
18-10-2017, 11:14
نمی‌دونم چرا این فیفا 18 اصلا به من حس فیفا بازی کردن نمیده! از بازی لذت میبرم ولی انگار یه شرکت دیگه این بازی رو ساخته :-/

EngineeR EhsaN
18-10-2017, 12:26
دوستان من آپدیت دوم استیم پانکس رو ریختم تو فولدر، قبل از ریختنش به راحتی اجرا میشد ولی بعد از اون دیگه بالا نمیاد. ویندوزم 10 هست. کسی میتونه کمکی بکنه؟

MOHAMMAD2010
26-10-2017, 12:45
بازی خوبیه تازه گرفتمش
البته من در حد اماتور هستم ولی بازم خوبه
گرافیک خوبی هم داره ( چیزی که باعث شد به pes ترجیحش بدم ، البته منظورم گرافیک چمن و ورزشگاه ها و ... هست )
با این سیستم هم رو Ultra برای من روون و 60 فریم اجرا میشه ( اصلا فکرشم نمیکردم با این سیستم اینقدر روون اجرا کنه چون سیستمی که تو سایت ها نوشته بود بالاتر بود )

Ram : 8GB
CPU : i3 4130
VGA : 260x

MOHAMMAD2010
26-10-2017, 21:03
دوستان یه مشکلی واسه بازی پیش اومده کسی میتونه کمک کنه ؟
قبلا پاس که میدادم هیچ خطی نمیکشید الان پاس که میدم یه خط میکشه که مثلا توپ داره کجا میره ! اینو چه جوری باید حذف کرد ؟

امید رض
28-10-2017, 19:08
سلام این داستان هانترازچه قراره؟:n13: تو لیورپول بودم تو مسابقه ها 10تا10تا گل میزدم ولی یه دفعه اعصابش خورد شد ترانسفر شد گلگسی امریکا داستانش اینه یا راهی رواشتباه رفتم:n04:

Spaniuly
29-10-2017, 08:55
نه راهو اشتباهی نرفتی مشکل اینه شما به قسمت اصلی این مود که همون فیلمهای بازی هست یا دقت نمی کنی یا دستتو میذاری روی دکمه آبی رنگ و اسکیپ می کنی:n01:

پیشنهاد می کنم دقیقا فیلمهای بازی و تمام دیالوگ ها رو با دقت نگاه کنی و بخونی تا لذت بازی برات چند برابر بشه.
جزئیات رو نمی گم تا داستان برای کسانی که هنوز بازی نکردند لو نره و بهتره شما هم زیاد روند رو لو ندی که اسپویل نشه

امید رض
30-10-2017, 12:11
لیگ قهرمانان اروپا نداره:n03: این دیگه چه کاریه

امید رض
08-11-2017, 00:53
بازی چیز های مرموزی داره مثل سیستم شناسایی گل خط دربازه که کشف کردم :n08:طرف توپ رو از دربازه کشید بیرون گل شد تصویر رفت رو خط دربازه ورود توپ رو نشون داد چند دفعه خط قرمز کشید کامپیوتری رو خط دربازه ورود توپ رو نشون داد .....
یا استادیوم هایی که جایگاه تماشاگر نزدیک باشه تماشگرا بقلش میکنن وحتی عکس هم میگیرن یه دفعه اتفاقی تو برنابئو :n02:
............بشدت اشتباهات داوری واشتباهات سیستمی داره مثل حالت سختش که کلا باگ براتیمت درست میکنه سیستم از رو شانس گل میزنه وتوپ گیری الکی وغیر باور میکنه سخت نیست

alaydyn
09-11-2017, 08:14
سلام دوستان برای من فایل fifaconfig باز نمیشه ولی خود بازی اجرا میشه چه کار باید بکنم من نسخه fitgirl دانلود و نصب کردم ؟؟

alone_boy
09-11-2017, 19:58
سلام دوستان برای من فایل fifaconfig باز نمیشه ولی خود بازی اجرا میشه چه کار باید بکنم من نسخه fitgirl دانلود و نصب کردم ؟؟
سلام
شما همه نسخه های C++ Redistributable رو نصب کنید مشکلتون حل میشه

alone_boy
09-11-2017, 20:01
دوستان یک سوال
بنده امروز که وارد بازی شدم دیدم همه پیشرفت بازیم توی کریر مد از بین رفته و نمیتونم ادامه ش بدم
فایلاش هم توی Documents موجوده اما توی بازی نمیشناسه
چیکار کنم بتونم برگردون اون سیو رو؟

masoud71
10-11-2017, 12:40
سلام
آقا توی تورنمنت چجوری نتایج بازی های همزمان رو نشون میده؟؟
ممنون میشیم راهنمایی بفرمایید...

امید رض
10-11-2017, 12:50
سلام
آقا توی تورنمنت چجوری نتایج بازی های همزمان رو نشون میده؟؟
ممنون میشیم راهنمایی بفرمایید...

هنگان بازی بالای صفحه دقت کنی زیر نتیحه بازی ..نتبجه بازی های هم زمان حساس رو نشون میده

masoud71
10-11-2017, 13:32
هنگان بازی بالای صفحه دقت کنی زیر نتیحه بازی ..نتبجه بازی های هم زمان حساس رو نشون میده

نمیده داداش

Spaniuly
17-11-2017, 22:04
دوستان فیفا باز و گیمر این تاپیکی که توی امضام هست رو نگاه کنید و بخونید پشیمون نمی شید:

تاپیک بازی فیفا موبایل

امید رض
21-11-2017, 05:31
سلام ابنم لینک کل ابدیت ها برادوستان که شاید وقت ندارن سرج کنن یا تازه خریداری کردن البته سایته که کلی وشکیل همه رو گذاشته
قابل توجه دوستان ابذیت 1و2 فقط برا نسخه غیراورجینال کارمیکنه
که تست کردم ابدیت 2رو بهترشده از نسخه اول مثل مانورها رو لیگ ها وکیفیت توپ گیری ودرکل خیلی از باگ های بازی برطرف شده

behnamlider
21-11-2017, 23:18
سلام ابنم لینک کل ابدیت ها برادوستان که شاید وقت ندارن سرج کنن یا تازه خریداری کردن البته سایته که کلی وشکیل همه رو گذاشته
قابل توجه دوستان ابذیت 1و2 فقط برا نسخه غیراورجینال کارمیکنه
که تست کردم ابدیت 2رو بهترشده از نسخه اول مثل مانورها رو لیگ ها وکیفیت توپ گیری ودرکل خیلی از باگ های بازی برطرف شده

سلام والا نمیدونم بازیم آپدیت هست یا نه ۱ ماهه بازی رو دارم وقتی گل میزنی اصلا صدای تور دروازه نمیاد خیلی رو مخه والا فکر میکردم همینجوریه بازی امروز یه کلییپ یوتیوب دیدم صدا داشت:n02:
با این آپدیتها مشکل حل میشه:n13:

امید رض
22-11-2017, 00:46
سلام والا نمیدونم بازیم آپدیت هست یا نه ۱ ماهه بازی رو دارم وقتی گل میزنی اصلا صدای تور دروازه نمیاد خیلی رو مخه والا فکر میکردم همینجوریه بازی امروز یه کلییپ یوتیوب دیدم صدا داشت:n02:
با این آپدیتها مشکل حل میشه:n13:
بله صدای تور هم میاد ومهم ترین ابن ابدیت ویژه شدن بوندس لیگاولیگ امریکا مثل لیگ برتر اینگلیس .اسپانیا و خیلی باگ هابرطرف شده مثل تو هم رفتن بازیکنا یا عکس العمل دربازبانا وسیستم خط دربازه که مداوم نشون میده توپ هایی که مشکوک دفع میشه از دربازه ....
....
تنها ایرادی که میشه ازبازی گرفت نبود بارش برف وباران ...وپنالتی سخت هست وبزرگ ترین مشکل بازی مصدومیت طولانی والکی بازیکناهستش

behnamlider
22-11-2017, 21:56
بله صدای تور هم میاد ومهم ترین ابن ابدیت ویژه شدن بوندس لیگاولیگ امریکا مثل لیگ برتر اینگلیس .اسپانیا و خیلی باگ هابرطرف شده مثل تو هم رفتن بازیکنا یا عکس العمل دربازبانا وسیستم خط دربازه که مداوم نشون میده توپ هایی که مشکوک دفع میشه از دربازه ....
....
تنها ایرادی که میشه ازبازی گرفت نبود بارش برف وباران ...وپنالتی سخت هست وبزرگ ترین مشکل بازی مصدومیت طولانی والکی بازیکناهستش

آره
سیستم پنالتی واقعا مصخرست چه دلیلی داره انقد سختش بکنن من که نتونستم با دروازه بان شیرجه بزنم هر دکمه ای بود زدم

امکان نداره تو یه بازی مصدوم نشن

زمان رفع مصدومیت هم برای من تقریبا با زمان 10 دقیقه ای بازی یک نیمه طول میکشه تا خوب بشه :|

alaydyn
23-11-2017, 11:14
سلام
شما همه نسخه های C++ Redistributable رو نصب کنید مشکلتون حل میشه

سلام ممنون از پاسخ ربطی به c++ نداشت من می بایست فایل fifacongig را به تنظیمات کارت گرافیک nvidia اضافه میکردم

mahyar21
23-11-2017, 12:54
سلام دوستان
از کجا میتونیم بفهمیم آپدیتی که ریختیم اعمال شده تو بازی؟

امید رض
23-11-2017, 20:14
سلام دوستان
از کجا میتونیم بفهمیم آپدیتی که ریختیم اعمال شده تو بازی؟
تو این قسمت ورژن بازی من 1.0.0بود ولی تغییر کرد

Pooya.seven
25-11-2017, 01:23
با سلام خدمت دوستان. ديروز فيفا ١٨ رو از بيرون خريداري كردم نسخه ايكس باكس ٣٦٠. ( برنر مكس هم هست). موقع رفتن تو قسمت new career كه مي خواي مربي شي يا جاي يه بازكن بازي كني موقع سيو كردن و ذخيره كردن از بازي مي پره بيرون و ارور faild to authorize disk ميده....
نميدونم مشكل از چيه ممنون ميشم راهنماييم كنين...

از كسي هم كه خريدم بازي رو پرسيدم ميگه همه نسخه هاي فيفا١٨ واسه كنسول ٣٦٠ همينجوري ان و اين مساله رو همه دارن. عجيب به نظر مياد اين حرف. ايا اينجوريه واقعا ؟؟؟

امید رض
26-11-2017, 00:42
گزارشگر ها هیچ کدوم کارنمیکنه غیر اینگلیسی؟ هرکدوم ور میدارم میره تو بازی سریع میاد بیرون بازی بسته میشه فقط چنددقیقه المانی صحبت کرد باز از بازی اومد بیرون! بدون هیچ ارور وحتی صدای اروری:n13::n13:

mahyar21
26-11-2017, 19:17
تو این قسمت ورژن بازی من 1.0.0بود ولی تغییر کرد

با اینکه آپدیت 2 رو ریختم ولی همون 1.0.0.0 نشون میده

امید رض
26-11-2017, 22:26
ابدیت رو نصب کنید محتواشو کپی کن تو پوشه بازی ..بعد ک.ر.ک هم کپی کن تو پوشه بازی توپوشه بازی ورژن رونگاه کن

farshad_pes9
03-12-2017, 22:16
سلام . چند تا مشکل داشتم ممنون میشم کمکم کنید!
اول اینکه موقع بازی توی تصویر هیچ مشکلی ندارم اما صدای بازی به شکل اعصاب خورد کنی قطع و وصل میشه.دوم اینکه در قسمت خرید بازیکن چرا نمیشه اورال بازیکن رو دید و سوم اینکه بهتری نوع دوربین برای بازی کدوم دوربین هستش؟
پیشاپیش ازتون ممنونم.

farshad_pes9
08-12-2017, 12:22
سلام،قسمت product version رو ببینی تغییر میکنه

Pooya.seven
09-12-2017, 10:25
با سلام خدمت دوستان. ديروز فيفا ١٨ رو از بيرون خريداري كردم نسخه ايكس باكس ٣٦٠. ( برنر مكس هم هست). موقع رفتن تو قسمت new career كه مي خواي مربي شي يا جاي يه بازكن بازي كني موقع سيو كردن و ذخيره كردن از بازي مي پره بيرون و ارور faild to authorize disk ميده....
نميدونم مشكل از چيه ممنون ميشم راهنماييم كنين...

از كسي هم كه خريدم بازي رو پرسيدم ميگه همه نسخه هاي فيفا١٨ واسه كنسول ٣٦٠ همينجوري ان و اين مساله رو همه دارن. عجيب به نظر مياد اين حرف. ايا اينجوريه واقعا ؟؟؟

یعنی هیییچ کی نییییییسسسست بتونه کمکم کککننننهههههههههههههههههه هههه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :n03:

Amir-Rainman
15-12-2017, 13:55
از نسخه های دانلودی که واسه فیفا 18 (PC) هست کدوم نسخه مناسب تره؟

Spaniuly
15-12-2017, 21:43
سلام خدمت فیفا بازهای عزیز

نمی دونم تا حالا نسخه فیفا اولتیمیت رو دیدی یا خیر؟ اگر جزو اون دسته از کسانی هستید که ندیدینش معلومه تا حالا اورجینال خرید نکردید بازی فیفا رو ولی اگه همچنان امکان خرید اورجینال بازی براتون مهیا نیست من پیشنهاد می کنم نسخه فیفا موبایل 18 رو امتحان کنید که در واقع همون فیفا اولتیمیت تیم هست. این بازی بر روی اندروید و آی او اس الان داره غوغا می کنه و تمامی کسانی که فیفا اولتیمیت بازی می کنن تقریبا دیگه این بازی رو روی گوشی یا تبلت شون نصب کردند. اگر شروع کنید مطمئنم باشید که پشیمون نخواهید شد.
برای اطلاعات بیشتر به تاپیکی که توی امضام لینکش هست مراجعه کنید و دقیق بخونیدش. پشیمون نمی شید

farshad_pes9
17-12-2017, 14:00
بعد نصب آپدیت بازیم اجرا نمیشه،هیچ جا هم کسی در این باره توضیحی نداده،کسی میدونه دلیلش چیه

Spaniuly
22-12-2017, 13:17
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

nw_nk
15-01-2018, 10:38

computer-times
24-01-2018, 12:38
فیفا 18 همون 17 هست فقط رو رونالدو کار کردن

Hojjatpanahi
22-03-2018, 23:38
سلام
روی لپتاپ با رم 4 فیفا 18 بدون اشکال اجرا میشه؟

P I R A N H A
24-03-2018, 01:23
سلام چجوری کنسل میشه کرد حرکت بازیکن رو؟؟؟تو pes بازدن R1وR2 میشه کنسل کرد
بعد گل یه تایمی وقت میده شادی گلو انتخواب کنی و به چه طرفی بری میشه اینو برداشت؟؟؟

mohamad skystar
10-04-2018, 00:47
وقتی دارم بازی میکنم
قسمت career که هستم باز یکند میشه خصوصا وقتی حالت بارونی یا برفی
اماتو حالت kick off راحت بازی انجرا میشه
مشکل از ram هست یا گرافیک ؟
ram : 8gb
vga :gt740 m

pedram9
22-04-2018, 17:00
سلام دوستان کسایی که فیفا 18 آنلاین بازی میکنن id خودشون رو بزارند تا اد کنیم و با هم بازی کنیم

و یا اگر گروهی هست معرفی کنید

آی دی من در اوریجین : Pedram909