ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تلویزیون با امکان اتصال هدفون بلوتوث

sorena_hi
07-06-2017, 11:56
سلام از کجا بفهمم تلویزیونی که میخوام بخرم امکان اتصال هدفون بلوتوث رو داره یا نه؟ تمام تیویهایی که امکان وای فای دارن این امکانو ندارن درسته؟ میشه تو مارک سامسونگ و ایکس ویژن بگین کدوم مدلا این امکانو دارن؟

danial4
07-06-2017, 11:59
وایفای هیچ ارتباطی به بلوتوث نداره و دو بستر ارتباطی کاملا مجزا هستند .

sorena_hi
07-06-2017, 12:26
الان تو تیویهای سامسونگ از کجا بفهمیم امکان اتصال هدفون بلوتوث داره یا نه؟ میشه چندتا مدلو بگین؟

nimahandsomboy
31-08-2017, 18:56
مراجعه به سایت شرکت سازنده

abbas_p
01-09-2017, 11:24
سلام از کجا بفهمم تلویزیونی که میخوام بخرم امکان اتصال هدفون بلوتوث رو داره یا نه؟ تمام تیویهایی که امکان وای فای دارن این امکانو ندارن درسته؟ میشه تو مارک سامسونگ و ایکس ویژن بگین کدوم مدلا این امکانو دارن؟

سلام
سری ۲۰۱۷ آندروید تی وی سونی این قابلیت رو دارن

ommolfesad
01-10-2017, 23:44
سلام
سری ۲۰۱۷ آندروید تی وی سونی این قابلیت رو دارن

سونی 2016 که هیچی نداره فقط یه تصویر خوب داره والسلام !!!!:n02::n02:

reza1348_rezareza
02-10-2017, 10:15
سونی 2016 که هیچی نداره فقط یه تصویر خوب داره والسلام !!!!:n02::n02:
اول اگه تصویر خوب باشه بقیه چیزها خوبن.بیشتر استفاده از تی وی تصویره ونه مثلا وب یا هدفون.

ommolfesad
03-10-2017, 01:19
الجی و سونی 2017 دارن

ommolfesad
03-10-2017, 01:24
اول اگه تصویر خوب باشه بقیه چیزها خوبن.بیشتر استفاده از تی وی تصویره ونه مثلا وب یا هدفون.

البته که همینطوره ، ولی الان مثل 10 سال پیش نیست که فقط تصویر ملاک باشه ، آپشن جزو لاینفک وسایل صوتی تصویری هست .

یه پست گذاشتم مبنی بر اینکه چه آپشن هایی رو نداره که سایر برندها از سال 2015 دارن .

من خودم دارم دیگه ، فقط تصویر !
کنترل موسی
تصویر در تصویر
ضبط تصاویر (کانالهای تلوزیون )!
هدفون بلوتوث
و ...

یکسری از اینها واقعا" ضایع هست نباشه دیگه ...

reza1348_rezareza
03-10-2017, 10:13
دوست عزیز منظورم این نیست که فقط تصویر مهمه.منظور اینه که مهمترینش کیفیت تصویره.مسلما دوتا تی وی با کیفیت تصویر مشابه انتخاب با آپشنهای بهتر است.تصور کن یک تی وی داری با آپشنهای عالی! ولی از کیفیت تصویرش زیاد راضی نیستی.قطعا هر موقع تلویزیون تماشا میکنی احساس خوبی نداری اون آپشنها هیچ تاثیری تو لذت بردن از تلویزیون نداره.به عبارت دیگه استفاده از تصویر در تمام لحظات رو شن بودن کابرد داره ولی آپشنها فقط زمانهایی که میخوای استفاده کنی.

nimahandsomboy
03-10-2017, 16:58
اینطور که من متوجه شدم مدل های 2017 اکثرشون بولوتوث دارن

الان الجی 2017 سری uj هم 2017 هستن و بلوتوث داره

ommolfesad
03-10-2017, 21:01
دوست عزیز منظورم این نیست که فقط تصویر مهمه.منظور اینه که مهمترینش کیفیت تصویره.مسلما دوتا تی وی با کیفیت تصویر مشابه انتخاب با آپشنهای بهتر است.تصور کن یک تی وی داری با آپشنهای عالی! ولی از کیفیت تصویرش زیاد راضی نیستی.قطعا هر موقع تلویزیون تماشا میکنی احساس خوبی نداری اون آپشنها هیچ تاثیری تو لذت بردن از تلویزیون نداره.به عبارت دیگه استفاده از تصویر در تمام لحظات رو شن بودن کابرد داره ولی آپشنها فقط زمانهایی که میخوای استفاده کنی.

خب خوبه بالاخره افرادی هستن که منطقی و بدون تعصب از برندی نظر درست میدن . من با نظر های شما موافقم ولی اینو در نظر بگیرید با توجه به پیشرفت تکنولوژی دیگه مثل چندسال پیش نیست که که فقط یکی دو برند صاحب تکنولوژی برتر باشند ، الان تفاوت های تصویر تو برندهای متفاوت خیلی خیلی کم شده و آپشن ها هستن که قسمتی از کار جلب و جذب مشتری رو بعهده گرفتن .

صرفا" آپشن بدون کیفیت مطلوب تصویر مورد قبول نیست و بلعکس .

خب من با این مدل سونی اومدم هر استفاده ای از این مدل بکنم زدحال خوردم ، خب کم قیمتی نداره که بخواد کاستی هایی داشته باشه .

میخواهی هدفون بزنی نمیشه ، میخواهی ضبط کنی بعدا" ببینی نمیشه و ...

بالاخره آدم حدودا" به تصویر عادت میکنه و ...

به نظر من شاید قبلا" آپشن 10 درصد کار بود ولی الان حداقل 30 تا 40 % خواسته ها محسوب میشه .

nimahandsomboy
04-10-2017, 17:13
مدل های 2017 سونی که اصلان وارد ایران نشده

من یه ماه پیش جمهوری بودم همه نمایندگی ها دیدم
از 10 تا مغازه کلا 2تا نمایندگی سونی بود بقیه الجی و سامسونگ بود
فکر کنم سونی اینقدر گرون هست تو ایران زیاد طرفدار نداره
در کل الجی ارزونتر هست نسبت به سونی و سامسونگ

ommolfesad
05-10-2017, 01:05
مدل های 2017 سونی که اصلان وارد ایران نشده

من یه ماه پیش جمهوری بودم همه نمایندگی ها دیدم
از 10 تا مغازه کلا 2تا نمایندگی سونی بود بقیه الجی و سامسونگ بود
فکر کنم سونی اینقدر گرون هست تو ایران زیاد طرفدار نداره
در کل الجی ارزونتر هست نسبت به سونی و سامسونگ

و منی که تو کسال و نیم گذشته 5 تا تلوزیون عوض کردم میگم بدون شک الجی بهترینشون هست . 55uh850v و t
-

LG2011
29-01-2018, 06:14
سلام
برای تلویزیون الجی مدل 49uf770v چگونه از بلوتوث استفاده کنیم؟
اگر فعال نباشه چطور فعال کنیم؟

mohammadjt
02-03-2018, 22:49
سلام.
تلویوزون هایی که بلوتوث دارن آیا میشه دو هدفون همزمان با بلوتوث به تلویزین وصل کرد؟
ممنون