مشاهده نسخه کامل
: تبدیل عکس از فرمت cr2 به فرمت معمولی
با سلام.
چند وقت پیش با یک دوربین D700 CANON از یکی از دوستان گرفته بودم.عکاسی کردم.چند عکس اول با فرمت JPG گرفته شده .بعدش که تنظیمات دوربین توسط بچه ها بهم خورده بود.و اون موقع متوجه نشده بودم.تمام عکسهای بعدی با فرمت CR2 گرفته شده که اصلا قابل مشاهده نیست.نه باگوشی و نه با سیستم
لطفا راهنمایی فرمائید چگونه عکسها رو به فرمت معمولی برگردونم ؟
mostafa_1366
03-06-2017, 08:01
این فایلها فرمت raw دوربین کنن هستن. باید با نرم افزارهایی مثل فوتوشاپ تبدیل بشن. در واقع این فایلها اطلاعات خام دوربین هستن که نیاز به پردازش دارن و برای کارهای حرفه ای استفاده میشن.
تو اینترنت سرچ کنید cr2 to jpeg احتمالا یه برنامه ای باشه که بی دردسر تبدیلش کنه.
این فایلها فرمت raw دوربین کنن هستن. باید با نرم افزارهایی مثل فوتوشاپ تبدیل بشن. در واقع این فایلها اطلاعات خام دوربین هستن که نیاز به پردازش دارن و برای کارهای حرفه ای استفاده میشن.
تو اینترنت سرچ کنید cr2 to jpeg احتمالا یه برنامه ای باشه که بی دردسر تبدیلش کنه.
سلام.
تو گوگل سرچ کردم.توی یکی از این سایتهای خارجی نرم افزاری به نام EasyCR2Converter پیدا کردم.اونم رجیستری می خواست که نداشت کلا کار نکرد.
چند تا سایت دیگه خارجی پیدا کردم اونا هم انلاین جواب می دادند ( تبدیل عکس رو ) که اونجا هم جواب نداد.
موندم چیکار کنم؟
mostafa_1366
05-06-2017, 07:35
سلام.
تو گوگل سرچ کردم.توی یکی از این سایتهای خارجی نرم افزاری به نام EasyCR2Converter پیدا کردم.اونم رجیستری می خواست که نداشت کلا کار نکرد.
چند تا سایت دیگه خارجی پیدا کردم اونا هم انلاین جواب می دادند ( تبدیل عکس رو ) که اونجا هم جواب نداد.
موندم چیکار کنم؟
تبدیل آنلاین لازم نیست اکثر برنامه های تبدیل عکس این کارو انجام میدن.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
MOHAMMAD_ASEMOONI
05-06-2017, 12:25
سلام
در نت سایتهایی هست که نوشته cr2 رو آنلاین تبدیل میکنند به فرمتهای دیگه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.