ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره براى خريد تلويزيون LED

ALI V8
29-05-2017, 10:11
مشاوره براى خريد LED ٤٩ اينچ تا ٣ ميليون تومن:

دوستان اگه منو راهنمايي كنيد براي تلويزيون LED تا سقف سه ميليون تومن چه برندي رو پيشنهاد ميديد؟؟؟

صفحه خميده ها چطور هستن تو اين رنجِ قيمت؟؟ تجربه ايي خودتون داريد ممنون ميشم راهنمايي كنيد. [emoji1317]

Sent from my iPhone using Tapatalk

MOHAMMAD_ASEMOONI
31-05-2017, 02:22
مشاوره براى خريد LED ٤٩ اينچ تا ٣ ميليون تومن:
دوستان اگه منو راهنمايي كنيد براي تلويزيون LED تا سقف سه ميليون تومن چه برندي رو پيشنهاد ميديد؟؟؟
صفحه خميده ها چطور هستن تو اين رنجِ قيمت؟؟ تجربه ايي خودتون داريد ممنون ميشم راهنمايي كنيد. [emoji1317]

سلام
مطلب بنده در این صفحه رو بخونید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در مورد صفحه منحنی چیزی رو باید اضافه کنم به اون مطلبی که لینکش رو دادم:
آخرین نسل تلویزیونهای لامپی ,تلویزیون صفحه تخت بود که توسط سونی اومد بازار و سونی حسابی پُز میداد که بالاخره تلوزیون کاملاً تخت ساخته که تصویر رو طبیعی نشون میده .
واقعا هم هنینطوره . صفحه ی تخت تصویر رو طبیعی تر از صفحه محدب و مقعر نشون میده

حالا چی شده که دارند دوباره منحنی میزنند ؟؟؟!!! درحالیکه همشون میدونند که خط مستقیم در صفحه منحنی , منحنی و خمیده نشون داده میشه !!!!!

saeed.bp
12-08-2017, 11:56
سلام .من تلویزون ال جی دارم و ازش راضیم و البته اینم بکم که خروجی usb زیاد داره و از اونجایی که من 2 تا هارد بهش وصل کردم یکم در تعویض کنال های تلویزون کند عمل میکنه

MOHAMMAD_ASEMOONI
12-08-2017, 15:13
سلام .من تلویزون ال جی دارم و ازش راضیم و البته اینم بکم که خروجی usb زیاد داره و از اونجایی که من 2 تا هارد بهش وصل کردم یکم در تعویض کنال های تلویزون کند عمل میکنه

سلام
اگر به نت وصل میشه و یا وای فای یا بلوتوث داره پس به احتمال زیاد , اطلاعاتِ هارد رو میزنه و مخفیانه میفرسته برای اربابانش

saeed.bp
21-08-2017, 10:12
سلام والا اونو دیگه نمیدونم اما من از وای فای حذفش کردم که کانکت نشه موقع روشن شدن

0987hossein
25-01-2018, 15:29
سلام
توی تلویزیون های ال ای دی چه مارکی بهتره؟
سامسونگ سونی الجی؟

ملا نصرالدین
31-01-2018, 15:26
دوستان من هم یک سوال دارم.ارزش داره ادم هزینه بیشتر بده و 4k بگیره؟

ضمنا سوال من هم هست .چه مارکی بهتره.ال جی؟سونی؟سامسونگ