ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ویروس HELP_Xkj1VYCu.html

smd7m
26-05-2017, 23:18
سلام

در تمام درایوها و فولدرهای کامپیوتر من یک فایل به نام HELP_Xkj1VYCu.html قرار گرفته و امکان باز کردن فایل های Word و Pdf وجود ندارد.

باید چکاری انجام دهم

سپاس

sunshineboy
27-05-2017, 19:01
سلام

در تمام درایوها و فولدرهای کامپیوتر من یک فایل به نام HELP_Xkj1VYCu.html قرار گرفته و امکان باز کردن فایل های Word و Pdf وجود ندارد.

باید چکاری انجام دهم

سپاس
سلام اول فک کن ببین کجا رفتی ک همچین شده؟ تو چ سایتی رفتی کجا ی لینکی رو کلیک کردی؟ ب خاطر اینکه میگی پسوند html داره اون متنا پس باجگیر spora هستش ب احتمال زیاد اطلاعاتت رفته کاری نیس ک انجام بدی ب احتمال 90 درصد ...جز امید به معجزه از درگاه حق :n02:
باید کل هاردت یه بار فرمت کنی واسه خاطر جمعی هم تو گوگل سرچ کن hard drive data shredder software دانلودش کن تموم هاردت با اون نرم افزار
وایپ کن یعنی توش دیگه هیچی نیس خیالت راحته و ویندوزت از اول نصب کن اگه قبلا بــــــــــک آپ گرفته بودی از فایلات الان میتونسی خیلی راحت فایلای مهمت برگردونی
اضافه کردم: من 100 درصد مطمعن نیستم چون تو نه عکسی فرستادی نه توضیحات دیگه ای / ولی چون گفتی فایلام باز نمیشه و اون فایل با پسوند اچ تی ام ال هست من شکم بردروی باجگیر اسپرا ولی واسه اینکه خیالت راحت بشه میتونی بری این سایت:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون فایل ک اخرش اچ تی ام ال هست رو اپلود کنی اگه باجگیر باشه( ب احتمال 90 درصدم هست) مشخصات میده ک چ باجگیره بعد اگه حال داری و حوصله داری وقت اضافه داری و فایلات خیلی واست مهمه واقعا میتونی بری بگردی دنبال قفل گشای اون باجگیر ک بعید میدونم به همین راحتیا ب فایلات برسی 10 درصد مثلا در نظر بگیر الا ن هم کلا بهتره بیخیال بشی وصل نشی به اینترنت چون اگه باجگیر باشه اون شخص میتونه به سیستمت دسترسی پیدا کنه اگه مجبوری با و0ی پ0ی ا0ن نت گردی کن تا ویندوزت رو از اول نصب کنیو اون کارایی ک گفتم رو بکنی

smd7m
27-05-2017, 23:25
سلام

بله دقیقا درست هست ویروس Spora است این کد در داخل فایل HELP_Xkj1VYCu است.

<meta [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]'refresh' content='0; url=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]' />

که به همون سایت باجگیر وصل می شه.

لطفاً کمک کنید

بیچاره شدم

تمام فایل هامو نیاز دارم. نمی خوام از دستش بدم

ضمنا من انتی ویروس پادویش نصب کردم الان وقتی فایل ورود و یا فایل عکس دانلود می کنم مشکلی نداره و نشون می ده

و فقط فایل های موجود در هارد دیسک که مربوط به قبل هست رو نشون نمی ده.

آیا اگر فایل هامو روی فلش بریزم منتقل می شه و یا از بین رفته؟

سپاس

sunshineboy
28-05-2017, 04:32
خواهش میکنم
وارد سایتش نشید ! اگه ک اون شخص به سیستمت دسترسی پیدا کنه میتونه تا ابد دسترسی داشته باشه به ویندوزت حتی اگه ویندوزت عوض کنی هم فایده نداره مجبوری کلا کیث رو عوض کنی و سخت افزارت رو چون یه سری کدهای مخربی هست ک میتونه بره تو بایوس یا سی پی یو و...

خلاصه کلام شما دو راه داری واسه برگردوندن فایلات اول اینکه پولی ک درخواست کرده رو بدی ک به احتمال 90 درصد فایلات رو بهت میده ولی در ازای قیمت بسیار زیاد ک فک نکنم بتونید بدید! و پول مفت و زورم هست
وقتی خودت میدونی رو سیستمت فایلای مهم داری خب حواستم جمع کن هر سایتی نرو هر ایمیلی رو باز نکن همیشه بککککک اپ داشته باشید از فایلای مهمت قبل بیچاره شدن فکر چاره باش...
من نمیدونم چرا مردم ما اهمیت نمیدن به امنیت در فضای مجازی البته دول-ت هم واسش مهم نیس ک مردم رو دانا کنه

راه دومش اینه بگردی دنبال قفل گشاش من انالیزر و متخصص و برنامه نویس کدمخرب نیستم ک بتونم کمکتون کنم که... ولی شاید انجمن بیلیپینگ کامیپوتر اونا بتونن کمکت کنن ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا کسایی هستن ک داوطلبن حرفه ای هستند یا خود سایت بیلیپینگ عمدشون رو اموزش داده بلکه بتونن واست باز کنن فایلات رو ولی زمان میبره صد در صد هم نیس
انتی ویروس پادویشتم بنداز دور به درد نمیخوره قبل از این باجگیرم همین انتی ویروس رو داشتی؟
اگه هم فایلات رو بریزی رو فلش ک باز نمیشه ک... اینا دیگه توسط باجگیر قفل شده
فایلای جدید رو باز میکنه چون تازه دانلودش کردی ممکنه همینام قفل بشه ک تازه دانلود کردی چون ویندوزت الوده شده و ضمنان وقتی اون فایلای قبلی رو میریزی رو فلش اون فلشم رو هم الوده میکنی... اون فلشم وقتی بزنی تو یه سیستم دیگه اون سیستمم باجگیره میفته روش فایلاش قفل میشه پس حواست باشه
از از این بعد هم اگر ک کارای مهمی با سیستمت انجام میدی کار های مالی نمیدونم چیزایی ک حیاتی واست و نیاز داری ک امن باشن همیشه فایلای اکسل داری فایلهای شخصی داری هر چی... ویندوزت اپدیت کن همیشه بک اپ بگیر از فایلات نرم افزاراهای بک اپ مجانی خیلی هست
اگه ک پول میتونی بدی؟انتی ویروس کسپر اسکای نسخه ی توتال سکوریتیش رو بخر 100 هزار تومن یا هر چ قدری هست من دقیق نمیدونم بده واسه یکسال جونت راحت کن ارزشش رو داره
اگرم مث منی؟ دوس نداری پول بدی؟ ? فایروال کومودورو نصب کن یادبگیر چ طوری باهاش کار کنی در کنار انتی ویروس اوست ای وی جی یا توتال سکوریتی 360 کاملا رایگان با ضریب امنیت بالا

smd7m
28-05-2017, 22:54
سلام

سپاس از شما

الفاتحه ...

:n30::n30::n30:

smd7m
29-05-2017, 22:39
سلام

نمونه ای از فایل های من که کد شده را خدمت شما ارسال می کنم

ببینید می تونید کاری برام بکنید

چون دقت کردم

الان هیچ اثری از باج افزار نیست و روال برگشته مثل قبل

فقط فایل های قبلی و موجود در هارد دیسک باز نمی شه.

ببینید باید از چه دیکودری استفاده کنم.

سپاس

sunshineboy
30-05-2017, 12:16
سلام
معذرت میخوام ولی من روی فایل پی دی افی ک شما گذاشتی نمیتونم کلیک کنم و جای دیگه وزمان دیگه هم کلا هیچ وقت لینکای اینطوری رو کلیک نمیکنم روش.. ....چون نمیدونم چی توشه !
اگه میخواید مشکلتون حل بشه همون کاری ک گفتم رو انجام بدید تو سایت ID Ransomwar ک فرستادم برید ی فالای کم حجمی ک قفل شده رو اپلود کنید! و بعد ببینید چ باج گیریه بهتون اسمشو میگه و بعد از اون بگردید دنبال قفل گشاش
شما واسه اینکه سیستمت از اون باجگیر فعلا پاک بشه منظورم اینه اون بدافزار از بین بره مثلا فایلهای نوت و اون فایهای بعضاexe ای ک درست کرده نه ک فایلات باز بشه میتونی هیتمن پرو رو دانلود کنی:
یا:
و همینطور :

اینا اسکنرن همین واسه وقتییه سیستم الوده شده
سه تاشو دانلود کنید اجرا کنید اسکن کنید هر چی پیدا کرده رو پاک کنید دو تای اولی مدت 30 روزه و 10 روزه رایگان داره فقط باید با ایمیل اون هیتمن پرو رو فعالش کنی اگرم ک حوصله نداری خب کرک شدش هست تو گوگل سرچ کنی دانلود هیتمن پرو میاره سریع
سیستمت رو اسکن می کنی تا هر چی هست رو پیدا کنه و پاک میکنی

وقتی اپلود کردید و مدل باجگیر رو بهتون گفت شاید قفل گشاش باشه شایدم نباشه من خبر ندارم و علاقه ای هم نداشتم تا حالا ک ببینم چ باجگیری قفل گشاش هست چ باجگیری قفل گشاش نیست .. تو همون انجمن بیلیپینگ کامپیوتر سوال کنید اگه باشه بهتون بگن در ضمن اینم بگم ک خیلی از همون سایتایی ک مثلا میگه ما کمک میکنیم قفل فایلارو باز کنیم اینا دروغه بیشترش راه مطعئنش همون پست کردن مطلبتون سوالتون تو انجمن بیلیپینگ کامپیوتر هست و سوال کردن از اونا

samanapp
01-06-2017, 06:40
خواهش میکنم
وارد سایتش نشید ! اگه ک اون شخص به سیستمت دسترسی پیدا کنه میتونه تا ابد دسترسی داشته باشه به ویندوزت حتی اگه ویندوزت عوض کنی هم فایده نداره مجبوری کلا کیث رو عوض کنی و سخت افزارت رو چون یه سری کدهای مخربی هست ک میتونه بره تو بایوس یا سی پی یو و...

خلاصه کلام شما دو راه داری واسه برگردوندن فایلات اول اینکه پولی ک درخواست کرده رو بدی ک به احتمال 90 درصد فایلات رو بهت میده ولی در ازای قیمت بسیار زیاد ک فک نکنم بتونید بدید! و پول مفت و زورم هست
وقتی خودت میدونی رو سیستمت فایلای مهم داری خب حواستم جمع کن هر سایتی نرو هر ایمیلی رو باز نکن همیشه بککککک اپ داشته باشید از فایلای مهمت قبل بیچاره شدن فکر چاره باش...
من نمیدونم چرا مردم ما اهمیت نمیدن به امنیت در فضای مجازی البته دول-ت هم واسش مهم نیس ک مردم رو دانا کنه

راه دومش اینه بگردی دنبال قفل گشاش من انالیزر و متخصص و برنامه نویس کدمخرب نیستم ک بتونم کمکتون کنم که... ولی شاید انجمن بیلیپینگ کامیپوتر اونا بتونن کمکت کنن ...
اینجا کسایی هستن ک داوطلبن حرفه ای هستند یا خود سایت بیلیپینگ عمدشون رو اموزش داده بلکه بتونن واست باز کنن فایلات رو ولی زمان میبره صد در صد هم نیس
انتی ویروس پادویشتم بنداز دور به درد نمیخوره قبل از این باجگیرم همین انتی ویروس رو داشتی؟
اگه هم فایلات رو بریزی رو فلش ک باز نمیشه ک... اینا دیگه توسط باجگیر قفل شده
فایلای جدید رو باز میکنه چون تازه دانلودش کردی ممکنه همینام قفل بشه ک تازه دانلود کردی چون ویندوزت الوده شده و ضمنان وقتی اون فایلای قبلی رو میریزی رو فلش اون فلشم رو هم الوده میکنی... اون فلشم وقتی بزنی تو یه سیستم دیگه اون سیستمم باجگیره میفته روش فایلاش قفل میشه پس حواست باشه
از از این بعد هم اگر ک کارای مهمی با سیستمت انجام میدی کار های مالی نمیدونم چیزایی ک حیاتی واست و نیاز داری ک امن باشن همیشه فایلای اکسل داری فایلهای شخصی داری هر چی... ویندوزت اپدیت کن همیشه بک اپ بگیر از فایلات نرم افزاراهای بک اپ مجانی خیلی هست
اگه ک پول میتونی بدی؟انتی ویروس کسپر اسکای نسخه ی توتال سکوریتیش رو بخر 100 هزار تومن یا هر چ قدری هست من دقیق نمیدونم بده واسه یکسال جونت راحت کن ارزشش رو داره
اگرم مث منی؟ دوس نداری پول بدی؟ ? فایروال کومودورو نصب کن یادبگیر چ طوری باهاش کار کنی در کنار انتی ویروس اوست ای وی جی یا توتال سکوریتی 360 کاملا رایگان با ضریب امنیت بالا

آنتی ویروس پادویش تا همین چند وقت پیش جدا از ضد باجگیرش بود(الان نسخه امنیت کامل دادن که هم آنتی ویروس و فایروال و کنترل ابزار و... رو داره و هم ضد باجگیر این شرکت رو)

در واقع دور انداختن پادویش از نوع آنتی کریپتو یا نسخه امنیت کامل این شرکت در زمان آلودگی به باج افزار خیلی خطرناک هست که علتشم خیلی واضح هست(الان میگن چرا نباید زود به فکر دور انداختنش!!! باشید)

آنتی کریپتوی امن پرداز حتی به فرض عبور باج افزار از هر نرم افزار امنیتی که دارید (کسپر و بیت دفندر و ایست ناد 32 و....) و به فرض عبور از رفتار شناسی پیشرفته ی آنتی کریپتوی امن پرداز، رفته از لحظه ی نصبش، shadow copy رو فعال کرده و شما یه تسخه سالم از فایل های نابود شدتون رو روی هر کدوم از درایوهاتون دارید و با 2 تا کلیک(تاکید میکنم با 2 تا کلیک ناقابل!!! روی موس) تمام فایل های سالم شما قبل از حمله ی رنسام ویر ، در دسترس شما هست؟

کدوم رنسام ور شیلد این کارو برای شما انجام میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟

رنسام ر شیلد بیت دفندر؟؟؟

رنسام ور شیلد کسپر؟؟؟؟؟

یا ....؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

هیچکدوم این کار رو برای شما انجام نمیدن جز همین محصول وطنی!!

پس خیلی هم تو دور انداختنش عجله نداشته باشید!!!!!!! حداقل بعد از برگردوندن تمام فایل های سالم بعد از رمز شدن، نباید آنتی کریپتوی پادویش رو دور انداخت :n02:

samanapp
01-06-2017, 06:41

آنتی ویروس پادویش تا همین چند وقت پیش جدا از ضد باجگیرش بود(الان نسخه امنیت کامل دادن که هم آنتی ویروس و فایروال و کنترل ابزار و... رو داره و هم ضد باجگیر این شرکت رو)

در واقع دور انداختن پادویش از نوع آنتی کریپتو یا نسخه امنیت کامل این شرکت در زمان آلودگی به باج افزار خیلی خطرناک هست که علتشم خیلی واضح هست(الان میگن چرا نباید زود به فکر دور انداختنش!!! باشید)

آنتی کریپتوی امن پرداز حتی به فرض عبور باج افزار از هر نرم افزار امنیتی که دارید (کسپر و بیت دفندر و ایست ناد 32 و....) و به فرض عبور از رفتار شناسی پیشرفته ی آنتی کریپتوی امن پرداز، رفته از لحظه ی نصبش، shadow copy رو فعال کرده و شما یه تسخه سالم از فایل های نابود شدتون رو روی هر کدوم از درایوهاتون دارید و با 2 تا کلیک(تاکید میکنم با 2 تا کلیک ناقابل!!! روی موس) تمام فایل های سالم شما قبل از حمله ی رنسام ور ، در دسترس شما هست؟

کدوم رنسام ور شیلد این کارو برای شما انجام میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟

رنسام ر شیلد بیت دفندر؟؟؟

رنسام ور شیلد کسپر؟؟؟؟؟

یا ....؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

هیچکدوم این کار رو برای شما انجام نمیدن جز همین محصول وطنی!!

پس خیلی هم تو دور انداختنش عجله نداشته باشید!!!!!!! حداقل تا بعد از برگردوندن تمام فایل های سالم بعد از رمز شدن، نباید آنتی کریپتوی پادویش رو دور انداخت :n02:

sunshineboy
01-06-2017, 10:16
سلام خوبی شما؟من چند وقت بود ارزو میکردم یه نفر از پادویش هم بیاد اینجا:n36: ی گپی بزنیم
من گفتم دور بندازه ب خاطر اینکه همون به اصطلاح رفتار شناسی پیشرفته ی آنتی کریپتوی امن پرداز .....نتونسه باجگیر رو محض ورو به سیستم شناسایی کنه یا حالا بلاکش کنه حتی موقع اجراش شاید بعضا انتی ویروس ها نتونن شناسایی کنن باجگیر رو ولی عمده اونها اون اسمای بزرگ اجازه نمیدن فایلات قفل بشه! این مهمه پروسه ای اون باج گیر رو متوقف میکنند کاری ک پادویش نتونسه بکنه اینجا

حالا از کجا اومده ؟ من خبر ندارم اگه از اینترنت بوده یا فایل پی دی اف بوده یا فایل ورد بوده بالاخره از هر جایی اومده اگه ک این انتی ویروس رفتار شناسی پیشرفته داش میتونس محض کلیک روی اون سایت خطرناک یاا فایل پی دی اف به احتمال زیاد بلاکش کنه! اصن وب شیلدداره پادویش؟
کار رفتار شناسی انتی ویروس همینه دیگه واسه این وقتاس خب اینجا ک بایپـــس شده پادویش فوق پیشرفته :n02:

من مطمعنم نمیگم همه انتی ویروسا اما کسپر اسکای یا حتی IDPدر ای وی جی میتونسته اینو بلاک کنه ب محض اجراش یا حتی کومودواصن اجازه نمیده بخواد اجرا بشه اون فایل رو سندباکسش میکنه سریع! این میشه پیشرفته اسم این میشه پیشرفته! و جابلیشم اینه مجانی! کومودو ای وی جی اوست اینها دارن به صورت مجانی خدمات ارائه میدن بعد شما میگی محصول وطنی بخریم؟ ک چی بشه؟ یه عده پولدار بشن؟! چرا اگه در حد کسپر اسکای شد یه روزی پادویش من خودم شخصا پول میدم بخرم ولی فعلا ک ...

گفتم حالا فایل ورد بوده یا هر چی خبر ندارم از بابت کسپر اسکای ک مطمعنم 100 درصد مسئله اینه کسپر اجازه نمیده ک بخوادفایلات قفل بشه! چ بخواد برش گردونه این مهمه! و شما حرف از قابلیت کسپر در برگردوندن فایلها میزنی شما این تیکشو یادت رفت ک کسپر یا بیت دیفندر میتونن قبل از اینکه باجگیر فایلات رو قفل کنه بلاکش کنن !؟ عجیبه شما فک کردی من کاربر noob هستم ک راحت بهم دروغ میگی؟ ؟ یا مث عمومم مردم چشم گوش کور بستس؟
اونایی ک اسم بردی پیشگیری بهتر از درمانه رو انجام میدن شما یا نمیدونی یا میدونی اینو ولی قصد تبلیغاتی داری ! :n02: شما بهتره همه ی مطلبو بگیی اگه خبر نداری ک هیچی اگه از رو ندونستن زدی این حرفتو خب بی تقصیری نمیدونی...

این انتی ویروسایی ک نام بردی Exploit Prevention دارن! ک خیلی از باجگیرهام مث همین اخری وانا کرای از حفره های امنیتی ک ت وویندوز بود استفاده کرده بود .... اصن پادویش نداره این قسمتو من نمیدونم شما چ طوری به خودت اجازه میدی راحت این حرفو بزنی و اونارو زیر سوال ببری

جدای از System Watcher و رفتار شناسی و Exploit Prevention, ک تو کسپر هست data encryption هم داره در ضمن!

همشون تقریبا دارن به غیر از اوست بقیشون دارن پاندا داره کسپر داره بیت دفندر داره ای وی جی داره!و... شما میتونی فایلات رو حفاظت کنی راحت !چیزی ک نداره پادویش گمون نکنم داشته باشه

( البته شما هیچ مدرک و سندی نداری ک پیشرفتس درسته؟ وقتی میتونیم بگیم پیشرفته و خوبه ک یه جا تست شده باشه حداقل تو یه مجله معتبر یا یه سایت معتبر انگلیسی رتبه داده باشه بهش یا نقدش کرده باشه اسم پیشرفته داره همین حتی وسایت خود پادویش شما نمیتونی ببینی چ جوایزی برده کجا تست شده و...)

محصول وطنی حمیات کنند مردم وقتی ک روش ننوشته هیچی! چون شما گفتی خوبه ما هم بگیم خوبه بعدا ک باج گیر گرفتیم بگیم فلانی گفته خوبه خوبه طوری نی

اینی ک میگید آنتی کریپتوی امن پرداز ب محض الوده شدن سیستم به باجگیر فایلهارو برمیگردونه و اوتوبکاپ میکنه یا حالا رول بک داره هر چی هست من کار نکردم باهاش اما میدونم چیه این ولی این فقط حرفه تو عمل باید ببینیم چ کار کنه از این نرم افزارها زیاده چند تاشو میگم

1-appacheck حتی رایگان هم هست نه پولی! نسخه پولی هم داره ک امکانات اضافه داره! خیلی نرم افزار خوبیم هست به صورت رایگاننننننن همین کاری ک شما میگی پادویش غیر رایگان داره میکنه رو انجام میده! ! اونم ک من ک هنو به چشم ندیدی بکنه باید یکی تستش کنه نشونم بده تا قبول کنم

2-[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا همین دومی هم ادعاشو داره ولی من دیدم تستش کردن نصف فایلهارو برگردونده پس به عمل کار براید نه به حرف! حرف زیاد میشه زد

3-[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4-[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این یکی ک حرف نداره و جابلیشم اینه مجانیه! من فک کنم پادویش باید شروع کنه به ارائه ی سری خدماتش به صورت مجانی اگه قصد پیشرفت دارن! مث بقیه! محصول وطنی میخواید مردم استفاده کنند؟ دوس دارید پیشرفت کنید؟ پس نسخه رایگان انتی ویروس رو بدون فایروال یا حالا بدون ضد باجگیرش رو قرار بدید رو سایت ! چهار نفر استفاده کنن تستش کنن فید بک بگیرن! کاری ک بزرگای این کار دارن انجام میدن! و البته اینی ک مجانیه من شک ندارم بهتر از پادویش 15000 تومانیه!
این اقا شما خبر نداری چ نسخه ای از پادویش رو داشته ک میگی دور نندازتش...چون گفتی شما تو نسخه پیشرفتش این باندل رو داره.... البته ا اگه اون انتی کریپتوی فوق پیشرفته پادویش رو دارن الان میتونن ببینین فایلاشون برمیگرده یا نه و به ما بگن همین جا ک من بعید میدونم فایلاش برگرده
:n02:
خلاصه کلام حرف من اینه وقتی اسمای بزرگی مث اوست کومودو ای وی جی هست به صورت رایگان و با درجه حافظت زیاد پول دادن واسه پادویشی ک نه اعتباری روشه نه گفتم جایی تست شده و تایید شده خریت محضه حالا میخواد وطنی باشه میخواد امریکایی باشه!! شما میخواد خوشش بیاد میخواد خوشت نیاد من حقیقت مطلب رو گفتم اینجا!

samanapp
01-06-2017, 20:06
سلام خوبی شما؟من چند وقت بود ارزو میکردم یه نفر از پادویش هم بیاد اینجا:n36: ی گپی بزنیم

منظور شما رو از لغت از!!! پادویش متوجه نمیشم. (لطفا بیشتر توضیح بدید)
به من میگن یه کاربر پادویش
اگر فکر میکنی به برنامه نویس پادویش یا یه نفر مثلا از تیم تحلیل بدافزارهاشون(آزمایشگاهشون) نشسته اینجا !!! باید بگم یه کم برای شادی زوده!!!!

من همیشه دوست دار پادویش بودم و چون این اولین بار هست که ایران به سمت ساخت همچین ابزاری به شکل کاملا داخلی و بدون کپی برداری رفته(طبق ادعای خود مسئولین این شرکت در مصاحبه ها) به نظرم خیلی جذاب نیست اینجا یه نفر از!!!!! فروشنده کسپرسکی در ایران بیاد و بدون تست پادویش (حتی برای چند دقیقه) تبلیغ کسپرسکی رو بکنه که تنها شرکتی در دنیا که تونسته موتور آنتی ویروس کسپرسکی رو خریداری کنه، چک پوینت(سازنده زون آلارم) اسراییلی هست.(این نشون میده روسیه اونقدرها هم که فکر میکنی دوست من و تو نیست !!! رفیق)

من گفتم دور بندازه ب خاطر اینکه همون به اصطلاح رفتار شناسی پیشرفته ی آنتی کریپتوی امن پرداز .....نتونسه باجگیر رو محض ورو به سیستم شناسایی کنه

آفرین

این اولین نکته ای هست که من و شما اختلاف نظر داریم
میدونی چرا؟
چون ظاهرا ایشون مدعی شده که آنتی ویروس پادویش رو داشته نه ضد باجگیر (آنتی کریپتوی) پادویش رو
چون احتمالا شما خبر نداشته باشید(که تقصیری هم ندارید چون تاحالا از پادویش استفاده نکردید) آنتی ویروس امنیت پیشرفته پادویش مجموعه ای از آنتی ویروس و فایروال و کنترل ابزار و امکانات دیگر آنتی ویروس هست نه ضد باجگیر )
پس هر وقت این فرد با ضد باجگیر آلوده شد اونوقت میتونیم روی حرف شما یه مهر تایید گنده و آبی رنگ خوشگل بزنیم!!! :n06:

بزرگ اجازه نمیدن فایلات قفل بشه! این مهمه پروسه ای اون باج گیر رو متوقف میکنند

این دقیقا کاری هست که آنتی کریپتوی پادویش انجام میده(چون استفاده کردن میدونم) و متاسفانه این بنده خدا فقط آنتی ویروس پادویش رو داشته نه ضد باجگیرشو(آنتی کریپتو)

کار رفتار شناسی انتی ویروس همینه دیگه واسه این وقتاس خب اینجا ک بایپـــس شده پادویش فوق پیشرفته
ضد باجگیر پادویش دقیقا همین رفتارشناسی که میگی داره و متاسفانه این بنده خدا اونو نداشته(تو سایت پادویش بری میبینی که نسخه ی آنتی ویروسش از ضد باجگیرش جداست و کنار هم نصب میشن)

من مطمعنم نمیگم همه انتی ویروسا اما کسپر اسکای یا حتی IDPدر ای وی جی میتونسته اینو بلاک کنه ب محض اجراش یا حتی کومودواصن اجازه نمیده بخواد اجرا بشه اون فایل رو سندباکسش میکنه سریع! این میشه پیشرفته اسم این میشه پیشرفته! و جابلیشم اینه مجانی!

شما فرمودی با اطمینان نمی گم اما با اطمینان میگی ای وی جی و کومودو و.. میشناسن!
بالاخره اطمینان دارید یا نه؟

samanapp
01-06-2017, 20:07
و جابلیشم اینه مجانی!

خب باید هم مجانی باشه!!! اگر همه ابزار ابر قدرت ها مثل کومودوی آمریکایی و کیهوی چینی و دیگر رایگان ها اگر پولی بودن که اداره امنیت ملی این کشورها الان از کجا رنگ لباس زیر منو و شما هم تو بانک اطلاعاتیش داشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خب معلوم هست که باید ابزاری را رایگان خدمات بدی(فکر کن خدمات رایگان یه شرکت آمریکایی با همه سرور و تجهیزاتش به کشوری مثل ایران که تروریست میشناستش!!! :n33: ) تا بتونی ازشون اطلاعات جمع آوری کنی
اشتباه میگم؟
اگر این ابزارها پولی بودن باید متعجب میشدیم چون ما ایرانی ها اونقدر پولدار نیستیم که برای ابزاری که قراره از خودمون جاسوسی کنه ، پول پرداخت کنیم!

ای وی جی اوست اینها دارن به صورت مجانی خدمات ارائه میدن بعد شما میگی محصول وطنی بخریم؟

شما فعلا از همون avg بدون vpn و.. .... آپدیت روزانه بگیر!!!!! بعدش من اولین avg رو تو همین ایران ازت میخرم و رو سیستمم نصب میکنم!
دیگه حالا جمهوری چک(سازنده ای وی جی) کجا هست که من و توی ایرانیو تحریمم کرده!!!!!!!! و آپدیت روزانه هم نمیده

ک چی بشه؟ یه عده پولدار بشن؟

همون یه عده !!!!!! که 8 سال زحمت کشیده اینو ساخته، اگر درآمد نداشته باشه میره دنبال اعتیاد و پس فردا ماشینتو از تو کوچه کنار در خونتون میدزده میبره رفیق و تو هم مدام بعدش به در و دیوار ناسزا میگی که ای بابا امنیت نداریم و مال و ثروتم رو بردن و ..............
دیگه انتخابش با تو هست که تو بقالی آدامس ترکیه ای رو انتخاب کنی یا ایرانیشو !!!! بد میگم؟؟؟؟؟؟؟؟ :n18:

این انتی ویروسایی ک نام بردی Exploit Prevention دارن! ک خیلی از باجگیرهام مث همین اخری وانا کرای از حفره های امنیتی ک ت وویندوز بود استفاده کرده بود .... اصن پادویش نداره این قسمتو من نمیدونم شما چ طوری به خودت اجازه میدی راحت این حرفو بزنی و اونارو زیر سوال ببری

والا ما کسی رو زیر سوال نبردیم ولی فقط برای اینکه بدونی میگم که 1 سال قبل(قبل از اینکه نویسنده واناکرای بدنیا بیاد !!!!!!!!) ضد رمز پادویش میتونست جلوی این تهدید رو بگیره
میدونی چرا؟؟؟؟؟؟
میدونی اینو از کجا میگم؟
چون آنتی کریپتوی پادویش تا یک فایل رمز بشه به کاربر پیغام میده و اون پردازش رو تعلیق میکنه تا پاسخ بگیره و رنسام ور(باج گیر) مادر مرده!!! هیج وقت به فایل دوم هم نمیرسه تو کل زندگیش!!!! روی اون سیستم

samanapp
01-06-2017, 20:08
همشون تقریبا دارن به غیر از اوست بقیشون دارن پاندا داره کسپر داره بیت دفندر داره ای وی جی داره!و... شما میتونی فایلات رو حفاظت کنی راحت !چیزی ک نداره پادویش گمون نکنم داشته باشه
من نمیدونم اگر همه اینا که اسمشونو آوردی(به قول خودت حتما میخواستی تبلیغ کنی!!!) میتونستن جلوی تمام باج گیرا بیاستن، این همه سیستم که تو دنیا آلوده شد و اطلاعاتشو از دست داد، آنتی ویروس اکبر سه تیغه و حسن پنجه طلا داشتن؟!!!!!!!!!! که آلوده شدن؟؟

( البته شما هیچ مدرک و سندی نداری ک پیشرفتس درسته؟ وقتی میتونیم بگیم پیشرفته و خوبه ک یه جا تست شده باشه حداقل تو یه مجله معتبر یا یه سایت معتبر انگلیسی رتبه داده باشه بهش یا نقدش کرده باشه اسم پیشرفته داره همین حتی وسایت خود پادویش شما نمیتونی ببینی چ جوایزی برده کجا تست شده و...)

شما ظاهرا در ایرانی که سالهاست تحریم هست زندگی نمیکنی
اول ببین از هر 10 تا نرم افزاری که نصب میکنی تو چندتاش اصلا اسم کشورت تو لیستشون هست(ایران) :n31: بعد راجع به قبول کردن پادویش تو تست های جهانی!!!!!!!!!! صحبت زیادی میتونیم داشته باشیم.
خود شرکت امن پرداز گفته بود تازه av test قبول کرده که ایرانی وجود داره!!! ظاهرا میخوان براش ارسال کنن و ببینن ایران رو تحویل میگیره یا نه

اینی ک میگید آنتی کریپتوی امن پرداز ب محض الوده شدن سیستم به باجگیر فایلهارو برمیگردونه و اوتوبکاپ میکنه

من فکر میکنم اگر حرف من رو به زبان اسپانیایی ترجمه میکردیم و بعد از یه فرانسوی میخواستیم فرانسش کنه و بعد یه ایرانی که فرانسوی بلده اونو به فارسی ترجمه کنه :n19:

عمرا

عمرا
همچین برداشتی میکرد!!!!!!!!

این نشون میده شما اصلا مطلب رو نخوندی

نگفتم به محض آلوده شدن. گفتم وقتی نصب میشه علاوه بر امکان جلوگیری از باج افزارها با رفتارشناسیش، از اطلاعات روی درایو ها بکاپ میگره و از اون بک آپ ها محافظت میکنه که بدافزار اون بکاپ هارو نزنه.

یا حالا رول بک داره هر چی هست من کار نکردم باهاش

اتفاقا پیچیده ترین بخش داستان!!!!!!! همین قسمتش هست که شما که چیزی رو تست نکردی ، چطور نقدش میکنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :n25:

appchek یه نرم افزار کره ای هست که اول تست میکنم و بعد نظرم رو راجع بهش میگم

دومی که همون چینی رایگان هست که بالا صحبت کردیم و نصف فایل هامو برگردوند و این داستانا!!!!!!!! نمیتونه رقیب پادویشی باشه که همه ی فایل هاتو فقط با 2 تا کلیک بر میگردونه
اگر دیدی که برگردوندن!!!!!!!!!!!!!!! اونم نصف فایل هارو!!!!
من پادویش رو دیدم که همه ی فایل هارو برگردوند!!!!!!!!!!! (به قول شما به عمل کار برآید به نصفه برگردوندن نیست!!!!!!! )

سومی رو با ابزار تست رنسام ور تست کردم که همون نمره ی پادویش رو گرفت( با ابزار رنسام سیم) و تازه قابلیت بک آپ پادویش رو نداره

این اقا شما خبر نداری چ نسخه ای از پادویش رو داشته ک میگی دور نندازتش...چون گفتی شما تو نسخه پیشرفتش این باندل رو داره....

این دومین چالش من با شماست که در اثر درست نخوندن مطالب من حادث شده!!!!

اینکه اولا خود فرد داره میگه آنتی ویروس داشتم(نگفته ضد باجگیر)
دوما آنتی ویروس امنیت کامل پادویش ضد باجگیر داره نه امنیت پیشرفته ی پادویش. هنوز نیاز به توضیح بیشتر دارید؟ یا دیگر مطلب را رساندم؟

انتی کریپتوی فوق پیشرفته

اون کلمه ی فوق!!!!!!!!! که لودگی بود و ارزش پاسخ نداشت (عجب جنگی بین من وشما در گرفت!!! )

خلاصه کلام حرف من اینه وقتی اسمای بزرگی مث اوست کومودو ای وی جی هست به صورت رایگان و با درجه حافظت زیاد پول دادن واسه پادویشی ک نه اعتباری روشه نه گفتم جایی تست شده و تایید شده خریت محضه حالا میخواد وطنی باشه میخواد امریکایی باشه!! شما میخواد خوشش بیاد میخواد خوشت نیاد من حقیقت مطلب رو گفتم اینجا!

avast رایگان یا comodo رایگان، ransomware shield دارن؟
گفتم که هر رایگانی لزوما خوب نیست (به دلایلی که بالا توضیخ دادم)

میخوای پادویش رو تست کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ 45 روز رایگان بهت آنتی ویرویش رو برای تست میده(خود سایتش) و 7 روز هم رایگان(ضد باجگیرشو)

بله عزیز دل برادر

smd7m
02-06-2017, 00:39
سلام

سپاس از اینکه وقت گذاشتید

ادم وقتی براش مشکل پیش میاد به هر دری میزنه

یکی از گزینه ها پادویش بود که از حق نگذریم کمک کرد

پس از نصب پادویش، اگر فایل جدیدی دارم کد نمی شه و روند برگشته به قبل

الان مشکل

تمام فایل هام کد شده هست

در انجمن پادویش هم مطرح کردم که جواب این بود :

سلام

سیستم شما به احتمال زیاد توسط باج افزار RansomWare.Spora آلوده شده است .
متاسفانه این نوع باجگیر پشتیبان سیستم(shadow copy) را نیز حذف می کند و فایل های آلوده قابل بازگشت نمی باشند .
برای پیشگیری از آلودگی مجدد به انواع باج افزارها پیشنهاد ما گرفتن بک آپ از فایل ها و همچنین استفاده از ابزار ضدباج گیر پادویش می باشد
این نوع بدافزارهای باج گیر توسط اکثر آنتی ویروس های معتبر دنیا قابل شناسایی نمی باشند .

لطفاً اگر راهکاری بود و من رو راهنمایی کنید

سپاس از شما

sunshineboy
02-06-2017, 04:01
سلام خواهش میکنم من ک گفتم اون روز باجگیر اسپورا هست و مشکلتم گفتم چ طوری حل کنی ک راهکارو بهت دادم ...دو راه داری پول بدی یا بیلیپینگ کامیپوتر... اگه بیلیپینگ نشد دیگه درس نمیشه

اینم ک گفته این نوع بدافزار ها توسط انتی ویروس های معتبر فایبل شناساایی نمیباشد اینم دروغ ! ب جای اینکه بگه ما نمیتونیم میگه بقیه نمیتونن :n02: بادروغ پراکنی... بعدشم میگن بیاید بخرید محصول وطنی رو:n37:
این مدرکش ک بقیه میتونن!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-586427
حتی اوست رایگان و توتال 360 رایگان تونستن بلاکش کنن! بعد شما میری پولتو میدی بالای چی!!
خودشو میخواد تبرعه کنه شما از حالا پاکش کن اینو کومودو و اوست رایگان نصب کن یا ای وی جی رایگان دیگم باجگیر نمیاد سراغت..این پولم هزینه کن یه جا دیگه
شب خوش

samanapp
02-06-2017, 08:34

سلام
منظور شما را از یک نفر از!!! پادویش متوجه نمیشم(لطفا بیشتر توضیح دهید)
منظورتون طرفدار پادویش هست؟
بله
من هم کاربر پادویش هستم و هم طرفدار هر نوع تلاش و حرکت داخلی برای پیشرفت و تولید غیر وابسته

اگر تصور میکنید یک برنامه نویس پادویش یا فردی از گروه تحلیل بدافزار آنها اینجاست! کمی برای شادی کردن زود است!!!! چون اینطور نیست.

من گفتم دور بندازه ب خاطر اینکه همون به اصطلاح رفتار شناسی پیشرفته ی آنتی کریپتوی امن پرداز .....نتونسه باجگیر رو محض ورو به سیستم شناسایی کنه یا حالا بلاکش کنه

برای ادامه ی بحث باید تکلیفمون رو با یک مسئله روشن کنیم
اون فرد مدعی است آنتی ویروس پادویش را داشته نه ضد رمز(ضد باجگیر) پادویش رو
اسم نسخه ای که بدون ضد باجگیر هست، امنیت پیشرفته گذاشتن و نسخه ای که ضد باجگیر داره رو امنیت کامل (پس مباحث مربوط به اینکه چرا اون فرد نتونسته باجگیر رو متوقف کنه خالی از ارزش هست تا جایی که مشخص بشه از کدوم محصول پادویش استفاده میکرده (دیگه بعد از چند سال استفاده از پادویش، تفاوت محصولاتش رو خوب میشناسم و در این مورد اطمینان دارم)

این مهمه پروسه ای اون باج گیر رو متوقف میکنند
ضد باج گیر پادویش هم دقیقا همین کار رو انجام میده (با رفتار شناسی تشخیص میده و بعد کاملا جلوی هر نوع باج افزاری رو میگیره چه لاکی چه سربر چه وانا کرای یا..... فرقی براش نداره)

samanapp
02-06-2017, 08:41
من مطمعنم نمیگم همه انتی ویروسا اما کسپر اسکای یا حتی IDPدر ای وی جی میتونسته اینو بلاک کنه ب محض اجراش یا حتی کومودواصن اجازه نمیده بخواد اجرا بشه اون فایل

شما میگید با اطمینان نمیگم اما با اطمینان میگید اگر اون ابزاری که نام بردید بودن، حتما جلوشو میگرفتن!!!!!! بالاخره تکلیف را روشن کنید، اطمینان دارید یا نه؟ :n05:

اگر همه اینها که نام میبرید جلوی هر نوع باج گیری را مثل آنتی کریپتوی امن پرداز میگیرن، پس این همه سیستم که در جهان آلوده شده اند با کدام ضد بدافزار کار میکردند ؟؟ که آلوده شده اند؟

و جابلیشم اینه مجانی! کومودو ای وی جی اوست اینها دارن به صورت مجانی خدمات ارائه میدن بعد شما میگی محصول وطنی بخریم؟

بیان 2 نکته مهم اینجا الزامی هست!! :n09:

1- هر وقت شما توانستید avg را متقاعد کنید که برای یک آپدیت خشک و خالی ، به مردم ایران، تحریم را کنار بگذارد!!! آن وقت میتوان نام کثیف این شرکت تحریم کننده را جلوی روی هم وطنان عزیزمان آورد. (این یک)
2- اما دو اینکه:
باید هم کومودوی آمریکایی خدمات رایگان بدهد و تجهیزات و کارمندان و سرورهایش را که عاشق چشم و ابروی من و شمای ایرانی(میگن تروریست هستیم و دشمن آمریکا) روشن نگهدارد!!!! چون اگر چنین نبود ، چگونه اداره امنیت ملی آمریکا الان میتوانست رنگ لباس زیر من و شما را هم در بانک اطلاعاتی اش داشته باشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

هرچیزی که رایگان بود که لزوما خوب نیست (جمله ی طلایی !!!)

samanapp
02-06-2017, 08:49
بعد شما میگی محصول وطنی بخریم؟ ک چی بشه؟ یه عده پولدار بشن؟!

چه صحبت خوب و بیان شیوایی داشتید!

اتفاقا پاسخ جالب و قابل تاملی هم موجود است که همین الان از جیب بنده ی حقیر بیرون خواهد آمد!!!!!!!!! :n01:

شما میتوانید به جای جیب این عده ای که 8 سال زحمت کشیدند و این ابزار بومی را ساختند خالی و به جایش جیب روسیه و رومانی و اسلواکی و جمهوری چک و.... را پر کنید اما حتما توجه داشته باشید که همین جوان فوق لیسانس و دکتری که بیکار میشود در همین بعد از ظهر بهاری، ماشین جلوی درب منزل شما را برای دریافت مشتی ماده مخدر و شیشه و کوفت و زهرمار خواهد دزدید و این شما خواهید بود که ناسزا گویان وقتی از ناپدید شدن ماشین خود درب منزل مطلع شدید به زمین و زمان فحش خواهید داد که این دیگر چه مملکتی است که در آن امنیت نیست :n34:

چرا اگه در حد کسپر اسکای شد یه روزی پادویش من خودم شخصا پول میدم بخرم ولی فعلا ک ...

به قول فردی که در جایی نوشته بود اگر میخواهید منتظر باشید در 100 سال آینده ایرانی cpu احتمالی و ایرانی خود را بسازد و وقتی شاتل فضایی ایران به سمت آسمان رفت و اولین ربات ساخت ایران بر زمین مریخ نشست!!!!!! بعدا از آن دستمال توالت و آنتی ویروس ایرانی و آدامس ایرانی استفاده کنید، دیگر در آن روز بعید میدانم ایرانی باقی مانده باشد که شما دست در جیب خود ببرید و برای فلان محصولش پول پرداخت کنید.

شما این تیکشو یادت رفت ک کسپر یا بیت دیفندر میتونن قبل از اینکه باجگیر فایلات رو قفل کنه بلاکش کنن !؟

شاید من خیلی تیکه ها رو یادم بره!!!(به قول شما) اما شما احتمالا نمیدانستید که یادتان برود که پادویش هم دقیقا همین کار را انجام میدهد و قبل از رمز شدن یک فایل جلوی بدافزار را میگیرد.

samanapp
02-06-2017, 08:58
این انتی ویروسایی ک نام بردی Exploit Prevention دارن! ک خیلی از باجگیرهام مث همین اخری وانا کرای از حفره های امنیتی ک ت وویندوز بود استفاده کرده بود .... اصن پادویش نداره

آنتی کریپتوی پادویش نیازی به این ندارد که بداند واناکرای در کار است یا لاکی
آنتی کریپتوی پادویش حتی بر خلاف آنتی ویروس پادویش آپدیت روزانه هم نمیخواهد
آنتی کریپتوی پادویش اصلا کاری به این ندارد که حفره ی امنیتی در کار بوده یا خیر
آنتی کریپتوی پادویش تنها کار قشنگی که باید و انجام میدهد این است که برای هر رمز شدنی از کاربر پرسش میکند و این باعث میشود حتی 1 سال قبل از اینکه هکر مربوط به واناکرای بدنیا بیاید!!!!!!!(واناکرای را تولید کند!) جلوی واناکرای را میگرفت. (به این میگن پییییییییشششششششرفته رفیق)

البته شما هیچ مدرک و سندی نداری ک پیشرفتس درسته؟ وقتی میتونیم بگیم پیشرفته و خوبه ک یه جا تست شده باشه حداقل تو یه مجله معتبر یا یه سایت معتبر انگلیسی رتبه داده باشه بهش یا نقدش کرده باشه اسم پیشرفته داره همین حتی وسایت خود پادویش شما نمیتونی ببینی چ جوایزی برده کجا تست شده و...)

مطلب عجیبی میگویید!!!!!!!!!!

گویا تا بحال در ایران زندگی نکرده اید

شما اول ببینید از هر 10 نرم افزاری که نصب میکنید ، چندتایشان در مرحله ی نصب، نام کشور ایران را در لیست خودد دارند!!!!!!!!!!! و ایران را جزء کشورهای جهان بحساب می آورند!!! و بعد از شرکت آنتی ویروس ایرانی در تست های جهانی صحبت کنید!!!!

با این حال مسئولین امن پرداز گفته اند که محصولشان را توانسته اند همین اواخر، برای av test بفرستند و در واقع ایران را آدم حساب کرده اند و محصول را گرفته اند، و روندی زمان بر تدارک دیده اند و خدا میداند بالاخره پاسخ تست را به این شرکت میدهند و منتشر میکنند یا خیر (یعنی 1 مرحله پیشرفت داشتیم و مارا بعنوان یک کشور و صاحب یک محصول ، بحساب آورده اند تازه !

محصول وطنی حمیات کنند مردم وقتی ک روش ننوشته هیچی! چون شما گفتی خوبه ما هم بگیم خوبه بعدا ک باج گیر گرفتیم بگیم فلانی گفته خوبه خوبه طوری نی

نه چرا بگی فلانی گفته خوبه!!!!!!!!!!!!!!!

میتونی بری تو سایتش دانلود کنی و استفاده کنی و خودت تصمیم بگیری

45 روز رایگان آنتی ویروسش رو میذاره تست کنی
7 روز هم رایگان، آنتی کریپتو یا ضد باجگیرشو

samanapp
02-06-2017, 09:21
ک خیلی از باجگیرهام مث همین اخری وانا کرای از حفره های امنیتی ک ت وویندوز بود استفاده کرده بود .... اصن پادویش نداره این قسمتو من نمیدونم شما چ طوری به خودت اجازه میدی راحت این حرفو بزنی و اونارو زیر سوال ببری[/QUOTE]

مدتی که از آنتی کریپتو استفاده کردم نشون میده آنتی کریپتوی پادویش کاری به این ندارد که باج افزار مورد نظر، واناکرای است یا لاکی، سربر است یا هر مورد دیگری
آنتی کریپتوی پادویش نیاز به این ندارد که نگران فلان حفره ی امنیتی باشد
آنتی کریپتوی پادویش تنها با جلوگیری از رمز شدن یک فایل و پرسش از کاربر، جلوی هر نوع باج افزاری رو میگیره
یعنی به بیان ساده تر، 1 سال قبل از اینکه هکر واناکرای بدنیا بیاد!!!!!!(واناکرای رو تولید کنه) آنتی کریپتوی پادویش میتونست اونو تشخیص و جلوش رو بگیره
به این میگن پییییییییییییییشششششششششش ششششششررفته رفیق

آداک
02-06-2017, 10:32
شما میتوانید به جای جیب این عده ای که 8 سال زحمت کشیدند و این ابزار بومی را ساختند خالی و به جایش جیب روسیه و رومانی و اسلواکی و جمهوری چک و.... را پر کنید اما حتما توجه داشته باشید که همین جوان فوق لیسانس و دکتری که بیکار میشود در همین بعد از ظهر بهاری، ماشین جلوی درب منزل شما را برای دریافت مشتی ماده مخدر و شیشه و کوفت و زهرمار خواهد دزدید و این شما خواهید بود که ناسزا گویان وقتی از ناپدید شدن ماشین خود درب منزل مطلع شدید به زمین و زمان فحش خواهید داد که این دیگر چه مملکتی است که در آن امنیت نیست

من به عنوان مصرف کننده فقط یه سوال دارم که از کجا باید اطمینان داشته باشم که عملکرد پادویش خوب هست؟ در کدوم تست معتبر الان شرکت داره که بشه در مقایسه با دیگر انتی ویرسها مقایسش کرد؟ و ار همه مهمتر چه امکانات بیشتری از کمودوی رایگان داره که برم و ۵۸ هزار تومن برای خرید این انتی ویروس که در هیچ تستی هم شرکت نکرده پول بدم؟ متاسفانه تو امکاناتی که درباره نسخه کامل این انتی ویروس نوشته شده حتی خبری از مسدود کردن صفحات وب هم نیست و فکر هم نکنم امکانات اتوسندباکس کمودو رو داشته باشه. یک مساله دیگه این است که این شرکت بر طبق چه منطقی قیمت محصول خودشو ۵۸۰۰۰ تومان گذاشته؟ وقتی این قیمت با کسپر و بیت دفندر یکی هست چرا باید به جای خرید اونها محصول پادویش رو خرید؟ مساله آخر اینکه شما صحبت از جاسوسی مثلا انتی ویروس کمودو کردید که به فرض بپذیریم درست باشه شما مطمئنید که پادویش جاسوسی نمیکنه؟؟ برای من ایرانی اگه اطلاعاتم دست امریکایها بیفته هیچ ضرری نداره ولی اگه اطلاعاتم و سایتهایی که میرم دست بعضیها در داخل کشور بیفته قطعا برام مضرتره... اگه میگید جاوسوسی نمیکنه طبق کدام تست و سند بین المللی میگید و اگر میگید کمودو جاوسوسی میکنه طبق کدام تست و سند بین المللی میگید؟؟ فقط خواستم بگم که اگه ادعای همینجوری میکنید اون طرف هم میتونه ادعای همینجوری بکنه... ضمن اینکه دوست عزیز کمودو شرکتی هست که پولش رو از چیزهای دیگر به دست میاره و مثل بقیه شرکتهای امنیتی فقط روی محصولات امنیتی تمرکز نداره و به خاطر همین اتی ویروسشو با امکانات فراوان به صورت رایگان در اختیار همه میذاره تا کاربرای متوسط و متوسط به بالایی که امنیت براشون خیلی مهمه بتونن از اون استفاده کنن و به خاطر همین هم محصولاتش رایگانه نه به خاطر جاسوسی کردن! تو دنیای امروز نمیشه به همین راحتی جاسوسی کرد چون محصولات امنیتی تعدادشون زیاده و اگه محصولی بخواد به عنوان جاسوس افزار باشه توسط بقیه محصولات شناسایی میشه و ابروی اون شرکت به باد فنا میره. ضمن اینکه هر محصولی قواعد مخصوص به خودش رو داره که اول نصب نوشته شده و گفته میشه که چه اطلاعاتی به صورت ناشناس و به چه علتی مورد استفاده شرکت قرار میگیره و چیز مخفی ای که بشه اسمشو جاسوسی گذاشت وجود نداره.
درباره بیکاری جوان تحصیل کننده هم به نظرم مشکل همینه که اولویتها برای شرکتها مشخص نیست... به عنوان یک نمونه وقتی گیرنده ی یو اس بی دیجیتال ایکس وی›ن خریداری میشه داخلش از نزم افزار کرک شده خارجی استفاده شده که حتی زبان فارسی رو هم پشتیبانی نمیکنه! خب برنامه نویس محترم بره و برای این گیرنده دیجیتال برنامه بنویسه و به شرکت بفروشه و شرکت هم داخل گیرنده دیجیتال یو اس بی قرار بده... حالا دوستان به جایی که این کارها رو بکنن میان و روی چیزی سرمایه گذاری میکنن که اصلا توان رقابتشو ندارن و اصلا پولش رو هم ندارن که حتی یک سال در یه تست معتبر شرکت کنن.... بعدشم میگن مشکل مردم ایرانن که کالای ایرانی نمیخرن! اخه بابا طبق چه منطقی باید کلایی رو خرید که از عملکردش مطمئن نیستی و محصولات رایگان با امکانات بیشتر وجود داره؟؟ اگه فقط باید بخریم که شما بیکار نباشید خب برید و بنگاه خیریه راه بندازید و از مردم بخواهید بدون اینکه محصولتونو بخرن بهتون کمک کنن!! من توصیم اینه که دوستان برن و رو چیزهایی سرمایه گذاری و فکر کنن که بتونن به پول نزدیکش کنن و قدرت رقابت داشته باشن و یک نمونش رو هم گفتم.

samanapp
02-06-2017, 10:33
ک خیلی از باجگیرهام مث همین اخری وانا کرای از حفره های امنیتی ک ت وویندوز بود استفاده کرده بود .... اصن پادویش نداره این قسمتو من نمیدونم شما چ طوری به خودت اجازه میدی راحت این حرفو بزنی و اونارو زیر سوال ببری[/QUOTE]

مدتی که از آنتی کریپتو استفاده کردم نشون میده آنتی کریپتوی پادویش کاری به این ندارد که باج افزار مورد نظر، واناکرای است یا لاکی، سربر است یا هر مورد دیگری
آنتی کریپتوی پادویش تنها با جلوگیری از رمز شدن یک فایل و پرسش از کاربر، جلوی هر نوع باج افزاری رو میگیره
یعنی به بیان ساده تر، 1 سال قبل از اینکه هکر واناکرای بدنیا بیاد!!!!!!(واناکرای رو تولید کنه) آنتی کریپتوی پادویش میتونست اونو تشخیص و جلوش رو بگیره

samanapp
02-06-2017, 16:28
البته شما هیچ مدرک و سندی نداری ک پیشرفتس درسته؟ وقتی میتونیم بگیم پیشرفته و خوبه ک یه جا تست شده باشه حداقل تو یه مجله معتبر یا یه سایت معتبر انگلیسی رتبه داده باشه بهش یا نقدش کرده باشه اسم پیشرفته داره همین حتی وسایت خود پادویش شما نمیتونی ببینی چ جوایزی برده کجا تست شده و...)[/QUOTE]

شما مطلبی گفتید که تصور میکنم یا هرگز در ایران زندگی نکرده اید یا مدت زیادی در ایران نبودید!!!!!!!!!
شما بهتر است اول ببینید از هر 10 نرم افزاری که نصب میکنید، چندتایشان نام کشور ایران را در لیست قابل انتخاب دارند!!!!!!!!!! و بعد از شرکت آنتی ویروس ایرانی در تست های جهانی صحبت کنید!!
تا همین چندی پیش که اصلا باور نداشتند که کشوری به اسم ایران هم وجود خارجی دارد! و تازه در همین اواخر بود که یکی از مسئولین پادویش گفت، نسخه ای از پادویش را av test پذیرفته که تست کند و برایشان ارسال شود.

دقیقا

هیچ وقت همچین کاری نکن و بخاطر حرف من و دیگران آنتی ویروسی رو استفاده نکن

شما میتونی بری تو سایتشون و خود آنتی ویروس رو 45 روز رایگان و آنتی کریپتوی ضد باجگیرش رو 7 روز رایگان استفاده کنی و بعد بیای نظر بدی که مثل الان نشه که مدام بگی فکر نکنم و اطمینان ندارم و گمون نکنم و احتمالا و ................. :n13:

sunshineboy
02-06-2017, 18:54
شما بااین تعصب و جانب داری ای ک کردی:n37: مشخصه کاربر معمولی نیسی چون یه کاربر معمولی وقتی حرفای من رو میخونه متوجه میشه ک من حرفم چی هست:n02: و قانع میشه مگه اینکه از پادویش باشه ک بخواد بحث رو بکشه تو حاشیه !:n31:

بعله شاید برنامه نویسش نباشی ولی شاید از پادویش پول در میاری والا خودتو خسته نمیکردی اینجا ب راحتی بیت دیفندر و کسپر اسکای رو زیر سوال ببری! اونم به دلیل بی دلیلی هیچ کاربری اونطوری دو تا محصول رو زیر سوال نمیبره مگه اینکه قصد داشته باش:n05:

شما گفتی اونا نمیتونن فایلات رو برگردونن در صورتی ک اونا اصن اجازه قفل شدن فایلات رو نمیدن!و بازم تاکید میکنم شما اصن جواب این حرف من رو ندادی ک چرا اون حرف روزدی هدفت چی بود از اون حرف!:n31:

در ثانی من مثال مجانی زدم واسه ضد باج گیر 4 تا نرم افزار گفتم ک دوتاشم میتونه فایلات رو برگردونه(appcheck و RansomOff) بعد ملت بیان پول بدن 15 هزار تومن ک چی بشه؟:n02: حمایت از تولید داخلی؟ نه نیازی نیس وقتی کیفیت خوبش هس مجانیش هست اصن چ نیازی داره ایرانی ها به خودشون اجازه بدن وارد این حیطه بشن ایرانی ک یه مهندس کامیپوترش در حد یه ادم مبتدیه بی سواده!بهتره برن دانشگاهشون رو اول درس کنند بعد 10 سال بیان و اعلام کنند ما هم هستیم:n13:... من ک شخصا ازا ون ادم هام ک به نرم افزار ایرانی اعتماد ندارم!و کلا کالای ایرانی بحث بحثه تکنولوژیه ک ایران نداره! حمایتم ک بشه فایده نداره الان مثلا ما خوردو تولید میکنیم 30 ساله پیشرفت کردیم؟ نه فقط انحصارش کردند همین و بس اینم همینه اگه قدرتشو داشتن تا حالا تو حیطه نرم افزار هم انحصار میکردند و دست مینداختن روش و مردم رو مجبور میکردند به:n37: ... این شعار ها ک کالای ایرانی بخریم ...فقط شعاره وقتی ک کالای ایرانی کیفیت نداره دلیلیم نداره بخریم مثالشم زدم همون خودرو ک دیگه بزرگترینشه

ضد باج گیر پادویش هم دقیقا همین کار رو انجام میده (با رفتار شناسی تشخیص میده و بعد کاملا جلوی هر نوع باج افزاری رو میگیره چه لاکی چه سربر چه وانا کرای یا..... فرقی براش نداره)

شما اینو از کجا میگی اخه؟ رو چ مدرکی! این حرف زدنش مدرک میخواد من واسه حرفام مدرک دادم شما رو واقعیت نشون من بده! نه حدس گمان!:n03:

من میگم تو هیچ تستی وجود نداره شما اول جواب اینو بده
اول بگو اینکه میگی خوبه رو از کجا میگی؟:n02: از خودت میگی؟ پیشرفتس؟ چ طوری پیشرفتس؟ مثلا انتی ویروس اف سکئور میگهdeepguard ما پیشرفتس خب میری توسایتش یه پی دی اف چند صفحه ای گذاشته فقط توضی داده در مورد این دیپ گارد و تستایی هم ک شده روش و کاربردش تو دنیای واقعی رو هم با ذکر منبعش در اخر فایل پی دی اف ضمیمه کرده!پادویش در مورد پشرفته بودنش اصلا مدرکی داره؟
من هم میتونم بگم فلان محصول پیشرفتس ولی رو چ حسابی؟! چرا حرفای شمارو شاید چند تا کاربر ک از هیچ جا خبر ندارن باور میکنن ! ولی یک مث من نچ

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

من گفتم مطمعن نیستم همشون ولی اونایی ک نام بردم بلاکش میکنن حتما رو چ حسابی زدم این حرف رو؟ رو حساب شناختی ک داشتم قبلا بعل ه تکلیفم مشخصه مطمعنم بلاکش میکنن

بعداز اون هم رفتم دیدم و مطمعن هم شدم ک تقریبا همشون باج گیر اسپورا رو بلاک کردند! من لینک هم دادم همین پست قبلیم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-586427
شما حرفای من رو دقیق نمیخونی اصلا :n02:
اون مجانی هام کردند در ضمن! یک ریال هم ازت نمیگیرن :-)

و همین حرفارو زدی ک من بازم مطمعنم شما از پادویشی خجالت هم نکش راحت بگو:n36: ..از این طرز حرف زدن ک میگی مثل انتی کریپتوی ایمن پرداز هر کسی باشه همین برداشت من رو میکنه!اخه رو چ حسابی این حرف رو شما میزنی واسه حرفات سند نشون انجمن پی سی ورلد بده !:n02:چون شما گفتی انتی کریپتوی ایمن پرداز جلوی هر باجگیری رو میگیره ما هم باور کنیم؟ جالبم هست با قاطیعت میگی جلوی هر نوع باجگیری کاربری مث من هیچ وقت اینطوری رو یه محصول مانور نمیده و اگه داد سند داره واسه حرفاش شما واسه این حرفت سند بیار حداقل یه جا تست شده باشه :-)

شما طرفدار هر نوع تلاش برای تولید غیر وابسته ای؟ خب ک چی بشه مگه کشاورزیه؟من میگم اون شرکتا دارن مجانی خدمت میدن به مردم ایران چ وابستگی ای جود داره؟ بعله پادویش بیاد مجانیش کنه میکنه؟ تا از تولید داخلی حمایت کنیم مگه نمیخوان غیر وابسته بشیم پس مجانیش کنند همونطور ک بقیه مجانی هستند و از تبلیغات حالا راه های دیگه کسب درامد میکنند.. وقتی به صورت مجانی دارن بهت خدمت ارائه میکنن دارن بهمون لطف میکنند ارز از کشور خارج میشه؟ن

sunshineboy
02-06-2017, 18:55
جالبه این ای وی جی کثیف داره محصولشو به شما رایگان میده:n02: حالا شاید بعضی وقتام تحریم باشه اجازه اپدیت نده!ماشالله اینم ک راه حل داره با وی پ..ان یا هر چی شما میتونی اپدیتت رو بکنی مشکل کجاس؟
ای وی جی ک مجانی نرم افزارشو میده شما حالا شاید بنا بر قوانینی بعضی مواقع نتونه اپدیت بده به ملت شریف ایران اونم بعضی وقتا شدکثیف؟:n36:
و پادویشی ک محصول وطنیه رایگان نیست و در ضمن قیمتشم تقریبا برابری میکنه با محصولات خارجی شد گل سر سبد ؟:n10:خب پادویش ک همینم نداره مجانیی ک نیس ک بخوایم تازه اپدیت خشک خالیش بکنیم!
و بحث دیگه اینه اونی ک اون طرف دنیاس داره محصولشو به ما رایگان میده اونی ک تو کشور خودمونه حاضر نیس این کارو بکنه خب مسلما من از اون حمایت میکنم! یه چیز عادیه!!:n02: اصن این حرف ک ای وی جی رو کثیف خطاب میکنی شما از پایه مشکل داره! ی طوری صحبت میکنی مثلا من بیگانه پرستم! یا ای وی جی استعمار کرده کاربرای ایرانی رو!
این رو هم در نظر بگیریم کسی مجبور نکرده کسی رو ای وی جی استفاده کنه بره از شرکتایی ک تحریم نیستن مث کومودو مث توتال سکوریتی 360 چیتنی استفاده کنه تقریبا کیفیاتشم یکیه! و فعلا ک همین ای وی جی کثیف اوست و کومودو امریکایی ک بیگانه هست و غربی بیشتر به فکر مردم ماس تا پادویش! درسته؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[/CODE]

اینکه کومودو از کجا پول در میاره خب درسته عاشق چشم ابروی من و شما نیست شاید ب خوبیه نرم افزار های پولی نباشه کیفیتش باگ داشت هباشه یا حالا حفاظتش در اندازه مثلا کسپر نباشه ولی خب اونم به خاطر اینکه مجانیه همین ولی:
کومودو اصن شرکتش نرم افزار هاش واسه محیط تجاریه نه خانگی! شما برو اینارو اول بخون خواهشا دونسته بیا حرف بزن:n37:
کومودو بیشتر از 1100 نفر پرسنل داره این انتی ویروس خانگیش مث اسباب بازیه اصن نیازی به درامدش نداره یه جوری تبیلغ میشه واسش تازه این و اون اسمش رو میارن جا میفته تو ذهن مردم! شما اصن حرفت میزنی رو هوا این ک کومودو یا حالا شرکتای دیگه رایگان میدن نرم افزاراهاشون رو در ازاش از یه جای دیگه درامد دارن!خبر نداری؟ کومودو هم همینه واسه محیط تجاری سرویساش پولیه ولی واسه کاربرای خانگی اومده مجانی درس کرده نه به قصد جاسوسی چ طوری شما ی شرکت رو متهم میکنی به جاسوسی؟ اینم مث همون حرفای قبلتون هست! بدون سند دلیل مدرک
شما وقتی میخوای نرم افزار رو نصب کنی باید با قوانین نرم افزار موافقت کنی اگه هم جاسوسی کنه کسی مجبورت نکرده! خودت انتخاب کردی بعدشم این ها حفظ حریم شخی دارن همشون وقتی بری تو سایتشون نوشته ما چ چیز هایی رو مثلا نگه میداریم مثلا انتی ویروس توتال 360 میگه ما مثلا سایتهایی ک بازدید کردید رو تو دیتابیسمون ذخیره مکنیم و بعد به این شرکت های اماری یا تجاری میفروشن و شما موافقت میکنی باهاش! این جاسوسی نیس اسمش شاید یکی مث من خوشش نیاد یکم ولی جاسوسی نیس! ب هر حهت چندان اهمیتی نداره واسه کسی ک خیلی پارنویید هست شاید این سیاست حریم شخصی مناسب نباشه!
بازدید های شمارو ذخیره میکنند و بعدمیفروشن به شرکت های بازاریابی ک وقتی میخواد شرکتی یه محصولی رو تبلیغ کنه بدون سلیقه ادما چ طوریه یه چیزایی شبیه اینه!

sunshineboy
02-06-2017, 18:58
جالبیش اینه پادویشم همین کاررو میکنه:n02:!همون کاری ک کومودو میکنه! پس دارند جاسوسی میکنند!

ب- برخی اطلاعات دیگر به صورت اتوماتیک از شما دریافت می‌شود که شامل موارد زیر می‌باشد:

۱- تاریخ و زمانی که وارد سایت ما شده اید و مدت زمانی که در سایت هستید.

۲- صفحات مشاهده شده توسط شما

۳- آدرس IP کامپیوتر شما

۴- نام و نسخه سیستم عامل و browser کامپیوتر شما. به عنوان مثال Windows 7/IE 9

۵- اطلاعات استانداردی که توسط browser فرستاده می‌شود:n02:

در ثانی بزار جاسوسی بکنن مثلا چی میخوان از من جمع اوری کنن؟:n02: نوش جونشون من راضیم ازم جاسوسی کنند اشکال نداره حساب بانکی من رو ک تخلیه نمیکنند ک! اگه شما اینقدر نگران اینی ک ازت جاسوسی نشه؟ پس کلا باید مودمت رو بندزای تو سطل اشغال همین ک اومدی وارد محیط اینترنت شدی حریم شخصیت از بین رفته همین ک وارد گوگل شی اطلاعاتت ذخیره میشه رو حساب حرف شما کلا ملت ایران باید اینترنتشون رو قطع کنند
اینکه امریکا از کجا رنگ لباس منو شمارو میدونه به من ربط نداره اون به دولت ربط داره دیگه و امنیت ملی
تکنولوزی دارن ماهواره دارن و هزار چیز دیگه ک انتی ویروس کومودو واسشون اسباب بازیه در مقابل اونا ! ی طوری حرف میزنی مثلا اینگار جاسوسی هایی ک انجام میشه به خاطر محصلات امنیتی رایگان یا کلا نرم افزار های رایگانه نه خیر از جاهای دیگه دسترسی دارن ک من متخصص نیستم

این ک جوون مملکت بیکار باشه ب خاطراینکه من مثلا کالای نامرغوبش رو نخریدم؟! خب این دیگه چ طرز فکریه واسه اینکه جوون مملکت شاغل بشه من باید پولم رو بریزم دور؟ب قول دوستمون برید بنگاه خیریه بزنید اون دیگه به دولت بستس مشکل دولته نه مردم! این ک فلانی بیکاره بره معتاد بشه؟ خب خاک تو سر کسی ک از بیکاری معتاد بشه
گفتم ک بیان دانشگاهاشون رو درس کنند و خیلی کارایی دیگه .. تا وقتی یه نفر مهندس شد بشه بهش گف مهندس .. خودش گلیمشو از اب بکشه بیرون همون کاری ک تو امریکا یا کشورای دیگه میکنند!شما بحث رو بردی تو کجاها از حیطه بحث ما خارج شدی اصن!

مگه من گفتم هر چی ک رایگانه خوبه ؟!:n13: این حرف رو هم میزنی ک باز بریم سر اونجا ک خب چون پادویش پولیه خوبه! چرا شاید ی سری نرم افزار های خاص مثلا اوست رایگان در مقابل کسپر پولی خب اون کسپر بهتره صد در صد
در ثانی اینایی ک رایگانن امتحانشون رو پس دادند پس خوبننننننننننننننن این انتی ویوروس های رایگانن خوبن از اونجایی ک تو تستا نشون داده شده همون تستای معتبری ک پادویش توش نیس! تستارم ک بیخیال بشیم حداقل چهار تا کاربر تستش نکردن ببینن تایید میشه یا نه! شما ی حرفایی میزنی ... خبر نداری فک کنم از هیچی ؟ چون این رایگان ها درجه حافظشتون بالاس شما اگه بری ببینی بگردی متوجه میشی
هر چند اون تستام بالاخره جنبه تبلیغاتی هم داره ولی یه محکه واسه شرکتای امنیتی نمیشه در نظر نگرفتش 80 درصدش حقیقته شاید 20 درصدش تبلیغاتی باشه ! ین مهمه!

شما یادت نرفت شما از قصد گفتی از یاد رفتنی نبود خب اینکه پادویش میتونه بلاکش کنه باریکلا به پادویش صد امتیاز به پادویش من حرفم چیز دیگ هبود من جواب حرف خوت رو دادم گفتی کسپر یا بیت دیفندر میتواند چنین کاری انجام دهد؟ من جواب این حرفتون رو دادم شما باز جواب حرف من رو میدی؟شما یه حرف رو هوا زدی من گفتم شما یادت رفته این تیکشو؟ و حالا باز جواب حرف من رو میدی من میگم چرا یه مصحول رو زیر سوال بردی اصن ؟ ب چ حقی اطلاعات دروغ میدی؟
بعدشم حرف تکراری دوباه سندتون کجاس ک پادویش دقیقا همین کارو میکنه؟ اخه این حرفارو از کجا میگی شما؟ کجا تست شده ای بابا

اهان جواب این رو هم بدم. اینا حداقل نمیان به دروغ بگن محصول وطنی ما مثلا بهتر از کسپر اسکایه یا کسپر به محصول وطنی ما بهتر از بیت دینقدر هست! و اطلاعات دروغ بدن به مردم واسه اهداف تجاری خودشون :-)
من هم جیب کسی رو پر نمیکنم من خودم مخالفم واسه پول دادن بالای نرم افزار تا هم بشه از کلیدای اشتراکی استفاده میکنم کسی جیب کسی رو پر نکرده :-)من دارم رو محصولات رایگان حرف میزنم از اول تا اخرش ولی اگه کسی هم پول بده واسه کسپر؟ خب بده زحمت کشیده شرکت کسپر نتیجه ی زحمتشون رو میبینندد!نوش جونشون
در ثانی این هایی ک نام بردی شبیه نام بردن از شرکت بی وی ام وس اگه کسی هم پول داد واسش ارزشش رو داره تکنولوژی خریده// ساپورت فعال کیفیت فوق العاده داره و از همه مهمتر معتبره خیلی شد بحث

samanapp
02-06-2017, 19:14
اینی ک میگید آنتی کریپتوی امن پرداز ب محض الوده شدن سیستم به باجگیر فایلهارو برمیگردونه و اوتوبکاپ میکنه یا حالا رول بک داره هر چی هست من کار نکردم

من فکر میکنم اگر گفته ی منو به زبان اسپانیایی ترجمه میکردیم و بعد به یه فرانسوی میگفتیم اونو فرانسه کنه و بعد یه ایرانی اون مطلب فرانسوی رو فارسی کنه!!!!!!! فکر نکنم همچین برداشتی میشد از ترجمه داشت!!!!!!!!!!!

من نگفتم تا آلوده شد وقتی فایل آلوده شد از اون بکاپ میگیره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! مگر اینکه برنامه نویسای پادویش عقب افتاده ی ذهنی باشن که روز و شب کار کنن که از فایل آلوده بکاپ !!!!!!!!!!!!! بگیرن

یکبار با دقت مطلب من رو بخون تا نه وقت منو بگیری نه خودتو

آنتی کریپتو علاوه بر اینکه جلوی هر نوع باجگیری رو میگیره یه قابلیت اضافه هم داره که بصورت اتوماتیک و زمان بندی شده از فایل ها بک آپ میگیره(فقط 5 درصد دیسک رو برای اینکار میخواد نه بیشتر) که اگر یه موجود عجیب غریبی هم متولد شد که از آنتی ویروس خارجی شما رد شد و از آنتی کریپتوی ایرانی هم رد شد، فایل های سالم با 2 تا کلیک قابل برگردوندن باشه

گرفتی داستانو؟؟؟؟؟؟؟ یا باز باید بیشتر توضیح بدم؟

appacheck حتی رایگان هم هست نه پولی!

برای نسخه بکاپ گیر اتوماتیک این نرم افزار تولید کره ی جنوبی! باید 50 هزار تومن پول بدی (تازه اگر تو ایران بتونی بخریش)- نسخه رایگانش بکاپ اتوماتیک نداره

- - - Updated - - -

البته شما هیچ مدرک و سندی نداری ک پیشرفتس درسته؟ وقتی میتونیم بگیم پیشرفته و خوبه ک یه جا تست شده باشه حداقل تو یه مجله معتبر یا یه سایت معتبر انگلیسی رتبه داده باشه بهش یا نقدش کرده باشه اسم پیشرفته داره همین حتی وسایت خود پادویش شما نمیتونی ببینی چ جوایزی برده کجا تست شده و...)[/QUOTE]

شما مطلبی گفتید که تصور میکنم یا هرگز در ایران زندگی نکرده اید یا مدت زیادی در ایران نبودید!!!!!!!!!
شما بهتر است اول ببینید از هر 10 نرم افزاری که نصب میکنید، چندتایشان نام کشور ایران را در لیست قابل انتخاب دارند!!!!!!!!!! و بعد از شرکت آنتی ویروس ایرانی در تست های جهانی صحبت کنید!!
تا همین چندی پیش که اصلا باور نداشتند که کشوری به اسم ایران هم وجود خارجی دارد! و تازه در همین اواخر بود که یکی از مسئولین پادویش گفت، نسخه ای از پادویش را av test پذیرفته که تست کند و برایشان ارسال شود.

دقیقا

شما میتونی بری تو سایتشون و خود آنتی ویروس رو 45 روز رایگان و آنتی کریپتوی ضد باجگیرش رو 7 روز رایگان استفاده کنی و بعد بیای نظر بدی که مثل الان نشه که مدام بگی فکر نکنم و اطمینان ندارم و گمون نکنم و احتمالا و....... :n13:

sunshineboy
02-06-2017, 19:27
مگه من گفتم وقتی الوده شد بک اپ میگیره؟ من کی همچین حرفی زدم اتفاقا م نفارسی خوب میفمم شما هم میفمی؟
من گفتتم اوتوبکاپ میگیره یا رول بک میکنه فایلات رو وقتی الوده شد سیستم برمیگردونه فایلت رو! حالا اینش مهم نیس مهم مفهوم جمله بود ک من میدونم داستان رو

خودم میدونم محصول کره اس و چ قدر پولشه و نسخه رایگانش اوتوبک اپ نداره ولی همین ک رایگانه شاید همه فایلات رو برنگردونه ولی فایلایی ک تو داکیومنت هست رو برمیگردونه در ثانی ک تست شده و تو بیشتر مواقع من دیدم نسخه رایگانش اجازه اجرای باج گیر رو نداده همین رایگانش ک بعد تازه بخوای نیاز به برگردوندن فایلات بکنی ! خب ایمن پرداز هم بیاد دو تا نسخه بزاره :) یه نسخه رایگان واسه بلاک کردن یه نسخه پولی واسه اوتو بک اپ گرفتن از فایلا میکنه؟ نع
بعدشم ای ننرم افزار تست شده صلاحیتش تایید شده بارها
اون یکی RansomOff این ک کاملا رایگانه! این دیگه چی؟ اینو میخوای چی بگی ؟ این هم بلاک میکنه هم فایلات رو برمیگردونه
اون پولی بود نسخه پرواش بازم هستن از این ها بسیار زیاده تا دلت بخواد هست

حرفای شما فقط حرفه شما وقتی سند اوردی واسه حرفات من ادامه میدم به بحث باهات من جوابت کامل و تکمیلی دادم واسه شروع بحثتون در مورد ضد باجگیر ایمن پرداز هم شما باید بری انجمن میلوار تیپ بدی نرم افزارت رو بگی واست تستش کنن اونجا تو ده تا تست معلوم میشه ک ضد باج گیر ایمن پرداز چند مرده حلاجه والا حرف ک خیلی میشه زد هر وقت تست کردن این نرم افزار فوق پیشرفته رو و تایید شد اون وقت میشه حرف زد ددر مورد پیشرفته بودنش شب خوش:n02:
در ثانی پستتم نوشتی پاک کردی! نمیدونم چراشو :n37:ولی جوابت رو دادم به هر حال دور از همه این حرفا نرم افزار هیتمن پرو الرت کرک شدش هست:n02: هم ضدباجگیره هم ضد کیلاگر هم ضد اکسپلویت من اگه بخوام استفاده کنم؟ خب میرم کرک شده هیتمن پرو الرت رو میگیرم مریض نیستم پول بدم ک :n37:و خوبیشم اینه ک تست کردم دیدم با نسخه اصلیش طاق نمیزنه! :n02:نیازی نیس برم 50 هزار تومن بدم نرم افزارکره رو بخرم یا پادویشی ک ملوم نی چی هست ! و تازه اونم جایگزین رایگانش همون رنسام اف بود ک گفتم

samanapp
02-06-2017, 20:46
متاسفانه مدیر نمیذاره به شما پاسخ بدم و پست منو پاک میکنه. پس آرزوی روزهای خوبی با کسپرسکی روسی براتون دارم!!!

samanapp
02-06-2017, 20:53

به این میگن پییییییییییییییشششششششششش ششششششررفته رفیق!!!

.................................................. ............

دقیقا

شما میتونی بری تو سایتشون و خود آنتی ویروس رو 45 روز رایگان و آنتی کریپتوی ضد باجگیرش رو 7 روز رایگان استفاده کنی و بعد بیای نظر بدی که مثل الان نشه که مدام بگی فکر نکنم و اطمینان ندارم و گمون نکنم و احتمالا و...............

..................................

اینی ک میگید آنتی کریپتوی امن پرداز ب محض الوده شدن سیستم به باجگیر فایلهارو برمیگردونه و اوتوبکاپ میکنه یا حالا رول بک داره هر چی هست من کار نکردم

من فکر میکنم اگر گفته ی منو به زبان اسپانیایی ترجمه میکردیم و بعد به یه فرانسوی میگفتیم اونو فرانسه کنه و بعد یه ایرانی اون مطلب فرانسوی رو فارسی کنه!!!!!!! فکر نکنم همچین برداشتی میشد از ترجمه داشت!!!!!!!!!!!

من نگفتم تا آلوده شد وقتی فایل آلوده شد از اون بکاپ میگیره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! مگر اینکه برنامه نویسای پادویش عقب افتاده ی ذهنی باشن که روز و شب کار کنن که از فایل آلوده بکاپ !!!!!!!!!!!!! بگیرن

یکبار با دقت مطلب من رو بخون تا نه وقت منو بگیری نه خودتو

آنتی کریپتو علاوه بر اینکه جلوی هر نوع باجگیری رو میگیره یه قابلیت اضافه هم داره که بصورت اتوماتیک و زمان بندی شده از فایل ها بک آپ میگیره(فقط 5 درصد دیسک رو برای اینکار میخواد نه بیشتر) که اگر یه موجود عجیب غریبی هم متولد شد که از آنتی ویروس خارجی شما رد شد و از آنتی کریپتوی ایرانی هم رد شد، فایل های سالم با 2 تا کلیک قابل برگردوندن باشه

گرفتی داستانو؟؟؟؟؟؟؟ یا باز باید بیشتر توضیح بدم؟

appacheck حتی رایگان هم هست نه پولی!

برای نسخه بکاپ گیر اتوماتیک این نرم افزار تولید کره ی جنوبی! باید 50 هزار تومن پول بدی (تازه اگر تو ایران بتونی بخریش)- نسخه رایگانش بکاپ اتوماتیک نداره

..................................

-

مثلا همین دومی هم ادعاشو داره ولی من دیدم تستش کردن نصف فایلهارو برگردونده پس به عمل کار براید نه به حرف! حرف زیاد میشه زد

دستش درد نکنه که نصف فایل هارو برمیگردونه این رایگان چینی!!!!!

اما آنتی کریپتو همه ی فایل ها رو برمیگردونه

smd7m
04-06-2017, 11:56
سلام

برای اینکه یک فایل آلوده که کد شده و یک فایل سالم که دارم مقایسه کنم و بتونیم کد رو دربیاریم باید چکار کرد؟

سپاس

sunshineboy
04-06-2017, 22:21
سلام.
دوست عزیز نیاز نیس همه حرفاتو دوبار تکرار کنی ! یه بار ک بنویسی متوجه میشم
شما هنوزم تاکید میکنی رو پشرفته بودن و قابلیت بلاک کردن هر باجگیری با اطمینان صد در صدی!! من نمیدونم این چ تکنولوژی ک تو ایران عقب افتاده و زیر دست یه شرکت ایرانی هست ولی کسپر روسی و نرم افزار هیتمن پرو الرت ک واقعا پشرفتس ازش بی خبره! من جوابتونو تو پستای قبلیم دادم فک کنم کامل جامع
شما وقتی میگی

نتی کریپتوی پادویش نیاز به این ندارد که نگران فلان حفره ی امنیتی باشد آنتی کریپتوی پادویش تنها با جلوگیری از رمز شدن یک فایل و پرسش از کاربر، جلوی هر نوع باج افزاری رو میگیره یعنی به بیان ساده تر، 1 سال قبل از اینکه هکر واناکرای بدنیا بیاد!!!!!!(واناکرای رو تولید کنه) آنتی کریپتوی پادویش میتونست اونو تشخیص و جلوش رو بگیره به این میگن پییییییییییییییشششششششششش ششششششررفته رفیق
من خندم میگیره از این حرف! این حرف خنده داریه! اگه پادویش هچنین تکنولوژی داره ک نگران حفره های امنتی تو ویندوز نیس! چون همچین چیزی یه دروغه تو خالیه لول
اگه همچین تکنولوژی وجود داشت ک تا حالا همون شرکتای بزرگ بهش رسیده بودن! هیچ شرکتی نمیاد بگه محصول ما صد در صد تموم باجگیر هارو بلاک میکنه!
توسعه دهنده نرم افزار هیتمن پرو الرت من بعضی وقتا میرم تو یه انجمنی هست میاد اونجا اپدیت نرم افزارشو میزاره و با کاربرا حرف میزنه هیتمن پرو الرت ک سوپوس خریدش این پشرفتس خب؟اسمبزرگی هم هست! واقعا هم پشرفتس فقط اسمش پیشرفته نیستا تکنولووژی دارن! تا حالا یه بار ندیدم بیاد بگه محصول من 100 % باجگیر هارو بلاک میکنه و نرم افزار من پیشرفتس! من تا حالا ندیدم بعد شما میای اینطوری در مورد پادویش حرف میزنی ک محصول ایران واسه اثبات حرفاش یه ویدئوی خشک خالی هم نداره ! هر کسی ندونه فک میکنه پادویش ی ابر قدرت در در زمینه توسعه ی نرم افزار امنیتی!
شما فقط اون تیکه حرفای من ک به نفعت رو میبینی من در مورد نرم افزار چینی حرف زدم ولی گفتم یک: نرم افزار هیتمن پرو الرت نسخه کرک شدش هست ک نرم افزار معتبر و تست شده و پشرفته ای هم هس اصن با پادویش قابل مقایسه نیس هر کس بخواد میتونه به صورت رایگان استفادش کنه! نیازی نداره بخواد بیاد پول بده واسه یه نرم افزار کره ای؟ یا ایرانی
دوم: نرم افزار RansomOff ک گفتم اینم دقیقا همین کاری ک پادویش میگه رو میکنه و اوتوبک اپ هم میگیره! اصن تو اون پستم در مورد هیتمن پرو الزت حرف نزدم چون پولیه نسخش! من مثال مجانی زدم واسه کسی ک خبر نداره همین کاری ک پادویش داره با 15000 تومن میکنه رو بقیه مفتی میکنن! و تازه همینم نمیتونه همه رو بلاک کنه و من ندیدم همه ی باجگیرهاروبلاک کنه! بعد پادویش وسط اینا اومده میگه ما همرو بلاک میکنیم!

اون شرکتایی ک اسم ایران تولیستشون نیس اون دیگه موضوع بی اهمیته مهم اینه شما میتونی از نرم افزارش مجانی استفاده کنی اگه نسخه رایگان داشته باشه حالا میخواد ایران تو لیستش باشه میخواد نباشه در ثانی کومودو اوست اینایی ک من استفاده کردم زبان فارسی هم دارند و فک نکنم شرکتی باشه ک ایران تو لیستش نباشه شاید مک کافی سوپوس ترند میکرو فقط! ولی این حرفا بی اهمیته شما صلاحیت بقیه رو میخوای با این حرفات رد کنی و یه طوری جا بندازی ک پادویش چون ایرانیه خوبه بقیه چون روسیه یا بیگانس بده! حداقل اون شرکت امریکایی کومودو یا اوست اهل جمهوری چک بیشتر به فکر مردم ماس چون رایگان هست واسمون

دستش درد نکنه که نصف فایل هارو برمیگردونه این رایگان چینی!!!!!

اما آنتی کریپتو همه ی فایل ها رو برمیگردونه

همونطور ک گفتم اینا فقط حرفه! حداقل من اینو دیدم ی نفر مطمعن بهم گفته نصفشو برمیگردونه با عکس نشونم داده ! پادویش ک هیچی ازش ندیدیم ما
شما باید واسه حرفات سند(ویدئو در یوتیوب) بیاری نشون من بدی! یا ی جایی مث ملوار تیپ تستش کرده باشن! اینکه شما بگی همرو بلاک میکنه ...حرفه خالیه بحث ما هم اینجا تموم شد

سلام

برای اینکه یک فایل آلوده که کد شده و یک فایل سالم که دارم مقایسه کنم و بتونیم کد رو دربیاریم باید چکار کرد؟

سپاس

سلام . همچین چیزی نمیشه! مقایسش کنی؟ یعنی چ! کد دراوردنش ک الکی نیس ک با الگوروتیم پیچیده رمز نویسیش کردن مگه جدول روزنامس ک کدشو در بیاری:n02: اگه کسی بلد باشه تو همون انجمن بیلیپینگ کامپیوتر میتونه ک اونا همشون درس خونده یا برنامه نویسین یا کارشونه مبارزه با بد افزارر یا تخصصشونه ادمای حرفه این
ک اونم تازه بیشتر وقتا نمیتونن مث همین باج گیر اسپورا فک کنم هنوز نتونسن فایلایی ک به این باج گیر الوده شده رو باز کنن! اگه باج گر اسپورا باشه این باجگیر فک نکنم حاالا حالا باز بشه چون چند وقت پیش تویه جایی خوندم نوشته بودم توسط ادمای حرفه ای درس شده! پس امیدی نداشته باش خیلی
اگه شما این فایلات رو بعدا هم بهش نیاز پیدا میکنی؟ مثلا 7 ماه دیگه هم اگه قفلش باز شد به دردت میخوره؟؟ ی هارد اکسترنال بخر همشو بریز رو اون هارد و اون هارد بزار یه گوشه ای واسه همیشه هر موقع ک شنفتی قفل گشای باج گیر اسپورا یا هر چی هست من اون رو گفتم ببینی چ باجگیریه از اون سایتی ک دادم میری دانلود میکنی قفل گشاش رو
اگرم ک فعلا نیاز داری؟ و بعدا دیگه نیازی نداری پس پاکش کن همشو بیخیالش بشو الانم من بودم تا حالا هاردم پاک کرده بودم ویندوز از اول نصب کرده بودم خودت رو فقط خسته میکنی و حرص میدی فایده نداره با این واقعیت باید کنار بیای ک فایلات رفته :n37:

sunshineboy
04-06-2017, 23:05
در ضمن هی میزنم صفحه های قبل میبینم باز پست های جدید ظاهر شده ک قبلا نبود! من نمیدونم چرا شما اینقدر در هم بر هم شلوغ حرف زدی یا پستایی کقبلا نبود الان من دارم میبینم

خب باید هم مجانی باشه!!! اگر همه ابزار ابر قدرت ها مثل کومودوی آمریکایی و کیهوی چینی و دیگر رایگان ها اگر پولی بودن که اداره امنیت ملی این کشورها الان از کجا رنگ لباس زیر منو و شما هم تو بانک اطلاعاتیش داشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خب معلوم هست که باید ابزاری را رایگان خدمات بدی(فکر کن خدمات رایگان یه شرکت آمریکایی با همه سرور و تجهیزاتش به کشوری مثل ایران که تروریست میشناستش!!!

) تا بتونی ازشون اطلاعات جمع آوری کنی
اشتباه میگم؟
اگر این ابزارها پولی بودن باید متعجب میشدیم چون ما ایرانی ها اونقدر پولدار نیستیم که برای ابزاری که قراره از خودمون جاسوسی کنه ، پول پرداخت کنیم!

شمابا این دروغات میخوای هر کی این مطلب رو خوند دیگه نره سر این محصولات رایگان و در اخر کار بیاد پول بده پادویش بخره و پولش رو بکنه تو جیب شما تا نری معتاد بشی؟:n02: چون شما گفتی جاسوسن! مدرکتم نشون بده شما داری ترول میکنی از اول بحث با من من حرفام رو سند میگم شما از هوا! منم میتونم بگم پادویش جاسوسه! همونطور ک شما میگی فلان محصول جاسوسه! اینا همش حرف مث بقیه حرفات مدرک به من بده واسه حرفات ! اگه اینا جاسوسی بود ک اصن اجازه نمیدادن تو کشورای دیگه استفاده بشه ک اگه ک کومودو جاسوسی بود ک روسیه ممنوعش میکرد استفاده ازش رو اگه جاسوسی بود ک خود ایران اول از همه فیلتر میکرد سایت کومودو رو مث همون بازی پوکیمون گو ک فیلترش کردن پس اینکه جاسوسیه فقط نظر کارشناسی شده شماس! و دولت هم ازش بی خبره! اون کمودو چرا مجانی خدمات میده رو گفتم تو پست قبلم برو بخون فقط ایران نیس ک به بقیه هم میده همین خدمات رو!
اگه ایران هم عرضه داره خب بره جاسوسی کنه والا مگه جاسوسی نمیکنن از ما؟در ثانی من مشکلی ندارم با اینکه کشوری رنگ لباس منو بدونه گفتم این به دولت مربوطه و امنیت ملی نه به من و شما شما گفتم اگه میخوای جاسوسی نشه ازت مودم بنداز تو سطل اشغال چون گوگل اطالعاتی ک سرچ میکنی رو سیو میکنه

من نمیدونم اگر همه اینا که اسمشونو آوردی(به قول خودت حتما میخواستی تبلیغ کنی!!!) میتونستن جلوی تمام باج گیرا بیاستن، این همه سیستم که تو دنیا آلوده شد و اطلاعاتشو از دست داد، آنتی ویروس اکبر سه تیغه و حسن پنجه طلا داشتن؟!!!!!!!!!! که آلوده شدن؟؟
[/QUOTE
من حقیقتو میگم و با سندم نشونت دادم چ تبلیغی کردم؟ مگه پول میره تو جییبم؟ شمایی ک داری تبلیغ میکنی نه من من از اول تا اخر حرفمم نرم افزار رایگان بود شما چون دیدی پادویش حرفی نداره واسه زدن مجبوری اینارو بگی چون پولیه با انگ جاسوسی و این حرفا میخوای بقیه رو بد جلوه بدی اینکه بقیه چرا الوده شدن؟ من خبر ندارم من همون لینکی ک بهت دادم یا واسه واناکرای اینجا قبلا لینک گذاشتم ک چ انتی ویروسهایی بلاکش میکنن من دیگه نمیدونم اون طرف چ طوری الوده شده اصن ممکنه انتی ویروس نداشته شما از کجا خبر داری انتی ویروس اون شخص ک سیستمش باج گیر گرفته چی بوده؟ شما ک خبر نداری؟ من ک خبری نخوندم در مورد اینکه مثلا واناکرای فلان محصول امنیتی رو رد کرده فقط خوندم فلان عدد سیستم الوده شدن اینکه چرا شدن دیگه باید بری از خودشون بپرسی انتی ویروس داشتن اصن؟ یا نداشتن چی بوده انتی ویروسشون؟ من در ضمن نگفتم تمام باج گیرها! من کجا گفتم تمام باج گیر ها؟ من همچین حرفی نزدم

[QUOTE]
avast رایگان یا comodo رایگان، ransomware shield دارن؟
گفتم که هر رایگانی لزوما خوب نیست (به دلایلی که بالا توضیخ دادم)

اینم از همون حرفای پوچ تو خالی اوست ک معلومه داره اوست داره از idp در ای وی جی استفاده میکنه رفتار شناسی داره نه تنها واسه باجگیر واسه بقیه بد افزار هام کار میکنه ولی صد در صد نیس ممکنه از ده تام ی باج گیر سیستم رو قفل کنه! من دیدم مثلا همون اوست یکی دو جا نتونسه باجگیر رو بلاک کنه! هیچ نرم افزاری امنیت صدر در صدی نداره!
کومودو نداره کومودو شناسایی نداره ولی بلاک میکنه چ اهمتیی داره ک حالا شناساییش کنه یا نکنه؟ مسئله اینه کومودو بلاکش میکنه و فایلات قفل نمیشه
اتفاقا من یه روز مفصل با یه دوست دیگه در مورد کومودو بحث کردم کومودو نمیتونه شناسایی کنه خودم هم میدونم اینو ولی نمیزاره فایلات هم قفل بشه این مهمه حالا او نروز حرف من این بود کومودو رو تست کردن مقابل باج گیر و این چیزا و بعدا مانور دادن روش اشتباهه چون کومودو ماژول شناسایی نداره رو فایروالش و فقط شبیه یه انتی exe عمل میکنه ولی در اخر داستان اگ کاربر اجازه نده و حواسش جمع باشه کور نباشه سیستمش الوده نمیشه

و جالب توجهتم ک همین دو روز پیش ای وی جی در نسخه بتاش ماژول ضد باج گیر طراحی کرده و واسه دانلود گذاشته علاوه بر اینکه همون idp میتونه باج گیر هارو بلاک کنه ی مازول جدیدم وارد نرم افزار قارهر بکنن ک هم رو اوست رایگان باشه هم ای وی جی ولی نه صد درصد این ادعا ک صد در صد بلاک میکنه دروغ محضه ادعای شمام هس فقط!

میخوای پادویش رو تست کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ 45 روز رایگان بهت آنتی ویرویش رو برای تست میده(خود سایتش) و 7 روز هم رایگان(ضد باجگیرشو)
ن نمیخوام چون نیازی ندارم بهش و قرارم نیس 15 هزار تومن بدم واسش! گفتم ک هیمت پرو الرت کرک شدش هست ای پی چک رایگان هست و... و نیازی هم به اوتو بک اپ پادویش یا اتی پی چک ندارم اگه لازم باشه خودم یه بک اپ میگیرم از فایلام با نرم افزار رایگانم اونم در ضمن
اگه میخواد تست بشه برن بدن انجمن ملوار تیپ واسشون تست میکنن من ک بیکار نیستم بشینم محصول تست کنم اونارم ک میگم بقیه تست کردن من نگا کردم

samanapp
05-06-2017, 06:50
سلام.
شما هنوزم تاکید میکنی رو پشرفته بودن و قابلیت بلاک کردن هر باجگیری با اطمینان صد در صدی!! من نمیدونم این چ تکنولوژی ک تو ایران عقب افتاده و زیر دست یه شرکت ایرانی هست ولی کسپر روسی و نرم افزار هیتمن پرو الرت ک واقعا پشرفتس ازش بی خبره! من جوابتونو تو پستای قبلیم دادم فک کنم کامل جامع
شما وقتی میگی

نه عزیز دل برادر

2 بار ننوشتم
انجمن اجازه ارسال پست رو به من نمیداد و جالب اینکه شما جلوتر از هر تکنولوژی در جهان!!!!!!!!!! به پستی از طرف من که اصلا روی فروم قرار نگرفته پاسخ میدادی!!!!!!!! که خودش باعث بسی
شادی و شادکامی هست که جوانان این سرزمین به تکنولوژی رسیدن که به پستی که هرگز ارسال نشده هم میتونن پاسخ بدن :n19:

شما هنوزم تاکید میکنی رو پشرفته بودن و قابلیت بلاک کردن هر باجگیری با اطمینان صد در صدی!!

نه
اول باید درست منظور هم رو متوجه بشیم تا بتونبم با هم بجث کنیم

من حرفم این هست>>> هر نوع باج افزاری که تابحال شیوع پیدا کرده با آنتی کریپتو قابل متوقف شدن هست. معنای این جمله این نیست که هیچ موجودی تا ابد برنامه نویسی نمیشه که بتونه از این لایه محافظتی عبور کنه
به بیان ساده تر : تا بحال موردی ندیدم که بروی آنتی کریپتو تست کنم و آنتی کریپتو نتونه متوقفش کنه
اگر موردی دارید برایم ارسال کنید تا پس از تست کلیپ اون رو اینجا قرار بدم و همه ببینن که ضد رمز پادویش تونست چلوشو بگیره یا نه

من نمیدونم این چ تکنولوژی ک تو ایران عقب افتاده و زیر دست یه شرکت ایرانی هست

حالا همین ایران عقب افتاده رو همون کشورهای جلو افتاده !!!!!!!!!! میگن سومین قدرت یا پنجمین قدرت سایبری جهان

اخبار مربوط به سال 1391

منابع امنیتی و اطلاعاتی آمریکا بر این باورند که ایران هم‌اکنون دارای امکانات و توانمندی‌های فنی و نرم‌افزاری برای مقابله با آمریکا در جنگی سایبری است.

به گزارش «تابناک»، «جفری کر» از کار‌شناسان سایبری و یکی از مشاوران سایبری وزارت دفاع آمریکا بر این باور است که ایران هم‌اکنون می‌تواند در میدان جنگ سایبری، یکی از بازیگران عمده در میدان جهانی باشد. اکنون سه کشور پیشرو در عرصه جنگ سایبری آمریکا، روسیه و چین هستند که با احتساب ایران، شمار کشور‌های عمده در این جنگ سایبری به چهار کشور خواهد رسید.

* اما آیا توانایی سایبری ایران در اندازه‌ای هست که بتواند منافع آمریکا را تهدید کند؟

در اوایل سال جاری میلادی، «جیمز کاپلر» مدیر اطلاعات ملی آمریکا به اعضای کنگره اعلام کرد که ایران در سال‌های اخیر، توانایی فوق‌العاده‌ای در جنگ‌های سایبری به دست آورده است.

جفری کر که خود نویسنده کتاب اندرون جنگ‌های سایبری است، می‌گوید: ایرانی‌ها تا کنون اراده قدرتمندی از خود برای توسعه این توانایی نشان داده‌اند و این کشور به دانشگاه‌های بسیاری دسترسی دارد که می‌تواند به راحتی، مهندسان مورد نیاز خود در جنگ‌های سایبری را تربیت کند.

کار‌شناسان سایبری آمریکایی بر این باورند، یکی از مهمترین نگرانی‌های آمریکا درباره توانایی‌های سایبری ایران این است که بتواند به سیستم‌های یارانه‌ای آمریکا راه یافته و به نوعی، هدایت آنان را به دست گیرد.

آنان بر این باورند که هم‌‌اکنون مهندسان ایرانی، این توانایی را ندارند، ولی با وجود این، آنان می‌گویند که برای نمونه، ایران با توانایی سایبری خود، می‌تواند به سیستم‌های بانکی آمریکا وارد شده و اطلاعات حساب‌ها را تغییر دهد؛ بنابراین، اگر چنین اتفاقی بیفتد و دستکاری در چنین اطلاعاتی رخ دهد، مقابله با آن بسیار زمان‌بر خواهد بود

samanapp
05-06-2017, 06:56
من خندم میگیره از این حرف! این حرف خنده داریه! اگه پادویش هچنین تکنولوژی داره ک نگران حفره های امنتی تو ویندوز نیس!

باور کن منم خیلی خندم میگره وقتی میشنوم طرف داره راجع به امنیت صحبت میکنه بعد میگه میرم از کرک!!!!!!!! نرم افزار امنیتی برای استفاده ازش کمک میگیرم!!!!!!!!!!!! کرک :n02: امنیت :n04:
یعنی علاوه بر اینکه خنده داره، گریه دار هم هست که ما برای برقراری امنیت سیستم از کرک نرم افزار امنیتی استفاده کنیم!!! و خوشحال باشیم هیتمن پروی فعال داریم !!!!!!!!!!! :n26:

توسعه دهنده نرم افزار هیتمن پرو الرت من بعضی وقتا میرم تو یه انجمنی هست میاد اونجا اپدیت نرم افزارشو میزاره و با کاربرا حرف میزنه هیتمن پرو الرت ک سوپوس خریدش این پشرفتس خب؟اسمبزرگی هم هست!

خب امن پرداز هم انجمن داره ، مسئولاش میان صحبت میکنن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :n02: یه وقت ندزدن این مسئولین هیتمن پرو رو که اینقدر فوق العاده هستن!!!!! (میان تو انجمنشون صحبت میکنن!!!)

دوم اینکه هیتمن پرو اسم بزرگی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میشه توی همون رنکینگ برترین تست های av test و av comparative نشون بدی ، چند بار هیتمن پرو اول یا دوم یا اصلا سوم لیست بوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

samanapp
09-06-2017, 14:31
همونطور ک گفتم اینا فقط حرفه! حداقل من اینو دیدم ی نفر مطمعن بهم گفته نصفشو برمیگردونه با عکس نشونم داده ! پادویش ک هیچی ازش ندیدیم ما

چه سند و مدرک کوبنده ای!!!!!!!!

یکی به یکی دیگه گفته که اون یه سلفی بگیره به شما نشون بده !!!!!!!!!!!!!!

بعد جالبه به من میگید که مدرکت کو؟!!!!

شما اگر یکی عکس گرفته و نشونتون داده، من خودم با چشمای خودم دیدم و خودم تست کردم هر چی تو پست هام گفتم