مشاهده نسخه کامل
: سامسونگ j7 یا موتو x 2014
سلام،
دوستان تو قیمت 800 موتو ایکس 2014 رو پیشنهاد میدی یا سامسونگ j7 2016
خودم تو این قیمت به این دوتا رسیدم ولی اگه گوشی دیگه ای هم هست معرفی کنید مرسی
ardeshir n
21-05-2017, 10:56
درود بر شما.
گوشی پیشنهادی بنده Zenfone 2 از برند ایسوس هست.
همین قیمت اما امکانات بیشتر..کیفیت ساخت بالا
ram:4GB
Internal storage:64GB
CPU:Quad intel silvermount-2.3GHz
Android:5.0 update:6.0 zenui 2.0
Screen:LCD-IPS full HD=5.5"+400PPI
camera:back:13mp+1080p video||||front(selfie)5mp+1080p video
NFC+OTG+4G=cat4-150mbps
Battery:3000+quick charge(60% in 40min)
دیگه آدم توی این قیمت چی میخواد؟ :)
Sent from my ASUS_K00E using Tapatalk
ardeshir n
21-05-2017, 11:03
سلام،
دوستان تو قیمت 800 موتو ایکس 2014 رو پیشنهاد میدی یا سامسونگ j7 2016
خودم تو این قیمت به این دوتا رسیدم ولی اگه گوشی دیگه ای هم هست معرفی کنید مرسی
درود بر شما.
گوشی پیشنهادی بنده Zenfone 2 ZE551ML از برند ایسوس هست.
همین قیمت اما امکانات بیشتر..کیفیت ساخت بالا
اولین گوشی جهان با ۴ گیگابایت رم و این قیمت پایین+کیفیت ساخت بالا
ram:4GB
Internal storage:64GB
CPU:Quad intel silvermount-2.3GHz
GPU: PowerVRG6430
Android:5.0 update:6.0 zenui 2.0
Screen:LCD-IPS full HD=5.5"+400PPI
camera:back:13mp+1080p video||||front(selfie)5mp+1080p video
NFC+OTG+4G=cat4-150mbps
Battery:3000+quick charge(60% in 40min)
دیگه آدم توی این قیمت چی میخواد؟ :)
نظر من رو گوشی های شیایومیه
Redmi Note4x
vahidhgh
21-05-2017, 19:39
نظر من رو گوشی های شیایومیه
Redmi Note4x
چینی پیشنهاد نده
حیف پول برای چین
javidnama
21-05-2017, 20:13
هوای هونور 2 سال پیش خریدم کیفیت و سرعتش از این J5 2017 که یکی از دوستان خریده بالاتره چه از لحاظ دورین و سی پی یو J5 جدیده مالی نیست هوای و شائومی جدیداش خیلی خوبن اگر برند برات مهم نیست
چینی پیشنهاد نده
حیف پول برای چین
بنظرم تفکر غلطیه
گوشی های شیائومی نسبت ب قیمتشون ارزش خرید خیلی بالایی دارند و خرید گوشی سامسونگ تو این قیمت جز لگ هنگ و اعصاب خوردی چیز دیگه ای نداره
با ایسوس کار کردم ولی زیاد خوشم نیومد امکاناتش خوب بود ولی خوش دست نبود با شیائومی کار نکردم نمیدونم چطوریه الانم هواوی دارم میخوام یه چیز دیگه بگیرم
فردا برم بازار موبایل اگه شیائومی واسه تست داشته باشن خیلی خوبه باهاش کار میکنم ببینم چطوره
بنظورتون یه خورده دیگه بزارم روش سامسونگ s6 بگیرم ارزش داره؟
تو خریدن شیاومی شک نکنین مخصوصا note 4x !
من خودم سالها کلی پول خرج گوشی کردم باهمه جور گوشیم کارکردم...
قطعا اینایی ک هی چینی پیفه جیزززه میکنن هیچی بارشون نیس و فقط مدعی هستن!
آدم باید جرات و جسارت قبول واقعیت داشته باشه!
شیاومی نخاستین خب samsung j7 prime هم گزینه خوبیه...
ایسوز هنوز یکم کار داره تا قابل اطمینان شه هرچند الانم بدک نیس...
و البته سامسونگ s6 بحثش جداس دیگه خب پرچمدار بوده...و جز باتری متوسط و(فکرکنم)رم نخوردن مشکل دیگه ای نداره...
ardeshir n
22-05-2017, 16:28
درود بر شما.
ببخشید چرا کار داره؟
چی کم گذاشته تا قابل اطمینان شه؟قیمت بالاس؟ که نیست
ساپورت نرم افزاری نداره؟که داره.
عمرش کمه؟که نیست.
کیفیت ساخت پایینه؟که نیست.
دوستان بنده تا حالا دلیل خاصی برای مورد توجه نبودن گوشی های ایسوس توی ایران ندیدم!لطف کنید بگید.
vahidhgh
22-05-2017, 21:49
تو خریدن شیاومی شک نکنین مخصوصا note 4x !
من خودم سالها کلی پول خرج گوشی کردم باهمه جور گوشیم کارکردم...
قطعا اینایی ک هی چینی پیفه جیزززه میکنن هیچی بارشون نیس و فقط مدعی هستن!
آدم باید جرات و جسارت قبول واقعیت داشته باشه!
شیاومی نخاستین خب samsung j7 prime هم گزینه خوبیه...
و البته سامسونگ s6 بحثش جداس دیگه خب پرچمدار بوده...و جز باتری متوسط و(فکرکنم)رم نخوردن مشکل دیگه ای نداره...
ایسوس کار داره اونوقت شیایومی خوبه ؟ تا حالا اینجوری قانع نشده بودم
من اسم این چینی ها رو هم نمیتونم درست بگم
ولی ترجیح میدم یه چیزی بخرم هرکی گفت اسمش چیه با افتخار بگم
اگه این همه پول داشتی سمت آشغالهای چینی نمیرفتی
گوشی چینی برای کسی هست که پول خرید برند رو نداره میره فیک میخره
توی خود چین هم آدم حسابیاشون از این آشغالا نمیخرن اینجا واسه ملت ضعیف خوب فروش میره
والا من نگفتم ایسوز بده ک اینجوری بتون بر میخوره!
میگم جای کارداره...یعنی گوشیاش فعلا در حد اسمش نیس...شما لپتاپا و مادربردهای ایسوز و کارت گرافیکا و حتی مانیتورهای ایسوز رو ببینین ک یا تو رنج قیمتشیون بهترینن یا جزو بهترین ها!
اما گوشیاش نه...زنفون هاش رو من کارکردم همین الان یکی از دوستان نزدیکم داره...اصلا در حد اسم ایسوز نیس...اون ابهت ایسوز رو نداره...استفاده از پردازنده اینتل تو موبایل فعلا اشتباه محضه ب خاطر مصرف بالای باتری و بعضی ناسازگاری های نرم افزاری...دوربین گوشیای ایسوز و کیفیت صفحشون هم چنگی ب دل نمیزنه...
اما خب شیاومی انصافا هر گوشیش نسبت ب قیمتش چیزی کم نداره ک زیادم داره!
باتری تقریبا بی رقیب!
پردازنده معتبر اسنپدراگون تو اکثر مدلاش!
جنس بدنه فلزی و شیک اکثرشون!
رابط کاربری ب شدت غنی و پر امکانات هرچند جای بهینه سازی داره
البته دوربین و کیفیت صفحشون در حد قیمتشونه و جای کار داره...
ضمنا اینک کسی برندی رو نمیتونه تلفظ کنه دلیل خوبی واس نامعتبر بودنش نیس!دنیا همیشه با یه سری برند ثابت نمیمونه بلاخره برندهای جدید میان و آدم باید جرات بررسی و اظهار نظر دور از تعصب داشته باشه!
یکم بیشتر تحقیق کنین !
من تعصبی رو شیاومی ندارم اما قطعا توی رنج زیر 700-800 تومن شدیدا ارزش خرید دارن! رنج قیمت بالاتر خب شاید نه...
تو هر قیمتی باید دید هر برندی چ امکانات و کانفیگی بت میده چ گوشی چ تبلت چ لپتاپ یا هرچی...
یاعلی
ایسوس کار داره اونوقت شیایومی خوبه ؟ تا حالا اینجوری قانع نشده بودم
من اسم این چینی ها رو هم نمیتونم درست بگم
ولی ترجیح میدم یه چیزی بخرم هرکی گفت اسمش چیه با افتخار بگم
اگه این همه پول داشتی سمت آشغالهای چینی نمیرفتی
گوشی چینی برای کسی هست که پول خرید برند رو نداره میره فیک میخره
توی خود چین هم آدم حسابیاشون از این آشغالا نمیخرن اینجا واسه ملت ضعیف خوب فروش میره
..................
ardeshir n
23-05-2017, 11:23
والا من نگفتم ایسوز بده ک اینجوری بتون بر میخوره!
میگم جای کارداره...یعنی گوشیاش فعلا در حد اسمش نیس...شما لپتاپا و مادربردهای ایسوز و کارت گرافیکا و حتی مانیتورهای ایسوز رو ببینین ک یا تو رنج قیمتشیون بهترینن یا جزو بهترین ها!
اما گوشیاش نه...زنفون هاش رو من کارکردم همین الان یکی از دوستان نزدیکم داره...اصلا در حد اسم ایسوز نیس...اون ابهت ایسوز رو نداره...استفاده از پردازنده اینتل تو موبایل فعلا اشتباه محضه ب خاطر مصرف بالای باتری و بعضی ناسازگاری های نرم افزاری...دوربین گوشیای ایسوز و کیفیت صفحشون هم چنگی ب دل نمیزنه...
اما خب شیاومی انصافا هر گوشیش نسبت ب قیمتش چیزی کم نداره ک زیادم داره!
باتری تقریبا بی رقیب!
پردازنده معتبر اسنپدراگون تو اکثر مدلاش!
جنس بدنه فلزی و شیک اکثرشون!
رابط کاربری ب شدت غنی و پر امکانات هرچند جای بهینه سازی داره
البته دوربین و کیفیت صفحشون در حد قیمتشونه و جای کار داره...
ضمنا اینک کسی برندی رو نمیتونه تلفظ کنه دلیل خوبی واس نامعتبر بودنش نیس!دنیا همیشه با یه سری برند ثابت نمیمونه بلاخره برندهای جدید میان و آدم باید جرات بررسی و اظهار نظر دور از تعصب داشته باشه!
یکم بیشتر تحقیق کنین !
من تعصبی رو شیاومی ندارم اما قطعا توی رنج زیر 700-800 تومن شدیدا ارزش خرید دارن! رنج قیمت بالاتر خب شاید نه...
تو هر قیمتی باید دید هر برندی چ امکانات و کانفیگی بت میده چ گوشی چ تبلت چ لپتاپ یا هرچی...
یاعلی
درود بر شما.
بله قبول دارم توی سری زنفون 2 از اینتل استفاده کرد ایسوس.که البته بدک در نیومد(تنها در نسخه اصلی یعنی Zenfone 2 )
اما در بقیه نسخه ها مانند سری لیزر از اسنپ دراگون 400 و 600 که خیلی قوین استفاده کرد.
در ضمن.دوربین های ایسوس هم سخت افزاری خیلی کار شده.هم نرم افزاری پس لطفا کمی بیشتر روی اطلاعاتتون فکر کنید.
در ضمن صفحه نمایش هم کیفیت بالا و عمر خیلی خوبی داره.با رزولوشن 1600*1200 350PPI اصلا کم نیست(یک مدل دیگس)
شما لطف کنید این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو ببینید.
پرچمدار ایسوس با نام Zenfone AR
پیشنهاد میکنم اینم ببینید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود بر شما.
بله قبول دارم توی سری زنفون 2 از اینتل استفاده کرد ایسوس.که البته بدک در نیومد(تنها در نسخه اصلی یعنی Zenfone 2 )
اما در بقیه نسخه ها مانند سری لیزر از اسنپ دراگون 400 و 600 که خیلی قوین استفاده کرد.
در ضمن.دوربین های ایسوس هم سخت افزاری خیلی کار شده.هم نرم افزاری پس لطفا کمی بیشتر روی اطلاعاتتون فکر کنید.
در ضمن صفحه نمایش هم کیفیت بالا و عمر خیلی خوبی داره.با رزولوشن 1600*1200 350PPI اصلا کم نیست(یک مدل دیگس)
شما لطف کنید این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو ببینید.
پرچمدار ایسوس با نام Zenfone AR
پیشنهاد میکنم اینم ببینید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز جان من مدعی نیستم اما باورکنین همه این چیزایی ک میگین میدونم...ایسوز اکثرا پردازندش یا مدیاتک هستن یا اینتل!تک و توک اسنپدراگون داره...منکر خوب بودن ایسوز هم نیستم...اما در عمل چند مدل حتی جدیدشم رو تست کردم و دیدم ک اصلا اون چیزی ک تبلیغ میکنه نیس و جای کار داره...اعداد و ارقام مگاپیکسل و رزولوشن و ppi و ...در یه حدی قابل بحثه بعدش باید دید در عمل چجوریه ک اونم من عملا چیزی ندیدم ک در حد اسم ایسوز باشه...خودم ایسوز رو دوس دارم و فکرمیکنم تا 2020 بشه اون چیزی ک ASUS باید باشه!!!
ardeshir n
07-06-2017, 21:15
عزیز جان من مدعی نیستم اما باورکنین همه این چیزایی ک میگین میدونم...ایسوز اکثرا پردازندش یا مدیاتک هستن یا اینتل!تک و توک اسنپدراگون داره...منکر خوب بودن ایسوز هم نیستم...اما در عمل چند مدل حتی جدیدشم رو تست کردم و دیدم ک اصلا اون چیزی ک تبلیغ میکنه نیس و جای کار داره...اعداد و ارقام مگاپیکسل و رزولوشن و ppi و ...در یه حدی قابل بحثه بعدش باید دید در عمل چجوریه ک اونم من عملا چیزی ندیدم ک در حد اسم ایسوز باشه...خودم ایسوز رو دوس دارم و فکرمیکنم تا 2020 بشه اون چیزی ک ASUS باید باشه!!!
درودی دوباره.
یه مقدار دیره ولی باید بگم ایسوس تنها یک گوشی مدیاتک و ۲ تا اینتل داره!
بقیه کوآلکام هست.
Sent from my K00E using Tapatalk
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.