ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نوشتن و رسم امضا به حروف انگلیسی باید با اسم کوچک و بزرگ باشد یا فقط نام فامیل کافیست؟

Spectero
17-05-2017, 16:48
سلام

برای رسم امضاء که در آن اسم شخص باشد، نوشتن هم اسم و هم نام فامیل باید رعایت شود یا نام فامیل کافیست؟ برای اسناد رسمی باید هر دو اسم کوچک و نام فامیل بصورت کامل نوشته شود؟

ممنون

rozbeh85
18-05-2017, 04:42
لزومی نداره به صورت کامل بنوسید، و بهتره به صورت کامل هم ننویسید، مثل امضاهای فارسی، باید با حروف داخل اسم و فامیل شکل در بیارید، مثلا دبلیو بزرگ و در امتتداش که به R میچسبد، یه همچین چیزی...

Spectero
18-05-2017, 12:24
لزومی نداره به صورت کامل بنوسید، و بهتره به صورت کامل هم ننویسید، مثل امضاهای فارسی، باید با حروف داخل اسم و فامیل شکل در بیارید، مثلا دبلیو بزرگ و در امتتداش که به R میچسبد، یه همچین چیزی...

مثلا اگر حرف اول اسمم رو بزرگ بنویسم و یک شکلی بکشم و نام فامیل رو کامل بصورت تحریری در امضاء جا بدم برای اسناد رسمی خوبه؟ و اینکه دیگه نمی خوام نام کوچک و نام بزرگ رو به فارسی هم در امضاء قرار بدم. فقط حرف اول اسم کوچک با یه حرکت قلم و کشیدی انتهای حرف اول و سپس نام کامل فامیل در زیر یا داخل خط ترسیم شده.
و اینکه چون من در ایران هستم آیا لزومی داره وقتی اسناد و برگه های رسمی و مهم مثل مدارک و کاغذهای بانکی و سندی رو امضاء می کنم امضاء انگلیسی کافیست یا حتما باید نام و فامیل هم بصورت فارسی داخل امضاء باشه؟ نمی خوام شلوغ بشه و ترجیح می دم به لاتین باشه.

rozbeh85
18-05-2017, 23:25
به نظرم اگر ایران هستی لاتین استفاده نکن و با فارسی یه چیزی بساز که فقط خودت بتونی امضا رو بزنی و قابل تقلب نباشه.