مشاهده نسخه کامل
: بهترین Ram 512 Ddr2 533 حتما نظر بدین
به نظر شما کدامیک از 512 Ddr2 533 بهتره؟
King Ston
King Max
Towinmos
Giel
Crucial
Apacer
Ocz
Patroit
Spektec
مومن خدا
26-09-2006, 14:23
King Ston
King Max
Towinmos
Giel
Crucial
Apacer
Ocz
Patroit
Spektec
کینگستون اگه گیر آوردیو اگه نیاوردی اوکز
Crucial و OCZ از بقيه بهترن...
مومن خدا
26-09-2006, 15:33
فقط كينگستون اصل پيدا كردي بگير...
drusattv
26-09-2006, 22:39
رم ژل
ddr2 bus 533 dual or single
خوب است
King Ston
King Max
Towinmos
Giel
Crucial
Apacer
Ocz
Patroit
Spektec
هیچ کدوم... :laughing:
بهترین رم دنیا تواین باس Adata Vitesta هستش...( البته با دلیل و مدرک نه همینطور ××××× (ويرايش شد)
online-amir
27-09-2006, 04:48
هیچ کدوم... :laughing:
بهترین رم دنیا تواین باس Adata Vitesta هستش...( البته با دلیل و مدرک نه همینطور ×××××××رو هوا..)
بابا خيلي بي پروا صحبت مي كني!!! لااقل از يه واژه مناسبتر و زيباتر استفاده ميكردي! ترك زبان هم كه اينجا زياده!
مومن خدا
27-09-2006, 09:06
آره یکم درست واژه ها رو انتخاب کنید...در ضمن همه میدونن که کینگستون اصل بهترین هستش...
divoonejoon
27-09-2006, 12:14
gel و apacer فکر کنم از همه بهتر باشه .
بابا خيلي بي پروا صحبت مي كني!!! لااقل از يه واژه مناسبتر و زيباتر استفاده ميكردي! ترك زبان هم كه اينجا زياده!
اقایون شرمنده..بخدا ترکی بلد نیستم..فکر کردم یه اصطلاح رایجه..( خدایش معنیش رو نمیدونستم..)
ولی من میدونم چی تو فروم غلطه..این غلطه همه فکر فرو کردن این هستند که فلان برند فلان معجزه رو میکنه...
من هیچ فرومی توی نت ندیدم اسم از برند ببرن اونم تو جایی که بحث انتخاب منطقیه...همه اول میرن پلتفرم رو مشخص میکنن...بعد خیلی ساده بسته به نیاز برند و مدل رو انتخاب میکنن..
در مورد برند گرایی هم طبق نظر سنجی از 20 هزار تا یوزر حرفه ای معمولا همیشه نتیجه رتبه بندی برند های سازنده رم شبیه زیره:
Corssiar
OCZ
Crusial
Gskill
Mushkin
Adata
Team
Buffalo
Patriot
ولی تو رمهای معمولی میشه گفت بازار دست شرکتهای سازنده چیپ بصورت مستقیمه..سامسونگ..هاینیکس..
اینفینئون...و غیره..
OCZ .... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
rax جان مشکل این فروم ما اینه
1- 90% دوستانی که نظر می دن اصلا حرفه ای نیستن( بر خلاف شما)
2- هر چی دارن رو بهترین می دونند
3- یا هر چی که شنیدن
3- یا هر چی که شنیدن
چاکر جناب مافیا.... من مبتدی بیش نیستم..( استید اینجا واقعا زیادن..گرچه کمتر پست میزنن)
اتفاقا خیلی خوبه اینجور جو ها..باعث میشه تجربه منتقل بشه..2 سال دیگه همین یوزر ها میرن منطقی و علمی ( در اثر بحث مداوم) همه فاکتور ها رو در میارن...
اینجا فقط محتوای فارسی مهمه...مهم نیست در گذشته چی گفته میشده..ولی سطح سواد یوزر ذره ذره بالا میره..
برعکس تو جایی که همه حرفه هستن فقط قضیه معرفی محصولات جدید هستش..این بار علمی رو بشدت کم میکنه....
یه دلیل دیگه که یکم احساس میشه یوزر احساسی نظر میده شرایط سنیه..هر چقدر بگذره یوزر سنش بالا میره..احساساتی کمتر میشه..تعصبش هم همینطور..
یوزر سرمایه یه فروم تخصصیه فارسیه..باید کمکش کرد به دیگران در اینده کمک کنه..تا این چرخه از بین نره..البته بعضی فروم ها هدفشون این نیست محتواشون کمکی به دیگران بکنه..
مومن خدا
29-09-2006, 10:08
3- یا هر چی که شنیدن
واقعا همه حرفهاي داداش مهران رو تاييد ميكنم...
pesar_tanha
01-10-2006, 19:26
King Ston
King Max
Towinmos
Giel
Crucial
Apacer
Ocz
Patroit
Spektec
عزيز دل برادر من خودم در تاريخ 9/7/85 يك رم او سي زد سايز 512 با باس533 و سي ال 4-4-4-12 گرفتم 63000 دي دي آر 2 البته رم خيلي خوبيه
در ضمن اگر نتونستي رم ژيل ببر بازم بين اين 2 تا اگه نتونستي بگيري كروشال بگير الانم من 1 گيگ كروشال دارم خيلي ازش راضيم ولي /ژيل و اوسي زد يه چيزي ديگه است
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.