مشاهده نسخه کامل
: راه حل تروجان Decrypt-my-files- چیه؟
سلام
سیستم PC که انتی ویروس نود 32 روش بود.دوستم ازش استفاده کرد یه فایل دانلود کرده بود بعد دانلود و باز کردن سیستم هنگ میکنه.بعد ریستارت کردن تمام فایلهای پی دی اف ورد ،عکسها ، فیلمها اکسل و...به این صورتی که در عکس هستند در اومدن.
تاریخ لایسنس انتی ویروس به سال 1968 رفته بود!!!
بصورت دستی هم بهشون پسوند دادم اما باز نشد و معلوم که قفل شدن.
با توجه ب اینکه فایلها حیاتی هستند راه حل چیه.
سیستم رو با انتی ویروس ب روز اسکن کردم و تروجان و ویروس از بین رفت.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sunshineboy
10-05-2017, 21:08
سلام سیستمت به cerber ransomware الوده شده
اینجا برو یکی از فایلهات ک قفل شده رو اپلود کن بعد نتیجشو بهت میگه ک چ باجگیریه بعد از اون باید بگردی دنبال Decryptor Tool اش به احتمال 90 درصد فایلات دیگه قابلیت بازیابی نداره باید قبلا بک اپ میگرفتی از فایلای مهمت ک الان بازیابیش میکردی
راه حل رایگانی هم وجود نداره به غیر از پرداخت به باجگیر ک خیلی هم هزینش میشه(هر بیتکین 1 میلیون تومن بلکه خیلی هم بیشتر!) پس اگه فایلات مهم نیس بیخیالش بشو میتونی هم بری انتی ویروس دکتر وب بخری واسه کاربراشون ی سری امکاناتی دارن برای باز کردن فایلاهای رمز شده ولی صد در صد نیس اونم :n02:
ولی اگه کمک میخوای باید بری انجمن
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اونجا شاید بتونن فایلات باز کنن واست ولی احتمالش کمه 10 درصد در نظر بگیر راه حل سادش اینه کلا هاردت فرمت کنی ی ویندوز دیگه نصب کنی و بیخیال فایلات بشی
الان حواستم باشه فلش میزنی به سیستمت بعد میزنی به یه سیستم دیگه یا اگه سیستمت توسط کابل شبکه به سیستمای دیگه وصله اون سیستمامم قفل میشه فایلاش !
سلام سیستمت به cerber ransomware الوده شده
اینجا برو یکی از فایلهات ک قفل شده رو اپلود کن بعد نتیجشو بهت میگه ک چ باجگیریه بعد از اون باید بگردی دنبال Decryptor Tool اش به احتمال 90 درصد فایلات دیگه قابلیت بازیابی نداره باید قبلا بک اپ میگرفتی از فایلای مهمت ک الان بازیابیش میکردی
راه حل رایگانی هم وجود نداره به غیر از پرداخت به باجگیر ک خیلی هم هزینش میشه(هر بیتکین 1 میلیون تومن بلکه خیلی هم بیشتر!) پس اگه فایلات مهم نیس بیخیالش بشو میتونی هم بری انتی ویروس دکتر وب بخری واسه کاربراشون ی سری امکاناتی دارن برای باز کردن فایلاهای رمز شده ولی صد در صد نیس اونم :n02:
ولی اگه کمک میخوای باید بری انجمن
اونجا شاید بتونن فایلات باز کنن واست ولی احتمالش کمه 10 درصد در نظر بگیر راه حل سادش اینه کلا هاردت فرمت کنی ی ویندوز دیگه نصب کنی و بیخیال فایلات بشی
الان حواستم باشه فلش میزنی به سیستمت بعد میزنی به یه سیستم دیگه یا اگه سیستمت توسط کابل شبکه به سیستمای دیگه وصله اون سیستمامم قفل میشه فایلاش !
سلام
ممنون بابت راهنمایی
فرومی که لینک دادین یه بدبختی دقیقا سیستمش به همین بدافزار مبتلا شده ، ظاهرا نوع جدیدشه
من که متوجه نشدم پاسخ دهنده چطوری راهنمایش کرده:n28:
sunshineboy
11-05-2017, 17:21
خواهش میکنم
باید همون کاری ک گفتم رو بکنی تو اون سایتی ک گفتم بری یه فایلات اپلود کنی یا فایل متن اون باجگیر رو تا بهت بگه چ باج گیریه بعد بری تو همون بلیپینگ سوال کنی بپرسی ک واسه این باجگیر کمکت میتونن بکنن یا نه اگه ک بتونن راهنماییت میکنن اگرم نه ک بیخیال فایلات باید بشی
اگه ک بتونن کمک کنن هم و بلکه فاایلات رو هم باز کنن زمان میبره خیلی وقت و صد در صدم نیست پس بهتره بیخیالش بشی
MOHAMMAD_ASEMOONI
16-05-2017, 00:20
سلام
سیستم PC که انتی ویروس نود 32 روش بود.دوستم ازش استفاده کرد یه فایل دانلود کرده بود بعد دانلود و باز کردن سیستم هنگ میکنه.
بعد از ریستارت کردن تمام فایلهای پی دی اف ورد ،عکسها ، فیلمها اکسل و...به این صورتی که در عکس هستند در اومدن
تاریخ لایسنس انتی ویروس به سال 1968 رفته بود!!!
بصورت دستی هم بهشون پسوند دادم اما باز نشد و معلوم که قفل شدن.
با توجه به اینکه فایلها حیاتی هستند راه حل چیه؟
سیستم رو با انتی ویروس به روز اسکن کردم و تروجان و ویروس از بین رفت.
سلام
هیچ تضمینی وجود نداره که بعد از پرداختِ باج, باجگیرهای پست فطرتِ بی وجدان باهاتون تماس بگیرند و بگن چکار کنین
فایل آلوده رو از سایت ایرانی دانلود کردین یا سایت خارجی ؟
فایلی که دانلود کردین چه فرمتی داشت ؟ صوتی بود یا تصویری ؟ یا نوشتاری ؟ یا برنامه ؟
با تشکر
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.