ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی خرید لپ تاپ برای برنامه نویسی و گرافیک

misterech
06-05-2017, 18:46
سلام. من قصد دارم یه لپ تاپ قوی بگیرم واسه برنامه نویسی و کارای گرافیکی . میخوام بهترین کیفیت رو داشته باشه . بودجه ام تا 6 میلیون هست .
الان موندم مک بوک بگیرم یا ایسوس یا اینکه یه آی مک بگیرم . راستش زیاد حمل نمیکنم نه این که اصلا نکنم اما خیلی کم. واسه همین میخوام اگه آی مک خیلی خفن تر هستش و قدرتش بیشتره اونو بگیرم . اگه میشه کامل توضیح بدین . کیفیت صفحه نمایش و قدرت سیستم خیلی واسم مهم هستش و زیبایی هم مهمه واسم . تا 6 تومن مدل های خفنی رو که میشناسید پیشنهاد بدین . سردرگم شدم و موندم بین لپ تاپ، مک بوک و آی مک و چند تا مدل هم در نظر گرفتم واسه لپ تاپ : ASUS UX501VW / ASUS ROG GL552VW-C / ASUS G551VW-A / ASUS N552VW-K / ASUS G501VW-B
راستی مک بوک یا آیپد قابلیت Retina ـــش واسم مهمه و حافظه ی خوبی هم داشته باشه . مک بوک و آی مک اگه پیشنهاد میدین تا 7 تومن هم مشکلی نداره . ممنونم ازتون

Gabit0
10-05-2017, 16:50
چرا MSI نمی خری؟ مدتیه که MSI روی دستگاه های قدرتمند تمرکز کرده و لپ تاپ های خیلی خوبی توی بازار داره، به نظرم یه GE62VR بخری تمام نیازهات رو برطرف میکنه، پردازنده ش که Ci7، گرافیک هم که سری جدید انویدیا هست، 1060، با 6 گیگ حافظه گرافیکی، رم 16، صفحه نمایش فول اچ دی مات، من با این صفحه نمایش کار کردم، حتی یک ذره هم سایه نمیندازه. از نظر امکانات جانبی هم که هیچ کم و کاستی نداره.
بعد چون تخصص MSI روی دستگاه های گیمینگ هست، بهترین سیستم خنک کننده رو بین لپ تاپ ها داره، اصلا توی خرید این دستگاه شک نکن. جزییات بیشتر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ce&order=ASC)