PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تعویض cpu ,.....

soheil_6666
04-05-2017, 18:43
با سلام به همگی دوستان .

من مادربوردم گیگا 8i945plg هست سی پی یو p4 داشتم یک سی پس یو e6700 گرفتم ولی وقتی عوضش کردم دیگه سیستم بالا نمیاد.تا رو شن می کنم بعد چند ثانیه سیستم خاموش میشه.

حالا مشکل کجاست؟؟؟
ضمنا یک نفر بهم گفت باید بایوس رو آپدیت کنم ولی 8 تا آپدیت اومده نمی دونم کدام رو باید آپدیت کنم .f8 ,f5 نشد.لطفا راهنمایی بکنین.
یا اگه مشکل جای دیگه هست کمکم کنین.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ممنون از توجه شما

EhsanCPU
04-05-2017, 19:48
سلام دوست عزیز مادربورد شما سی پی یو های Celeron D و Pentium 4 و Pentium D را ساپورت میکنه ولی سی پی یو های Pentium Dual-Core و Core™ 2 Duo را ساپورت نمیکنه
و سی پی یو E6700 که خریدین را هم پشتیبانی نمیکنه
باید قبل از خریدش در مورد ساپورت مادربوردتون میپرسیدین
این لیست ساپورت سی پی یو مادربوردتون هست:
GA-8I945PL-G ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-cpu)

قویترین سی پی یو که مادربوردتون ساپورت میکنه Pentium D 960 هست

در مورد آپدیت بایوس هم نسخه F8 آخرین ورژن هست ولی با آپدیت بایوس هم مادربوردتون نمیتونه E6700 را ساپورت کنه
ضمنا آپدیت بایوس کار حساسی هست اگر حین آپدیت عملیات قطع بشه ممکنه دیگه مادربوردتون بالا نیاد و درست کردنش هزینه داره

soheil_6666
04-05-2017, 20:00
سلام دوست عزیز مادربورد شما سی پی یو های Celeron D و Pentium 4 و Pentium D را ساپورت میکنه ولی سی پی یو های Pentium Dual-Core و Core™ 2 Duo را ساپورت نمیکنه
و سی پی یو E6700 که خریدین را هم پشتیبانی نمیکنه
باید قبل از خریدش در مورد ساپورت مادربوردتون میپرسیدین
این لیست ساپورت سی پی یو مادربوردتون هست:
GA-8I945PL-G ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]-cpu)

قویترین سی پی یو که مادربوردتون ساپورت میکنه Pentium D 960 هست

در مورد آپدیت بایوس هم نسخه F8 آخرین ورژن هست ولی با آپدیت بایوس هم مادربوردتون نمیتونه E6700 را ساپورت کنه
ضمنا آپدیت بایوس کار حساسی هست اگر حین آپدیت عملیات قطع بشه ممکنه دیگه مادربوردتون بالا نیاد و درست کردنش هزینه داره

ممنون از پاسخ شما.
حالا این سی پی یو Pentium D 960 چقدر در سرعت سیستم من تاثییر خواهد گذاشت؟در حال حاضر اکثر usage سی پی یو بالای 90 هست.رم سیستم هم 3 گیگ می باشد.
در پایان قوی ترین سی پی یو این مدل هست ؟چون در لیست سی پی یو ها طاهرا مدل قویتر هم موجود است.

EhsanCPU
04-05-2017, 20:04
ممنون از پاسخ شما.
حالا این سی پی یو Pentium D 960 چقدر در سرعت سیستم من تاثییر خواهد گذاشت؟در حال حاضر اکثر usage سی پی یو بالای 90 هست.رم سیستم هم 3 گیگ می باشد.
در پایان قوی ترین سی پی یو این مدل هست ؟چون در لیست سی پی یو ها طاهرا مدل قویتر هم موجود است.

مدل دقیق سی پی یو فعلی سیستمتون چیه ؟

در پاسخ به قسمت دوم سوالتون راجع به لیست ساپورت سی پی یو مادربوردتون اون سی پی یوهایی که جلوی اون عبارت N/A داره توسط مادربورد ساپورت نمیشه
فقط اونایی که جلوشون ورژن مادربورد قید شده ساپورت میشن ...

soheil_6666
04-05-2017, 20:16
داشتم نگاه می کردم تو لیست کور تو دو 6700 هست ولی بازم ساپورت نمی کنه؟؟؟

مدل سی پی یو از این جا مشخصه؟

EhsanCPU
04-05-2017, 20:24
داشتم نگاه می کردم تو لیست کور تو دو 6700 هست ولی بازم ساپورت نمی کنه؟؟؟

مدل سی پی یو از این جا مشخصه؟

اگه دقت کنین روبروی سی پی یو Core™ 2 Duo E6700 کلمه N/A یعنی ناتوانی در ساپورت قید شده ...

عکسی که گذاشتین مدل دقیق سی پی یو را مشخص نمیکنه
برای مشخص شدن مدل دقیق سی پی یو یه عکس از تب CPU نرم افزار CPU-Z قرار بدین

soheil_6666
04-05-2017, 20:30
اینم خدمت شما:

بالاترین سی پی یو و آیا تاثیری در مواردی که گفتم داره؟ اصلا ارزش داره؟

EhsanCPU
04-05-2017, 20:46
اینم خدمت شما:

بالاترین سی پی یو و آیا تاثیری در مواردی که گفتم داره؟ اصلا ارزش داره؟

مدل سی پی یو فعلی شما Pentium 4 640 هست
در مقایسه با سی پی یو Pentium D 960 باید بگم که سی پی یو 640 تک هسته ای هست ولی 960 2 هسته ای هست که این خودش فاکتور مهمی در سرعت هست
تکنولوژی ساخت 960 هم جدیدتره همچنین فرکانس هسته و میزان کش 960 زیادتره که بازدهی و سرعت بالاتری داره
این لینک مقایسه 960 و 640 هست:

ولی در کل به دلیل قدیمی بودن مادربورد در صورت داشتن بودجه ارتقا کلی سیستم پیشنهاد میشه ...

soheil_6666
04-05-2017, 20:53
سپاس از وقتی که گذاشتی فعلا به ارتقا نمی تونم فکر کنم.باید با همین سر کنم.:n02::n02:

soheil_6666
04-05-2017, 20:55
در کل تاثییری به نظر شما در usage مصرفی و سرعت سیستم در تعویض 960 با سی پی یو حاضر دارد؟

EhsanCPU
04-05-2017, 20:55
در کل تاثییری به نظر شما در usage مصرفی و سرعت سیستم در تعویض 960 با سی پی یو حاضر دارد؟

بله چون 960 دوهسته ای هست تاثیر بالایی داره ...

سپاس از وقتی که گذاشتی فعلا به ارتقا نمی تونم فکر کنم.باید با همین سر کنم.:n02::n02:

خواهش میکنم دوست عزیز :n01:

اگه نمیتونین ارتقا کلی بدین اگه بتونین Pentium D 960 را پیدا کنین چون 2 هسته ای هست و فرکانس 3600 و کش 4 مگ داره میتونین باهاش سرعت بالاتری رو تجربه کنین ...