مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی برای خرید پرینتر لیزری یا جوهد افشان
leon scott kendy
01-05-2017, 12:56
سلام دوستان
من م یخوام یه پرینتر خونگی بگیرم
موندم بین این دو مدل
مصرفم طوری هست که مثلا دو ماه اصلا پرینتی ندارم
و بعد یهو مثلا ده برگ می گیرم یا مثلا ترم بعد پایان نامه دارم زارت و زورت پرینده بعد یهو 3 ماه پرینت ندارم
می خواستم یه پرینتری که داستان خشک شدن جوهرو اینارو نداره بگیرم
و خبر ندارم جدیدا چه تکنولوژی هایی اومده
بر پرینتر دست دوم لیزری برادرمو بگیرم یا جوهر افشان بخرم
و اینکه من گه گاهی عکسای سیاه سفید هم چاپ می کنم
فک نکنم رنگی لازمم بشه
فقط یه سوالی پرینتره لیزری هست که اسکنر هم داشتته باشه
یا اگه لیزری خواستم باید جدا تهیه کنم !؟
sayanermia
01-05-2017, 16:35
درود بر شما
دور جوهر افشان رو خط بکشید :n02:
می تونید یک سه کاره ی لیزری ارزان قیمت مثلا Canon i-Sensys MF231 خریداری کنید. اینطوری خیالتون راحته که اگر سه ماه هم پرینت نداشته باشید مشکلی برای هد و ... پیش نمیاد! فقط هزینه شارژ کارتریج خواهید داشت! البته مدل های متنوع دیگه ای هم از برند hp هست که سه کاره باشند ولی بهتره جهت اطمینان پرس و جو کنید که کدوم مدل کارتریجش راحت و بی دردسر و بدون نیاز به چیپست شارژ میشه و راحت قابل استفاده است!
leon scott kendy
01-05-2017, 19:53
درود بر شما
دور جوهر افشان رو خط بکشید :n02:
می تونید یک سه کاره ی لیزری ارزان قیمت مثلا Canon i-Sensys MF231 خریداری کنید. اینطوری خیالتون راحته که اگر سه ماه هم پرینت نداشته باشید مشکلی برای هد و ... پیش نمیاد! فقط هزینه شارژ کارتریج خواهید داشت! البته مدل های متنوع دیگه ای هم از برند hp هست که سه کاره باشند ولی بهتره جهت اطمینان پرس و جو کنید که کدوم مدل کارتریجش راحت و بی دردسر و بدون نیاز به چیپست شارژ میشه و راحت قابل استفاده است!
دقیقا پس باید دنباله لیزری باشم
فقط یه سوال این شارژرشون چه طوریه !؟
الان همین مدلی که گفتیت کنون خوبه !؟
یکم فقط بزرگه این داستانه شارژشون چه جوریاس !؟
متاسفانه این داستانه چیپست کارتریج هارو نمی دونم یم شه یکم توضیح بدید از کجاهاشون باید بفهمم
من خودم از این Samsung Xpress M2070 Multifunctionسامسونگه خوشم اومد
هم گوچیکه هم جم و جور
این پرینتر کارتریجش چه طوریه !؟
بعد یک سوال از این ورو اون ور پرسیدم گفتن کنون مشکلی برام پیش نمیاره
مگه پرینترهای برند دیگه چه مشکلاتی داره !؟
ببخشید سوالاتم زیاده
یه چیزی می خوام بگیرم که فعلانا نخوام عوضش کنم و بمونه
sayanermia
02-05-2017, 11:16
ببینید بعضی مدل های لیزری هستند که کارتریج هاشون یک چیپست دارند که مثلا اگر کارتریج مجددا توش تونر ریخته بشه دیگه اون چیپست با برد دستگاه ارتباط برقرار نمی کنه و کارتریج شناخته نمیشه! تا جایی که می دونم اکثر مدل های سامسونگ اینطوری هستند! بازم با قاطعیت نمیگم فقط در موردش زیاد شنیدم !
اما مدل های کانن یا HP نشنیدنم اینطوری باشند و خیلی راحت توش میشه تونر ریخت و استفاده کرد! شارژر خاصی ندارند! منتهی اینکه کجای کارتریج باز بشه که توش پودر تونر بریزند مهمه که کسایی که شارژ می کنند بلد هستند!
leon scott kendy
02-05-2017, 14:04
ببینید بعضی مدل های لیزری هستند که کارتریج هاشون یک چیپست دارند که مثلا اگر کارتریج مجددا توش تونر ریخته بشه دیگه اون چیپست با برد دستگاه ارتباط برقرار نمی کنه و کارتریج شناخته نمیشه! تا جایی که می دونم اکثر مدل های سامسونگ اینطوری هستند! بازم با قاطعیت نمیگم فقط در موردش زیاد شنیدم !
اما مدل های کانن یا HP نشنیدنم اینطوری باشند و خیلی راحت توش میشه تونر ریخت و استفاده کرد! شارژر خاصی ندارند! منتهی اینکه کجای کارتریج باز بشه که توش پودر تونر بریزند مهمه که کسایی که شارژ می کنند بلد هستند!
پس
فک کنم نمی تونم انلاین خرید کنم بلند شم برم ولیعصر همونجا یدونه نو بگیرم و یکی که قابلیت شارژ درست درمون داره
ممنون بابت راهنمایی
فقط نکته ای هست موقع خرید دقت کنم !؟
در مورد پرینتر زیاد اطلاع ندارم
sayanermia
02-05-2017, 15:45
پس
فک کنم نمی تونم انلاین خرید کنم بلند شم برم ولیعصر همونجا یدونه نو بگیرم و یکی که قابلیت شارژ درست درمون داره
ممنون بابت راهنمایی
فقط نکته ای هست موقع خرید دقت کنم !؟
در مورد پرینتر زیاد اطلاع ندارم
یا برید ولیعصر یا برید خیابان ایرانشهر! ایرانشهر هم این دستگاه های اداری رو می فروشن... ببینید کدومشون ارزون تر میده! تنها نکته ای که باید رعایت کنید اینه که سعی کنید حدالامکان با گارانتی معتبر خریداری کنید
leon scott kendy
03-05-2017, 00:15
یا برید ولیعصر یا برید خیابان ایرانشهر! ایرانشهر هم این دستگاه های اداری رو می فروشن... ببینید کدومشون ارزون تر میده! تنها نکته ای که باید رعایت کنید اینه که سعی کنید حدالامکان با گارانتی معتبر خریداری کنید
ممنون
بابت راهنماییاتون
فقط یه سوال گارانتی های پرینتر معتبر هاش چه شرکتایین !؟
شرکتای همین قطعات کامپیوتری هست !؟
sayanermia
03-05-2017, 14:34
برای Hp اگر اشتباه نکنم شرکت ایران اچ پی
برای Canon هم شرکت کانولا
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.