PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : كمرويي شديد دارم

روانپریش
28-04-2017, 19:06
سلام و صد سلام
من به شدت كم رو هستم روم نميشه مثل بقيه مردم پر رو باشم هميشه حقم خورده ميشه توسط اطرافيان
به خاطر اين كمرويي خيلي از زندگي عقب موندم
مردم رو ميبينم خيلي راحت داد ميزنن حقشون رو ميگيرن ولي من نميتونم پر رو باشم به نظرتون چيكار كنم تر وخدا كمكم كنين و راهكار بدين بهم

MMDFullHD
28-04-2017, 19:46
سلام و صد سلام
من به شدت كم رو هستم روم نميشه مثل بقيه مردم پر رو باشم هميشه حقم خورده ميشه توسط اطرافيان
به خاطر اين كمرويي خيلي از زندگي عقب موندم
مردم رو ميبينم خيلي راحت داد ميزنن حقشون رو ميگيرن ولي من نميتونم پر رو باشم به نظرتون چيكار كنم تر وخدا كمكم كنين و راهكار بدين بهم

ترس از چیزی دارین؟ چون برمیگرده به ترس
سعی کنین چند تا رفیق خوب دوروبرتون داشته باشین تا ترسی از دعوا درگیریی نداشته باشین چون خیلی از جاها ترس از دعوا درگیری هست که حرفا خورده میشه خیلی تاثیر داره تو یه سری ازین تایما باید پشتتون گرم باشه
نترس باشین از چیزی نترسین حرفتون رو بزنید به فکر اینده نباشید تنها رو حقتون تمرکز کنید
سعی کنید اول از کوچیک ترا یخورده رو زورگویی تمرکز کنید البته زورگویی منظورم این به بچه 5 ساله پس گردنی بزنید تا حرفتون رو کرسی بنشونین منظورم از ادما ضعیف هم سنو سالاتون تغذیه کنید تا ترستون بریزه
حرفاتون رو نخورید تو خودتون نریزید سعی کنید اجتماعی باشید با همه صحبت کنید
فکر نکنید چون مثلا بقیه یه سری چیزای برتر دارن شما هیچی ندارین پس حق صحبت کردن اینا ندارید اون مایه داراش تا این فقیراش همه انسانن
سعی کنید با همه بجوشید ولی اگه ادمی باشید ک ضد همه باشین همه هم ضد شما میشن حرفتون رو قبول ندارن این چیزارو خیلی سخت میشه توضیح داد باید یکم رو روابط اجتماعیتون با ملت گرم بگیرید تا حساب کار دستتون باشه

Captain_America
29-04-2017, 07:34
یه سخنی هست از امام علی نقل به مضمون میکنم میگویند : ای فرزند انسان از کاری که هراس داری خود را در آن بیافکن.

kian98
01-05-2017, 14:09
باید به روانشناس و یا احتمالا روانپزشک مراجعه کنید ...

brad pitt
05-05-2017, 11:21
سیتالوپرام 20