مشاهده نسخه کامل
: این کمربند ایمنی دقیقا در کدام موارد استفاده می شود و چقدر قیمت دارد؟ (با تصویر)
Spectero
27-04-2017, 13:28
سلام
چند سال پیش یک سری وسایل مختلف از جایی به رایگان به دستم رسید و در داخل آنها دو تا کمربند ایمنی صنعتی که به نظر میاد برای بستن و محکم نگه داشتن شخص به سازه یا دکل است وجود دارد که عکسشو پایین گذاشتم. خواستم بدونم دقیقا برای همین کار است یا کاربرد دیگه ای داره و چقدر ارزش دارد که بفروشم؟ چون برای من هیچ کارکرد و استفاده ای نداره و می خوام بدونم اگر قیمت خوبی می خرند چقدر قیمت بزارم و بفروشم برن پی کارشون. اصل ژاپن هستند و نو با جعبه.
ممنون از همگی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
MOHAMMAD_ASEMOONI
16-05-2017, 22:37
سلام .
بله , این کمربند ایمنی برای کسانی هست که در جائی کار میکنند که احتمال پرت شدن وجود داره (روی نردبان , روی داربست , روی دکل , روی تراس , لبه ی پنجره و غیره )
خیلیها به خاطر استفاده نکردن از همین وسیله ی ساده جانشون رو از دست دادند یا تا آخر عمر فلج و زمین گیر شدند
علتهای پرت شدن:
غش کردن , سیاهی رفتن چشم , سرگیجه از ارتفاع , لیز خوردن پا , شکستن زبر پایی , باد , برق گرفتگی , خوردنِ تنه ی کارگران دیگه , سوء قصد و هل دادن , استفاده از الکل یا مواد مخدر و غیره
Spectero
17-05-2017, 11:07
سلام .
بله , این کمربند ایمنی برای کسانی هست که در جائی کار میکنند که احتمال پرت شدن وجود داره (روی نردبان , روی داربست , روی دکل , روی تراس , لبه ی پنجره و غیره )
خیلیها به خاطر استفاده نکردن از همین وسیله ی ساده جانشون رو از دست دادند یا تا آخر عمر فلج و زمین گیر شدند
علتهای پرت شدن:
غش کردن , سیاهی رفتن چشم , سرگیجه از ارتفاع , لیز خوردن پا , شکستن زبر پایی , باد , برق گرفتگی , خوردنِ تنه ی کارگران دیگه , سوء قصد و هل دادن , استفاده از الکل یا مواد مخدر و غیره
درسته آقا محمد. تو گوگل ایمیج مدلهای دیگه رو دیدم و متاسفانه تو ایران یا استفاده نمیشه یا خیلی به ندرت و بخاطر فرهنگ غلط استفاده و بستن کمربند ایمنی جا نیتفتاده و مثل بقیه چیزها فکر می کنن سوسول بازیه. در حالیکه همیشه از سقوط افراد زیاد بخصوص کارگرهای ساختمانی که از طبقه ضعیف و فقیر جامعه هستند می شنویم و حالمون گرفته میشه که چرا باید بخاطر عدم توجه به مسائل امنیتی شخصی که باید جونشون بخاطر سقوط از دست بده. یکی دو سال پیش داماد یکی از دوستانم که مهندس ناظر ساختمونی بود بر اثر سقوط فوت شد در حالیکه یک بچه کوچک داشت. من کارگرهای ساختمونی زیادی رو دیدم که رو داربست کار می کنن و هر آن بر اثر علتی ممکنه سقوط کنن. یا شاید دیده باشید موقع نصب تیر آهنهای اسکلت یه ساختمون یک کارگر هم به قلاب و چنگک جرثقیل محکم میچسبه و با تیر آهن میره بالا که خیلی خطرناک هست. اگر از این کمربندها استفاده بشه خطر سقوط به صفر میرسه و اگه طرف رها هم بشه در حد خراشهای سطحی پیش میاد نه فوت. باید استفاده از این کمربندها تو ایران در ساخت هر سازه ای اجباری بشه و کو مدیریت و عقل و شعور آقایون به اصطلاح مدیر و کارشناسان به اصطلاح درس خونده و دانشگاه رفته ما.
MOHAMMAD_ASEMOONI
19-05-2017, 06:33
درسته آقا محمد. تو گوگل ایمیج مدلهای دیگه رو دیدم و متاسفانه تو ایران یا استفاده نمیشه یا خیلی به ندرت و بخاطر فرهنگ غلط استفاده و بستن کمربند ایمنی جا نیتفتاده و مثل بقیه چیزها فکر می کنن سوسول بازیه. در حالیکه همیشه از سقوط افراد زیاد بخصوص کارگرهای ساختمانی که از طبقه ضعیف و فقیر جامعه هستند می شنویم و حالمون گرفته میشه که چرا باید بخاطر عدم توجه به مسائل امنیتی شخصی که باید جونشون بخاطر سقوط از دست بده.
یکی دو سال پیش داماد یکی از دوستانم که مهندس ناظر ساختمونی بود بر اثر سقوط فوت شد در حالیکه یک بچه کوچک داشت.
من کارگرهای ساختمونی زیادی رو دیدم که رو داربست کار می کنن و هر آن بر اثر علتی ممکنه سقوط کنن. یا شاید دیده باشید موقع نصب تیر آهنهای اسکلت یه ساختمون یک کارگر هم به قلاب و چنگک جرثقیل محکم میچسبه و با تیر آهن میره بالا که خیلی خطرناک هست. اگر از این کمربندها استفاده بشه خطر سقوط به صفر میرسه و اگه طرف رها هم بشه در حد خراشهای سطحی پیش میاد نه فوت.
باید استفاده از این کمربندها تو ایران در ساخت هر سازه ای اجباری بشه و کو مدیریت و عقل و شعور آقایون به اصطلاح مدیر و کارشناسان به اصطلاح درس خونده و دانشگاه رفته ما.
سلام
اهمیت دادن یه ایمنی هم مثل هزاران چیز دیگه احتیاج به فرهنگسازی داره
بنده این تاپیک رو زدم تا شاید تاثیری هر چند اندک داشته باشه برای جلبِ توجهِ مردم به مهم بودنِ رعایت نکات ایمنی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ایران بیشتر مردم کسی رو که اقدامات ایمنی رو انجام میده بهش میگن سوسول , وسواسی , تیتیش مامانی , ترسو و غیره
به یکی که روی داربست بود گفتم کمربند ایمنی بزن , گفت : تو نفوس بد نزن طوری نمیشه . من 20 ساله کارم همینه و اتفاقی هم برام نیافتاده !!!!
به یکی گفتم چراغ ترمز ماشینت سوخته , میرنن درب وداغونت میکنند . گفت : ماشین من بیمه حضرت عباسه , خودش هواش رو داره
یه جوونی توی بیمارستان دیدم - براده ی آلومینیوم پریده بود توی چشمش
گفتم خب عینک ایمنی بزن . گفت : قیافم ضایع میشه !!!!
معلم مدرسه شین آباد میبینه بخاری مشکل داره , به جای اینکه اول بچه ها رو بفرسته بیرون کلاس , میره با بخاری ور میره و میخواد جابجاش کنه که میافته و آن شد که شد . اگه 2 زار اهمیت میداد به ایمنی , اول بچه ها رو میفرستاد بیرون
خلاصه وضع اهمیت دادن به ایمنی افتضاحه توی ایران
====================================
در گوگل بنویسید قیمت کمربند ایمنی ساختمان تا حدود قیمت دستتون بیاد
ظاهراً بین 70.000 تا 110.000 تومن قیمت داره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.