ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اتصال هدفون به اسپیکر

Golbarg01
26-04-2017, 21:27
سلام دوستان

آیا امکانش هست به جای اینکه هدفون رو به پشت کیس وصل کنیم به اسپیکر وصل کنیم و ازش صدا بگیریم؟
هدفون مستقیم به اسپیکر وصل نمیشه چون ورودی AV داره ولی آیا با تبدیل av به aux میشه وصلش کرد؟ صدا میده؟
یه چیزی شبیه به این:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

masood.ashoori789
29-04-2017, 23:30
درود . همونطور که اشاره کردید ، ورودی av دارد و این سوکت خاصیت تولید صدا نخواهد داشت ، مگر اینکه خروجی هم داشته باشد .
اگر هدف شما افزایش حجم صدای هدفون هست باید یک امپلی فایر کوچک برای کیس تهیه کنید ، قیمت زیادی ندارند در حد مصرف هدفون

Golbarg01
16-07-2017, 21:55
برای این امپلی فایر کوچک میشه یه مدل مثال بزنید؟
و از کجا میشه تهیه کرد و قیمتش؟
همه فروشگاه های کامپیوتر دارن؟

masood.ashoori789
18-07-2017, 10:35
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] html?search=آمپلی

این بد نیست.

Golbarg01
19-07-2017, 02:52
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] html?search=آمپلی

این بد نیست.

این چجوری نصب میشه؟ به خود کارت صدا وصل میشه؟ تو عکس جای اتصال ندیدم
بقیه مدل هایی که در پایین صفحه معرفی شدن هم مناسبن؟

masood.ashoori789
19-07-2017, 09:55
خیر همه اتصالات خارج کیس انجام میشه ، کمی باید دست به ابزار باشید ببندید ،چون مدل حاضری وجود نداره ،

یک سیم از خروجی صدای کیس به مدار وصل میشه
یک سیم ۵ ولت به عنوان تغذیه مدار بهش وصل میشه . میتونید از usb خود کیس برای این کار استفاده کنید .

یک سیم برای خروجی به سمت هدفون استفاده کنید .

مدار ها زیاده ، با توجه به نیاز شما پیشنهاد دادم ، همین مدل راحت تر هست و کفایت می‌کنه

حیزون
19-07-2017, 11:14
یه هدفون usb چینی بگیر 30 تومن هم نمیشه از پیتزا ارزون تره

Golbarg01
20-07-2017, 02:33
خیر همه اتصالات خارج کیس انجام میشه ، کمی باید دست به ابزار باشید ببندید ،چون مدل حاضری وجود نداره ،

یک سیم از خروجی صدای کیس به مدار وصل میشه
یک سیم ۵ ولت به عنوان تغذیه مدار بهش وصل میشه . میتونید از usb خود کیس برای این کار استفاده کنید .

یک سیم برای خروجی به سمت هدفون استفاده کنید .

مدار ها زیاده ، با توجه به نیاز شما پیشنهاد دادم ، همین مدل راحت تر هست و کفایت می‌کنه

پس خیلی کار تخصصیه به درد من نمیخوره
یه تحقیق هم کردم استفاده از امپلی فایر هدفون نیاز به هدفون های حرفه ای داره و با معمولی ها تاثیری نخواهد داشت

Golbarg01
20-07-2017, 02:36
یه هدفون usb چینی بگیر 30 تومن هم نمیشه از پیتزا ارزون تره

من یه هدفون میخوام کیفیت صدای خوب بده
معمولی هم بود مهم نیست و فرقی نمی کنه از طریق یو اس بی یا دیگر اتصالات به کیس وصل بشه/ به نظرتون با اونا کارم راه میفته؟
این هدفون های یو اس بی به درگاه یو اس بی کیس وصل بشن صداشون وصل میشه؟ از کارت صدای انبورد صدا میگیرن یا pci هم میشه؟

حیزون
20-07-2017, 05:33
من یه هدفون میخوام کیفیت صدای خوب بده
معمولی هم بود مهم نیست و فرقی نمی کنه از طریق یو اس بی یا دیگر اتصالات به کیس وصل بشه/ به نظرتون با اونا کارم راه میفته؟
این هدفون های یو اس بی به درگاه یو اس بی کیس وصل بشن صداشون وصل میشه؟ از کارت صدای انبورد صدا میگیرن یا pci هم میشه؟

بله همون طور که خودتون گفتید هدفون usb از آن بورد صدا میگیره ، ولی جک دار باید حتما اتصالات کیس رو به مادربورد قبلا وصل کرده باشید