ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لیگ قهرمانان اروپا | 2016-2017 | مرحله نیمه نهایی

kasra_khan2003
20-04-2017, 07:55
لیگ قهرمانان اروپا | 2016-2017 | مرحله نیمه نهایی
.
تیم های حاضر در نیمه نهایی:
.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
قرعه کشی روز جمعه، ۲۱ آپریل، ۱ اردیبهشت

Ezel
21-04-2017, 14:22
رئال - اتلتیکو

یووه - موناکو

:n09:

joey jordison
21-04-2017, 16:08
دوستای بارسایی الان اتلتیکو قوی هست یا ضعیف تکلیفمون رو روشن کنید:n09:

vahidreza2007
21-04-2017, 17:29

بستگی داره به داور مسابقه :n09: که 2 گل افساید و اخراج بی مورد و ... بگیره یا نگیره یا دقیقه اخر گل افساید بزنند و بگیره یا نگیره ! اون موقع تازه میشه در مورد قوی و ضعیف بودن اتلتیکو صحبت کنیم :n02: (مزاح با دوستان رئالی )

albertxx
21-04-2017, 17:36

احتمالا قویه :n13:

Mohammad
21-04-2017, 18:27

با پیشرفتی که تیم شما داشته الان دیگه این موضوع خیلی اهمیتی نداره، توکلتون به داور باشه ! :n09:

nw_nk
21-04-2017, 18:45
طعنه جدید پیکه به رئال و هوادارانش

سوت های اعتراضی هواداران رئال مادرید علیه رونالدو در بازی برگشت مقابل بایرن، سوژه کنایه جدید پیکه به کهکشانی ها شده است.

شب گذشته هواداران بارسلونا با وجود حذف تیم محبوب شان، ایستاده برای بازیکنان کف زدند و آنها را تشویق کردند. پیکه نیز پس از بازی در توئیتر خود از هواداران حاضر در نوکمپ به خاطر این حرکت غرورانگیزشان قدردانی کرد.

ساعتی بعد، وبسایت نشریه مارکا از خوانندگان خود پرسید که با این حرکت هواداران بارسا موافق هستند یا خیر. همین مساله پیکه را بر آن داشت تا یک توئیت جنجالی دیگر را به جمع توئیت های حاشیه ساز قبلی اش اضافه کند.

او ضمن انتشار اسکرین شات صفحه مارکا، به سوت های اعتراضی هواداران رئال علیه رونالدو کنایه زد و نوشت:« برای شان دردناک است که می بینند ما با وجود حذف شدن، از سوی هواداران تشویق شدیم چون عادت دارند که حتی با وجود صعود نیز سوت های اعتراضی بشنوند.»

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%B4-(%D8%B9%DA%A9%D8%B3)

nw_nk
21-04-2017, 18:49
ویکتور کاسای از مجارستان: عامل اصلی جنجال برنابئو کیست؟

ویکتور کاسای، داور دیدار رئال مادرید و بایرن مونیخ که دو گل آفساید رونالدو در وقت های اضافه را اعلام نکرد، مطمئنا به تکنولوژی ویدیو چک نیاز خواهد داشت تا به داد کمک هایش برسد.

واکنش جالب بونوچی به تعویض لباس با مسی: خوشحالم که حالا پیراهن بهترین بازیکن جهان را در کلکسیون شخصی خودم دارم.

لئوناردو بونوچی، مدافع مقتدر یوونتوس در مورد صعود تیمش به جمع 4 تیم نهایی لیگ قهرمانان صحبت کرد.

Mohammad King
21-04-2017, 19:58
ویکتور کاسای از مجارستان: عامل اصلی جنجال برنابئو کیست؟

ویکتور کاسای، داور دیدار رئال مادرید و بایرن مونیخ که دو گل آفساید رونالدو در وقت های اضافه را اعلام نکرد، مطمئنا به تکنولوژی ویدیو چک نیاز خواهد داشت تا به داد کمک هایش برسد.

واکنش جالب بونوچی به تعویض لباس با مسی: خوشحالم که حالا پیراهن بهترین بازیکن جهان را در کلکسیون شخصی خودم دارم.

لئوناردو بونوچی، مدافع مقتدر یوونتوس در مورد صعود تیمش به جمع 4 تیم نهایی لیگ قهرمانان صحبت کرد.

تموم شد داداش تموم شد:n02:

ما برای بازی بارسا پاریس رفتیم چنج نقطه او آر جی هم امظا زدیم به جایی نرسیدیم:n02:

حالا شما راه ما رو نرو:n02:

SA3EDLORD
21-04-2017, 20:56
اصلا من نمیدونم خبر ها و صحبت های بازیکنای تیمی که جاش پیش 4 تیم برتر نیست چرا تو این تاپیکه؟:n05:
یه تاپیک بزنید به نام "مرحم دل حذف شده ها" . این متنا بیشتر به درد همچین تاپیکایی میخوره.:n23:
+
خیلی خوشحال شدم که به موناکو نخوردیم. تیم غیر قابل پیش بینی هست. مثه دورتموند سال 2013 میمونه.

omidscafild
21-04-2017, 21:17

تیم مقابل رعال اصن مهم نیست کیه و چکار میکنه . هرچی باشه و هرکجا باشه داور میاد سرشو میبره و تمام . چمپیونز بعدی ! :)

تموم شد داداش تموم شد:n02:

ما برای بازی بارسا پاریس رفتیم چنج نقطه او آر جی هم امظا زدیم به جایی نرسیدیم:n02:

حالا شما راه ما رو نرو:n02:

عامو کجایی ؟! خیلی دنبالت میگشتم ! چه کار میکنی ؟! چه خبرا ؟! میگم بارسا - بایرن بود با این داوری باز هم غیبت میزد بعد قرعه کشی میومدی ؟! :n02: بعد میگن چرا ربطش میدی به اون دو فینال !!! :n08:

000000000
21-04-2017, 22:12
بعضی کامنتا بوی سوختگی میده
داداچ بزار تو اب خنک راحت کن خودتو :n09:

nw_nk
21-04-2017, 22:26
آنچلوتی: همه اشتباهات داور بازی رئال را دیدند

کارلو آنچلوتی، سرمربی ایتالیایی بایرن مونیخ در مورد دیدار فردا عصر تیمش برابر ماینتس صحبت کرد.​​​​​​​

یاردیم: یوونتوس بهترین دفاع اروپا را دارد

لئوناردو یاردیم، سرمربی موفق موناکو به تمجید از خط دفاعی مستحکم یوونتوس پرداخت.​​​​​​​

omidscafild
21-04-2017, 22:32
بعضی کامنتا بوی سوختگی میده
داداچ بزار تو اب خنک راحت کن خودتو :n09:

داداچ میگم چه مطمئن گفتی ! :n09: چند بار گذاشتی به همچین تجربه ای رسیدی ؟! :)

000000000
21-04-2017, 22:49
داداچ میگم چه مطمئن گفتی ! :n09: چند بار گذاشتی به همچین تجربه ای رسیدی ؟! :)
شما چرا به خودت گرفتی؟! :n10:
نکنه واقعا سوخته؟!:n13:

omidscafild
21-04-2017, 23:06
شما چرا به خودت گرفتی؟! :n10:
نکنه واقعا سوخته؟!:n13:

جالب بود برام سوال کردم . :n09:
وگرنه بزرگترین دزدی فوتبالی تاریخ مارو خوشحال هم کرد . :n02: چون از فصل بعد قراره تو اسپانیا از ویدئو ریپلای استفاده بشه و کار بعضی تیم ها که الآن صدرن گره میخوره . :)

joey jordison
22-04-2017, 09:40
شما یکبار تو عمرت چهره میشائیل بالاک رو 2009 تو ذهنت مجسم کن؟
مرد باشین و جواب بدین گل های بایرن سالم بود یا نه؟

k1ozil
22-04-2017, 09:48
وقتی ی بارسایی در مورد داوری حرف میزنه
فقط میخوام خودمو حلق اویز کنم بمیرم راحت شم
داداش هر کی از داوری بناله شما دیگه بی خیال

Ezel
22-04-2017, 12:25
جالب بود برام سوال کردم . :n09:
وگرنه بزرگترین دزدی فوتبالی تاریخ مارو خوشحال هم کرد . :n02: چون از فصل بعد قراره تو اسپانیا از ویدئو ریپلای استفاده بشه و کار بعضی تیم ها که الآن صدرن گره میخوره . :)

بزرگترین دزدی تاریخ فوتبال ؟! :n09:

حالا خوبه همه یادشونه که پلاتینی کم مونده بود فقط دستمال یزدی استفاده کنه واسه بارسا و مسی ! :n09:

برگشت چلسی بارسا 2009 و همین برگشت پاریس پی اس جی رو یادتون رفته ؟

اگه بایرن رئال اختلاس فاضل خداداد باشه اون دو بازی معروف چلسی بارسا و چلسی پاریس اختلاس بابک زنجانی و پهلوان توی پدیده ی شاندیزه :n02:

omidscafild
22-04-2017, 15:06
حالا خوبه همه یادشونه که پلاتینی کم مونده بود فقط دستمال یزدی استفاده کنه واسه بارسا و مسی ! :n09:

یه دو نمونش رو بگید ممنون میشم . چون اون سال ها ما اینقدر خوب بودیم که رعالم 5 تا زدیم . احتمالا پلاتینی عباشو تو لالیگا گرو گذاشته بوده ! :n09: قدرت برتر اروپا از سال 09-2008 تا پایان 11-2010 بدون شک بارسلونا بوده . هر کسی هم بخواد موفقیت هاشو زیر سوال ببره باید بدونه تیم خودش بارها شکست خورده از بارسا تو این چند سال و خودشو ضایع کرده ! :) همون 2010 هم که نرفتیم فینال بخاطر گل آفساید میلیتو تو بازی رفت بوده ! :) پس Keep Calm and Respect Barca#

برگشت چلسی بارسا 2009 و همین برگشت پاریس پی اس جی رو یادتون رفته ؟

اگه بایرن رئال اختلاس فاضل خداداد باشه اون دو بازی معروف چلسی بارسا و چلسی پاریس اختلاس بابک زنجانی و پهلوان توی پدیده ی شاندیزه :n02:

پنالتی یه چیز قطعی نیست مگر مواردی که واضحه و داور میتونه تشخیص بده . جالبه آبیدالو رو هیچی اخراج کرد که نشون میده داور قشنگ صلاحیت اون بازی رو نداشت . بازی چلسی من نظرمو میگم چون بارها و بارها بازیو دیدم . هند پیکه فقط پنالت قطعی بود بقیشو با قاطعیت نمیشه گفت و همچنین خطای ماسکرانو روی دی ماریا . اینا بهش میگن خطای سهوی . ولی خب مثلا اینو من ببینم میتونم بگم خطای سهوی ؟!

الآن اون کمک بهترین جای ممکن هست برای دیدن رونالدو در آفساید ! حتما صلاحیت قضاوت در این مرحله هم داشته که اینجاست . بعد چرا پرچمشو نمیبره بالا ؟! اون اخراجو میگم سهوی . گل سومم میگم سهوی . ولی آخه این !!! با هر منطقی نگا میکنم نمیتونم اینو سهوی ببینم متأسفانه . امیدوارم از سال بعد ویدئو ریپلای تو همه لیگ ها وارد بشه تا ازین ناداوری ها نبینیم . یکبار دیگه هم گفتم که هیچ هواداری دوس نداره با داوری حذف بشه یا صعود کنه ! ولی وقتی یه هوادار منچستر میاد بعد بازی پاریس تو تاپیک بارسا دعوا راه میندازه انتظار ازش میره که بعد این بازی که اشتباهاتش لول بسیار بالاتری نسبت به بازی پاریس داشت بره و حداقل بگه که آره گل ها مشکل داشته حالا نه که دعوا راه بندازه مثل تاپیک بارسا . ولی خب بعد قرعه کشی نیمه نهایی میاد و باز از پاریس حرف میزنه . این نشون میده یجای کار میلنگه دیگه ! :)

چند هفته پیش تو انگلیس و تو بازی سوآنسی که اون موقع داشت اون ته جدول دست و پا میزد مهاجم برنلی روی کرنل با دست توپو زد اسطوره داوری آقای تیلور پنالتی گرفت برای برنلی !!! یعنی بعضی مواقع فاجعست قضاوت ها تو همه لیگ ها . من بندرت بازی های لیگ انگلیسو از دست میدم و این پنالتی که دیدم بدترین اعلام پنالتی این فصل و حتی تاریخ بود . قطعا ویدئو ریپلای تاثیر بسیار مفیدی در فوتبال خواهد داشت . اتلاف وقتی هم نداره . فقط روی گل ها تمرکز شه اتلاف وقت به مینیموم میرسه . مثل همون بازی فرانسه - اسپانیا که تو تاپیک قبلی مثال زدم .

Mohammad King
22-04-2017, 16:19
یه دو نمونش رو بگید ممنون میشم . چون اون سال ها ما اینقدر خوب بودیم که رعالم 5 تا زدیم . احتمالا پلاتینی عباشو تو لالیگا گرو گذاشته بوده ! :n09: قدرت برتر اروپا از سال 09-2008 تا پایان 11-2010 بدون شک بارسلونا بوده . هر کسی هم بخواد موفقیت هاشو زیر سوال ببره باید بدونه تیم خودش بارها شکست خورده از بارسا تو این چند سال و خودشو ضایع کرده ! :) همون 2010 هم که نرفتیم فینال بخاطر گل آفساید میلیتو تو بازی رفت بوده ! :) پس Keep Calm and Respect Barca#

پنالتی یه چیز قطعی نیست مگر مواردی که واضحه و داور میتونه تشخیص بده . جالبه آبیدالو رو هیچی اخراج کرد که نشون میده داور قشنگ صلاحیت اون بازی رو نداشت . بازی چلسی من نظرمو میگم چون بارها و بارها بازیو دیدم . هند پیکه فقط پنالت قطعی بود بقیشو با قاطعیت نمیشه گفت و همچنین خطای ماسکرانو روی دی ماریا . اینا بهش میگن خطای سهوی . ولی خب مثلا اینو من ببینم میتونم بگم خطای سهوی ؟!

الآن اون کمک بهترین جای ممکن هست برای دیدن رونالدو در آفساید ! حتما صلاحیت قضاوت در این مرحله هم داشته که اینجاست . بعد چرا پرچمشو نمیبره بالا ؟! اون اخراجو میگم سهوی . گل سومم میگم سهوی . ولی آخه این !!! با هر منطقی نگا میکنم نمیتونم اینو سهوی ببینم متأسفانه . امیدوارم از سال بعد ویدئو ریپلای تو همه لیگ ها وارد بشه تا ازین ناداوری ها نبینیم . یکبار دیگه هم گفتم که هیچ هواداری دوس نداره با داوری حذف بشه یا صعود کنه ! ولی وقتی یه هوادار منچستر میاد بعد بازی پاریس تو تاپیک بارسا دعوا راه میندازه انتظار ازش میره که بعد این بازی که اشتباهاتش لول بسیار بالاتری نسبت به بازی پاریس داشت بره و حداقل بگه که آره گل ها مشکل داشته حالا نه که دعوا راه بندازه مثل تاپیک بارسا . ولی خب بعد قرعه کشی نیمه نهایی میاد و باز از پاریس حرف میزنه . این نشون میده یجای کار میلنگه دیگه ! :)

چند هفته پیش تو انگلیس و تو بازی سوآنسی که اون موقع داشت اون ته جدول دست و پا میزد مهاجم برنلی روی کرنل با دست توپو زد اسطوره داوری آقای تیلور پنالتی گرفت برای برنلی !!! یعنی بعضی مواقع فاجعست قضاوت ها تو همه لیگ ها . من بندرت بازی های لیگ انگلیسو از دست میدم و این پنالتی که دیدم بدترین اعلام پنالتی این فصل و حتی تاریخ بود . قطعا ویدئو ریپلای تاثیر بسیار مفیدی در فوتبال خواهد داشت . اتلاف وقتی هم نداره . فقط روی گل ها تمرکز شه اتلاف وقت به مینیموم میرسه . مثل همون بازی فرانسه - اسپانیا که تو تاپیک قبلی مثال زدم .

فقط یه هوادار بارسا میتونه هر پستی که توی تاپیک بارسا ارسال میشه سریع لباس جنگ تنش کنه بره تو فاز حمله.

سروش ایشون نمونه بارزی از barca fan هستن پس انتظار بیشتری نمیشه داشت.

joey jordison
22-04-2017, 16:21
بابا آخه بدبختی اینه بایرن یکی نخورد بلکه چهارتا خورد ما اینقدر مرد هستیم بگیم بله دو گل رونالدو آفساید بوده ولی به خدا شما حتی بازی چلسی و پاریس رو از دم منکر میشی!!
برادر امیداسکارفیلد گل های بایرن مونیخ به نظرت درست بود یا نه؟

albertxx
22-04-2017, 20:25
بابا آخه بدبختی اینه بایرن یکی نخورد بلکه چهارتا خورد ما اینقدر مرد هستیم بگیم بله دو گل رونالدو آفساید بوده ولی به خدا شما حتی بازی چلسی و پاریس رو از دم منکر میشی!!
برادر امیداسکارفیلد گل های بایرن مونیخ به نظرت درست بود یا نه؟

آقا بزار خوش باشن
بیخیال
خوشن با این حرفا و پست های جنجالی :n02:

طرف 10094 تا پست داره
فکر کنم 10 هزار تاش در مورد گل آفساید رئال و ضد رئال باشه :n02: (( تا تسکینی براش باشه ))
90 تا در مورد تیم مورد علاقش
4 تا هم بخش های دیگر فروم فرستاده داده

بعد بازی رئال کل دنیا 4 کلمه حرف در مورد بازی زدن این بنده خدا 4 هزار پست کپی پیست کرده :n02: (( خدا قوت پهلوان - خسته نباشی دلاور :n02:))
دلشون به این چیا خوشه دیگه :n09: خودشون که 3 تا و 4 تا میخورن دیگه حرفی نمیمونه که بخوان خبر در موردش بزارن :n09::n28:

این مباحث هم به جایی نمیرسه
پنالتی اشتباه در مورد بایرن و اخراج دقیقه 48 ویدال که انجام نشد و گل آفساید بایرن رو نمیبینن :n13:
بعد اتفاقات علیه رئال رو مو به مو تصویر دارن
به همین چیزا خوشن بیخیال :n18:

اینقدر دوست دارم الکلاسیکو با اشتباهات داوری ببریم
چون میدونم علاوه بر خوشحالی که داره سوزش عجیبی واسه طرف مقابل ذاره ...
3 روز از بازی بایرن میگذره هنوز سوزشش تو تاپیک هست :n10:

Mohammad King
22-04-2017, 20:27
دوستان کسی مدیر بازی رو ندیده؟؟؟:n02:

Masoud King@ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مسعود کجایی؟؟؟:n02:

nw_nk
22-04-2017, 21:55
بونوچی: برای لباس مسی با کیه‌لینی درگیر نشدم

بعد از دیدار بارسلونا برابر یوونتوس، اخباری مبنی بر درگیری بونوچی و کیه لینی برای لباس لیونل مسی شنیده شد.​​​​​​​

در پایان دیدار برگشت لیونل مسی پیراهن خود را به بونوچی هدیه داد و مدافع ایتالیایی اذعان داشت که آن را برای فرزند بیمار خود خواسته است.

اما بعدها عکس هایی منتشر شد که نشان از ضربه کیه لینی به صورت بونوچی و ایراد گرفتن به او برای مطرح کردن چنین درخواستی در جریان بازی داشت اما بونوچی دلیل رفتار کیه لینی را موضوع دیگری می داند.

بونوچی گفت: "صحنه خنده داری بود اما هیچ گونه درگیری بین ما به وجود نیامد و در آن لحظه کیه لینی برای بالا بردن انگیزه من این ضربه آرام را به صورت من زد زیرا بارسا صاحب یک ضربه آزاد شده بود و باید آدرنالین خون من بالا می رفت."

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] C-%D8%AF%D8%B1%DA%AF%DB%8C%D8%B1-%D9%86%D8%B4%D8%AF%D9%85

Ezel
22-04-2017, 23:16
دوستان کسی مدیر بازی رو ندیده؟؟؟:n02:

Masoud King@ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مسعود کجایی؟؟؟:n02:

دادا ایشون هنوز منتظر قرعه کشی مرحله ی نیمه نهاییه ، بنده خدا رو بهش گفتن بایرن 8-1 رئال رو شکست داده مثل کره ی شمالی که به مردمشون گفتن توو جام جهانی برزیل رو 8-1 بردن و قهرمان جهان شدن :n09:

Mohammad King
22-04-2017, 23:46
دادا ایشون هنوز منتظر قرعه کشی مرحله ی نیمه نهاییه ، بنده خدا رو بهش گفتن بایرن 8-1 رئال رو شکست داده مثل کره ی شمالی که به مردمشون گفتن توو جام جهانی برزیل رو 8-1 بردن و قهرمان جهان شدن :n09:

ما با این بنده خدا سالیانه درازی هست با هم بازی میکنیم چه توی تیم ملی چه توی باشگاهی حالا هم بازیمون نیست حوصلمون سر رفته:n02:

یه احتمال دیگه هم هست علاوه بر کره شمالی:n02: شاید کفشاشو زده به بند آویزون کرده:n02:

nw_nk
23-04-2017, 06:55
اشپیگل مدرک رو کرد؛ رونالدو در مرکز یک طوفان غیراخلاقی

روزنامه اشپیگل آلمان هفته گذشته پیش از دیدار برگشت بایرن مونیخ و رئال مادرید در مرحله نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان اروپا در گزارشی جنجالی رونالدو را متهم به آزار جنسی کرد.

به گزارش سایت نود، یک روز بعد از انتشار این گزاش وکلای رونالدو اعلام کردند این گزارش بی اساس است و می‌خواهند از نشریه آلمانی شکایت کنند.

اشپیگل یک هفته بعد از واکنش وکلای بهترین فوتبالیست دنیا در گزارشی جدید با انتشار مستنداتش اعلام کرد رونالدو حتی حق‌السکوت لازم را هم پرداخت کرد.

اشپیگل در گزارش خود نوشت:

۴ روز قبل از دیدار مقابل بیلبائو؛ ۱۲ ژانویه ۲۰۱۰. رونالدو مجبور است به همراه وکلایش به لاس وگاس آمریکا برود. تا به یک موضوع کاملا شخصی رسیدگی کند. وکلای رونالدو به او خبر داده‌اند باید برای پرداخت حق‌السکوت جلسه‌ای تشکیل شود. یکی از وکلای رونالدو به او SMS می‌دهد: باید درباره مبلغ صحبت کنیم. و رونالدو پاسخ می‌دهد: OK

این روزنامه آلمانی در گزارش خود نوشت که متن SMS های رد و بدل شده بین رونالدو و وکلایش را در اختیار دارد. اشپیگل با انتشار بخش‌های اصلی این پیامک‌ها ثابت کرده رونالدو و وکلایش برای پرداخت حق‌السکوت به زن جوانی که رونالدو به او تعرض کرده راهی لاس وگاس آمریکا شده‌اند.

در بخشی از SMS های رد و بدل شده بین رونالدو و وکلایش، رونالدو از آن‌ها می‌خواهد مبلغ ۹۵ هزار دلاری درخواست شده از طرف مقابل را کاهش دهند. وکلای رونالدو در نهایت موفق می‌شوند با ۳۷ هزار دلار قرارداد مخفیانه و محرمانه‌ای با زن جوان امضا کنند.

اشپیگل با انتشار بخش‌های بریده شده این قرارداد نشان داد که کریستیانو رونالدو شخصا آن را امضا کرده است.

روزنامه آلمانی در گزارش خود تاریخچه رابطه رونالدو و زن جوان آمریکایی را هم افشا کرده و نوشته که آن‌ها بارها و بارها در جزیره اختصاصی رونالدو باهم دیدار کرده‌اند. براساس این گزارش این زن جوان در چند جشن خصوصی رونالدو هم حضور داشته است.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C

از رونالدو فن ها بعید نیست بگن تجاوز حق رونالدوه :n01:

kasra_khan2003
23-04-2017, 08:00
اسناد این خبر اونقدر محکمه که آدم عاقل اصلا نباید شک کنه. ارزش همچین خبری بدون شک مساوی با خیانت مسی به همسرش و همخواب شدن با مدل آرژانتینی هست که میگفت مسی اصلا تو رابطه جنسی بلد نیست چیکار کنه :دی

دلیل گذاشتن این خبر تو تاپیک لیگ قهرمانان (بجا تاپیک رئال/لالیگا) هم مطمئنن بخاطر ارتباطش با تورنومنت هست، نه اینکه چون تاپیک داغ هست و همه سر میزنن...

حداقل شما که سند جعلی میسازین، اسم کامل رونالدو رو مینوشتین (Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro) که تابلو نشه! یا مثلا یه گوگل میکردین ببینین امضای رونالدو چطوریه. بازم جای تحسین داره ننوشتن امضا CR7

.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] naah_editions-d5vaqi5.png
.

joey jordison
23-04-2017, 08:54
عجب یهو قبل الکلاسیکو دوباره اشپیگل مزخرفاتشو رو کرد الکلاسیکو رفت هم یک روز قبلش فرار مالیاتی اصلا هم معلوم نیست قضیه از کجا آب میخوره

SA3EDLORD
23-04-2017, 13:24
اشپیگل مدرک رو کرد؛ رونالدو در مرکز یک طوفان غیراخلاقی

روزنامه اشپیگل آلمان هفته گذشته پیش از دیدار برگشت بایرن مونیخ و رئال مادرید در مرحله نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان اروپا در گزارشی جنجالی رونالدو را متهم به آزار جنسی کرد.

به گزارش سایت نود، یک روز بعد از انتشار این گزاش وکلای رونالدو اعلام کردند این گزارش بی اساس است و می‌خواهند از نشریه آلمانی شکایت کنند.

اشپیگل یک هفته بعد از واکنش وکلای بهترین فوتبالیست دنیا در گزارشی جدید با انتشار مستنداتش اعلام کرد رونالدو حتی حق‌السکوت لازم را هم پرداخت کرد.

اشپیگل در گزارش خود نوشت:

۴ روز قبل از دیدار مقابل بیلبائو؛ ۱۲ ژانویه ۲۰۱۰. رونالدو مجبور است به همراه وکلایش به لاس وگاس آمریکا برود. تا به یک موضوع کاملا شخصی رسیدگی کند. وکلای رونالدو به او خبر داده‌اند باید برای پرداخت حق‌السکوت جلسه‌ای تشکیل شود. یکی از وکلای رونالدو به او SMS می‌دهد: باید درباره مبلغ صحبت کنیم. و رونالدو پاسخ می‌دهد: OK

این روزنامه آلمانی در گزارش خود نوشت که متن SMS های رد و بدل شده بین رونالدو و وکلایش را در اختیار دارد. اشپیگل با انتشار بخش‌های اصلی این پیامک‌ها ثابت کرده رونالدو و وکلایش برای پرداخت حق‌السکوت به زن جوانی که رونالدو به او تعرض کرده راهی لاس وگاس آمریکا شده‌اند.

در بخشی از SMS های رد و بدل شده بین رونالدو و وکلایش، رونالدو از آن‌ها می‌خواهد مبلغ ۹۵ هزار دلاری درخواست شده از طرف مقابل را کاهش دهند. وکلای رونالدو در نهایت موفق می‌شوند با ۳۷ هزار دلار قرارداد مخفیانه و محرمانه‌ای با زن جوان امضا کنند.

اشپیگل با انتشار بخش‌های بریده شده این قرارداد نشان داد که کریستیانو رونالدو شخصا آن را امضا کرده است.

روزنامه آلمانی در گزارش خود تاریخچه رابطه رونالدو و زن جوان آمریکایی را هم افشا کرده و نوشته که آن‌ها بارها و بارها در جزیره اختصاصی رونالدو باهم دیدار کرده‌اند. براساس این گزارش این زن جوان در چند جشن خصوصی رونالدو هم حضور داشته است.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C

از رونالدو فن ها بعید نیست بگن تجاوز حق رونالدوه :n01:
.That's just sad
!You're sad
:n27:

nw_nk
24-04-2017, 08:01
اینقدر دوست دارم الکلاسیکو با اشتباهات داوری ببریم
چون میدونم علاوه بر خوشحالی که داره سوزش عجیبی واسه طرف مقابل ذاره ...
3 روز از بازی بایرن میگذره هنوز سوزشش تو تاپیک هست :n10:

تیم داوری کم نزاشت ولی مهاجمتون از گل کردن دروازه خالی آفساید عاجز بود

nw_nk
25-04-2017, 11:05
رده‌بندی کفش طلای سال 2017 اروپا تا بدین جای فصل؛ لیونل مسی در یک قدمی کفش طلای چهارم

لیونل مسی با اقتدار در صدر رده بندی توپ طلای اروپا در فصل 2016/17 قرار دارد و نزدیکترین رقیب وی باس دوست مهاجم هلندی اسپورتینگ لیسبون است.

# نام بازیکن تیم تعداد گل امتیاز
1 لیونل مسی (آرژانتین) بارسلونا 31 62
2 باس دوست (هلند) اسپورتینگ لیسبون 28 56
3 پیر امریک اوبامیانگ (گابن) بروسیا دورتموند 27 54
4 روبرت لواندوفسکی (لهستان) بایرن مونیخ 26 52
5 آندره آ بلوتی (ایتالیا) تورینو 25 50
= ادین ژکو (بوسنی و هرزگویین) آاس رم 25 50

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] C-%DA%A9%D9%81%D8%B4-%D8%B7%D9%84%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%D9%84-2017-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7-%D8%AA%D8%A7-%D8%A8%D8%AF%DB%8C%D9%86-%D8%AC%D8%A7%DB%8C-%D9%81%D8%B5%D9%84%D8%9B-%D9%84%DB%8C%D9%88%D9%86%D9%84-%D9%85%D8%B3%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%DB%8C%DA%A9-%D9%82%D8%AF%D9%85%DB%8C-%DA%A9%D9%81%D8%B4-%D8%B7%D9%84%D8%A7%DB%8C-%DA%86%D9%87%D8%A7%D8%B1%D9%85

nw_nk
28-04-2017, 11:41
بهترین بازیکنی که هرگز فاتح لیگ قهرمانان اروپا نشده است؟

رونالدو نازاریو
جانلوییجی بوفون
زلاتان ابراهیموویچ
لوتار ماتئوس
گابریل باتیستوتا
فابیو کاناوارو
لیلیان تورام
پاتریک ویرا
میشاییل بالاک
پاول ندود
فرانچسکو توتی
روبرتو باجو
دنیس برکمپ
مایکل اوون
اریک کانتونا
سرخیو آگوئرو
یورگن کلینزمن
هرنان کرسپو
رابی فاولر
آلن شیرر
روبرت لواندوفسکی
رود فن نیستلروی

شرکت در نظرسنجی

nw_nk
02-05-2017, 23:13
این آپشن گل آفساید اول بازی به اتلتیکو نعمتیه که فقط رئال ازش برخورداره. پارسال گفتن عرض شونه راموس 8 سانته اشکال نداره امسال رونالدو سه برابر هیکلش تو آفساید بود. جالبه سومین گل آفساید متوالی خودشو زد. ظاهرا برای رئال آفساید معنی نداره!

hamedvt
02-05-2017, 23:33
این آپشن گل آفساید اول بازی به اتلتیکو نعمتیه که فقط رئال ازش برخورداره. پارسال گفتن عرض شونه راموس 8 سانته اشکال نداره امسال رونالدو سه برابر هیکلش تو آفساید بود. جالبه سومین گل آفساید متوالی خودشو زد. ظاهرا برای رئال آفساید معنی نداره!

اصلا خوبه اینو نرد رونالدو اونی که ضربه زد بعدش کامل درست بود.

000000000
03-05-2017, 00:11
کریس رونالدو، ستاره رئال مادرید، با گلی که در دیدار امشب مقابل اتلتیکو مادرید به ثمر رساند، به اولین بازیکنی تبدیل شد که در مراحل حذفی لیگ قهرمانان، 50 گل به ثمر رساند.​​​​​​​

albertxx
03-05-2017, 00:11

خیلی سخته آدم خودشه تا این حد به اون راه بزنه :n13:
عمویی
رونالدو اصلا این ضربه رو نزد !!!!

موندم طرفدارای بارسا واقعا این حد سطحی نگاه میکنن ؟؟؟
حالا حذف شدی اشکال نداره
ولی تا این حد تغییر رنگ دادن خیلی سخته

طرف اصلا ضربه نزده میگن آفساید !!!!! :n19:

omidscafild
03-05-2017, 00:27
خیلی سخته آدم خودشه تا این حد به اون راه بزنه :n13:
عمویی
رونالدو اصلا این ضربه رو نزد !!!!

موندم طرفدارای بارسا واقعا این حد سطح نگاه میکنن ؟؟؟
حالا حذف شدی اشکال نداره
ولی تا این حد تغییر رنگ دادن خیلی سخته

طرف اصلا ضربه نزده میگن آفساید !!!!! :n19:

عمو فدات سانتر برا رونالدو بود که روی سرش زدن توپو . پس رونالدو تاثیر داشته تو سانتر و قطعا آفساید بوده این توپ و کمک باید پرچم میزد . حالا سطح اطلاعات شما پایین هست به دیگران خرده نگیرین . سعی کنید قبول کنید و برین دنبالش یاد بگیرین بلکه یجا دیگه گفتین بهتون نخندن ! ضمن اینکه گفتن اشتباهات واضح داوری رنگ عوض کردن نیست . از خانم سیلوا پست گذاشتن رنگ عوض کردن هست ! :)

مثل اینکه کمک های داور به رعال تمومی نداره !!! فک کنم تو 3 بازی اصلی رعال تو آوریل کمک ها 10 تا آفساید نگرفتن . فقط 4 5 تا تو ال کلاسیکو نگرفتن !!! :n09:
امیدوارم هرجور شده یوفا قبول کنه فینال ویدئو ریپلای بذاره . با این وضع داوری خیلی بعیده تیمی بغیر رعال قهرمان شه ! :)

پ.ن : در ضمن پاسخ بنده شایسته پست شماست . اگه جور دیگه بدون حرمت شکنی پاسخ میدادید قطعا منم به همون سبک جوابتونو میدادم . ولی ...

albertxx
03-05-2017, 00:32
عمو فدات سانتر برا رونالدو بود که روی سرش زدن توپو . پس رونالدو تاثیر داشته تو سانتر و قطعا آفساید بوده این توپ و کمک باید پرچم میزد . حالا سطح اطلاعات شما پایین هست به دیگران خرده نگیرین . سعی کنید قبول کنید و برین دنبالش یاد بگیرین بلکه یجا دیگه گفتین بهتون نخندن ! ضمن اینکه گفتن اشتباهات واضح داوری رنگ عوض کردن نیست . از خانم سیلوا پست گذاشتن رنگ عوض کردن هست ! :)

مثل اینکه کمک های داور به رعال تمومی نداره !!! فک کنم تو 3 بازی اصلی رعال تو آوریل کمک ها 10 تا آفساید نگرفتن . فقط 4 5 تا تو ال کلاسیکو نگرفتن !!! :n09:
امیدوارم هرجور شده یوفا قبول کنه فینال ویدئو ریپلای بذاره . با این وضع داوری خیلی بعیده تیمی بغیر رعال قهرمان شه ! :)

پ.ن : در ضمن پاسخ بنده شایسته پست شماست . اگه جور دیگه بدون حرمت شکنی پاسخ میدادید قطعا منم به همون سبک جوابتونو میدادم . ولی ...

آقا دمت گرم
شما آخر اطلاعات
آخر شبی شاد شدیم !!:n02:

مرسی !!
شب خوش :n01:

hamedvt
03-05-2017, 00:38

امی.

ربطی به اینکه برای کی فرستاده نداره، اگه در جریان بازی دخالت می کرد آفساید میشد ولی هیچ مزاحمتی ایجاد نکرد برای بازیکن اتلتیکو
اینکه داور پنالتی اخراجو نمی بینه و پنالتی مفتی هم بده حریف حقیقته حالا خانم سیلوا بگه یا خود ماسکرانو، رنگ عوض کردن نیست.

nw_nk
03-05-2017, 06:37
کارشناس داوری مارکای خود مادرید میگه آفساید بود رئالی های ما میگن نبود :n02:

طبق گزارش آندوخار اولیور، کارشناس داوری مارکا، فوق ستاره پرتغالی لحظه ای که کاسیمیرو توپ را روی دروازه ارسال کرد، در موقعیت آفساید قرار نداشت ولی چند ثانیه قبل و لحظه ارسال راموس، کاملا در آفساید بود ولی کمک داور پرچم نزد تا در ادامه موفق به گلزنی شود

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](%D8%B9%DA%A9%D8%B3)

kasra_khan2003
03-05-2017, 06:58
کارشناس داوری مارکای خود مادرید میگه آفساید بود رئالی های ما میگن نبود :n02:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](%D8%B9%DA%A9%D8%B3)

سینا جان، این ورزش سه یا اینگلیسی نمی فهمه، یا دیگه از پویول هم بارسایی تر هست.

داور بین المللی، Andujar Oliver، گفت گل صحیح هست! بعد ورزش سه از قول اون میگه آفساید بوده؟

نظر اولیور:

although he was initially in an offside position, he didn't interfere in play so the goal was rightfully allowed

ترجمه: اگرچه در ابتدا در موقعیت آفساید بود، اما در بازی دخالتی نداشت و در نتیجه گل به درستی پذیرفته شد.

لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

+

در تصاویر هم کاملاً مشخص هست که در سانتر اولیه، دوتا بازیکن رئال کنار هم بودن، یکی که رونالدو باشه در آفساید بود و اصلا بازیکن های اتلتیکو حالا با علم بر اینکه در آفساید هست یا اینکه حواسشون نبود، اونو مارک نکردن. دخالتی در بازی نداشت و بعد در سانتر دوم توپ به درستی ارسال شد (رونالدو در موقعیت آفساید نبود).

nw_nk
03-05-2017, 07:41
در تصاویر هم کاملاً مشخص هست که در سانتر اولیه، دوتا بازیکن رئال کنار هم بودن، یکی که رونالدو باشه در آفساید بود و اصلا بازیکن های اتلتیکو حالا به علم بر اینکه در آفساید هست یا اینکه حواسشون نبود، اونو مارک نکردن. دخالتی در بازی نداشت و بعد در سانتر دوم توپ به درستی ارسال شد (رونالدو در موقعیت آفساید نبود).

توپ مستقیم رفت برای رونالدو و حتی از پرش دوم که باهاش گل زد بیشتر پرید. تاثیری نداشت؟ کسری مصداق بارز آفساید هست

نوش جونتون

pcforlife
03-05-2017, 08:29

صفحه 77 بخش دوم (Offside offence):

:A player in an offside position at the moment the ball is played or touched by a team-mate is only penalised on becoming involved in active play by
interfering with play by playing or touching a ball passed or touched by a team-mate or-
:interfering with an opponent by-
preventing an opponent from playing or being able to play the ball by clearly obstructing the opponent’s line of vision or--
challenging an opponent for the ball or--
clearly attempting to play a ball which is close to him when this actionimpacts on an opponent or--
making an obvious action which clearly impacts on the ability of an opponent to play the ball--
or
:gaining an advantage by playing the ball or interfering with an opponent when it has-
rebounded or been deflected off the goalpost, crossbar or an opponent--
been deliberately saved by any opponent--
A player in an offside position receiving the ball from an opponent who deliberately plays the ball (except from a deliberate save by any opponent) is not considered to have gained an advantage.
A ‘save’ is when a player stops a ball which is going into or very close to the goal with any part of the body except the hands (unless the goalkeeper within the penalty area

سینا من مورد خاصی (با ترجمه دست و پا شکسته خودم) مرتبط با آفساید بودن گل رونالدو ندیدم. البته یه مقدار رو دو قسمت آبی شک داشتم، ولی فکر نکنم گلش مشکلی داشته باشه.:n16:

nw_nk
03-05-2017, 08:50
صفحه 77 بخش دوم (Offside offence):

سینا من مورد خاصی (با ترجمه دست و پا شکسته خودم) مرتبط با آفساید بودن گل رونالدو ندیدم. البته یه مقدار رو دو قسمت آبی شک داشتم، ولی فکر نکنم گلش مشکلی داشته باشه.:n16:

حسین جان این بخش فکر می کنم مصداق پرش رونالدو برای ضربه زدن به توپ باشه. دیگه باید چیکار میکرد؟ مدافع حریفو هل بده؟

clearly attempting to play a ball which is close to him when this actionimpacts on an opponent or--
making an obvious action which clearly impacts on the ability of an opponent to play the ball--

مثل اینکه بگیم رونالدو روی گلی که زد تاثیری نداشت! چون دقیقا همونکارو کرد. پرید و سر زد. فقط مدافع اتلتیکو دفعه دوم بلند نشد دفع کنه.

من حتی استارت بازیکن به سمت توپ رو هم دیدم آفساید میگیرن. رونالدو که بلند شد ضربه سمت گل بزنه!

nw_nk
03-05-2017, 08:52
سرمربی اتلتیکو: گل اول رونالدو آفساید بود

دیگو پابلو سیمئونه گفت: گل نخست کریستیانو رونالدو اگر در شرایط آفساید به ثمر رسیده باشد دیگر تفاوتی نمی‌کند چون داور در رابطه با این موضوع تصمیم گرفته است. رونالدو در موقعیت آفساید قرار داشت و در به ثمر رسیدن گل تاثیر داشت. من این گل را دیدم اما داور آن را قبول کرد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] CuRmUkV9fX3BOAXTYXaWKO8q0wfYWGdiJBEedZbU5YLDeVy5MT pXhwBwr35mq7w9fiGQ,,/%D8%B3%DB%8C%D9%85%D8%A6%D9%88%D9%86%D9%87.jpg

pcforlife
03-05-2017, 09:46
حسین جان این بخش فکر می کنم مصداق پرش رونالدو برای ضربه زدن به توپ باشه. دیگه باید چیکار میکرد؟ مدافع حریفو هل بده؟

clearly attempting to play a ball which is close to him when this action impacts on an opponent or--

مثل اینکه بگیم رونالدو روی گلی که زد تاثیری نداشت! چون دقیقا همونکارو کرد. پرید و سر زد. فقط مدافع اتلتیکو دفعه دوم بلند نشد دفع کنه.

من حتی استارت بازیکن به سمت توپ رو هم دیدم آفساید میگیرن. رونالدو که بلند شد ضربه سمت گل بزنه!
آخه وقتی توپ ارسال شد بنزما هم تو موقعیت گل بود... منتها چه بنزمایی که تو موقعیت آفساید نبود و چه رونالدویی که بود، هیچ کدوم کاری به توپ و بازیکن نداشتند و توپ روی سر مدافع اومد پایین اونم در دفع توپ اشتباه کرد.
+
برای قسمت بولد شده هم فکر کنم بله؛ چون:
جفت این بند های مربوط به آفساید هم مشروط شدن به Impacts که اگر این نبود که کلا تحت هر شرایطی که بازیکن پشت مدافعین بود، آفساید داشتیم.
+
یه نکته ای که سر این گل شبهه رو میبره بالا اینه که رونالدویی که چند لحظه قبلش تو آفساید بوده این گل رو زده. فرضا اگه تو ارسال دوم توپ رو سر بنزما میومد و گل میشد شاید موضوع آفساید اینقدر به چشم نمیومد.

albertxx
03-05-2017, 09:57
سرمربی اتلتیکو: گل اول رونالدو آفساید بود

دیگو پابلو سیمئونه گفت: گل نخست کریستیانو رونالدو اگر در شرایط آفساید به ثمر رسیده باشد دیگر تفاوتی نمی‌کند چون داور در رابطه با این موضوع تصمیم گرفته است. رونالدو در موقعیت آفساید قرار داشت و در به ثمر رسیدن گل تاثیر داشت. من این گل را دیدم اما داور آن را قبول کرد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] CuRmUkV9fX3BOAXTYXaWKO8q0wfYWGdiJBEedZbU5YLDeVy5MT pXhwBwr35mq7w9fiGQ,,/%D8%B3%DB%8C%D9%85%D8%A6%D9%88%D9%86%D9%87.jpg

این دیگه چی میگیه ؟؟؟؟؟؟ :n02:

آمار بازی دیشب !!

تعداد شوت
رئال 17 - تلتیکو 4

شوت در چارچوب
رئال 7 - تکلتیکو 1 :n13:!!

تیمی که تو کل 90 دقیقه 1 شوت در چارچوب داره واقعا حرفی هم واسه گفتن داره ؟؟؟؟
نیمه اول عملا رئال سوار بازی بود و تکلتیکو با دفاع فشرده هدفی جز گل نخوردن نداشت !!! و این هدف تو کل 90 دقیقه پابرجا بود
با 2 تا مهاجم نوک هم عملا نتونستن کاری از پیش ببرن !!
تکلتیکو هیچ حرفی واسه گفتن نداشت بعد 1 صحنه که اصلا مشکوک به آفساید هم نبود عملکرد بازیکن رو زیر سوال میبره !! :n02:

سوزش حذف خیلی سخته و چندین مرحله هست همراه دوستان هست
با ایراد بنی اسرائیلی سعی در ترمیم دارن ولی خب نمیشه !! :n09:

kasra_khan2003
03-05-2017, 10:21
توپ مستقیم رفت برای رونالدو و حتی از پرش دوم که باهاش گل زد بیشتر پرید. تاثیری نداشت؟ کسری مصداق بارز آفساید هست

نوش جونتون

مصداق بارز که اصلاً قبول ندارم، حالا تو بحث خصوصی با یکی از دوستان، می گفتیم این موارد یکم ابهام قانونی داره، ولی دیگه مصداق بارز خیلی زیادی هست.

من مشخصا نظر یه داور بازنشسته رو آوردم که همین دیروز هر دو گل رونالدو رو گفت آفسایده، مارسلو روی خطای مسی باید اخراج میشد و حتی اون خطای ال کلاسیکو هم گفت پنالتی نبوده.

حضور بنزما و نزدیکیش به رونالدو باعث میشه نتونیم بگیم آفساید بوده فقط به صرف اینکه توپ ارسال شده.

پس، اگه رونالدو تاثیر گذار بوده، آفسایده، اگه تاثیر گذار نبوده، آفساید نیست. تاثیر هم به این نیست که بازیکن بپر بپر کرده، درگیری فیزیکی با مدافع و کور کردن دید دروازبان مصداق های تاثیر گذار بودن هستند.

حتی در رختکن هم رونالدو سوال کرده بود که آیا گلم آفساید بود؟ که طبق تصاویر ویدئویی داور میگه در ابتدا در آفسیاد بودی، و وقتی رونالدو سوال میکنه آره ولی تاثیر گذار که نبودم، داور پاسخ میده خیر تاثیری نداشتی. لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

omidscafild
03-05-2017, 10:58
این که اتلتیکو پشمک هم نبود ربطی به گل آفساید نداره که آمار شوت میذاری ! :) یکی از دوستام میگفت بازی بتیس - بارسا خوب نبود پس اشکال نداشت که اون گل یه متری رو نگیرن ! یعنی منطق در حد اقلیدس ! حالا مصداق شماست !

استیو مکمنمن رعالی که همیشه گفته بین رونالدو و مسی انتخابش رونالدو هست هم دیشب گفت آفساید بوده . چون رونالدو روی حرکت مدافع تاثیر داشته که یه چیز واضحی هست . اگه رونالدو نبود ساویچ راحت پاس به عقب مینداخت برا اوبلاک و تمام . البته شخصا هزاران بار دیدم همین حرکتو داور آوانتاژ داده چون توپ دست تیم مدافع افتاده و بازیو ادامه داده . ولی اینبار تصمیم اشتباه کمک بود و اون مورد رخ نداد .

albertxx
03-05-2017, 11:17
وضعیت امشب جرارد پیکه:

------

تعدادی توئیت از بازی دیشب !!! :n02:

گری نویل: برای بازی های بزرگ به بازیکنان بزرگ نیاز دارید و هیچکسی بزرگ تر از رونالدو نیست. :n09:

کریستیانو رونالدو؟ نیازی نیست وقتتان را با دریبل زدن هدر دهید :n09: وقتی می توانید اینطور جلوی گل ماشه را بکشید.

باشگاه اتلتیکو ۱۱۴ سالشه ۱۰۰ گل زده تو لیگ قهرمانان، اونوقت رونالدو با ۳۲ سال سن ۱۰۳ گل زده :| :n29:

از نظر خیابانی حتی گودین هم از بازیکنان باتکنیک فوتبال اروپاست.

خیابانی یه جور به ناواس میگه کیلور انگار پسر خالشه!:n02:

خیابانی هنوز امید داره اتلتیکو گل بزنه. :n08:

‏حالا اگه فردوسی پور بازی رو گزارش میداد تمام تنش از هتریک رونالدو میلرزید ولی خیابانی فقط دعا میکرد اتلتیکو یه گل بزنه:n02:

بیاییم درک کنیم رونالدو رو سانتر اول تاثیر نداشت و ضربه سرو بازیکنای اتلتیک زدن و رو سانتر دوم هم تو افساید نبود
میاییم؟:n09::n10:

خیابانی میگه اطراف ورزشگاه ترافیک نیست انگار خودشو با موتور رسونده برنابئو:n02:

وقتی بازی هنوز 0-0 بود:

منبع : طرفداری

Reza31001
03-05-2017, 19:49

به نظر منم آفساید بود ولی رعال یا رئال؟ ویدعو یا ویدئو؟
:n15:

000000000
04-05-2017, 00:26
تعصب به مسی را کنار گذاشته و رونالدو را تحسین کنید

درخشش شب گذشته رونالدو مقابل اتلتیکو و هت تریک او، بازتاب بسیار گسترده ای در رسانه های دنیا از جمله کشور آرژانتین داشت. به گزارش "ورزش سه"، واضح است که نباید انتظار داشت رونالدو در کشور آرژانتین محبوبیتی همچون دیگر نقاط دنیا داشته باشد ولی شب گذشته درخشش او حتی آرژانتینی ها را وادار به تحسین کرد.

مارتین لیبرمن، مجری ورزشی معروف شبکه فاکس اسپورت آرژانتین که از نمایش رونالدو مقابل اتلتیکو به وجد آمده بود، در برنامه ویژه لیگ قهرمانان گفت:« از ثروت، خوش تیپی و خوش پوشی رونالدو ناراحت هستید؟ اینکه او در زندگی به هرچه می خواسته رسیده، حسادت می کنید؟ به خاطر مسی چشم دیدن او را ندارید؟

اینها را کنار گذاشته و کلاه به احترام رونالدو از سر بردارید. او یکی از ده بازیکن برتر تاریخ فوتبال است. تعصب به مسی و آرژانتینی بودن را کنار گذاشته و رونالدو را تحسین کنید. او یک نابغه و مرد بازی های بزرگ است نه مثل مسی که در بازی های بزرگ باشگاهی و ملی ناپدید شده و در ال کلاسیکویی گل می زند که سه امتیازش دستاوردی برای بارسا نداشت.

از تماشای بازی رونالدو، بدون تعصبات کورکورانه لذت ببرید. نمی خواهم بگویم رونالدو بهتر از مسی است ولی اطمینان دارم با او در شرایط برابری قرار دارد.

من با رونالدو به صورت اختصاصی مصاحبه کرده و با او ناهار هم خورده ام. برخوردش با من بسیار بهتر از برخورد مسی بود. او از خیلی از بازیکنان آرژانتینی، بسیار با ادب تر و فرهیخته تر است. رونالدو 100 میلیون در سال درآمد دارد؟ امیدوارم ثروت او 10 برابر شود که حق اوست و به شایستگی هم به آن دست یافته است. بدون تعلقات ملی او را ستایش کنیم.»

nw_nk
04-05-2017, 09:24
تعصب به مسی را کنار گذاشته و رونالدو را تحسین کنید

مارتین لیبرمن، مجری ورزشی معروف شبکه فاکس اسپورت آرژانتین

اتفاق خاصی نیوفتاده. طرف از ایناس که به مسی فحش میده و سابقه درگیری با خواهر مسی هم داشته :n39:

کلا کارش کوبیدن مسیه. مشکلش چیه نمیدونم

nw_nk
04-05-2017, 09:27
عصبانیت اتلتیکو مادرید از بنر هواداران رئال مادرید و شکایت به یوفا

در چارچوب دور رفت مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا، رئال مادرید موفق شد با نتیجه 3 بر 0 همشهری خود اتلتیکو را با شکست بدرقه کند.

در همین مورد پیش از این دیدار، هواداران رئال مادرید که خودشان را برای پذیرایی از رقیب آماده کرده بودند، یک بنر غول پیکر به ورزشگاه آورده بودند که روی آن نام دو فینال لیسبون و میلان آمده بود و در کنار تصویر جام قهرمانی جمله زیر خطاب به اتلتیکویی های نوشته شده بود:

بهم بگو چه حسی دارد!

همین اتفاق باعث شد تا عصبانیت تیم قرمزپوش مادرید برانگیخته شود و آن ها اعتراضشان به این بنر را رسما به یوفا ارائه کنند که طبق خبرها، یوفا پس از بررسی های لازم اعلام کرده است که این بنر هیچ توهین و ناسازگاری با فوتبال ندارد و اعتراض روخی بلانکوس رد شده است.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%A7%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D9%86%D8%B1-%D9%87%D9%88%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%B1%D8%A6%D8%A7%D9%84-%D9%85%D8%A7%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D9%88-%D8%B4%DA%A9%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%A8%D9%87-%DB%8C%D9%88%D9%81%D8%A7

Mohammad King
04-05-2017, 15:51
اتفاق خاصی نیوفتاده. طرف از ایناس که به مسی فحش میده و سابقه درگیری با خواهر مسی هم داشته :n39:

کلا کارش کوبیدن مسیه. مشکلش چیه نمیدونم

سینا تعصب کنار بزار قبول کن شخصیت رونالدو با مسی قابل قیاس نیست من منکر این نیستم مسی بازیکن خوبی نیست قبول دارم واقعا بازیکن خوبی هست اما ...

رونالدو همیشه توی بازی های بزرگ کمک تیمش آمده و تاثیر گذار بوده چه باشگاهی چه ملی.

nw_nk
04-05-2017, 16:28
سینا تعصب کنار بزار قبول کن شخصیت رونالدو با مسی قابل قیاس نیست من منکر این نیستم مسی بازیکن خوبی نیست قبول دارم واقعا بازیکن خوبی هست اما ...

رونالدو همیشه توی بازی های بزرگ کمک تیمش آمده و تاثیر گذار بوده چه باشگاهی چه ملی.

منظورت از شخصیت رهبری هست درسته؟ هیچ کدوم فکر نمی کنم رهبر تیمشون باشن. مسی بخاطر اینکه آرومه (سرش تو کار خودشه) و رونالدو بخاطر اخلاقش (برخورد نامناسب حتی با هم تیمی ها و هوادارای خود باشگاه)

بزرگ ترین بازی پرتغال: فینال یورو

نقش رونالدو؟ گل و پاس گل؟

بزرگترین بازی یک سال اخیر رئال: فینال سی ال

نقش رونالدو؟ گل و پاس گل؟

nw_nk
04-05-2017, 17:03
آخه وقتی توپ ارسال شد بنزما هم تو موقعیت گل بود... منتها چه بنزمایی که تو موقعیت آفساید نبود و چه رونالدویی که بود، هیچ کدوم کاری به توپ و بازیکن نداشتند و توپ روی سر مدافع اومد پایین اونم در دفع توپ اشتباه کرد.
+
برای قسمت بولد شده هم فکر کنم بله؛ چون:
جفت این بند های مربوط به آفساید هم مشروط شدن به Impacts که اگر این نبود که کلا تحت هر شرایطی که بازیکن پشت مدافعین بود، آفساید داشتیم.
+
یه نکته ای که سر این گل شبهه رو میبره بالا اینه که رونالدویی که چند لحظه قبلش تو آفساید بوده این گل رو زده. فرضا اگه تو ارسال دوم توپ رو سر بنزما میومد و گل میشد شاید موضوع آفساید اینقدر به چشم نمیومد.

طرف بلند شد گل بزنه کار به توپ نداشت؟ کمک باید ارسالی رو که داشت میلیمتری میرفت رو پای رونالدوی آفساید و اونم آماده شوت بود پرچم میزد. بنزما سه متر اون طرف تر یا اینکه مدافع تونست دفع کنه که نشد دلیل.

اگر رونالدو حرکتی نمی کرد به نظرم 50-50 بود. اون موقع میشد بحث کرد حضور رونالدو تاثیری روی دفاع اتلتیکو داشته با نه. ولی وقتی طرف پریده گل بزنه صحبت اینکه تاثیری نداشته بیشتر به شوخی میمونه.

فوتبالی که من دیدم بازیکن سرجاش وایمیسه و حتی دستاشو میبره بالا نشون بده هیچ تاثیری نداره تا بقیه بازیشون رو بکنن. حتی قدم سمت توپ برداره کمک پرچم میزنه. رونالدو نه تنها واینساد، جایگیری کرد و رفت شوت بزنه!

nw_nk
04-05-2017, 18:13
امروز بنری در زمین تمرین اتلتیکو به چشم می خورد که جمله ای نه چندان قدیمی از سیمئونه روی آن نوشته شده بود:« (مبارزه تا پای جان)؛ بازیکنان من می میرند (برای رسیدن به هدف شان)؛ چون ترسی از مرگ ندارند.»

خدا رحمتون کنه :n02:

nw_nk
04-05-2017, 18:14
قضیه راموس؛ خطر از بیخ گوش رئال گذاشت

خطای عامدانه سرخیو راموس روی لوکاس هرناندز در جریان بازی رفت رئال و اتلتیکو در نیمه نهایی لیگ قهرمانان با جریمه یوفا مواجه نخواهد شد.

دقیقه 44 بازی رئال و اتلتیکو روی یک ضربه کرنر، راموس با آرنج، ضربه ای به مدافع مستقیم خود لوکاس هرناندز زد که از چشم داور بازی دور ماند؛ در غیر این صورت او باید از بازی اخراج می شد.

nw_nk
04-05-2017, 18:17
ریکاردینیو: مسی بهترین است

هم وطن رونالدو معتقد است به خوبی تلاش‌های او را درک می کند اما مسی بهترین است.

ریکاردینیو، فوق ستاره پرتغالی کنونی فوتسال دنیا که در تیم سرشناس اینتر مووی استار توپ می‌زند ضمن تمجید از تلاش‌ فراوان هم‌وطنش، کریستیانو رونالدو عنوان کرد لیونل مسی بهترین بازیکن دنیاست.

مردم به من مسیِ فوتسال می گویند. اما به نظر شباهت بیشتری به رونالدو دارم. پسر بچه‌ای که رنج و زحمت زیادی متحمل شد؛ به سختی کار کرد؛ کسی که مجبور بود خانه و پدر و مادر و دوستانش را ترک کند تا به مسیر موفقیتش ادامه دهد. از جهات مختلفی به رونالدو شباهت دارم اما احتمالا به خاطر قد و قامتم با مسی مقایسه می‌شوم. احترام بسیار زیادی برای کریستیانو قائلم چون رنج‌هایی که متحمل شده را می‌دانم و درک می‌کنم اما من معتقدم مسی بهترین بازیکن دنیاست.

وقتی کودک بودم، به این دلیل که قد و قامت کوتاهی داشتم و از نظر فیزیکی هم چندان قوی نبودم، به من اجازه فوتبال بازی کردن داده نمی‌شد. به همین دلیل هم استعدادم را در فوتسال آزمایش کردم. حالا با دیدن بازیکنانی چون مسی، ژاوی و اینیستا که با قامتی کوتاه به افتخارات زیادی دست پیدا کردند، افسوس می‌خورم. نمی‌دانم اگر به فوتبال روی می‌آوردم چه اتفاقی می‌افتاد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C%D9%88-%D9%85%D8%B3%DB%8C-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%9B-%D8%A8%D8%A7-%D8%AF%DB%8C%D8%AF%D9%86-%D9%85%D9%88%D9%81%D9%82%DB%8C%D8%AA%E2%80%8C%D9%8 7%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%88%D8%8C-%DA%98%D8%A7%D9%88%DB%8C-%D9%88-%D8%A7%DB%8C%D9%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D8%A7-%D8%A7%D9%81%D8%B3%D9%88%D8%B3-%D9%85%DB%8C%E2%80%8C%D8%AE%D9%88%D8%B1%D9%85

albertxx
04-05-2017, 21:10
امروز بنری در زمین تمرین اتلتیکو به چشم می خورد که جمله ای نه چندان قدیمی از سیمئونه روی آن نوشته شده بود:« (مبارزه تا پای جان)؛ بازیکنان من می میرند (برای رسیدن به هدف شان)؛ چون ترسی از مرگ ندارند.»

خدا رحمتون کنه :n02:

از قدیم میگن
سگی که پارس میکنه گاز نمیگیره !!!

احتمالا کم میارن از دقیقه 70 به بعد شروع میکنن به مصدوم کردن
کارواخال رو که 3 هفته فرستادن خونه !!! :n29:

مبارزه تا پای جان - حق دارن وحشی بازی تو خونشونه !

قضیه راموس؛ خطر از بیخ گوش رئال گذاشت

خطای عامدانه سرخیو راموس روی لوکاس هرناندز در جریان بازی رفت رئال و اتلتیکو در نیمه نهایی لیگ قهرمانان با جریمه یوفا مواجه نخواهد شد.

دقیقه 44 بازی رئال و اتلتیکو روی یک ضربه کرنر، راموس با آرنج، ضربه ای به مدافع مستقیم خود لوکاس هرناندز زد که از چشم داور بازی دور ماند؛ در غیر این صورت او باید از بازی اخراج می شد.

خیلی حال کردم :n09:
دمش گرم:n18:
یعنی باید یه جوری میزد طرف بره بیمارستان

وقتی 3 تا خوردن بعدش دیگه با کف پا میرفتن رو رئالیا !! :n29:
اینجور ضربات راموس ضره ای از وحشی بازی هاشون رو جبران نمیکنه !!
جای په په خالیه !:n02:

joey jordison
04-05-2017, 21:38
به به بنرو حال کن واقعا هم بگین ببینیم چه حسی دارین

albertxx
04-05-2017, 22:19
رکورد میانگین گل زده در یک فصل لیگ قهرمانان اروپا شکست

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] s_seasons_uefa_champions_league.jpg?itok=pUqNBoLM ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] s_seasons_uefa_champions_league.jpg)

هت تریک کریستیانو رونالدو و بریس گونزالو هیگواین موجب شد، لیگ قهرمانان اروپا در فصل جاری، رکورددار میانگین گل زده در یک فصل تاریخ 25 ساله خود شود.

طرفداری - در دور رفت از مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا، رئال مادرید با نتیجه 3-0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])از سد اتلتیکو مادرید عبور کرد و یوونتوس نیز با نتیجه 2-0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])در زمین موناکو پیروز شد.
به گزارش وب سایت یوفا، با به ثمر رسیدن 369 گل در 122 بازی از آغاز مرحله گروهی تا پایان دور رفت مرحله نیمه نهایی، لیگ قهرمانان اروپا در فصل 2016/17 پرگل ترین فصل خود به لحاظ میانگین گل زده را سپری می کند.
رکورد قبلی به فصل 2012/13 باز می گردد که در 125 مسابقه 368 گل به ثمر رسید و به طور میانگین 2.94 گل در هر دیدار رویید. در حالی که در فصل 2000/01 با رد و بدل شدن 449 گل، بیشترین گل یک فصل مسابقات به ثمر رسید، هر چند در آن فصل 157 بازی برگزار شد و میانگین 2.85 گل برای هر دیدار به ثبت رسید.
هم اکنون میانگین گل زده در هر دیدار 3.02 است و برای اینکه تا پایان مسابقات میانگین گل زده در هر دیدار بیش از 3 گل باقی بماند، باید در سه دیدار باقیمانده 6 گل به ثمر رسد.

رکوردهای گلزنی در تاریخ لیگ قهرمانان اروپا (از فصل 1992/93 تاکنون)

فصل 2016/17
369 گل در 122 بازی
میانگین 3.02 گل در هر دیدار

بالاترین میانگین قبلی (2012/13)
368 گل در 125 بازی
میانگین 2.94 گل در هر دیدار

بیشترین گل زده در یک فصل (2000/01)
449 گل در 157 بازی
میانگین 2.86 گل در هر دیدار

بیشترین گل زده توسط یک بازیکن در یک فصل
کریستیانو رونالدو (رئال مادرید)
17 گل در فصل 2013/14 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بیشترین گل زده توسط یک باشگاه در یک فصل
بارسلونا (45 گل در 16 بازی)
فصل 1999/00

بیشترین گل زده توسط یک باشگاه در یک فصل در فرمت فعلی
رئال مادرید (41 گل در 13 بازی)
فصل 2013/14

رکوردهای به ثبت رسیده در فصل جاری لیگ قهرمانان اروپا

پرگل ترین بازی
12 گل: بروسیا دورتموند 8 - 4 لژیا ورشو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

پرگل ترین نیمه اول
7 گل: بروسیا دورتموند 5 - 2 لژیا ورشو

در کدام گروه بیشترین گل ثبت شد
51 گل: گروه F (با حضور دورتموند، رئال مادرید، اسپورتینگ لیسبون و لژیا ورشو) - اولین باری که در یک گروه مسابقات بیش از 50 گل به ثبت رسید

بیشترین گل زده توسط یک باشگاه در مرحله گروهی
21 گل: بروسیا دورتموند

بازی های کدام باشگاه در مرحله گروهی پرگل تر بود
33 گل: لژیا ورشو (9 گل زده و 24 گل خورده)

اولین بازیکنی که به رکورد 100 گل در تاریخ لیگ قهرمانان اروپا رسید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
103 گل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): کریستیانو رونالدو

رکورددار هت تریک در تاریخ لیگ قهرمانان اروپا
7 هت تریک: کریستیانو رونالدو به لیونل مسی رسید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دقایق به ثمر رسیدن گل ها

دقایق
تعداد گل

1-15
50

15-30
65

30-45
47

45+
9

46-60
70

60-75
46

75-90
65

90+
14

91-120
3

رکورد های شخصی رو جا به جا میکنه مجبوره رکورد های لیگ قهرمانان رو هم جا به جا کنه !!! :n09:

pcforlife
05-05-2017, 10:41
طرف بلند شد گل بزنه کار به توپ نداشت؟ کمک باید ارسالی رو که داشت میلیمتری میرفت رو پای رونالدوی آفساید و اونم آماده شوت بود پرچم میزد. بنزما سه متر اون طرف تر یا اینکه مدافع تونست دفع کنه که نشد دلیل.

اگر رونالدو حرکتی نمی کرد به نظرم 50-50 بود. اون موقع میشد بحث کرد حضور رونالدو تاثیری روی دفاع اتلتیکو داشته با نه. ولی وقتی طرف پریده گل بزنه صحبت اینکه تاثیری نداشته بیشتر به شوخی میمونه.

فوتبالی که من دیدم بازیکن سرجاش وایمیسه و حتی دستاشو میبره بالا نشون بده هیچ تاثیری نداره تا بقیه بازیشون رو بکنن. حتی قدم سمت توپ برداره کمک پرچم میزنه. رونالدو نه تنها واینساد، جایگیری کرد و رفت شوت بزنه!
سینا
وقتی توپ ارسال شد به جز رونالدوی داخل آفساید، دو بازیکن آن ساید بودن که حتی واران قبل ارسال راموس دست تکون میده براش که براش توپو بفرسته. این یه مطلب.
مطلب بعدی اینکه رونالدو تلاش داشته که گل بزنه، منم قبول دارم و بحثی روش نیست دادا. ولی واقعا تاثیر نذاشته روی بازیکن حریف.
ممکنه n تا کمک داور دیگه این صحنه رو به دلیل قسمت اول، آفساید اعلام کنن. ولی این بابا صبر کرده و بابت قسمت دوم قانون، آفساید اعلام نکرده و ادامه بازی تشخیصش بوده.
مطمئن نیستم ولی فکر کنم چندین سال پیش تو قوانین آفساید داشتیم که اگه بازیکنی که در موقعیت آفساید باشه و در تماس با توپ باشه و یا قصد (planning) تماس با توپ رو داشته باشه، باید آفسایدش اعلام بشه. ولی الان همچین چیزی در قوانین نیست.

nw_nk
05-05-2017, 22:46
پاسخ هواداران اتلتیکو به بنر رئال

« از ما پرسیده بودید چه حسی داریم و باید بگویم که حس تاسف؛ البته برای شما.

حالا شما بگویید چه حسی دارید از اینکه در اواخر بازی، صدای فریاد 4 هزار هوادار اتلتیکو با وجود شکست 3-0، بیشتر از صدای 80 هزار هوادار رئال به گوش می رسید؟

چه حسی دارید وقتی بهترین بازیکن تاریختان رونالدو، پس از گلزنی از شما می خواهد به جای سوت زدن تشویقش کنید؟

چه حسی دارید وقتی شعار چگونه می توان دوستت نداشت، تنها پس از به ثمر رسیدن گل در برنابئو سرداده می شود؟ یعنی شما تیمتان را فقط به شرط گلزنی دوست دارید؟

چه حسی دارید وقتی به شما می گویند به خاطر کسب جام های زیاد هوادار تیمتان هستید نه از روی عشق و علاقه واقعی.

من و دیگر هواداران اتلتیکو از عشقمان به تیم محبوبمان احساس غرور می کنیم و افتخار می کنیم مثل شما نیستیم.»

000000000
05-05-2017, 23:53
nw_nk
پیغام رونالدو به دشمنانش: از من متنفر باشید!
کریس رونالدو، ستاره رئال مادرید، اعلام کرد کسانی که او را دوست ندارند، نقش زیادی در موفقیت هایش داشته اند.​​​​​​​ به گزارش "ورزش سه"، ستاره پرتغالی در هفته های اخیر بار دیگر به روزهای اوجش برگشته و با زدن 8 گل در سه دیدار اخیر رئال در لیگ قهرمانان، تیمش را در آستانه صعود به دیدار نهایی قرار داد.
در حالی که آمار گلزنی رونالدو در این فصل نسبت به فصول کاهش داشت اما او در بهترین زمان ممکن برای رئال به اوج برگشت تا تیمش هنوز از شانس کسب دو جام در پایان این فصل برخوردار باشد. رونالدو با گل هایی که به در دیدارهای اخیر زد، آمار گل هایش با پیراهن رئال را به 400 رساند (البته در منابع رسمی 399 ثبت شده است) و خودش اعتقاد دارد که بخشی از این موفقیت به خاطر کسانی است که دوستش ندارند. او که در یک جلسه پرسش و پاسخ ویدئویی به مناسبت رسیدن فالوئرهای اینستاگرامش به 100 میلیون نفر با طرفدارانش صحبت می کرد، در پاسخ به سوالی در مورد آنهایی که از او متنفر هستند، گفت:" آنهایی که از من متنفرند، همچنان متنفر باشند زیرا بدون آنها، من اینجایی که حالا هستم، نبودم پس ادامه بدهید. اما برای من مهمترین چیز، طرفدارانم هستند." رونالدو که در زمان این جلسه پرسش و پاسخ در خانه اش بود، این جلسه را با پریدن به داخل استخر تمام کرد!

nw_nk
12-05-2017, 12:41
پاتک روخی بلانکوس ها: رونمایی از پاسخ هواداران اتلتیکو به بنر رئالی ها

« چه حسی داریم؟ حس غرور» « ما مثل شما نیستیم.»

در تنش لفظی بین رونالدو و تورس چه گذشت؟

دوربین ها لحظه تنش بین این دو در وسط زمین را شکار کردند؛ در حالی که مشخص بود تورس با الفاظی چون دلقک و حرامزاده، فوق ستاره رئال را خطاب قرار می دهد و رونالدو هم با لبخندی کنایه ای به وی می گفت:« کارتان تمام شد احمق.»