مشاهده نسخه کامل
: درخواست نرم افزار طراحی و توسعه صفحات وب Html , Css
درود
یه نرم افزار طراحی ظاهر صفحات وب میخوام , برای Edite کردن قالب های آماده .
یه نرم افزار که مثل Adobe DreamWever نتیجه اجرای کد و ظاهر خروجی کد ها ررو نشون بده و بشه ویرایشش کرد ؟
برای مثال میخوام در قسمت زیر در هر ردیف(Row)فقط سه محصول نمایش یابد :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نرم افزار طوری باشه که ظاهر رو نشون بده و قابلیت تغییر ظاهر و اعمال تغییرات به فایل های css متصل به صفحه رو داشته باشه !
با تشکر
Amin_Prince
18-04-2017, 09:50
درود
یه نرم افزار طراحی ظاهر صفحات وب میخوام , برای Edite کردن قالب های آماده .
یه نرم افزار که مثل Adobe DreamWever نتیجه اجرای کد و ظاهر خروجی کد ها ررو نشون بده و بشه ویرایشش کرد ؟
برای مثال میخوام در قسمت زیر در هر ردیف(Row)فقط سه محصول نمایش یابد :
نرم افزار طوری باشه که ظاهر رو نشون بده و قابلیت تغییر ظاهر و اعمال تغییرات به فایل های css متصل به صفحه رو داشته باشه !
با تشکر
سلام
میتونید از دیگر ویرایشگر ها استفاده کنید سپس تغییرات رو Save + As کنید و صفحه رو رفرش کنید و ببینید
عملیات خیلی پیچیده ای نیست
Notepad++ خوبه
Aptana هم خوبه
سلام
الآن شخصا فقط با VS کار میکنم، (خیلی هم تحت وب کار میکنم و VS برایم کافیست) و مدت ها قبل ، خیلی کم فقط دو سه مورد اول این فهرست کمی کار کردم، نمیدانم چیزی است که به کارتان بیاید یا نه ، فقط پیشنهاد میدهم، امتحان و بررسی و... با خودتان است.
اگر بخواهید ظاهر صفحه را هم ببینید موارد زیر بد نیست:
Microsoft Expression Web ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Google Web Designer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Amaya ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
BlueGriffon ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
OpenElement ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
CoffeCup HTML Editor ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
KompoZer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Trellian WebPage ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و...
موفق باشید.
سلام
الآن شخصا فقط با VS کار میکنم، (خیلی هم تحت وب کار میکنم و VS برایم کافیست) و مدت ها قبل ، خیلی کم فقط دو سه مورد اول این فهرست کمی کار کردم، نمیدانم چیزی است که به کارتان بیاید یا نه ، فقط پیشنهاد میدهم، امتحان و بررسی و... با خودتان است.
اگر بخواهید ظاهر صفحه را هم ببینید موارد زیر بد نیست:
Microsoft Expression Web ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Google Web Designer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Amaya ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
BlueGriffon ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
OpenElement ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
CoffeCup HTML Editor ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
KompoZer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Trellian WebPage ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و...
موفق باشید.
با تشکر
یه نگاهیی به همه نرم افزار های گفته شده انداختم ممنون.
شما با "Adobe Muse CC " کار کردید ؟ برای طراحی قالب نرم افزار مناسبی هست و اینکه امکان کد نویسی توسط کاربر رو هم داره ؟
سلام
شما با "Adobe Muse CC " کار کردید ؟خیر
نیازی هم احساس نمیکنم، VS برای ما بس است :n02:
موفق باشید.
سلام
میتونید از دیگر ویرایشگر ها استفاده کنید سپس تغییرات رو Save + As کنید و صفحه رو رفرش کنید و ببینید
عملیات خیلی پیچیده ای نیست
Notepad++ خوبه
Aptana هم خوبه
سلام
خیر
نیازی هم احساس نمیکنم، VS برای ما بس است :n02:
موفق باشید.
با سلام مجدد
دوستان میخوام در صفحه زیر در نمای Desktop یا همون col-lg- در هر Row فقط 3 محصول نمایش یابد.
طراحی با bootstrap 3.3.5 صورت گرفته.
یکسری تغییرات مثل دادن col-lg-4 به هرکدوم از Div های نمایش یک محصول و یا دادن مقدار Width معین رو انجام دادم ولی تغییری صورت نگرفت و باعث به هم ریختگی ظاهری هم شد.
اگه کمکی از دستتان بر اومد لطفا راهنمایی کنید , ممنون.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود فایل قالب : لینک دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بخاطر صرفه جویی در زمان و چون در بحث طراحی ظاهری به اندازه سمت سرور حرفه ای نیستم و دوستم دارم همیشه بیشتر وقتم روی برنامه نویسی سمت سروری بزارم اومد از قالب آماده استفاده کنم .
متاسفانه استفاده از قالب آماده آزادی عمل رو از آدم میگیره و این آخرین باری خواهد بود که از قالب آماده استفاده میکنم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.