Spectero
16-04-2017, 23:03
سلام
من به یک مجموعه ابزار برای کارهای خانه نیاز دارم و دوست ندارم جنس آشغال و بی کیفیت خرید کنم که بعد از یک مدت استفاده خراب و مجبور به خرید دوباره بشم. اما خیلی گران قیمت هم نمی خوام. کدام مارک ابزار خوب است که شامل همه ابزارهای اصلی و مفید برای راه اندازی تعمیرات پایه و اساسی باشد و به قول قدیمی ها عمری کار کند و از اصل بودنش چطور مطمئن شوم. خرید از حسن آباد که بورس لوازم و ابزار است را پیشنهاد می کنید؟ مهمترین بخش همان اصل بودن ابزارهایی است که می خوام بخرم و نمی خوام فروشنده تقلبی و چینی رو بجای اصل بهم بندازد.
ممنون
bashie110
08-03-2018, 15:32
با سلام و خسته نباشید اگه مارک مناسب و قیمت خوب پیدا کردید به من هم اطلاع بدید لطفا09032885660
با تشکر
metallover
08-03-2018, 17:56
خب شما که میخوای جنس ایرانی و چینی نخری فکر قیمتشم باش.الان مارکهایی مثه کرافتسمن آمریکا و گربر آلمان بگردی اصلش پیدا میشه ولی شما حاضری مثلن 70 تومن پول یه انبردست بدی؟
MOHAMMAD_ASEMOONI
09-03-2018, 19:23
سلام
برای استفاده در خانه بیخودی ابزار گرانقیمت نخرید مگر اینکه اصلاً مشکل بودجه نداشته باشید
آچاری هم که لازم ندارید نخرید
ضروریها:
انبردست , سری پیچ گوشی دوسو و چهارسو , انبرقفلی , چکش , اهم متر با قیمت حدود 25 تومن عقربه ای یا دیجیتال , سری بوکس کوچکِ 6mm تا 12mm , فازمتر , چسب برق , یک قوطی گریس نرم درجه یک , یک قوطی روغن یک لیتری 20w50 , آمپول 50cc به جای روغن دان , سری پیچ گوشتیهای ریز و ستاره ای , سمباده ی آهن شماره 60 و 80 و 220 و 320 و 1000 و 2000 هر کدام یک برگ , سری سوهان آهن مینیاتوری , اگر چوب سابِ 30 سانتی هم داشته باشین خوبه (سوهان چوب ) , دریل معمولی با سر 10mm یا 13mm ایرانی گارانتی دار , مترِ 3 یا 5 متری , سری نوک مته آهن با کیفیت , نوک مته مخصوص بتون آرمه 4mm و 6mm , یک دست آچار یک سر رینگی از 6mm تا 16mm ترجیحاً اروپایی یا امریکایی یا ژاپنی کروم وانادیوم , یک قوطی چسب سنگ مارک جلاسنج ربع کیلویی به جای چسب دوقلو . این چسب بسیار قوی و ارزان هست (قبلاً در تاپیک صرفه جوئی توضیح داده ام در مورد روش مصرفش . حتماً بخونینش )
چیزهای دیگه هم هست که برای همه ضروری نیست مثل اره آهنبر و تیغه زاپاس , قلم فولادی , برس رنگ 1 اینچ و 3 اینچ , سوهان آهن بزرگ 30 سانتی , عینک ایمنی , دستکش بنایی , دَم باریک , پیچ گوشتی ضربه خور دوسو بزرگ , آچار لوله گیر متوسط , هویه 40 وات و سیم لحیم و روغن لحیم و غیره
p===================================
صرفه جویی های میلیونی در هزینه های خودرو و زندگی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.