مشاهده نسخه کامل
: سایتهای فریلنسری
سلام دوستان
من به تازگی با سایت هایی که به صورت دورکار فعالیت دارن آشنا شدم
مثل کارک و پونیشا بنظرم جالبه که افراد به راحتی توی خونه کار می کنن و پول درمیارن:rolleye:
ولی تاحالا با این سایت ها کار نکردم
بنظر شما قابل اعتمادن؟ چقدر میشه توی این سایتها کار انجام داد و چه مزیا و یا مشکلاتی میتونه واسه ما داشته باشه؟
ممنونم میشم راهنماییم کنین:n40:
DinaNorouzi
22-12-2021, 10:38
سلام
من خیلی وقته که به عنوان فریلسنر پروژه های مختلف گرافیکی میگیرم و واقعا راضیم اگر دوست داری خیلی در رفت و آمد نباشی یا در کنار کار اصلی خودت پروژه های مختلفی رو در حوزه مهارتی که داری انجام بدی به نظرم حتما روش فکر کن مثلا من خودم این مقاله که در مورد پردرآمدترین شغل های فریلسنری هستش بهم کمک کرد تا یک حوزه خوبی رو برای شروع کار انتخاب کنم که درآمد خوبی هم داشته باشه ! فقط یه ذره تحقیق کردن نیاز داره که درست انتخاب کنی همین
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
DinaNorouzi
22-12-2021, 10:40
سلام
من خیلی وقته که به عنوان فریلسنر پروژه های مختلف گرافیکی میگیرم و واقعا راضیم اگر دوست داری خیلی در رفت و آمد نباشی یا در کنار کار اصلی خودت پروژه های مختلفی رو در حوزه مهارتی که داری انجام بدی به نظرم حتما روش فکر کن مثلا من خودم این مقاله که در مورد پردرآمدترین شغل های فریلسنری هستش بهم کمک کرد تا یک حوزه خوبی رو برای شروع کار انتخاب کنم که درآمد خوبی هم داشته باشه ! فقط یه ذره تحقیق کردن نیاز داره که درست انتخاب کنی همین
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]@zhaketservice/%D9%BE%D8%B1%D8%AF%D8%B1%D8%A2%D9%85%D8%AF%D8%AA%D 8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%B4%D8%BA%D9%84-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%81%D8%B1%DB%8C%D9%84%D9%86%D8%B3%D8%B1%DB%8C-wwloyv0xtsq7
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.