ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چرا از رم 4 گیگ تنها 3 گیگ قابل استفاده است

saeed1m
04-04-2017, 14:34
با سلام خدمت دوستان عزیز.
من لپتاپ ایسوس x44l دارم و رمم 4 گیگه. ویندوز 7 و 64 بیت هم روش نصب کردم. ولی مشکل الان اینجاست که وقتی مقدار رم از 3 گیگ رد میشه ارور میده و میگه بعضی برنامه ها رو ببندم. چرا این اتفاق می افته من که 1 گیگ دیگه هنوز فضای خالی دارم.
ایا راهی وجود داره که بتونم از این 1 گیگ استفاده کنم؟
1 گیگ که خود ویندوز میگیره . 1 گیگم که نمیشه ازش استفاده کرد .یه کروم که باز کنم و چند تا تب باز بشه ارور میده :n27: ممنون میشم کمک کنین

EXTREME
08-04-2017, 20:02
یک مقدار کهرافیک مجتمع میگیره بقیشم که مصرف برنامه ها میشه این رم برای کارهای امروزی و برنامه های جدید کافی نیس بهتره حداقل 8 گیگ یا 6 گیگ رم داشنه باشید

Sent from my SM-J500H using Tapatalk

آداک
09-04-2017, 22:55
با سلام خدمت دوستان عزیز.
من لپتاپ ایسوس x44l دارم و رمم 4 گیگه. ویندوز 7 و 64 بیت هم روش نصب کردم. ولی مشکل الان اینجاست که وقتی مقدار رم از 3 گیگ رد میشه ارور میده و میگه بعضی برنامه ها رو ببندم. چرا این اتفاق می افته من که 1 گیگ دیگه هنوز فضای خالی دارم.
ایا راهی وجود داره که بتونم از این 1 گیگ استفاده کنم؟
1 گیگ که خود ویندوز میگیره . 1 گیگم که نمیشه ازش استفاده کرد .یه کروم که باز کنم و چند تا تب باز بشه ارور میده
:n27:
ممنون میشم کمک کنین

احتمالا برنامه های زیادی به هنگام شروع به کار ویندوز بالا میاد وگرنه هر چقدم تب باز کنی نباید فقط یه گیگ بمونه. برنامه هایی که نیازی نداری همراه ویندوز بالا نیان و ضمنا میتونی از برنامه هایی که اتوماتیک رمتو بهینه میکنن هم استفاده کنی که به یه حدی که برسه رمو پاکسازی میکنن و تا حدودی موثرن. ضمنا من با همین مقدار رم دارم از ویندوز ۱۰ شصت و چهار بیت که نسبت به سون رم بیشتری میخواد استفاده میکنم و تا به حال مشکل کمبود رم نداشتم. شما رمتم یه چکی از طریق کنترل پنل بکنی بد نیست شاید مشکل پیدا کرده
Control Panel\All Control Panel Items\Administrative Tools و بعد Windows Memory Diagnostic