ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای خرید تبلت Wacom

sd70
21-03-2017, 20:31
با سلام

ابتدا میخواستم این مبحث رو در بخش "تبلت" ایجاد کنم اما دیدم موضوعش با بخش سخت افزار مرتبط تره. عرض شود که خدمت تون که قصد خرید یک تبلت Wacom رو دارم. میخوام که کیفیت و سایز مناسبی داشته باشه و هماهنگی مناسبی رو با نرم افزارهای گرافیکی داشته باشه و همینطور قلم های یدکش به راحتی قابل تهیه باشه. کارهایی که قراره با این تبلت انجام بشه طراحی دیجیتال (فتوشاپ)، مدلسازی و اسکالپت سه‌بعدی (Maya / ZBrush)، تکسچرینگ سه‌بعدی (نرم افزار Mari) و کارهایی از این دست هستش.
ممنون میشم در رابطه با مورد پیشنهادی و خصوصیاتش هم توضیحاتی رو ذکر کنید.

بودجه: حدودا 2 میلیون تومان

jedivssith
06-04-2017, 11:13
با سلام

ابتدا میخواستم این مبحث رو در بخش "تبلت" ایجاد کنم اما دیدم موضوعش با بخش سخت افزار مرتبط تره. عرض شود که خدمت تون که قصد خرید یک تبلت Wacom رو دارم. میخوام که کیفیت و سایز مناسبی داشته باشه و هماهنگی مناسبی رو با نرم افزارهای گرافیکی داشته باشه و همینطور قلم های یدکش به راحتی قابل تهیه باشه. کارهایی که قراره با این تبلت انجام بشه طراحی دیجیتال (فتوشاپ)، مدلسازی و اسکالپت سه‌بعدی (Maya / ZBrush)، تکسچرینگ سه‌بعدی (نرم افزار Mari) و کارهایی از این دست هستش.
ممنون میشم در رابطه با مورد پیشنهادی و خصوصیاتش هم توضیحاتی رو ذکر کنید.

بودجه: حدودا 2 میلیون تومان

من خودم با Adobe Illustrator کار می کنم و گزینه مناسب و به صرفه برای نرم افزارهای 2 بعدی مثل این و حتی فتوشاپ گزینه Intuos است. البته همین هم برای من گران است و ندارم ولی بیشتر طراحان از این محصول و مدل استفاده می کنند که این هم مدل معمولی و حرفه ای دارد که در سایت وکام می توانید تفاوتها رو مشاهده کنید.
اما شما که نرم افزار 3 بعدی هم کار می کنید بهترین گزینه گرانترین مدل شرکت وکام یعنی Cintiq است که خیلی بیشتر از مبلغ 2 میلیون که گفتید تمام میشود. یه سری سایت و فروشنده ایران محصولات وکام رو می فروشند که می تونید تو گوگل جستجو کنید و قیمتها رو مقایسه کنید ببینید چطوریه.

این سایت رو ببینید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sd70
06-04-2017, 13:56
متشکرم از شما. فکر میکنم مدل دارای نمایشگر در حال حاضر مورد نیازم نباشه و به نظرم مدل Intuos Pro Medium انتخاب مناسب تری باشه