مشاهده نسخه کامل
: پوشه rotinom
boymihan
21-03-2017, 12:23
سلام و عرض ادب
یک فایلی در درایو ویندوز من در قسمت یوزر - ادمین ppdata - l - لوکال - هستش با این نام و حجم 23 گیگ
توش هرچی بگید هستش از موزیک و غیره بگیر تا فایل های ورد و اکسل - ی جا سرچ کردم نوشته بود این ویروس هستش و ی نسخه از اطلاعاتم رو به سازندش میفرسته - میخواستم صحت این پاسخ رو بدونم و اینکه چطور باهاش مقابله کنم - با تشکر
sunshineboy
21-03-2017, 12:32
سلام و عرض ادب
یک فایلی در درایو ویندوز من در قسمت یوزر - ادمین ppdata - l - لوکال - هستش با این نام و حجم 23 گیگ
توش هرچی بگید هستش از موزیک و غیره بگیر تا فایل های ورد و اکسل - ی جا سرچ کردم نوشته بود این ویروس هستش و ی نسخه از اطلاعاتم رو به سازندش میفرسته - میخواستم صحت این پاسخ رو بدونم و اینکه چطور باهاش مقابله کنم - با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sunshineboy
21-03-2017, 12:39
تو سایت مککافی نوشته کسپراسکای هم پاکش میکنه پس:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو دانلود کن و با این یه اسکن کن پاکش میکنه
boymihan
22-03-2017, 08:16
نصب کردم اما دکستاپ دچار مشکل شده - دیگه بوت نمیشه - از safe mode الان دسترسی دارم که اونم نمیشه کاری کرد - چیکار باید بکنم؟
sunshineboy
01-04-2017, 08:26
نصب کردم اما دکستاپ دچار مشکل شده - دیگه بوت نمیشه - از safe mode الان دسترسی دارم که اونم نمیشه کاری کرد - چیکار باید بکنم؟
سلام معذرت میخوام من همین الان دیدم کامنت کردی اگه مشکلت حل شده ک هیچی اگه نشده ک بخون و انجام بده
دسکتاپ بالا نمیادیعنی کلا بوت نمیشه؟ یا میشه اون خط لودینگ ویندوز پر میشه بعد نمیره؟ ارور صفحه ابی میده؟ چ طوریه ؟
اون نرم افزار ک باعث نمیشه سیستمت بوت نشه ک!
شما شاید فایلای ویندوزت اسیب دیده ک اینطوری شده از طریق سیف مود خب اجرا کن اون نرم افزار رو چرا نمیشه کاری کرد؟ اجرا میشه اون نرم افزار ( کسپر) از طریق Safe Mode with Networking وارد شو نه safe mode وارد شو اجراش کن اسکن کن فک کنم حل بشه
اگه نشد 4 تا راه داری ساده داری (اگه حالشو نداری و حوصله نداری خب ویندوزت از اول نصب کن تا هر چی تو داریو ویندوزت هست بپره ک از این به بعد بیشتر حواست به امنیت ویندوزت باشه :n02:)
sunshineboy
01-04-2017, 08:28
1-ویندوزت ریپیر کنی(بعد تو ویندوز ی کارایی انجام بدی تا درس شه )
2-با یه دیسک نجات از طریق بوت اسکن کنی سیستمت رو( همون دیسک کسپر) ک اون ویروس پاک بشه بلکه ویندوزت بوت بشه(بهترین راه)
از اینجا دانلودش کن :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طریقه ی اجراش:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم راهنمای اینکه چ طوری اون فایلو استفاده کنی ازش :1- فایل ISO را توسط نرم افزار Nero و یا ISO Burner باز کرده و سپس بر روی یک سی دی/دی وی دی خام رایت کنید.
2- سی دی/دی وی دی را داخل کامپیوتر قرار دهید و اقدام به نصب نمایید
3- farbar recovery scan رو دانلود کنی لوگش بدی تا یه فیکس لیست درس کنم واست و با اون پاکش کنی ک خب این راه زمان بره یکمو خودمم حالشو ندارم
4-ویندوزت پاک کنی از اول نصب کنی
من پیشنهادم 2 هست ویندوزت با دیسک نجات از اون ویروس پاک کن وقتی ک ویندوزت پاک شد از اون ویروسه ببین ویندوز اجرا مشه؟ اگه نشد بعد ویندوزت ریپیر کن(با سی دی ویندوز)
بعد وارد ویندوز شو اگه مشکلی داشتی بازم بگو
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.