مشاهده نسخه کامل
: قطعی اینترنت به محض خاموش کردن کامپیوتر
YAHYA-PRO
19-03-2017, 00:48
دوستان یه مودم تی پی لینک دارم که وقتی پی سی خاموش میکنم بعد از چند دقیقه نت میپره و چراغ نت هم خاموش میشه:n28:
حالا همون لحظه پی سی روشن کنم باز وصل میشه ولی اگه پی سی خاموش باشه صد بارم مودم خاموش و روشن کنم وصل نمیشه:n19:
مشکل از کجاس ؟ فریم ویر اخرین ورژن هست و مودم هم ریست کردم ویندوز هم عوض کردم درست نشد
تو تنظیمات مودم های تی پی لینک، جایی هست که میگه: تنها وقتی اینترنت وصل بشه که یهش نیاز هست. اون گزینه واسه شما فعال هست. باید برید تو تنظیمات مودم و بذاریدش روی Allways on. متاسفانه مودم تی پی لینک ندارم. خواهرزادم داره. دو بار اینترنتش اینطور شد و با فعال کردن Allways on در بخش اینترنت در تنظیمات مودم، درست شد.
برای همینه که فقط وقتی کامپیوتر رو روشن میکنید اینترنت وصل میشه.
YAHYA-PRO
19-03-2017, 14:22
تو تنظیمات مودم های تی پی لینک، جایی هست که میگه: تنها وقتی اینترنت وصل بشه که یهش نیاز هست. اون گزینه واسه شما فعال هست. باید برید تو تنظیمات مودم و بذاریدش روی Allways on. متاسفانه مودم تی پی لینک ندارم. خواهرزادم داره. دو بار اینترنتش اینطور شد و با فعال کردن Allways on در بخش اینترنت در تنظیمات مودم، درست شد.
برای همینه که فقط وقتی کامپیوتر رو روشن میکنید اینترنت وصل میشه.
ممنون:n16:مودمم w8951nd هست . تنظیمت نگاه کردم همچین گزینه ای نداشت
نمیدونی کدوم قسمت بود ؟ AdvancedSetup ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یا Access Management ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یا Maintenance ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
The Big Bang Th
19-03-2017, 14:37
ممنون:n16:مودمم w8951nd هست . تنظیمت نگاه کردم همچین گزینه ای نداشت
نمیدونی کدوم قسمت بود ؟ AdvancedSetup ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یا Access Management ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یا Maintenance ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با سلام
با شکل گزینه مورد نظر مشخص شده.
روی Always On قرار دهید و نتیجه را گزارش دهید.
پانوشت : با توجه به توضیحات شما، مشکل از کانفیگ / و یا هر دیلیلی از مودم میباشد و نیازی به تعویض ویندوز نبود.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
YAHYA-PRO
19-03-2017, 15:36
با سلام
با شکل گزینه مورد نظر مشخص شده.
روی Always On قرار دهید و نتیجه را گزارش دهید.
پانوشت : با توجه به توضیحات شما، مشکل از کانفیگ / و یا هر دیلیلی از مودم میباشد و نیازی به تعویض ویندوز نبود.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا مودمم همچین گزینه ای نداره:n04:
اینعکس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
راستی همین عکس ببینید روی Bridge Mode تنظیم شده این نباید PPPoA/PPPoE باشه ؟ تا جایی که یادم میاد قبلا pppoe بود :n13:
سلام
شاید مشکل مربوط به مودم نباشه .
شاید آداپتور شبکه مودم رو دستکاری میکنه .
شما میتونید روی آیکون کامپیوتر توی دسکتاپ کلیک راست کنید و بعد گزینه Manage رو بزنید و بعد در صفحه باز شده در منوی سمت چپ روی گزینه Device Manager کلیک کنید و بعد از اون لیست تمام دیوایس ها نمایش داده میشه . رو گزینه Network Adaptor کلیک کنید و بعد از تویلیست باز شده اسم کارت شبکه خودتون رو پیدا کنید و روش کلیک راست کنید و گزینه Properties رو بزنید و سپس روی تب Power Management کلیک کنید و تمام چک باکس ها رو غیر فعال کنید و گزینه OK رو بزنید .
این بخش تنظیماتی داره که به خاطر ذخیره انرژی مودم رو خاموش یا قطع میکنه ..
ايشون رو بريج گذاشتن
بايد pppoe باشه
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
رو PPPOE باید بذارید. از نو مودم رو کانفیگ کنید و این بار روی PPPOE بذارید. در حالت بریج خودتون کانکشن میسازید و یوزر پسورد وارد میکنید و سپس Connect میزنید. ولی در حالت PPPOE همیشه وصل هست.
YAHYA-PRO
19-03-2017, 16:51
خب اگه رو بریج باشه باید پس و یوزر بخواد در صورتی که این خودش اتوماتیک وصل میشه کافیه مودم روشن کنم وصل میشه
کانفیگ هم زنگ زدم های وب اپراتور راهنمایی کرد . اون موقع مطمئنم تنظیمات vci و vpi رو چیز دیگه ای گفت فکر میکنم 0 و 35 گفته بود ولی الان 1 و 32 هست . حالا اون بکنار من صد در صد مطمئنم حالت pppoe بود موقعی که تنظیم کردم:n04:
اقا کسی میتونه با تیم ویور یه نگاه بندازه من نمیفهمم چه مرگشه
اگه درست نشد میتونید مودم رو ریست کنید .
پشت مودم یه نقطه سیاه رنگ هست با نوک خودکار فشارش بدید و 20 ثانیه نگه دارید ببینید اوکی میشه یا نه ...
تجربه شخصی من، مشکل از اتصالات بود. دو شاخه سیم تلفن جدا داشتیم که یکی نویزش بالاتر و یکی کمتر بود. وقتی مودم رو به نویز بالاتر وصل میکردم، تا وقتی که کامپیوتر روشن بود مشکلی نبود حتی پینگ هم عالی بود، ولی با خاموش کردن کامپیوتر (یا به هر دلیلی قطع شدن LAN مودم و خاموش شدن چراغش)، چراغ اینترنت و ADSL خاموش میشد و اینترنت قطع میشد در حالی که با سیم نویز پایین تر چنین مشکلی نبود.
babak_kish
19-03-2017, 19:42
تیم ویور را پیام خصوصی کنید
خب اگه رو بریج باشه باید پس و یوزر بخواد در صورتی که این خودش اتوماتیک وصل میشه کافیه مودم روشن کنم وصل میشه
کانفیگ هم زنگ زدم های وب اپراتور راهنمایی کرد . اون موقع مطمئنم تنظیمات vci و vpi رو چیز دیگه ای گفت فکر میکنم 0 و 35 گفته بود ولی الان 1 و 32 هست . حالا اون بکنار من صد در صد مطمئنم حالت pppoe بود موقعی که تنظیم کردم:n04:
اقا کسی میتونه با تیم ویور یه نگاه بندازه من نمیفهمم چه مرگشه
همون عکسی هست که خودتون گذاشتید: در قسمت Virtual Circuit گزینه ی PVC2 رو انتخاب کنید. میبینید که مقدار VPI و VCI میشه صفر و 35.
YAHYA-PRO
19-03-2017, 20:42
تشکر از راهنمایی دوستان :n16:
بالاخره درست شد فکر کنم . ظاهرا هی پرفایل درست میکردم ولی چون اسم پروفایل عوض نمیکردم دوباره تنظیمات قبلی لود میشده
کل پروفایل ها رو پاک کردم از اول تنظیم کردم برای اطمینان پروفایل رو با یه اسم جدید ذخیره کردم و ظاهرا مشکلش حل شده
امیدوارم بدرد دوستان دیگه ای که همچین مشکلی دارن بخوره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.