ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ظرفشویی بوش !!!! sms 88n86

Alinda
18-03-2017, 19:03
باسلام

ما یه ماشین ظرفشویی بوش مدل sms88n86 خریدیم ولی من هرچی توی نت میزنم تا خصوصیاتش رو ببینم چیزی پیدا نکردم حتی توی سایت خود شرکت بوش هم نبود!!!!!
خیلی عجیبه هیچ اطلاعاتی نداره!!!

شما در مورد این مارک چیزی میدونید؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.

Alinda
19-03-2017, 14:31
مگه میشه هیچ اطلاعاتی درموردش نباشه ؟!!!!

sunshineboy
19-03-2017, 16:46
باسلام

ما یه ماشین ظرفشویی بوش مدل sms88n86 خریدیم ولی من هرچی توی نت میزنم تا خصوصیاتش رو ببینم چیزی پیدا نکردم حتی توی سایت خود شرکت بوش هم نبود!!!!!
خیلی عجیبه هیچ اطلاعاتی نداره!!!

شما در مورد این مارک چیزی میدونید؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
ب خاطر اینکه شما داری دنبال اسم اشتباهی میگردی اینی ک نوشتی SMS68N08درستش اینه ,
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Setareh 2006
20-03-2017, 20:33
سلام
آیا این درسته که محصولات بوش که با نمایندگی شرکت سیهاوی هستن اصل آلمان هستن ولی نمایندگی های دیگه مثل کاراگستر و مهستان و کاسپین ، مونتاژ ایران هستن ؟

M.R.S.
20-03-2017, 20:36
سلام
آیا این درسته که محصولات بوش که با نمایندگی شرکت سیهاوی هستن اصل آلمان هستن ولی نمایندگی های دیگه مثل کاراگستر و مهستان و کاسپین ، مونتاژ ایران هستن ؟
نه من همه رو از کاراگستر گرفتم
ظرفشویی،لباسشویی آلمان نوشته
اجاق گاز ایتالیا
یخچال هم کره

منتها این شرکتا سفارش ایرانن کاراش اما هیچ فرقی ندارن

Alinda
20-03-2017, 20:50
ب خاطر اینکه شما داری دنبال اسم اشتباهی میگردی اینی ک نوشتی SMS68N08درستش اینه ,

اگه شما فکر میکنید دارم اسمشو اشتباه میگم اینم عکسش!

saber,
20-03-2017, 21:07
سلام منم میخوام این مدل رو بگیرم ولی چون نتونستم مشخصاتشو پیدا کنم منصرف شدم ممنون میشم راهنمایی کنید

Alinda
22-03-2017, 09:11
از بچه های سایت کسی نیست اطلاعاتی در این زمینه داشته باشه راهنمایی کنه؟؟؟

SNOW PATROL
22-03-2017, 09:27
از کجا خریدید ؟
عجیبه !

Alinda
22-03-2017, 14:39
از کجا خریدید ؟
عجیبه !

از یه مغازه لوازم خانگی!
اول ما یه مدل دیگه ای رو سفارش دادیم بعد که آوردند دیدیم اینه خودشون میگند این بهتر از اون یکیه به خاطر همین من سرچ کردم ولی چیزی درموردش پیدا نکردم!

SNOW PATROL
22-03-2017, 14:41
به نظر من که برید پس بدین... چنین مدلی گویا بوش تولید نکرده احتمال تقلبی بودن هست

sunshineboy
22-03-2017, 14:43
دوست عزیز اون گوسفندی ک این برچسبارو چاپ کرده اشتباهحروف چینی کرده داستان اینه ! اون لینکی ک من بهت دادم برو داخلش ببین ماشین ظرفشوییت شکل همینه ک تو عکسه؟

- - - Updated - - -

این شکلیه؟

Alinda
22-03-2017, 23:31
یعنی واقعا ممکن اشتباها حروف چینی شده باشه؟؟!!! در هرصورت من لینکی که فرستادید رو دیدم اون نبود عکس رو گرفتم.
اینه:

MOHAMMAD_ASEMOONI
23-03-2017, 00:45
سلام

برچسب انرژیش تقلبیه
اصلا چیزی به اسم 4A و 5A وجود نداره

ممکنه ساخت دزدای ایران باشه
بنده بارها شنیدم اجاق گاز و لبایسوئی و اینها رو جعل میکنند

sunshineboy
23-03-2017, 03:01
یعنی واقعا ممکن اشتباها حروف چینی شده باشه؟؟!!! در هرصورت من لینکی که فرستادید رو دیدم اون نبود عکس رو گرفتم.
اینه:

دوست عزیز همچین مدلی تو سایت شرکت بوش وجود نداره
فرض اول من این بود ک اشتباه چاپ کردند مدل رو رو حواسشون نبوده به همین خاطر گفتم ک با اون عکسی ک تو لینک هست چک کنید ک ببینید شبیه همه یا نه فقط یه مدل شرکت بوش داره اونم فقط اسمش شبیه اینه همچین مدلی ک رو این برچسب زده وجود نداره
نتیجه:سرشما کلاه گشادی رفته برید پس بدید و شکایت کنید ازشون

mr.majid.b
23-03-2017, 09:43
Wow
عجب شیر تو شیریه ها

Alinda
25-03-2017, 16:39
خیلی ممنون از راهنمایی همه دوستان
البته بعدش که شما دوستان این نکات رو گفتید من برای این که مطمئن تر بشم زنگ زدم به یه سایت که محصولات بوش رو میفروختند. گفتند که این مارک ساخت شرکت بوش هستش و یه سری مدل ها هست که مخصوص یه سری نمایندگی هاست.

با تشکر از همه

MOHAMMAD_ASEMOONI
25-03-2017, 17:10
البته بعدش که شما دوستان این نکات رو گفتید من برای این که مطمئن تر بشم زنگ زدم به یه سایت که محصولات بوش رو میفروختند.
گفتند که این مارک ساخت شرکت بوش هستش و یه سری مدل ها هست که مخصوص یه سری نمایندگی هاست.
با تشکر از همه

سلام
این رو نگن چی بگن ؟
:20:
از رو نرفتن و خونسردی از عوامل موفقیت در کلاهبرداری هست
فقط سوال اینه که برچسب انرژی نیست در جهان !!! چاپ کرده اند ؟!!!!

انگار که یک جاعل اسکناس بره اسکناس 15000 تومنی و 30.000 تومنی چاپ کنه !!!!
شما باید پشتش رو باز کنین و از همه چیزش فیلم و عکس بگیرین و بعدش با قطعات ماشینهای مارک بوش که درنمایندگیها هست و لیبل استاندارد داره مقایسه کنین تا معلوم بشه چه فرقی دارند
چو دزدی با چراغ آید , گزیده تر بَرَد کالا

mr.majid.b
25-03-2017, 18:11
سلام
این رو نگن چی بگن ؟
از رو نرفتن و خونسردی از عوامل موفقیت در کلاهبرداری هست
فقط سوال اینه که برچسب انرژی نیست در جهان !!! چاپ کرده اند ؟!!!!

انگار که یک جاعل اسکناس بره اسکناس 15000 تومنی و 30.000 تومنی چاپ کنه !!!!
شما باید پشتش رو باز کنین و از همه چیزش فیلم و عکس بگیرین و بعدش با قطعات ماشینهای مارک بوش که درنمایندگیها هست و لیبل استاندارد داره مقایسه کنین تا معلوم بشه چه فرقی دارند
چو دزدی با چراغ آید , گزیده تر بَرَد کالا
اصلا نیازی به باز کردنشم نیست
1000درصد تقلبیه

M.R.S.
25-03-2017, 18:45
البته بعدش که شما دوستان این نکات رو گفتید من برای این که مطمئن تر بشم زنگ زدم به یه سایت که محصولات بوش رو میفروختند. گفتند که این مارک ساخت شرکت بوش هستش و یه سری مدل ها هست که مخصوص یه سری نمایندگی هاست.

با تشکر از همه
کلاهبرداری در روز روشن

amir z
25-03-2017, 18:53
بدون شک این دستگاه تقلبی هست. ضمنا شما نباید با سایت های واسطه صحبت کنید، یا با نمایندگی رسمی و یا از اون بهتر، با پشتیبانی اصلی بوش (به زبان انگلیسی) صحبت کنید. از قصد اسم هایی شبیه به مدل های اصلی انتخاب میکنن که خریدار متوجه قلابی بودن نشه و فکر کنه این مدل ها رو قبلا دیده و شنیده

Alinda
26-03-2017, 16:04
شما شماره نمایندگی رسمی دارید؟

Setareh 2006
26-03-2017, 19:20
نه من همه رو از کاراگستر گرفتم
ظرفشویی،لباسشویی آلمان نوشته
اجاق گاز ایتالیا
یخچال هم کره

منتها این شرکتا سفارش ایرانن کاراش اما هیچ فرقی ندارن

یکی از فروشنده‌های نمایندگی سیهاوی می‌گفت ، سیهاوی تنها نمایندگی رسمی بوش هست که محصولاتی که در معرض فروش قرار میده ، ساخت اصل آلمان هست ولی محصولات نمایندگی‌های دیگه مونتاژ ایران هستن . می گفت روی محصولات این نمایندگی ها نوشته : ساخت ایران

قصد خرید یک جاروبرقی خوب دارم ولی شنیدم این تمایندگی ها مثل مهستان و کاراگستر و کاسپین خدمات پس از فروش خوبی ندارن
شما از خدمات پس از فروش کاراگستر راضی هستی ؟

یک سوال دیگه ، آیا اگر روی محصول نوشته شده باشه ساخت آلمان میشه مطمئن بود که اصل آلمان هست ؟

MOHAMMAD_ASEMOONI
27-03-2017, 17:53
سلام

همین دیشب گزارشی از سال 95 پخش شد که مارک ظرفشوئی lg رو تغییر داده بودند به بوش و فروخته بودند به مردم
قبلاً هم یکی از دوستان در همین سایت عکس اسپیلتهایی رو قرار دادند که چینی هست به 2 مارک مختلف فروخته میشه به مردم !!!!
میگفت هر براندی که نمایندگی رسمی داره مردم باید قبل از خرید زنگ بزنند بهشون تا مطمئن بشند تقلبی و دستکاری شده نیست و گارانتیش واقعی هست و فروشنده کلاهبردار نیست
وضع خرابتر از اونی هست که مردم فکر میکنند . باندهایی هستند که همه جا هم پارتی و حامی دارند و هر بار با یه چیرهایی سر مردم کلاه میذارند و بعدش میرند سراغ یه چیز دیگه تا گیر ننیافتند . یک ماه برنج قلابی , بعدش روغن موتور , بعدش , لوازم خانگی بعدش قطعات یدکی و غیره و غیره و دائماً کالاها و مقرشون رو تغییر میدند تا گیر نیافتند

M.R.S.
27-03-2017, 18:35
یکی از فروشنده‌های نمایندگی سیهاوی می‌گفت ، سیهاوی تنها نمایندگی رسمی بوش هست که محصولاتی که در معرض فروش قرار میده ، ساخت اصل آلمان هست ولی محصولات نمایندگی‌های دیگه مونتاژ ایران هستن . می گفت روی محصولات این نمایندگی ها نوشته : ساخت ایران

قصد خرید یک جاروبرقی خوب دارم ولی شنیدم این تمایندگی ها مثل مهستان و کاراگستر و کاسپین خدمات پس از فروش خوبی ندارن
شما از خدمات پس از فروش کاراگستر راضی هستی ؟

یک سوال دیگه ، آیا اگر روی محصول نوشته شده باشه ساخت آلمان میشه مطمئن بود که اصل آلمان هست ؟
دروغ گفته!سهاوی الان اسمش تو سایت بوش هم نیست!
نمایندگی هایی که اسمشون هست،مهستان،کاسپین کاراگستر و سناپویان هست
بوش اصلا کارخانه در ایران نداره اما بعضی لوازم خانگی بزرگش که این ۴ ضرکت میفروشن بسفارش ایران هست؛مثل لباسشویی و طرفشویی یا بعضی توکاراش،روش IR زده اما ساخت المانه؛دفترچه فارسی داره،بعضی منوی فارسی هم زدن جدیدا(توکاراش)

سهاوی حتی بعضی کاراش منوی انگلیسیم نداره!یکمیم گرون تر میده؛
سایت بوش رو چک کنین،به حرف دروغگو ها هم اعتماد نکنین

کارا اومد نصب کرد و تاحالا کارم با گارانتی نیافتاده بدونم چطوره

amir_t6262
29-03-2017, 19:19
بوش اصلا کارخانه در ایران نداره اما بعضی لوازم خانگی بزرگش که این ۴ ضرکت میفروشن بسفارش ایران هست؛مثل لباسشویی و طرفشویی یا بعضی توکاراش،روش IR زده اما ساخت المانه؛دفترچه فارسی داره،بعضی منوی فارسی هم زدن جدیدا(توکاراش)

در مورد شرکت بوش، اینطور که من فهمیدم، سیهاوی نمایندگی قدیمی ش بوده که بعلت واردات جنس قاچاق از نمایندگی کنار گذاشته شده. همین الان هم ببینید، لباس شویی و ظرفشویی هایی که عرضه میشه با گارانتی سیهاوی، نوشته هایش آلمانی هستند و بنظرم آلمان نمیاد جنسی با زبان آلمانی را در کشور ایران عرضه کند.
بعد از اینکه نمایندگی از سیهاوی گرفته شد، همان شرکت هایی که شما میگویی نمایندگی رسمی بوش شدند. که در سایت رسمی بوش هم اعلام شده است
اما نکته اینجاست که اکثر تولیداتی که تحت این گارانتی عرضه میشود مونتاژ ترکیه و برخی دیگر از کشورها و به سفارش ایران است که در این موارد اگر به سریال دستگاه دقت کنید کلمه IR را دارند.

مسلما جنسی که سیهاوی عرضه میکنه بعلت اینکه وارداتش از سایر کشورهاست و نه ترکیه، گرانتر هم در میاد.

در مورد کیفیت مونتاژ ترکیه هم فکر میکنم با توجه به اینکه به سفارش ایران است و ...، نسبت به آنچه برای کشورهای اروپایی و امریکایی عرضه میشود، کیفیت کمتر دارند.

2224614
29-03-2017, 20:29
سلام دوست عزیز. اولا مدل درست دستگاع رو از روی بدنه خود دستگاه نگاه کنید. برچسپ انرژی چیز معتبری نیست.
دوما گاها برای دستگاه های مختلف این حالت پیش میاد. دلیلش هم منطقه ای بودن محصول میتونه باشه. مثلا یه لپتاپ سونی ساخت چین به سفارش روسیه اگر داشته باشید سریال نامبرش در سایت اصلی سونی سرچ کنید پیداش نخواهید کرد. باید برید در سایت سونی چین سرچ کنید. این ماشین شما هم احتمالا همچین وضعیتی داره.
یک ترفند دیگه هم که در ایران و خیلی جاها میزنن برای فروش رفتن یک محصول این هست که مثلا ماشین طرفویی مدل ag123 رو تولید کردن و میخان بفروشنش. کاری که میکنن این هست که همین دستگاه رو به نامهای مختلف میدن بازار و ممکنه mk786 هم دقیقا همون ag123 باشه. این کار بسته به تشخیص شرکت ممکنه ده ها بار تکرار بشه. منطورم اینه که ممکنه اسم اصلی دستگاه شما چیز دیگری است اما در ایران شرکت وارد یا منتاژ کننده اسم دیگری برای توسعه بازار خودشروی دستگاه میزنه. خلاصه اینکه سریال نامبر حک شده روی بدنه دستگاه رو چک کنید. و مدل حک شده روی دستگاه و بعد بگردید دنبال مترادفهای اون مدل.

موفق باشید

amir_t6262
29-03-2017, 20:46
این لینک هم پیدا کردم که نمیدونم به درد میخوره یا نه. راه شناسایی برچسب های تقلبی محصولات بوش

amir_t6262
29-03-2017, 20:47
سلام دوست عزیز. اولا مدل درست دستگاع رو از روی بدنه خود دستگاه نگاه کنید. برچسپ انرژی چیز معتبری نیست.
دوما گاها برای دستگاه های مختلف این حالت پیش میاد. دلیلش هم منطقه ای بودن محصول میتونه باشه. مثلا یه لپتاپ سونی ساخت چین به سفارش روسیه اگر داشته باشید سریال نامبرش در سایت اصلی سونی سرچ کنید پیداش نخواهید کرد. باید برید در سایت سونی چین سرچ کنید. این ماشین شما هم احتمالا همچین وضعیتی داره.
یک ترفند دیگه هم که در ایران و خیلی جاها میزنن برای فروش رفتن یک محصول این هست که مثلا ماشین طرفویی مدل ag123 رو تولید کردن و میخان بفروشنش. کاری که میکنن این هست که همین دستگاه رو به نامهای مختلف میدن بازار و ممکنه mk786 هم دقیقا همون ag123 باشه. این کار بسته به تشخیص شرکت ممکنه ده ها بار تکرار بشه. منطورم اینه که ممکنه اسم اصلی دستگاه شما چیز دیگری است اما در ایران شرکت وارد یا منتاژ کننده اسم دیگری برای توسعه بازار خودشروی دستگاه میزنه. خلاصه اینکه سریال نامبر حک شده روی بدنه دستگاه رو چک کنید. و مدل حک شده روی دستگاه و بعد بگردید دنبال مترادفهای اون مدل.

موفق باشید

درسته. ولی وقتی که برچسبش تقلبی باشه و مثلا A با 6 تا ستاره باشه که اصلا وجود خارجی نداره. خب به بقیه ی محصول هم نمیشه اطمینان کرد.

M.R.S.
29-03-2017, 22:09
در مورد شرکت بوش، اینطور که من فهمیدم، سیهاوی نمایندگی قدیمی ش بوده که بعلت واردات جنس قاچاق از نمایندگی کنار گذاشته شده. همین الان هم ببینید، لباس شویی و ظرفشویی هایی که عرضه میشه با گارانتی سیهاوی، نوشته هایش آلمانی هستند و بنظرم آلمان نمیاد جنسی با زبان آلمانی را در کشور ایران عرضه کند.
بعد از اینکه نمایندگی از سیهاوی گرفته شد، همان شرکت هایی که شما میگویی نمایندگی رسمی بوش شدند. که در سایت رسمی بوش هم اعلام شده است
اما نکته اینجاست که اکثر تولیداتی که تحت این گارانتی عرضه میشود مونتاژ ترکیه و برخی دیگر از کشورها و به سفارش ایران است که در این موارد اگر به سریال دستگاه دقت کنید کلمه IR را دارند.

مسلما جنسی که سیهاوی عرضه میکنه بعلت اینکه وارداتش از سایر کشورهاست و نه ترکیه، گرانتر هم در میاد.

در مورد کیفیت مونتاژ ترکیه هم فکر میکنم با توجه به اینکه به سفارش ایران است و ...، نسبت به آنچه برای کشورهای اروپایی و امریکایی عرضه میشود، کیفیت کمتر دارند.

خیر؛جنسی که روش IR زده روش حک شده ساخت المان؛
یعضی ظرف شویی ها و لباسشویی هاش یا ساخت المان هست،یا اسپانیا،یا ترکیه؛
سری های سفارش ایران همگی ساخت المان هستند؛و جنس آلمان فرق نداره برای چه کشوری ساخته شده باشه؛همه از یک کارخانه در امده و کیفت یکسان داره؛حتی امکانات یک سری تولید چه eu چه IR چه ME فرقی نداره
؛ اگر میبینید نماینده سهاوی میگه محصولات IR مونتاژ ترکیه هست،بدونین برای فروش محصولاتش داره دروغ میگه!

بوش ساخت هرجا باشه مینویسه
لوارم کوچکش.اسلونی.هست؛اتو ها اسپانیا؛ یخچال فریز کره یا اسپانیا
جاروبرقی ها المان یا چین و .....

خلاصه گول چرب زبانی ها رو نخورین؛سری IR ساخت المان هست؛

amir_t6262
29-03-2017, 22:59
خیر؛جنسی که روش IR زده روش هک شده ساخت المان؛
یعضی ظرف شویی ها و لباسشویی هاش یا ساخت المان هست،یا اسپانیا،یا ترکیه؛
سری های سفارش ایران همگی ساخت المان هستند؛ اگر میبینید نماینده سهاوی میگه محصولات IR مونتاژ ترکیه هست،بدونین برای فروش محصولاتش داره دروغ میگه!

بوش ساخت هرجا باشه مینویسه
لوارم کوچکش.اسلونی.هست؛اتو ها اسپانیا؛ یخچال فریز کره یا اسپانیا
جاروبرقی ها المان یا چین و .....

خلاصه گول چرب زبانی ها رو نخورین؛سری IR ساخت المان هست؛

در مورد لباس شویی، شما سایت کاراگستر را بری، میبینی که خیلی از مدلهایی که داره عرضه میکنه را زده مونتاژ ترکیه.
چند مدل محدود هم زده مونتاژ آلمان.

در مورد ظرفشویی هم تعداد زیادی ساخت آلمان داره و تعدادی هم ترکیه.

پس اینکه شما میگی همگی ساخت آلمان هستند اشتباهه. هر دو مدلش در ایران عرضه شده.

من چون دنبال لباس شویی 7 کیلویی بودم این اطلاعات راگرفتم. کالاهایی که کاراگستر ارائه میکنه و IR داره، همگی مونتاژ ترکیه هستند.
سیهاوی مدلهای GB داره که در سایت انگلستان بوش نمونه هایش را میتوانی ببینی که معلوم میشه مخصوص بازار آنجا بوده و سر از ایران درآورده.

M.R.S.
29-03-2017, 23:15
در مورد لباس شویی، شما سایت کاراگستر را بری، میبینی که خیلی از مدلهایی که داره عرضه میکنه را زده مونتاژ ترکیه.
چند مدل محدود هم زده مونتاژ آلمان.

در مورد ظرفشویی هم تعداد زیادی ساخت آلمان داره و تعدادی هم ترکیه.

پس اینکه شما میگی همگی ساخت آلمان هستند اشتباهه. هر دو مدلش در ایران عرضه شده.

من چون دنبال لباس شویی 7 کیلویی بودم این اطلاعات راگرفتم. کالاهایی که کاراگستر ارائه میکنه و IR داره، همگی مونتاژ ترکیه هستند.
سیهاوی مدلهای GB داره که در سایت انگلستان بوش نمونه هایش را میتوانی ببینی که معلوم میشه مخصوص بازار آنجا بوده و سر از ایران درآورده.

عزیز جان متوجه نشدی؛من میگم سری که IR هست قرار نیست حتما کشور دیگه جز المان باشه؛اگه منظورم رو بد گفتم اصلاح میکنم!سری های IR منتاژ المان هم هستند
اینی که شما میگین کالاهایی که کاراگستر میده و IR دارند همگی منتاژ ترکیه هستند هم اشتباه هست(بولد شده)
من ظرفشویی sms69m08ir رو از کاراگستر خریدم که روش هک شده المان
اینم سایت بوش که تایید میکنه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]محصولات/ماشین-های-ظرفشویی/ظرفشوئی-های-مبله/SMS69M08IR.html

پس قرارنیست چیزی که به شفارش ایرانه و IR داره غیر المان باشه
در این مثال و لباسشویی که بنده از کارا خریدم همگی IR و ساخت المانن!

amir_t6262
29-03-2017, 23:47
عزیز جان متوجه نشدی؛من میگم سری که IR هست قرار نیست حتما کشور دیگه جز المان باشه؛اگه منظورم رو بد گفتم اصلاح میکنم!سری های IR منتاژ المان هم هستند
اینی که شما میگین کالاهایی که کاراگستر میده و IR دارند همگی منتاژ ترکیه هستند هم اشتباه هست(بولد شده)
من ظرفشویی sms69m08ir رو از کاراگستر خریدم که روش هک شده المان
اینم سایت بوش که تایید میکنه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]محصولات/ماشین-های-ظرفشویی/ظرفشوئی-های-مبله/SMS69M08IR.html

پس قرارنیست چیزی که به شفارش ایرانه و IR داره غیر المان باشه
در این مثال و لباسشویی که بنده از کارا خریدم همگی IR و ساخت المانن!

هر دو داریم یک حرف رو میزنیم.

از آن قسمت هم منظور من این بود که لباس شویی 7 کیلویی که با گارانتی کاراگستر ارائه میشه و IR داره، همگی مونتاژ ترکیه هستند. یعنی همان کالای خاص مدنظرم بود و نه همه ی کالاها.

نتیجه اینکه لزوما IR به معنای مونتاژ کشور خاص نیست و ممکن است در ترکیه، آلمان، لهستان و ... مونتاژ شده باشد.

کدام مدل لباسشویی را شما خریدید؟

M.R.S.
30-03-2017, 06:28
هر دو داریم یک حرف رو میزنیم.

از آن قسمت هم منظور من این بود که لباس شویی 7 کیلویی که با گارانتی کاراگستر ارائه میشه و IR داره، همگی مونتاژ ترکیه هستند. یعنی همان کالای خاص مدنظرم بود و نه همه ی کالاها.

نتیجه اینکه لزوما IR به معنای مونتاژ کشور خاص نیست و ممکن است در ترکیه، آلمان، لهستان و ... مونتاژ شده باشد.

کدام مدل لباسشویی را شما خریدید؟

من waw3266xIR گرفتم؛۹ کیلویی

Setareh 2006
30-03-2017, 16:29

من خیلی گیج شدم . چند وقت پیش ، ( دقیقا یادم نیست چه زمانی بود ) یک نمایشگاه در مصلی بود که یک غرفه هم اختصاص داشت به لوازم بوش . یک کاتالوگ ازشون گرفتم تا زمانی که قصد خرید داشتم باهاشون تماس بگیرم . روی کاتالوگ هم نوشته شرکت بازرگانی سیهاوی نمایندگی رسمی لوازم خانگی بوش در ایران با 36 ماه ضمانت

مگر این نمایشگاه با نظارت اتحادیه نیست ؟

برای خرید جاروبرقی با یکی از فروشنده های سیهاوی در امین حضور تماس گرفتم گفت جشنواره بهاره تا 12 فروردین 20 درصد مبلغ خرید هدیه میده و گفت اجناس گارانتی های دیگه اصل آلمان نیست ولی گارنتی سیهاوی اصل آلمان هست

حالا با این حساب اگر بخوام یک جاروبرقی که هم اصل آلمان باشه و هم خدمات پس از فروشش خوب باشه باید با گارانتی کاراگستر بگیرم ؟

M.R.S.
30-03-2017, 19:07
من خیلی گیج شدم . چند وقت پیش ، ( دقیقا یادم نیست چه زمانی بود ) یک نمایشگاه در مصلی بود که یک غرفه هم اختصاص داشت به لوازم بوش . یک کاتالوگ ازشون گرفتم تا زمانی که قصد خرید داشتم باهاشون تماس بگیرم . روی کاتالوگ هم نوشته شرکت بازرگانی سیهاوی نمایندگی رسمی لوازم خانگی بوش در ایران با 36 ماه ضمانت

برای خرید جاروبرقی با یکی از فروشنده های سیهاوی در امین حضور تماس گرفتم گفت جشنواره بهاره تا 12 فروردین 20 درصد مبلغ خرید هدیه میده و گفت اجناس گارانتی های دیگه اصل آلمان نیست ولی گارنتی سیهاوی اصل آلمان هست

حالا با این حساب اگر بخوام یک جاروبرقی که هم اصل آلمان باشه و هم خدمات پس از فروشش خوب باشه باید با گارانتی کاراگستر بگیرم ؟

سلام
من هنوز کارم به گارانتی نافتاده که بدونم گارانتی کدوم بهتر هستاصولا وقتی وسیله اصل و ساخت آلمان میخری بعیده کارت به گارانتی برسه،اما در مورد نصب راضی بودم؛

ببینید سهاوی دروغ میگه که فقط محصولات خودش اصل آلمان هستن و بقیه شرکت ها مونتاژ کشور های دیگه رو فقط میارن!!!!
اصلا وسایل کوچک مثل غذاساز ها و اکثر اتو های بوش آلمانی نداره که جناب سهاوی هم خودش میاره!!!!

سهاوی از سایت بوش اصلی حذف شده،چرا شو نمیدونم،اما میاد به مشتری ها به دروغ میگه که محصولات بقیه شرکت ها چون IR دارن مونتاژترکیه هستند؛درحالی که این IR دارها مثل بقیه محصولات هستند یعنی هم ساخت المان هست هم ساخت ترکیه هم لهستان هم اسپانیا و .....
اصولا لباسشویی و ظرف شویی سری 6 و 8 و home professional بوش ساخت خود آلمان هستند؛

در مورد جاروبرقی هاش هم اغلب کیسه دار هاش آلمان هستند؛اکثر بدون کیسه ها چین! من گشتم فقط یک مدل بدون کیسه سال گذشته آلمان بود؛
که من خودم رفتم الکترولوکس خریدم؛
حالا فرقی نداره شما از کدوم گارانتی بخرین؛مال همه جنس اصلی هست که بستگی به نوع مدل و سریش در کشور های مختلف تولید میشه؛مسلما وقتی نخفیف هست عقلانی هست از جای ارزون تر بخری اما این جمله که

جناس گارانتی های دیگه اصل آلمان نیست
یک دروغ هست که سهاوی میگه!

amir_t6262
30-03-2017, 22:05

در مورد جشنواره دقت کن که تخفیفی که الان بوش میده روی دیگر کالاها اعمال میشه. یعنی مثلا شما یک جنس میخری و بعد روی خرید دوم از همان برند بوش، 20 درصد تخفیف میده.

اینکه کدام جنس اصل آلمان است و کدام نیست هم ربطی به نمایندگی نداره. شما هر کدام از محصولاتی که خوشت آمد را باید بررسی کنی و ببینی که ساخت کجاست.
در مورد جاروبرقی، همانطور که دوستمان هم گفتند خیلی از مدلهای بدون کیسه مونتاژ غیرآلمان هستند ( چین و ترکیه و ...) و مدلهای کیسه دار مونتاژ آلمان.

سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را ببینید، خیلی از مدلها را نوشته که ساخت کجا هستند.

اما در مورد خدمات پس از فروش و ... نظری ندارم.

این هم لینک کاراگستر و سیهاوی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]جاروبرقی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %8C)

M.R.S.
31-03-2017, 13:05
در مورد جشنواره دقت کن که تخفیفی که الان بوش میده روی دیگر کالاها اعمال میشه. یعنی مثلا شما یک جنس میخری و بعد روی خرید دوم از همان برند بوش، 20 درصد تخفیف میده.

اینکه کدام جنس اصل آلمان است و کدام نیست هم ربطی به نمایندگی نداره. شما هر کدام از محصولاتی که خوشت آمد را باید بررسی کنی و ببینی که ساخت کجاست.
در مورد جاروبرقی، همانطور که دوستمان هم گفتند خیلی از مدلهای بدون کیسه مونتاژ غیرآلمان هستند ( چین و ترکیه و ...) و مدلهای کیسه دار مونتاژ آلمان.

سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را ببینید، خیلی از مدلها را نوشته که ساخت کجا هستند.

اما در مورد خدمات پس از فروش و ... نظری ندارم.

این هم لینک کاراگستر و سیهاوی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]جاروبرقی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %8C)

در مورد تخفیف به نکته خوبی اشاره کردین
در مورد اصالت جنس هم حق با شماست اما واقعا من یکی نمیتونم به فروشنده ای که با دروغ شروع میکنه نمیتونم اعتماد کنم؛

واقعا چزا باید با دروغ فروشنده دیگه رو خراب کرد؟سود بیشتر ارزش زیرپا گذاشتن اخلاق رو داره؟آیا مشتری رو احمق فرض کرده اند؟

Setareh 2006
31-03-2017, 17:03
سلام
من هنوز کارم به گارانتی نافتاده که بدونم گارانتی کدوم بهتر هستاصولا وقتی وسیله اصل و ساخت آلمان میخری بعیده کارت به گارانتی برسه،اما در مورد نصب راضی بودم ...

در مورد جشنواره دقت کن که تخفیفی که الان بوش میده روی دیگر کالاها اعمال میشه. یعنی مثلا شما یک جنس میخری و بعد روی خرید دوم از همان برند بوش، 20 درصد تخفیف میده...

سلام

نمی دونم این حرفی که فروشنده سیهاوی در مودر اصل آلمان نبودن گارانتی های دیگه گفت ، شما هم از دیگر قروشنده های سیهاوی شنیدید یا نه ؟ چون من یکبار بیشتر در این مورد با یک فروشنده سیهاوی صحبت نکردم و مطمئن نیستم که این فروشنده سرخود این حرف رو زده یا اینکه واقعا شرکت سیهاوی واقعا این ادعا رو داره .

در سایت رسمی بوش نگاه کردم ، در سایتی که برای ایران هست اصلا سیهاوی بعنوان نمایندگی رسمی بوش حضور نداره .

این نمایشگاه مصلی ( اگر اشتباه نکنم همین تابستون گذشته بود ) که برای بوش غرفه داشت ، عجیبه که در کاتالوگشون هنوز می نویسن نمایندگی رسمی بوش
مگر از نظر قانونی قابل پیگیرد نیست ؟ یعنی بوش اجازه میده سیهاوی همچنین تخلفی انجام بده ؟

حالا از این موضوع که بگذریم برای خرید جاروبرقی چند مورد خیلی برام اهمیت داره :
1- کاملا کم صدا باشه
2- کم مصرف باشه . آیا درسته که میگن جارویی که کمپرسور باشه کم مصرف هم هست ؟
3 سبک باشه
4 - برای کسی که از نظر ریوی حساس هست ، قابل تحمل باشه ( بعضی از جاروها موقعی که روشن هستن هوای غیرقابل تحملی ازشون خارج میشه )

بنظر شما جاروبرقی های بوش ، چنین ویژگی هایی دارن ؟ اگر پاسخ مثبت هست کدوم مدل بوش و اگر نه ، کدوم برند همه این ویژگی ها رو داره ؟

M.R.S.
31-03-2017, 17:25
نه من قبلا هم شنیدم؛کلا حرفشون اینه؛ما جنس اصلی میفروشیم و بقیه IR دارا همه ترکن!!!!
برای همین خیلی منو عصبانی کرده چون دیدم به دو نفر دیگه هم همینو گفتن!

در مورد انتخاب جاروبرقی من نتیجه جست و جوهای خودمو میگم
کلارکیسه دارها سر و صدای کمتری نسبت به کمپرسوری ها دارند و بنظرم سبک تر هم هستند
در مورد ۴ متوجه نشدم منظور چی هست اما حاروبرقی هایس که فیلتر HEPA دازند ضد حساسیت هستند
حالا بوش که عالی هست اما بدون کیسه فقط یک مدل داره؛بدون کیسه الکترولوکس خیلی عالی هست اما سنگینه
فکر هم جدیدا اومده مونتاژ ترکیه هست و کیفیتش هم خوبه

Setareh 2006
31-03-2017, 19:22
نه من قبلا هم شنیدم؛کلا حرفشون اینه؛ما جنس اصلی میفروشیم و بقیه IR دارا همه ترکن!!!!
برای همین خیلی منو عصبانی کرده چون دیدم به دو نفر دیگه هم همینو گفتن!

در مورد انتخاب جاروبرقی من نتیجه جست و جوهای خودمو میگم
کلارکیسه دارها سر و صدای کمتری نسبت به کمپرسوری ها دارند و بنظرم سبک تر هم هستند
در مورد ۴ متوجه نشدم منظور چی هست اما حاروبرقی هایس که فیلتر HEPA دازند ضد حساسیت هستند
حالا بوش که عالی هست اما بدون کیسه فقط یک مدل داره؛بدون کیسه الکترولوکس خیلی عالی هست اما سنگینه
فکر هم جدیدا اومده مونتاژ ترکیه هست و کیفیتش هم خوبه

خوب پس فقط به من این حرف رو نزدن ، به دیگران هم مشابه همین حرفها رو میگن !

منظورم این هست که بعضی جارو برقی ها بخصوص جاروهایی که مونتاژ هستن و اصل نیستن ، بعد از مدتی که روشن هستن از قسمت خروجیش گرما و هوای بخصوصی خارج میشه که غیرقابل تحمل هست یعنی اگر مدت کوتاهی جارو روشن باشه ، نمیتونی درست نفس بکشی و مجبور میشی زود جارو رو خاموش کنی .

آیا این درسته که اگر جاروبرقی کمپرسور باشه ، از نظر میران مصرف برق ، کم مصرف هم هست ؟

MOHAMMAD_ASEMOONI
31-03-2017, 21:07
سلام

چند توصیه به کسانی که جاروبرقی دارند یا قصد خریدش رو دارند :
1- جاروبرقی با وات بسیار زیاد نخرید مثل 2700 و 2500 و 2000 . همون 1500 کفایت میکنه و قدرتش هم عالیه . بنده با 1200 وات هم کار کردم . مکش عالی داره اما باید سالم باشه تا نشتی نداشته باشه در مکش یعنی درب جای کیسه سالم باشه . کیسه زیاد پر نشه و زود به زود تخلیه بشه و هر دو سه مرتبه یک بار هم در مایع ظرفشوئی بدون چنگ زدن شسته بشه تا کپک و باکتری نزنه که خیلی خطرناکه خصوصاً برای بچه ها و افراد مسن و کسانی که زود مریض میشن
2- وات کمتر خیلی قیمتش کمتره پس صرفه جوئی مالی هم داره
3- مارکی که بدنام هست و خیلیها میگن تقلبی داره نخرین
4- شیلنگ جاروبرقی رو نکشین . دسته جاروبرقی رو بگیرین و بکشینش و یا با پا هلش بدین
ادامه دارد ...

MOHAMMAD_ASEMOONI
31-03-2017, 21:14
5- مطالب نوشته شده در این صفحه رو بخونین و اجرا کنین و لذت ببرین از جاروبرقی بیصدا و بهداشتی

6- با جاروبرقی زباله های تر رو جارو نزنین . این زباله ها زود فاسد میشه و کپکها و باکتریها رشد میکنند توی کیسه و با روشن کردنش پخش میشن توی محیط که بسیار خطرناکه . تا میتونین با دست یا جاروی کوچک دستی و خاک انداز زباله های تر رو جمع کنین
7- مکش قوی جاروبرقی دشمن فرش هست چون نخهای فرش رو با مکش قوی میکشه توی خودش . با کیسه ی تمیز و وات و قدرت کم جارو بزنین , زباله های سنگین و درشت رو با دست جمع کنین تا توی لوله گیر نکنه
ادامه دارد ,,,

M.R.S.
31-03-2017, 21:23
خوب پس فقط به من این حرف رو نزدن ، به دیگران هم مشابه همین حرفها رو میگن !

منظورم این هست که بعضی جارو برقی ها بخصوص جاروهایی که مونتاژ هستن و اصل نیستن ، بعد از مدتی که روشن هستن از قسمت خروجیش گرما و هوای بخصوصی خارج میشه که غیرقابل تحمل هست یعنی اگر مدت کوتاهی جارو روشن باشه ، نمیتونی درست نفس بکشی و مجبور میشی زود جارو رو خاموش کنی .

آیا این درسته که اگر جاروبرقی کمپرسور باشه ، از نظر میران مصرف برق ، کم مصرف هم هست ؟

نه تنها به بقیه زده اند بلکه من به چند فروشگاهش در زمان های مختلف مراجعه کردم و همیشه این رو شنیدم که فقط جنسای ما اصلن و بقیه ترک!

کلا من فکر میکنم کیسه ای از کمپرسوری بهتره با اینکه خودم در نهایت کمپرسوری خریدم اما اطلاع درستی ندارم و بهتره کسی که تخصصشو داره کمکتون کنه از از بوش این رو میدونم که انتخاب بسیار مناسبی هست و ناامیدیتون نمیکنه

MOHAMMAD_ASEMOONI
31-03-2017, 22:04
8- اگر بتونین هر بار بعد از تمام شدن کار , یک کم حشره کش بزنین توی لوله , این کار در کشتن جانوران خطرناک و جلوگیری از رشدشون توی لوله و کیسه جلوگیری میکنه . یک حشره کش قوی بگیرین که روش نوشته مخصوص کشتن همه ی حشرات اعم از سوسک و مگس و پشه . جارو رو یک ثانیه روشن کنین , 5 ثانیه قبل از توقف موتور , 2 ثانیه حشره کش بزنین توی لوله و دیگه روشنش نکنین . این حشره کش توی لوله و کیسه میمونه و مقدار زیادی از حشرات و شاید حتی باکتریها و کپکها رو از بین میبره

9- اگر اون لوله ی بلند 8 تا 10 متری رو ساختین بهتره ماهی یک بار با یک روش ساده داخل لوله رو تمیز کنین :
ادامه دارد

MOHAMMAD_ASEMOONI
31-03-2017, 22:18
9- اگر اون لوله ی بلند 8 تا 10 متری رو ساختین بهتره ماهی یک بار با یک روش ساده داخل لوله رو تمیز کنین :
یک طناب نایلونی یا ابریشم مصنوعی با طول لولن تهیه کنین . یک سرش رو محکم ببندین به یک تکه اسنفج به طول 20 سانت که ضخامت با داخل لوله یکی باشه یا چند میلیمتر بیشتر باشه . سر دیگر طناب رو محکم به دست بگیرین , جارو رو روشن کنین , اسفنج رو بزنین به لوله , کشیده میشه توی لوله , آروم آروم طناب رو 30/40 سانت شل کنین و بعدش بکشین بیرون . این کار رو برای هر نیم متر چند بار تکرار کنین تا همه جای لوله تمیز بشه و هر چیزی که چسبیده توی لوله کنده بشه بره توی کیسه . اسفنج نباید وارد کیسه بشه . بهتره بعدش هم با روش قبل حشره کش بزنین توی لوله و دیگه روشنش نکنین حداقل تا چند ساعت .
بعدش اسفنج و طناب رو با کمی مایع ظرفشوئی و دستکش ظرفشوئی بشورید . و بذارید در جای خشک تا کاملاً خشک بشه اگر علاقمند به دوخت کیسه ی بزرگ با پارچه ی باکیفیت هستین :

کیسه ی بزرگ باعث مکش بهتر میشه . حتی میتونین دو کیسه درست کنین و داخل همدیگه بذارینشون . بنده امتحان کردم . قدرت کم نمیشه و گرد و خاک کمتری میره توی موتور و در هوا هم کمتر منتشر میشه
نمیدونم چه بلائی سر سایت اومده که نمیشه بیشتر از 1500 حرف ارسال کرد !!! . برای همین قسطی ارسال شد .

srx190d
31-03-2017, 22:26
دوستان نظرات راجع به ايندزيت بدن
مخصوصا توليدات يكي دوسال پيش كه ساخت خود ايتاليا هست نه لهستان

from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD

Setareh 2006
31-03-2017, 22:26
نه تنها به بقیه زده اند بلکه من به چند فروشگاهش در زمان های مختلف مراجعه کردم و همیشه این رو شنیدم که فقط جنسای ما اصلن و بقیه ترک!

کلا من فکر میکنم کیسه ای از کمپرسوری بهتره با اینکه خودم در نهایت کمپرسوری خریدم اما اطلاع درستی ندارم و بهتره کسی که تخصصشو داره کمکتون کنه از از بوش این رو میدونم که انتخاب بسیار مناسبی هست و ناامیدیتون نمیکنه
منظور شما از کمپرسور ، جاروبرقی مخزن دار ( بدون کیسه ) هست ؟

M.R.S.
31-03-2017, 22:34
منظور شما از کمپرسور ، جاروبرقی مخزن دار ( بدون کیسه ) هست ؟

بلی،بدون کیسه

Setareh 2006
01-04-2017, 00:40
بلی،بدون کیسه

ولی مثل اینکه بعضی از مدل های " کیسه دار " هم هست که " کمپرسور " هم هستند

amir_t6262
01-04-2017, 08:55
ولی مثل اینکه بعضی از مدل های " کیسه دار " هم هست که " کمپرسور " هم هستند

شرکتهای مختلف از واژه ی کمپرسور استفاده های مختلف کردند. مثلا در LG فناوری کمپرسور برای فشرده سازی گرد و خاک جمع آوری شده جاروبرقی های بدون کیسه استفاده میشه.
مثلا لینک زیر را ببین:

در بوش، فناوری Long-Life Compressor برای جاروبرقی های با کیسه استفاده شده که به گفته ی خودشان باعث دوام بالاتر موتور و مصرف کمتر انرژی میشه
لینک زیر را ببین
Long-Life Compressor® Motor for extra-long durability and low energy consumption

پس باید ببینی که منظور سازنده از این واژه چی بوده.

Setareh 2006
12-04-2017, 14:22
شرکتهای مختلف از واژه ی کمپرسور استفاده های مختلف کردند. مثلا در LG فناوری کمپرسور برای فشرده سازی گرد و خاک جمع آوری شده جاروبرقی های بدون کیسه استفاده میشه.
مثلا لینک زیر را ببین:

در بوش، فناوری Long-Life Compressor برای جاروبرقی های با کیسه استفاده شده که به گفته ی خودشان باعث دوام بالاتر موتور و مصرف کمتر انرژی میشه
لینک زیر را ببین
Long-Life Compressor® Motor for extra-long durability and low energy consumption

پس باید ببینی که منظور سازنده از این واژه چی بوده.

بله همینطوره . مثل اینکه هر کدومشون تعریف متفاوتی برای " کمپرسور " دارن و این نکته باعث سوءتفاهم و سردرگمی خریدار میشه .

معیار من برای خرید جاروبرقی ( علاوه بر نکاتی که در پست قبل نوشتم ) ، یک دستگاه کم مصرف ( برق ) هم هست .
اینطور که قبلا شنیده بودم ، گویا مدل های کمپرسور ( علاوه بر فشرده کردن گرد و خاک ) از نظر میزان مصرف برق هم " کم مصرف " هستن .

حالا باید دید که جاروهای " کمپرسور " بوش در عمل هم شامل این مورد میشن یا نه و فقط گردوخاک رو فشره میکنن

philofan
20-04-2018, 15:10
با سلام خدمت دوستان عزیز
از خوندن تجربیات بد دوستان خیلی متاسف شدم و تصمیم گرفتم تا اطلاعات خودم رو با شما به اشتراک بذارم شاید که باعث بشه افراد کمتری مورد سواستفاده قراربگیرند.
من چون مشغول تهیه جهیزیه هستم برای خرید یکسری از لوازم برقی مثل لباسشویی و ظرفشویی و ... سراغ محصولات بوش رفتیم.
ما که اولش کلا نمیدونستیم بوش اصل و تقلبی داریم و یک همچین داستانای عجیب و غریبی که حالا براتون مفصل توضیح میدم وجود داره و فکر میکنم از همه بدشانسیهایی که بالارفتن قیمت دلار سر ما آورده تنها شانسمون همین تشخیص نمایندگیها و اجناس اصل و تقلبی بوش بود چونکه بمحض افزایش قیمت خیلی خنده داره تمام نمایندگیهای سیهاوی که اصلا نمایندگی بوش نیستن سریع قیمتهاشونو کلی بردن بالا درحالیکه اونایی که نمایندگیهای رسمی بوش هستند و اسمشون توی سایت بوش هست قیمتشون پایینتر بود که باعث شد ما بیشتر حساس بشیم که چرا دو نوع قیمت برای یک کالا وجود داره که به نتایج زیر رسیدیم:
شروع داستان ما از اینجا بود که برای شروع خرید گفتیم بریم یکی از نمایندگیهای بوش و قیمت این کالاها رو دربیاریم که از قضا یکی از نمایندگیهای مربوط به سیهاوی بود، ما هم که تا اون موقع اصلا نمیدونستیم سیهاوی کیه مهستان و کاراگستر و بقیه کین رفتیم و قیمت گرفتیم و این دقیقا میشه دو روز بعد از اینکه دلار یهو رسید به ۶ هزار تومن و کلی هم فروشنده ها گفتن که زود بخرید وگرنه تا چند روز دیگه میره بالاتر که همینم شد. بعد که با نامزدم مشورت کردیم گفت که برادرش که بواسطه کارش با اینجور چیزا سروکار داره میگه که بوش توی ایران تولید میشه و کلا تقلبیه و این گوشزد باعث شد که ما یه مقدار روی این موضوع که ممکنه بوش تقلبی هم وجود داشته باشه حساستر بشیم و مرتب از مغازه دارها هم پرس و جو میکردیم. من برای خرید تمام خیابان شریعتی رو دونه به دونه مغازه های لوازم خونگی رو رفتم و دیدم و قیمت کردم و از گارانتی پرسیدم و نتیجه نهایی این شد که با شما هم به اشتراک میذارم.
اولا که سیهاوی علی رغم اینکه تعداد مغازه هایی که تحت این عنوان میفروشن خیلی از بقیه بیشتره (تا جاییکه ما اوایل جستجو فکر میکردیم مگه بوش غیر از سیهاوی نمایندگی دیگه ای هم داره!) اما اصلا سیهاوی نمایندگی اصلی بوش نیست و شما میتونید برای اطمینان از حرف من به سایت خود بوش bosch-home.com مراجعه کنید و بعد از انتخاب ایران در بین کشورها توی قسمت نمایندگی اسم تمامی نمایندگیهاشو ببینید که اصلا سیهاوی جزوش نیست و ظاهرا اون سیهاویها همون بوشهایی هستند که توی ایران و چین تولید میشن و خیلی جالبه که من خودم توی یکی از نمایندگیهای سیهاوی اجناسی رو دیدم با شماره سریهایی که اصلا توی سایت بوش چنین شماره هایی وجود نداشت چون من خودم سایت بوش رو زیر و رو کرده بودم و از مشخصات مدلهایی که مدنظرم بود پرینت همراهم داشتم و وقتی اینو به فروشنده میگفتم یه دلیل بیخودی سرهم میکرد. خلاصه اینکه من محصولاتمو از نمایندگیهای مهستان و کاراگستر خریدم که هردوشون هم توی سایت بوش وجود دارند و ضمانتشون هردو تحت عنوان (بوش سرویس) هست درحالیکه سیهماوی ضمانتش به اسم (سیهاوی) هست که یعنی خود آقای سیهاوی ضمانت کرده و نه شرکت بوش درحالیکه بقیه نمایندگیها همگی ضمانت یکسان بوش سرویس را دارند نه اینکه هرکی به اسم خودش ضمانت کنه.
خلاصه اینکه خیلی حواستون رو جمع کنید که گول فروشنده ها رو نخورید چون واقعا آدمو گمراه میکنن حتی توی نمایندگیهای اصلی هم درمورد مشخصات دستگاهها توصیه میکنم بجای اعتماد به حرف فروشنده خودتون برید توی سایت بوش قسمت ایران و همه محصولات رو با مشخصات کامل ببینید بعدش برید اونی که انتخاب کردید رو بخرید.
در ضمن بطور کلی سه سری مغازه برای فروش بوش وجود داره: ۱- سیهاوی (که میشه همون بوشهای تقلبی با ضمانت سیهاوی) ۲- نمایندگیهای رسمی بوش مثل مهستان و کاراگستر و چندتای دیگه که همگی اسم و آدرسشون توی سایت بوش موجوده (که یعنی بوش اصل با ضمانت بوش سرویس) ۳- مغازه های شخصی که اغلب از خود نمایندگیهای بوش خرید کردن و همونو به شما میفروشن که ممکنه گارانتیشون همون بوش سرویس هم باشه و یا نباشه

philofan
23-04-2018, 08:16
با سلام خدمت دوستان عزیز

از خوندن تجربیات بد دوستان خیلی متاسف شدم و تصمیم گرفتم تا اطلاعات خودم رو با شما به اشتراک بذارم شاید که باعث بشه افراد کمتری مورد سواستفاده قراربگیرند.

من چون مشغول تهیه جهیزیه هستم برای خرید یکسری از لوازم برقی مثل لباسشویی و ظرفشویی و ... سراغ محصولات بوش رفتیم.

ما که اولش کلا نمیدونستیم بوش اصل و تقلبی داریم و یک همچین داستانای عجیب و غریبی که حالا براتون مفصل توضیح میدم وجود داره و فکر میکنم از همه بدشانسیهایی که بالارفتن قیمت دلار سر ما آورده تنها شانسمون همین تشخیص نمایندگیها و اجناس اصل و تقلبی بوش بود چونکه بمحض افزایش قیمت خیلی خنده داره تمام نمایندگیهای سیهاوی که اصلا نمایندگی بوش نیستن سریع قیمتهاشونو کلی بردن بالا درحالیکه اونایی که نمایندگیهای رسمی بوش هستند و اسمشون توی سایت بوش هست قیمتشون پایینتر بود که باعث شد ما بیشتر حساس بشیم که چرا دو نوع قیمت برای یک کالا وجود داره که به نتایج زیر رسیدیم:

شروع داستان ما از اینجا بود که برای شروع خرید گفتیم بریم یکی از نمایندگیهای بوش و قیمت این کالاها رو دربیاریم که از قضا یکی از نمایندگیهای مربوط به سیهاوی بود، ما هم که تا اون موقع اصلا نمیدونستیم سیهاوی کیه مهستان و کاراگستر و بقیه کین رفتیم و قیمت گرفتیم و این دقیقا میشه دو روز بعد از اینکه دلار یهو رسید به ۶ هزار تومن و کلی هم فروشنده ها گفتن که زود بخرید وگرنه تا چند روز دیگه میره بالاتر که همینم شد. بعد که با نامزدم مشورت کردیم گفت که برادرش که بواسطه کارش با اینجور چیزا سروکار داره میگه که بوش توی ایران (اشتهارد) تولید میشه و کلا تقلبیه و این گوشزد باعث شد که ما یه مقدار روی این موضوع که ممکنه بوش تقلبی هم وجود داشته باشه حساستر بشیم و مرتب از مغازه دارها هم پرس و جو میکردیم. من برای خرید تمام خیابان شریعتی رو دونه به دونه مغازه های لوازم خونگی رو رفتم و دیدم و قیمت کردم و از گارانتی پرسیدم و نتیجه نهایی این شد که با شما هم به اشتراک میذارم.

اولا که سیهاوی علی رغم اینکه تعداد مغازه هایی که تحت این عنوان میفروشن خیلی از بقیه بیشتره (تا جاییکه ما اوایل جستجو فکر میکردیم مگه بوش غیر از سیهاوی نمایندگی دیگه ای هم داره!) اما اصلا سیهاوی نمایندگی اصلی بوش نیست و شما میتونید برای اطمینان از حرف من به سایت خود بوش bosch-home.com
مراجعه کنید و بعد از انتخاب ایران در بین کشورها توی قسمت نمایندگی اسم و آدرس تمامی نمایندگیهاشو ببینید که اصلا سیهاوی جزوش نیست و ظاهرا اون سیهاویها همون بوشهایی هستند که توی ایران و چین تولید میشن و خیلی جالبه که من خودم توی یکی از نمایندگیهای سیهاوی اجناسی رو دیدم با شماره سریهایی که اصلا توی سایت بوش چنین شماره هایی وجود نداشت چون من خودم سایت بوش رو زیر و رو کرده بودم و از مشخصات مدلهایی که مدنظرم بود پرینت همراهم داشتم و وقتی اینو به فروشنده میگفتم یه دلیل بیخودی سرهم میکرد. خلاصه اینکه من محصولاتمو از نمایندگیهای مهستان و کاراگستر خریدم که هردوشون هم توی سایت بوش وجود دارند و ضمانتشون هردو تحت عنوان (بوش سرویس) هست درحالیکه سیهماوی ضمانتش به اسم (سیهاوی) هست که یعنی خود آقای سیهاوی ضمانت کرده و نه شرکت بوش درحالیکه بقیه نمایندگیها همگی ضمانت یکسان بوش سرویس را دارند نه اینکه هرکی به اسم خودش ضمانت کنه.

خلاصه اینکه خیلی حواستون رو جمع کنید که گول فروشنده ها رو نخورید چون واقعا آدمو گمراه میکنن حتی توی نمایندگیهای اصلی هم درمورد مشخصات دستگاهها توصیه میکنم بجای اعتماد به حرف فروشنده خودتون برید توی سایت بوش قسمت ایران و همه محصولات رو با مشخصات کامل ببینید بعدش برید اونی که انتخاب کردید رو بخرید.

در ضمن بطور کلی سه سری مغازه برای فروش بوش وجود داره: ۱- سیهاوی (که میشه همون بوشهای تقلبی با ضمانت سیهاوی) ۲- نمایندگیهای رسمی بوش مثل مهستان و کاراگستر و چندتای دیگه که همگی اسم و آدرسشون توی سایت بوش موجوده (که یعنی بوش اصل با ضمانت بوش سرویس) ۳- مغازه های شخصی که اغلب از خود نمایندگیهای بوش خرید کردن و همونو به شما میفروشن که ممکنه گارانتیشون همون بوش سرویس هم باشه و یا نباشه

علی5517
24-04-2018, 18:25
سلام
ماشین ظرفشویی ال جی اب تخلیه نمیکنه علتش چی هست?

MOHAMMAD_ASEMOONI
23-05-2018, 22:07
سلام ماشین ظرفشویی ال جی اب تخلیه نمیکنه علتش چی هست?

سلام
مشکل حل شد ؟
بیشتر از پمپِ تخلیه هست

نیلوفر 90
25-07-2018, 20:53
سلام.منم همین هفته که بانه بودم دقیقا با این مدل و قیمت مناسب به نسبت بوش بودنش برخوردم (sms88n86). من سفارش دادم که ارسال کنن، ولی امکان کنسل کردنش هست. خواستم بدونم آیا واقعا این مدل تقلبی هستش و من نخرم؟ آیا شما استفاده کردین ازش؟ممنون میشم تا دیر نشده راهنماییم کنید.