PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یک سوال در مورد دیسک گردن

ALEMIX
17-03-2017, 22:30
برای درمان دیسک گردن کدام متخصص ارجح تر هست؟ ارتوپد؟ مغز و اعصاب؟ طب حرکتی فیزیکی ؟

GHAGHALEELEE
18-03-2017, 00:34
مغز و اعصاب (متخصص نه جراح).اول باید مغز و اعصاب ببیندت

M.R.S.
18-03-2017, 10:03
برای درمان دیسک گردن کدام متخصص ارجح تر هست؟ ارتوپد؟ مغز و اعصاب؟ طب حرکتی فیزیکی ؟
دقیقا هر ۴ تخصص داخلی مغز و اعصاب،جراح مغز و اعصاب،طب فیزیکی و اورتوپد در صلاحیت تشخیص و درمان حمایتی دیسک هستند
اگر نیاز به جراحی بود بهتر هست نزد متخصص جراحی مغز و اعصاب انجام بشه تا اورتوپد

Living DEATH
09-04-2017, 08:34

سلام
دوست عزیز دیسک گردن درمان نمیشه و فقط باید مراعات کنی . من یکی از دیسکای گردنم پاره شده و 2 تای دیگه بیرون زده و فقط با فیزویتراپی و نرمش های مخصوص حالم بهتر شده .
برای تشخیص باید بری متخصص مغز و اعصاب و بعد از MRI دکتر برات فیزیتراپی مینویسه که به تشخیص دکتر فیزیتراپیست نرمش و فیزویتراپی میشی . عموما دیسک گردن رو در شرایط خیلی خیلی حاد عمل میکنن و اگر دکتری به راحتی و بدون فیزیو پیشنهاد عمل داد اصلا تن به این موضوع ندید . بهترین متخصص ها هم توی بیمارستان میلاد هستن که کمی دیر نوبت میدن .

ALEMIX
09-04-2017, 13:21
سلام
دوست عزیز دیسک گردن درمان نمیشه و فقط باید مراعات کنی . من یکی از دیسکای گردنم پاره شده و 2 تای دیگه بیرون زده و فقط با فیزویتراپی و نرمش های مخصوص حالم بهتر شده .
برای تشخیص باید بری متخصص مغز و اعصاب و بعد از MRI دکتر برات فیزیتراپی مینویسه که به تشخیص دکتر فیزیتراپیست نرمش و فیزویتراپی میشی . عموما دیسک گردن رو در شرایط خیلی خیلی حاد عمل میکنن و اگر دکتری به راحتی و بدون فیزیو پیشنهاد عمل داد اصلا تن به این موضوع ندید . بهترین متخصص ها هم توی بیمارستان میلاد هستن که کمی دیر نوبت میدن .

مشکل من خم شدن دوتا از انگشتان دست چپ هست و ضعف طرف چپ بدن رفتم دکتر طب حرکتی نامه داد رفتم مغز و اعصاب ام ار ای هم رفتم که نوشته بود دیسک گردن هست من هم زمان فلج یکطرفه صورت هم پیدا کرده بودم و این علائم با هم افتادگی پلک و خم شدن انگشتان باعث گیج شدن پزشکان شده بود
الان شما میتونید ورزش کنید یا اجسام سنگین بردارید؟

Living DEATH
25-04-2017, 15:33
مشکل من خم شدن دوتا از انگشتان دست چپ هست و ضعف طرف چپ بدن رفتم دکتر طب حرکتی نامه داد رفتم مغز و اعصاب ام ار ای هم رفتم که نوشته بود دیسک گردن هست من هم زمان فلج یکطرفه صورت هم پیدا کرده بودم و این علائم با هم افتادگی پلک و خم شدن انگشتان باعث گیج شدن پزشکان شده بود
الان شما میتونید ورزش کنید یا اجسام سنگین بردارید؟

با ورزش سنگین بلند کردن جسم سنگین دوباره درد شروع میشه . چاره ش فقط مراعات هستش . و یه سری حرکات نرمشی که دکتر فیزیو میده انجام بشه تا عضلات گردن قوی بشه و روی دیسک فشار نیاد . البته علائم شما رو من نداشتم . حتما به متخصص مغز و اعصاب مراجعه کنید