ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لیگ قهرمانان اروپا | 2016-2017 | مرحله یک چهارم نهایی

nw_nk
16-03-2017, 14:06
لیگ قهرمانان اروپا | 2016-2017 | مرحله یک چهارم نهایی

UEFA Champions League 2016-2017 Quarter Finals

Atlético Madrid
Barcelona
Bayern München
Borussia Dortmund
Juventus
Leicester City
Monaco
Real Madrid

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

kasra_khan2003
17-03-2017, 14:50
عجب قرعه ی سنگینی!

یوونتوس - بارسا
بایرن - رئال
اتلتیکو - لستر
دورتمند - موناکو

وقتشه کارلتو به پرز بفهمونه چه گوهری رو اخراج کرد و بجاش بنیتز رو آورد!

vahidreza2007
17-03-2017, 15:00
امیدوارم جمعه این قرعه کشی رو ببینم و فکر کنم هر چی خارج این باشه از عدالت بدوره و جای شک بسیار داره :n02:

رئال ----- بایرن

یووه ---- اتلتیکو

لستر ---- بارسا

دورتمند ---- موناکو

دو تا از پیش بینی هام درست از اب درامد :n02: جای لستر و یووه هم عوض میشه همشون درست میشد :n31:

omidscafild
17-03-2017, 15:07
مثل اینکه یخچال خاموش بوده :) حالا قرار شده امضا جمع کنیم قرعه کشی تکرار بشه . :n09:
نه ولی بدون شوخی وقتی 4 تا قرعه اتلتیکو - لستر و دورتموند - موناکو اومدن بیرون گفتم چه شود بقیه قرعه کشی ! تکرار قرعه های نیمه نهایی 2015 بود که رعال جاشو با بارسا عوض کرد . من معتقد بودم تیمای اسپانیایی رو فقط باید خودشون حذف کنن . تیم دیگه ای قادر به انجامش نیست . ولی امسال قضیه فرق میکنه . حس میکنم کفه ترازو سمت بایرن و یووه سنگین تر از بارسا و رعاله . مخصوصا اینکه بازی رفتم هردو مهمانن . بهرحال نیمه نهایی یه مرحله قبل تر اتفاق افتاد و البته البته البته جذاب ترین بازیارو قراره ببینیم . من خودم نمیتونم حتی اتلتیکو رو از قبل صعود کننده بدونم . واقعا پیش بینی خیلی سخت شده با این قرعه ها .

nw_nk
17-03-2017, 15:27
When I Told You I Want Leicester For Madrid, I Meant Real Not Atletico You Idiots! - Perez

:)

omidscafild
17-03-2017, 15:42
بازی های بارسا قبل و بعد بازی های اروپایی

April 8: Malaga vs Barca
April 12: Juve vs Barca*
April 16: Barca vs Sociedad
April 19: Barca vs Juve*
April 23: Real vs Barca

=-=-=-=-=-=-=-=

بازی های رعال قبل و بعد بازی های اروپایی

April 9: Real vs Atletico
April 12: Bayern vs Real*
April 16: Leganes vs Real
April 19: Real vs Bayern*
April 23: Real vs Barca

=-=-=-=-=-=-=-=
یه آوریل وحشتناک برای هر دو تیم .
=-=-=-=-=-=-=-=

برنامه بازی ها

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] g

nw_nk
17-03-2017, 16:02
پیرلو: بازگشت بارسا یادآور فینال استانبول بود

آندره پیرلو، ستاره ایتالیایی سابق میلان و یوونتوس در مورد بازگشت تاریخی بارسلونا در لیگ قهرمانان صحبت کرد.

پیرلو هر دو کامبک قبلی (استانبول و لاکرونیا) حاضر و طرف شکست خورده بوده

nw_nk
17-03-2017, 16:52
50 درصد آرزوی من شد: بایرن رئال. ولی 50 درصد دیگه نشد: استراحت بارسلونا.

یووه تیم خیلی خوبی به نظر میاد و فقط 2 گل در این رقابت ها خورده. بارسا هم به خوبی 2015 نیست ولی ایشالا انریکه تا یک ماه دیگه تیمو جمع میکنه و از خیر استفاده از گومز هم میگذره.

چه خوب که دو دیدار بزرگ این مرحله همزمان نیست و دو شب مختلفه.

nw_nk
17-03-2017, 18:04
توییتر رسمی بارسلونا به زبان ایتالیایی

سلام یوونتوس! در نیوکمپ منتظر شما هستیم!

توییتر رسمی یوونتوس به زبان کاتالونیایی

سلام بارسلونا! ابتدا ما در ورزشگاه یوونتوس منتظر شما هستیم!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] C-%D9%85%D8%B1%D8%AD%D9%84%D9%87-%DB%8C%DA%A9-%DA%86%D9%87%D8%A7%D8%B1%D9%85-%D9%86%D9%87%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D9%84%DB%8C%DA%AF-%D9%82%D9%87%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7?page=3

nw_nk
17-03-2017, 22:35
Cartoon of the Day

From Zinedine Zidane's Real Madrid against Carlo Ancelotti's Bayern Munich to Luis Suarez vs Giorgio Chiellin

nw_nk
18-03-2017, 19:33
رسانه های ایتالیا

گاتزتا دلو اسپورت: (جدالی) زیبا و (صعودی) امکان پذیر

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] B%8C-%D9%87%D8%A7-%D8%A8%D9%87-%D9%82%D8%B1%D8%B9%D9%87-%DB%8C%D9%88%D9%88%D9%86%D8%AA%D9%88%D8%B3-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7(%D8%B9%DA%A9%D8%B3)

رسانه های اسپانیا

اسپورت: احترام و راحتی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](%D8%B9% DA%A9%D8%B3)

nw_nk
19-03-2017, 10:01
زیدان: دیدید همیشه شانس با رئال نیست

kasra_khan2003
24-03-2017, 18:53
اریک کانتونا درباره دایو سوارز مقابل PSG: سوارز تا دیروز گاز میگرفت، حالا دایو میکنه، البته دایوش هم اصلا خوب نیست چون زیادی نمایشیه. منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

nw_nk
25-03-2017, 11:29
اریک کانتونا درباره دایو سوارز مقابل PSG: سوارز تا دیروز گاز میگرفت، حالا دایو میکنه، البته دایوش هم اصلا خوب نیست چون زیادی نمایشیه. منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

چیزی نیست. از بزرگ ترین شکست تاریخ کشورش ناراحت شده :)

رئالی ها و مارکا این وسط دیدن دارن

Masoud King
25-03-2017, 19:28
چیزی نیست. از بزرگ ترین شکست تاریخ کشورش ناراحت شده :)
فرانسه و اروگوئه؟!
متوجه نشدم و یادم نمیاد همچین چیزی رو :n13:

nw_nk
26-03-2017, 20:17
مارکینیوس: شکست 6-1 از بارسا، تجربه بسیار تلخی بود

17 روز پیش بود که بارسلونا در نوکمپ توانست 6-1 پاری سن ژرمن را شکست داده و بزرگترین بازگشت تاریخ فوتبال را رقم بزند. نیمار ستاره آن بازی بود و مارکینیوس در پاری سن ژرمن، یکی از ناکامان بزرگ.

مارکینیوس که این روزها در اردوی تیم ملی برزیلی حضور دارد، در مصاحبه با اسپور تی وی گفت:« با نیمار کمی در مورد آن بازی حرف زدیم و باید بگویم سخت است که در طرف بازنده داستان قرار داشته باشی.

قصد مرور کردن دوباره آن بازی را ندارم؛ اما می دانستیم که بارسا در خانه تیمی بسیار خطرناک است. آن شکست برای من تجربه بسیار سختی بود اما زندگی همین است و باید از این تجارب برای پیشرفت و بهتر شدن استفاده کرد.

همیشه هم تیمی بودم با نیمار، بهتر از قرار گرفتن مقابلش است. در حال حاضر او در بهترین شرایط خودش قرار دارد و در تیم ملی و بارسلونا یک مهره تعیین کننده است.»

nw_nk
27-03-2017, 17:47
هرنان کرسپو: مسی بهترین بازیکن جهان است

کرسپو که در 64 بازی ملی 35 گل به ثمر رسانده، مسی را بهترین مهاجم جهان می‌داند و او را بالاتر از کریستیانو رونالدو، اصلی ترین رقیبش قرار می‌دهد. مسی امسال 30 ساله می‌شود و کرسپو به تمجید از او پرداخت.

او گفت:" مسی، مسی است، نیازی به صفتی برای توصیفش نیست. او بهترین بازیکن جهان است. 10 سال است که در بالاترین سطح بازی می‌کند که فوق العاده است."

کرسپو سپس به تمجید از ایگواین پرداخت و گفت:" ایگواین دوره خوبی را پشت سر نمی‌گذارد، او در چند هفته گل نزده ولی کسی شکی به توانایی های او ندارد. او همه چیز لازم را دارد، خوب هد می‌زند، دوپا است، باهوش است، خیلی خوب رهبری می‌کند و فوق العاده است."

کرسپو درباره تقابل بارسا و یووه در چمپیونزلیگ گفت:" من اینطور به این بازی نگاه می‌کنم: اگر بارسا و یووه 100 درصد اماده باشند، بارسا صعود می‌کند. آنها قوی تر هستند. ولی حتی با مسی هم آنها مقابل پاری سن ژرمن در دیدار رفت ضعیف بودند."

nw_nk
29-03-2017, 11:06
تونی کروس: از بایرن مونیخ نمی ترسم؛ برای قهرمانی به هر حال باید بایرن مونیخ یا بارسلونا را شکست دهیم

تونی کروس هافبک آلمانی رئال مادرید که باید مقابل تیم سابقش بایرن مونیخ قرار بگیرد، در این مورد گفت:

من از بایرن مونیخ نمی ترسم. اگر می خواهید قهرمان لیگ قهرمانان شوید باید به هر حال بایرن مونیخ یا بارسلونا را شکست دهید. همیشه از چالش های بزرگ در فوتبال و دیدار مقابل تیم های قدرتمند لذت می برم.

nw_nk
02-04-2017, 18:25
آنچلوتی: بیش از همه، حال امری در نوکمپ را می‌فهمم

کارلو آنچلوتی در مصاحبه با یک نشریه فرانسوی به همدردی با اونای امری، سرمربی پاری سن ژرمن پرداخت.

آنچلوتی، سرمربی حال حاضر بایرن که سابقه دو سال هدایت پی اس جی را در کارنامه دارد، به ژورنال دو مانش گفت:« من بیشتر از هر کسی حال امری پس از آن شکست را می فهمم. در فوتبال یاد گرفته ام که چیز غیرممکن وجود ندارد. فینال 2005 با میلان برابر لیورپول، نیمه اول را 3-0 پیش افتادیم ولی در نیمه دوم فقط در هفت دقیقه 3 گل دریافت کرده و در پنالتی ها مغلوب شدیم. هرگز آن بازی را فراموش نخواهم کرد.»

nw_nk
03-04-2017, 20:49
بیلد مدعی شد: غیبت توماس مولر در دو بازی آینده بایرن مونیخ به دلیل مصدومیت

این روزها خبرهای خوبی به گوش کارلتوی ایتالیایی نمی رسد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ok=hA4_TSw2

عصر شنبه بود که تیم فوتبال بایرن مونیخ در ادامه رقابت های این فصل بوندس لیگا به مصاف آگزبورگ رفت و موفق شد با یک نمایش درخشان با 6 گل حریف را شکست دهد، دیداری که توماس مولر برای تیمش 2 گل به ثمر رساند ولی در دقایق پایانی بازی به دلیل برخوردی که با کریستوف یانکر مدافع حریف داشت از ناحیه مچ پا مصدوم شد ولی به بازی ادامه داد.

اما حالا با گذشت 2 روز نشریه آلمانی Sportbild در خبری مدعی شده است که مصدومیت این بازیکن خیلی هم جزئی نمی باشد و این بازیکن گلزن باید در دو دیدار آینده تیمش برابر هوفنهایم و دورتموند استراحت کند و توانایی بازی کردن را ندارد. این در حالیست که مونیخی ها پس از این دو بازی باید در دیداری حساس در خانه به مصاف رئال مادرید بروند و انتظار می رود مولر برای آن دیدار به میادین برگردد و اما باید صبر کرد و دید از ابتدا وی توانایی بازی برابر رئال مادرید را دارد یا نه.

از سوی دیگر باوارایایی ها این روزها دو ستاره تاثیرگذار دیگر خود یعنی مانوئل نویر و داگلاس کوستا را به دلیل مصدومیت در اختیار ندارند.

nw_nk
03-04-2017, 20:51
کاپلو: یووه باید از سرنوشت PSG عبرت بگیرد

فابیو کاپلو، سرمربی نامدار ایتالیایی در مورد دیدار بارسلونا برابر یوونتوس و حمله ترسناک بلوگرانا صحبت کرد.​​​​​​​

هفته دیگر یوونتوس در لیگ قهرمانان میزبان بارسلونا خواهد بود و کاپلو شانس دو تیم برای صعود را مساوی می داند.

بازی برابری را بین یووه و بارسا شاهد خواهیم بود که هر کدام 50 درصد شانس صعود دارند. مشکل فعلی لوییس انریکه خط میانی است زیرا بارسا خط حمله فوق العاده ای دارد اما در خط میانی هنوز جانشینی برای ژاوی ظهور نکرده و اینیستا نیز از مصدومیت های متوالی رنج می برد.

دیدار برابر بارسا برای مدافعان یووه امتحان بزرگی است اما آنها نیز همچنان قهرمانان بزرگی هستند. یوونتوس باید تا سوت پایان بازی حواس جمع باشد زیرا آنها سرنوشت پاری سن ژرمن را دیده اند.

بوفون: دیدار برابر بارسا ترسناک است

جان لوییجی بوفون، سنگربان ایتالیایی یوونتوس در مورد دیدار برابر بارسلونا در یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان صحبت کرد.​​​​​​​

بوفون تا به حال موفق به فتح لیگ قهرمانان نشده و امسال نیز سد سرسختی به نام بارسا برابر یوونتوس قرار گرفته است.

هر کسی که بگوید که رویارویی با بارسلونا ترسناک نیست یا آنها تیم سطح بالایی نیستند دروغ گفته است.

مهم ترین نکته این نیست که از حریف باکی نداشته باشیم زیرا این موضوع در برخی موارد غیر ممکن است. نکته مهم، یافتن راهی برای غلبه بر این ترس است و ما باید برای شکست بارسا در بهترین شرایط خود باشیم.

nw_nk
03-04-2017, 20:55
تمام بلیط های بازی رفت یوونتوس و بارسلونا فروخته شد

یوونتوس در روز یازدهم آوریل در چارچوب دور رفت مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا میزبان بارسلونا خواهد بود. به گزارش فوتبال ایتالیا، تمامی بلیط های مربوط به این دیدار که پیش فروش شده بودند فروخته شده اند و دیگر کسی نخواهد توانست از طریق بلیط فروشی عادی، بلیط تهیه کند. یک هفته بعد از این دیدار، یوونتوس در نیوکمپ مهمان بارسلونا خواهد بود.

nw_nk
07-04-2017, 10:09
پیش نمایش بازیهای مرحله یک چهارم لیگ قهرمانان

nw_nk
10-04-2017, 21:30
راهکار اسطوره یوونتوس برای مهار مثلث MSN

الساندرو دل پیرو، اسطوره باشگاه یوونتوس، شانس کمتری برای تیم محبوب خود مقابل بارسا قائل است.

یوونتوس فردا در تورین و از دور رفت مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان میزبان بارسلونا است.

دل پیرو در مورد این بازی به آ.اس گفت:« بارسا یک تیم خارق العاده است. 11 به 11 به سختی می توان برابر این تیم پیروز شد. البته بدون شک این اتفاق چند بار در طول فصل می افتد. برای مثال پاری سن ژرمن این کار را انجام داد و بسیار هم به حذف بارسا نزدیک بود ولی همه دیدیم که چه اتفاقی افتاد. یوونتوس هم تیمی بسیار بزرگ است و می داند چگونه از فرصت هایش استفاده کند با این حال از نگاه من، بارسا شانس اول صعود است.»

راه مهار MSN:« از لحاظ انفرادی هیچ راهی برای مهار این مثلث وجود ندارد. مسی، نیمار و سوارز، مهاجمانی غیرقابل پیش بینی هستند و یوونتوس برای مهار این سه بازیکن باید به صورت تیمی عمل کند.»

nw_nk
11-04-2017, 14:52
هشدار آلبرتینی به بارسا پیش از تقابل با یووه

اسطوره میلان فصل آخر فوتبالش را در نوکمپ سپری کرد و امشب، پیش از تقابل یووه و بارسا، حمایت خود از تیم سابقش را اعلام کرد. حال او به آبی اناری ها توصیه کرد که یووه می‌تواند در یک لحظه بازی را به کل عوض کند.

او گفت:" در بازی امشب، قلبم بارسا را تشویق می‌کند. طبیعی است، من دوستان زیادی در آنجا دارم. فرصت خیلی خوبی برای یوونتوس است زیرا آنها با بهترین تیم جهان روبرو می‌شوند. تیم‌های ایتالیایی این توانایی را دارند که 89 دقیقه بدون توپ بازی کنند و در لحظه آخر پیروز شوند."

nw_nk
11-04-2017, 14:59
MSN به دنبال شکستن رکورد بوفون

به نظر می رسد مثلث خط حمله بارسلونا کار دشواری برای باز کردن دروازه بوفون خواهد داشت.​​​​​​​ امسال بیانکونری ها یکی از بهترین تیم های هزاره جدید خود را در اختیار دارند و هواداران این تیم امیدوارند یوونتوس بعد از 21 سال، یک بار دیگر فاتح اروپا شوند.

یکی از نقاط قوت بزرگ بانوی پیر، خط دفاعی منسجم و حضور جان لوییجی بوفون در دروازه این تیم است. خط دفاعی که با حضور کیه لینی، بارزالی و بونوچی و با سالها تجربه بازی کردن کنار یکدیگر هم در عرصه ملی و هم در عرصه باشگاهی، تبدیل به یکی از قدرتمند ترین ها در قاره سبز شده است.

آخرین بار نیکو پارخو، هافبک سویا موفق شد در لیگ قهرمانان دروازه بوفون را باز کند و بعد از آن 351 دقیقه است که دروازه بیانکونری ها در لیگ قهرمانان باز نشده است.

nw_nk
11-04-2017, 21:23
ترکیب اصلی یوونتوس - بارسلونا

یوونتوس: بوفون، بونوچی، کیه لینی، ساندرو، آلوس، خدیرا، پیانیچ، دیبالا، مانزوکیچ، کوادرادو، ایگواین

بارسلونا: تراشتگن، پیکه، اومتیتی، متیو، روبرتو، ماسکرانو، راکیتیچ، اینیستا، مسی، نیمار، سوارز

Mohammad King
11-04-2017, 23:05
همون فردای بازی با psg آمدم گفتم بارسا بازی بعدیش به مشکل میخوره این بازی آیتکین عزیز نیست شگفتی آفرین باشه شکر خدا.

000000000
12-04-2017, 00:11
آیتکین کجایی که داور گند زد ! :n09:

joey jordison
12-04-2017, 09:00
داور این بازی هم آبرو داری کرد و نگذاشت بارسا 5 تایی بشه عزیز دلمون مسی هم تا بهش دست میزدن انتظار پنالتی داشت به مولوکولهای هوا هم انواع اقسام فریادها رو میزد:n09:

nw_nk
12-04-2017, 10:26
همون فردای بازی با psg آمدم گفتم بارسا بازی بعدیش به مشکل میخوره این بازی آیتکین عزیز نیست شگفتی آفرین باشه شکر خدا.

داور این بازی هم آبرو داری کرد و نگذاشت بارسا 5 تایی بشه عزیز دلمون مسی هم تا بهش دست میزدن انتظار پنالتی داشت به مولوکولهای هوا هم انواع اقسام فریادها رو میزد:n09:

ماشالا رئال و رونالدو فن ها. باخت به باخت بارسلونا پیداشون میشه. نظر در مورد بازی رئال: 0. نظر در مورد بازی بارسا: تا دلت بخواد

شب خوب یووه بود و بهتر بازی کردن. دیبالا سه ضربه در چارچوب داشت دوتاش گل شد. این یعنی آمادگی و انگیزه. البته دفاع بارسا که اسمشو دفاع نمیشه گذاشت هم علت بود.

nw_nk
12-04-2017, 10:29
آلوس: به خاطر هم تیمی های سابقم خوشحالی نکردم

دنی آلوس امشب یکی از ستاره های یوونتوس برابر بارسا بود و به خوبی توانست نیمار را از جریان بازی خارج کند.

یوونتوس امشب در زمین خود با سه گل بارسا را شکست داد تا در یک قدمی صعود به نیمه نهایی لیگ قهرمانان قرار بگیرد.

دنی آلوس که امشب با پیراهن یووه برابر تیم سابق خود قرار گرفته بود، به خبرنگاران گفت:« وقتی برای یک بازی به خوبی آماده می شوید، چنین دستاوردی نصیب تان خواهد شد. می دانستیم که مقابل چه تیم بزرگی باید به میدان برویم و به همین دلیل در روزهای گذشته به سختی کار کردیم. امشب نمایش ما تقریبا کامل بود.

با برتری خوبی به نوکمپ خواهیم رفت و شایسته کسب پیروزی 3-0 بودیم. بازی در یوونتوس آرنا برای هر تیمی سخت است و البته همه می دانیم که 90 دقیقه در نوکمپ چقدر طولانی است. هنوز هیچ چیز تمام نشده و باید در بازی برگشت هم با تمرکز بالا ظاهر شویم.»

عدم جشن گرفتن گل اول :« هم تیمی های سابقم پس از پذیرش گل اول ناراحت بودند و ناراحتی آنها، ناراحتی من هم است. خوشحال بودم ولی به خاطر دوستانم شادی نکردم.»

مهار نیمار:« امشب همه چیز عالی پیش رفت ولی این جدال در بازی برگشت ادامه خواهد داشت.»

Turok-71
12-04-2017, 10:43
شما فعلا با آقای خاص سر رتبه ششمی پرمیرلیگ با آرسنال رقابت داشته باشین، CL و رقابتهای بزرگ اروپا یکم سنگینه براتون : )))

واققا آدمای جالبین رئالیا/سوای سوزش عجیبی که سر بزرگترین کامبک تاریخ فوتبال داشتن جالبیش اینه که راجع به مسائل داوری صحبت میکنن : )))))))

دوستان عزیز شما صدرنشینی لالیگارو با مهر عطوفت داورا دارید و چیزی که روزنامه های اسپانیایی همه بهش اذعان دارن 13 امتیازتون با داوریه!!!
دیگه CL و گل آفساید زدنو اون داستانو نمیگم...

اون از دروغای روزنامه معتبرشون که آیتکین محروم شده و اونم از امضا جمع کردن واسه تکرار بازی بارسلون پاریس : ))))))
#جوک_نباشید

+ بارسا اگ داوری باهاش بود این اسپک 3 امتیازی رو پنالتی میگرفت!
(فصل قبل هم توی CL یه همچین صحنه ای رو جلوی اتلتیکو پنالتی نگرفتن و بارسا حذف شد)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

k1ozil
12-04-2017, 10:50
من وقتی ی بارسایی در مورد داوری حرف میزنه :n19::n04:

nw_nk
12-04-2017, 11:20
مسی کلافه شده بود. حق هم داشت. دیشب بارسلونا 9 خلق موقعیت داشت که هر 9 تاش کار مسی بود

ریو فردیناند در مورد پاس مسی به اینیستا: اون پاس مانند FIFA بود. در دنیای واقعی همچین پاسی نمیبینید

آلوس: به خاطر هم تیمی های سابقم خوشحالی نکردم

:n12:

بیخود نیست تو سویا هنوز آلوز رو تشویق میکنن و سهم راموس فحش و سوته

Captain_America
12-04-2017, 12:02
شما فعلا با آقای خاص سر رتبه ششمی پرمیرلیگ با آرسنال رقابت داشته باشین، CL و رقابتهای بزرگ اروپا یکم سنگینه براتون : )))

بارسا و رئال اگه تو انگلیس بودن یا تو چمپیونشیپ بودن یا برای سقوط نکردن از پریمیرلیگ می جنگیدن. شوخی که نیست پریمیرلیگ رو با لالیگا مقایسه نکنید.

Turok-71
12-04-2017, 14:45
بارسا و رئال اگه تو انگلیس بودن یا تو چمپیونشیپ بودن یا برای سقوط نکردن از پریمیرلیگ می جنگیدن. شوخی که نیست پریمیرلیگ رو با لالیگا مقایسه نکنید.صرفا حرفت رو پای هواداری و تعصبت میزارم!!

اولا از تیمهای بزرگ انگلیس یا همون BiG4 فقط همین آرسنال توی CL بود و بقیشون حتا نتونستن یه سهمیه بگیرن!!!

تاتنهام که همه تیمارو توی PL قلع و قمع میکنه توی CL حتا نتونست صعود کنه از گروهش و مفتضحانه از مسابقات کنار رفت!

آرسنال هم که فقط زنگ تفریح تیمای قوی اروپایی شده و پنجتا پنجتا میخوره!! سیتی هم جلوی موناکوی جوون حذف شدو کنار رفت...یه لستر مونده فقط که اونم چیزی برای گفتن نداره جلو اتلتیکو و تو این مرحله حذف میشه(مگر اینکه معجزه ای رخ بده)

5 سال گذشته CL از 40 تیمی که به یک چهارم رسیدن سهم لیگ انگلیس فقط و فقط 4 تیم بوده!!! درحالی که اسپانیا با 15 تیم رکورد بیشترین حضور رو داره!!

سوال من اینه چه لیگیه که حتا نمیتونه یک تیم گردن کلفت رو به اروپا معرفی کنه؟؟؟
دوست عزیز؛سال هاست که کیفیت پریمیرلیگ فقط در حد مرزهای داخلی خودشه و تیمهای انگلیسی بدل به قرعه مورد علاقه غول های اروپایی شدن...

hosseinf722
12-04-2017, 15:23
بارسا و رئال اگه تو انگلیس بودن یا تو چمپیونشیپ بودن یا برای سقوط نکردن از پریمیرلیگ می جنگیدن. شوخی که نیست پریمیرلیگ رو با لالیگا مقایسه نکنید.

معیار مقایسه تون چی هست که میگین رقابت تو لیگ انگلیس سخت تر از لیگ اسپانیا ست و انقد تفاوتشون زیاده که کلا نباید مقابسه بشن با هم؟

ممنون

Stream
12-04-2017, 15:30
به تیم بهتر باختیم... همین و بس. جای هیچ بهانه ای نیست.

بله درست می فرمایید. برای همینه که در این سه سال تمام قهرمانی های لیگ قهرمانان و لیگ اروپا از پریمیرلیگ بودند و سهم لالیگا فقط چند تا یک هشتم نهایی بوده و بس. :n19:

Mohammad King
12-04-2017, 15:35

واققا آدمای جالبین رئالیا/سوای سوزش عجیبی که سر بزرگترین کامبک تاریخ فوتبال داشتن جالبیش اینه که راجع به مسائل داوری صحبت میکنن : )))))))

دوستان عزیز شما صدرنشینی لالیگارو با مهر عطوفت داورا دارید و چیزی که روزنامه های اسپانیایی همه بهش اذعان دارن 13 امتیازتون با داوریه!!!
دیگه CL و گل آفساید زدنو اون داستانو نمیگم...

اون از دروغای روزنامه معتبرشون که آیتکین محروم شده و اونم از امضا جمع کردن واسه تکرار بازی بارسلون پاریس : ))))))
#جوک_نباشید

+ بارسا اگ داوری باهاش بود این اسپک 3 امتیازی رو پنالتی میگرفت!
(فصل قبل هم توی CL یه همچین صحنه ای رو جلوی اتلتیکو پنالتی نگرفتن و بارسا حذف شد)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

آقا خسته نشدی هر بازی به داوری ایراد گرفتی؟هدفت چیه فکر میکنی حرف اشتباه بزنی از خودت همه هم مثل خودت به اشتباه میوفتن؟؟؟فازت چیه داداش؟؟؟خدا وکیلی خودت خندت نمیگیره؟هر دفعه میبازید به داوری ایراد میگیری بازی دیشب داوری به نفعتون نبوده باشه به ضررتون که اصلا نبوده یکم بادقت بدون عینک تعصب بازی ها رو نگاه کن هوادار.

حالا که فعلا تیم شما شده سرگرمی تیمای دیگه تو هر بازی اگر اون ننگ تاریخ فوتبال اتفاق نیوفتاده بود الان سرگرمی ها تموم شده بود .

دیشبم بارسا نه تو حمله نه تو دفاع حرفی برای گفتن نداشت .

انگار برای بارسلونا یه عادت به اجبار شده بعد از هر باخت صحبت از داوری کنن چه بازیکناش چه هواداراش.

هدفت چی هست حالا حرف از پریمیر لیگ میزنی منچستر بزرگترین باشگاه جهانه خوبی که یونایتد داره تیمش وابسته به بازیکنای آمریکا جنوبی نیست....

عزیز من منچستر یوتایتد رو با بارسا مقایسه نکن

Captain_America
12-04-2017, 15:49
صرفا حرفت رو پای هواداری و تعصبت میزارم!!

اولا از تیمهای بزرگ انگلیس یا همون BiG4 فقط همین آرسنال توی CL بود و بقیشون حتا نتونستن یه سهمیه بگیرن!!!

تاتنهام که همه تیمارو توی PL قلع و قمع میکنه توی CL حتا نتونست صعود کنه از گروهش و مفتضحانه از مسابقات کنار رفت!

آرسنال هم که فقط زنگ تفریح تیمای قوی اروپایی شده و پنجتا پنجتا میخوره!! سیتی هم جلوی موناکوی جوون حذف شدو کنار رفت...یه لستر مونده فقط که اونم چیزی برای گفتن نداره جلو اتلتیکو و تو این مرحله حذف میشه(مگر اینکه معجزه ای رخ بده)

5 سال گذشته CL از 40 تیمی که به یک چهارم رسیدن سهم لیگ انگلیس فقط و فقط 4 تیم بوده!!! درحالی که اسپانیا با 15 تیم رکورد بیشترین حضور رو داره!!

دوست عزیز؛سال هاست که کیفیت پریمیرلیگ فقط در حد مرزهای داخلی خودشه و تیمهای انگلیسی بدل به قرعه مورد علاقه غول های اروپایی شدن...

معیار مقایسه تون چی هست که میگین رقابت تو لیگ انگلیس سخت تر از لیگ اسپانیا ست و انقد تفاوتشون زیاده که کلا نباید مقابسه بشن با هم؟

ممنون

به تیم بهتر باختیم... همین و بس. جای هیچ بهانه ای نیست.

بله درست می فرمایید. برای همینه که در این سه سال تمام قهرمانی های لیگ قهرمانان و لیگ اروپا از پریمیرلیگ بودند و سهم لالیگا فقط چند تا یک هشتم نهایی بوده و بس. :n19:

دراین خصوص میبایستی به سیستم فوتبال انگلیس مراجعه کنید در جایی که در کشورهای صاحب فوتبال معمولا ۲ سطح لیگ حرفه ای و بعد لیگ نیمه حرفه ای (آماتوری) وجود داره در انگلستان فقط لیگ باشگاه های حرفه ای ۴ یا ۵ سطح هستند ، سطح اول که پریمیر لیگ کلا بحثش جداست ، بعدش فوتبال لیگ خودش شامل سه سطح چمپیونشیب لیگ ۱ و لیگ ۲ میشه! لیگ بعدی که بازهم حرفه ای هست کنفرانس فوتبال هست و بعدش لیگ های منطقه ای هستند که در ۴۸۰ بخش حدود ۱۴۰ لیگ وجود داره!!
شما قهرمان های فوتبال ۴ فصل گذشته اسپانیا ، ایتالیا ، آلمان رو با انگلیس مقایسه کنید در انگلیس هر سال یک تیم متفاوت قهرمان شده یونایتد ، سیتی ، چلسی ، لستر !!
لیگ های کشورهای دیگه و کلا سیستم فوتبالشون جوری طراحی شده که یکی دوتا تیم مطرح وجود دارند که شالوده فوتبال ملی هستند ولی در انگلیس اصلا اینجور نیست. (بازیکن تیم ملی از سطح ۲ لیگ هم داشتیم)
بحث هزینه ها که کلا سرسام اوره بالاترین هزینه پخش تلویزیونی رو لیگ برتر داره حتی فوتبال لیگ حق پخشش بالاست به نسبت لیگ های تاپ کشورهای دیگه ، یا بلیط مسابقات مثلا بلیط فصل وستهام از بارسلونا و بایرن مونیخ گرونتره ، در لیست ۴۰ باشگاه ثروتمند اروپا ۲۰ تا از لیگ برتر بودند یعنی تمام لیگ!! دستمزد بازیکن ها که بماند یه بازیکن همطراز تو لیگ برابر دستمزدش خیلی بالاتره تا لیگ دیگه.
کلا نظام فوتبال انگلیس از هر نظر خیلی تفاوت داره با سایر لیگ های اروپایی.

nw_nk
12-04-2017, 15:54
جرارد: ژرمی متیو در حد بارسلونا نیست

اسطوره باشگاه لیورپول پس از شکست 3-0 بارسا برابر یوونتوس به انتقاد از بازی ژرمی متیو، مدافع چپ فرانسوی این تیم پرداخت.

فردیناند: خط دفاع بارسا دفاع کردن بلد نیست

ریو فردیناند، مدافع سابق منچستر یونایتد به انتقاد از بازیکنان بارسا پس از شکست 3-0 شب گذشته آنها مقابل یووه پرداخت.

nw_nk
12-04-2017, 16:09
آخرین باری که یووه 4 گل خورده: 2016 مقابل بایرن پپ گواردیولا

آخرین باری که با اختلاف 4 گل باخته: 2004 مقابل رم

Turok-71
12-04-2017, 17:20
آقا خسته نشدی هر بازی به داوری ایراد گرفتی؟هدفت چیه فکر میکنی حرف اشتباه بزنی از خودت همه هم مثل خودت به اشتباه میوفتن؟؟؟فازت چیه داداش؟؟؟خدا وکیلی خودت خندت نمیگیره؟هر دفعه میبازید به داوری ایراد میگیری بازی دیشب داوری به نفعتون نبوده باشه به ضررتون که اصلا نبوده یکم بادقت بدون عینک تعصب بازی ها رو نگاه کن هوادار.

حالا که فعلا تیم شما شده سرگرمی تیمای دیگه تو هر بازی اگر اون ننگ تاریخ فوتبال اتفاق نیوفتاده بود الان سرگرمی ها تموم شده بود .

دیشبم بارسا نه تو حمله نه تو دفاع حرفی برای گفتن نداشت .

انگار برای بارسلونا یه عادت به اجبار شده بعد از هر باخت صحبت از داوری کنن چه بازیکناش چه هواداراش.

هدفت چی هست حالا حرف از پریمیر لیگ میزنی منچستر بزرگترین باشگاه جهانه خوبی که یونایتد داره تیمش وابسته به بازیکنای آمریکا جنوبی نیست....

چی میگی : )))

من یادم نمیاد هربازی از داوری ایراد گرفته باشم...ظاهرا اشتباه گرفتی!!!

خوده شما یه بازی داوری به نفع بارسا بود در مجموع،داشتی خودزنی میکردی تو تاپیک بارسا!! حالا پنالتی واضح ما گرفته نمیشه،از داوری نگیم؟؟

بارسا وقتی هم تو حالت بقول شما سرگرمی باشه تا مراحل بالای CL میاد و حریفاش ازش واهمه دارن دیگ وای ب حال وقتیکه روی فرم باشه...میدونی چرا؟ چون تیم شخصیت داره و DNA برنده شدن تو خونشه...ولی شما یه سرمربی عوض کردید و با کلی خرید بازیکن هنوز تو رده پنجم ششم دستو پا میزنید

بازیکنای آمریکای جنوبی بدن یا چی؟ که فکر میکنی استفاده نکردن ازشون یه مزیت حساب میشه؟؟ این بخش از صحبتات واقعا عجیب بود:n04:

بزرگترین باشگاه جهان؟؟؟؟ : ))))
چجوری حساب کردی داداش...بگو مشتری شیم!!
شما فعلا با اندرلخت بازی کنو از توهم دوران فرگوسن هم بیاین بیرون:n16:

دراین خصوص میبایستی به سیستم فوتبال انگلیس مراجعه کنید در جایی که در کشورهای صاحب فوتبال معمولا ۲ سطح لیگ حرفه ای و بعد لیگ نیمه حرفه ای (آماتوری) وجود داره در انگلستان فقط لیگ باشگاه های حرفه ای ۴ یا ۵ سطح هستند ، سطح اول که پریمیر لیگ کلا بحثش جداست ، بعدش فوتبال لیگ خودش شامل سه سطح چمپیونشیب لیگ ۱ و لیگ ۲ میشه! لیگ بعدی که بازهم حرفه ای هست کنفرانس فوتبال هست و بعدش لیگ های منطقه ای هستند که در ۴۸۰ بخش حدود ۱۴۰ لیگ وجود داره!!
شما قهرمان های فوتبال ۴ فصل گذشته اسپانیا ، ایتالیا ، آلمان رو با انگلیس مقایسه کنید در انگلیس هر سال یک تیم متفاوت قهرمان شده یونایتد ، سیتی ، چلسی ، لستر !!
لیگ های کشورهای دیگه و کلا سیستم فوتبالشون جوری طراحی شده که یکی دوتا تیم مطرح وجود دارند که شالوده فوتبال ملی هستند ولی در انگلیس اصلا اینجور نیست. (بازیکن تیم ملی از سطح ۲ لیگ هم داشتیم)
بحث هزینه ها که کلا سرسام اوره بالاترین هزینه پخش تلویزیونی رو لیگ برتر داره حتی فوتبال لیگ حق پخشش بالاست به نسبت لیگ های تاپ کشورهای دیگه ، یا بلیط مسابقات مثلا بلیط فصل وستهام از بارسلونا و بایرن مونیخ گرونتره ، در لیست ۴۰ باشگاه ثروتمند اروپا ۲۰ تا از لیگ برتر بودند یعنی تمام لیگ!! دستمزد بازیکن ها که بماند یه بازیکن همطراز تو لیگ برابر دستمزدش خیلی بالاتره تا لیگ دیگه.
کلا نظام فوتبال انگلیس از هر نظر خیلی تفاوت داره با سایر لیگ های اروپایی.

ما میگیم توی اروپا نماینده های انگلیس حرفی واسه گقتن ندارن...شما میگی بلیط و حق پخش گرونتره؟؟ :n35:

عزیز همین بازی دیشب گل سالم یووه افساید گرفته شد
من طرفدار لیگ انگلیس نیستم ولی بازیا انگلیس از بقیه لیگ ها بیشتره امسال هم ک تیمهایی ک تو اروپا داشتن افول کرده بودن مسلمن اگه چلسی امسال چمپیونز بود جریان فرق میکرد
البته موافقم تو اروپا این چند چندساله حرفی برا گفتن نداشتن
ولی زیباترین لیگ جهانن کلی تیم قوی و هم سطح
گل سالم؟؟؟؟ توپ ب خدیرا رسید و داور سوت زد آفساید اعلام کرد،بازیکنای بارسا وایسادن دیگه...بعدش پاس داد و گل زدن!!!

به تعداد بازی ربطی نداره...همیشه لیگ انگلیس تعداد بازیها بالا بوده ولی سالهای قبل قوی بودن تو سطح اروپا...زیبا بودن یک لیگ هم سلیقه ایه و هرکی میتونه یه لیگیو بپسنده...ولی از لحاظ کیفی و قدرت تیمهای انگلیسی با افت شدیدی مواجه شدن توی CL...

k1ozil
12-04-2017, 17:51

خوده شما یه بازی داوری به نفع بارسا بود در مجموع،داشتی خودزنی میکردی تو تاپیک بارسا!! حالا پنالتی واضح ما گرفته نمیشه،از داوری نگیم؟؟

بازیکنای آمریکای جنوبی بدن یا چی؟ که فکر میکنی استفاده نکردن ازشون یه مزیت حساب میشه؟؟ این بخش از صحبتات واقعا عجیب بود:n04:

ما میگیم توی اروپا نماینده های انگلیس حرفی واسه گقتن ندارن...شما میگی بلیط و حق پخش گرونتره؟؟ :n35:

عزیز همین بازی دیشب گل سالم یووه افساید گرفته شد
من طرفدار لیگ انگلیس نیستم ولی بازیا انگلیس از بقیه لیگ ها بیشتره امسال هم ک تیمهایی ک تو اروپا داشتن افول کرده بودن مسلمن اگه چلسی امسال چمپیونز بود جریان فرق میکرد
البته موافقم تو اروپا این چند چندساله حرفی برا گفتن نداشتن
ولی زیباترین لیگ جهانن کلی تیم قوی و هم سطح

joey jordison
12-04-2017, 18:34
صرفا حرفت رو پای هواداری و تعصبت میزارم!!

واقعا مظلوم نمایی های بارسایی ها وارد فاز جدیدی شده
حرف از داوری وقتی میزنن یک چیز در این حده که سارا جی و فونیکس ماری ادعای باکره گی داشته باشن:n02:

nw_nk
12-04-2017, 18:36
توییت بارترا بعد از عمل جراحی: سلام به همه. همانطور که می بیند که اوضاع من بهتر شده است و از همه شما به علت حمایت ها و پیغام هایی که ارسال کردید تشکر می کنم. همه قدرت من پشت سر بازیکنان، هواداران و تیم دورتموند برای بازی امشب برابر موناکو خواهد بود.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](%D8%B9%DA%A9%D8%B3)

پلیس آلمان هم به دو فعال اسلامی رسیده که یکیشون رو دستگیر کرده

nw_nk
12-04-2017, 18:55
واقعا مظلوم نمایی های بارسایی ها وارد فاز جدیدی شده
حرف از داوری وقتی میزنن یک چیز در این حده که سارا جی و فونیکس ماری ادعای باکره گی داشته باشن:n02:

اینو باید یکی بگه که الان تیمش با اشتباه داوری مدافع قهرمانی اروپا و صدر لالیگا نباشه.

رئالی ها کلا عجیبن. بارسا میبره میریزن کارشناسی میکنن (داوری چنانه) بارسا میبازه میریزن کارشناسی میکنن (تیم داغونه)

محمد خان که سه هفته است درباره داوری پاریس صحبت میکنه اومده میگه خوب باشین درباره داوری صحبت نکنید. جل الخالق!

Mohammad King
12-04-2017, 19:20

بارسا وقتی هم تو حالت بقول شما سرگرمی باشه تا مراحل بالای CL میاد و حریفاش ازش واهمه دارن دیگ وای ب حال وقتیکه روی فرم باشه...میدونی چرا؟ چون تیم شخصیت داره و DNA برنده شدن تو خونشه...ولی شما یه سرمربی عوض کردید و با کلی خرید بازیکن هنوز تو رده پنجم ششم دستو پا میزنید

گل سالم؟؟؟؟ توپ ب خدیرا رسید و داور سوت زد آفساید اعلام کرد،بازیکنای بارسا وایسادن دیگه...بعدش پاس داد و گل زدن!!!

به تعداد بازی ربطی نداره...همیشه لیگ انگلیس تعداد بازیها بالا بوده ولی سالهای قبل قوی بودن تو سطح اروپا...زیبا بودن یک لیگ هم سلیقه ایه و هرکی میتونه یه لیگیو بپسنده...ولی از لحاظ کیفی و قدرت تیمهای انگلیسی با افت شدیدی مواجه شدن توی CL...

نه اشتباه نگرفتم یکی از همونایی هستی که همیشه ایراد میگیری آره عزیزم به اشتباه آمدید بالا قبولش نمیکنی برا خودت که قبول نمیکنی داوری دیشبم بیشتر به نفعتون بود عزیز دلم بازی دیشبم خط حملتونم حرفی برا گفتن نداشت البته اینکه به خیال خودت تیمت بهترین خیالت درسته

آره میگم یونایتدو با بارسا مقایسه نکن چون پر درآمد ترین ارزش سهامشم مقایسه نکن پر هوادار ترین باشگاه جهانه پس مقایسش نکن اصلا لیگ انگلیس هم مقایسه نکن حتی تمدن فوتبال جهانه .

آقا من به شخصه خسته شدم از ایرادای شما به داوری .

امید به یه کامبک از نظر خودت کامبک البته داشته باش :n09:

kasra_khan2003
13-04-2017, 00:16
پنالتی که کاملاً اشتباه بود، کارت زرد بیخودی هم داد به کارواخال.

رونالدو دو گل زد، دوتا کارت زرد هم تو سه دقیقه خرید، میتونستیم راحت سومی و چهارمی رو بزنیم اما نویر...

دیشب بوفون با سیوهایی که کرد یوونتوس رو برنده بازی کرد، امشب هم نویر به تیمش کمک کرد تا امیدهای اندکی واسه برگشت داشته باشه.

رونالدو، ستاره زمین، اولین و تنها بازیکنی که ۱۰۰ گل در رقابت های اروپایی در رده باشگاهی زده:

.

000000000
13-04-2017, 00:20
فرق رونالدو و مسی تو اینجور بازیای مهم معلوم میشه
دیشب مسی واقعا تو دیوار بود, ولی امشب رونالدو نشون داد کیه

hala madrid hala ronaldo :n09:

nw_nk
13-04-2017, 00:26
خسته نباشید به آنجلوتی. بنده خدا هوادارای بایرن فکر میکردن مشکل مربیه و باید کل اروپا رو لوله کنن.

رئال حرف نداشت. آفرین به زیدان یا هر کی پشت این تیمه.

hala madrid hala ronaldo :n09:

مسی کاری رو که رونالدو امشب در دروازه کرد از راه دور و با گل انفرادی سر نویر آورد :n39:

MƐΛИĪИƓĿƐSS
13-04-2017, 00:29
دمش گرم اینقدر هی گفتن گل نزده نزده تا زد !:n09: صدمین گلش هم به ثبت رسید ، فردوسی پورم یه طوری آمار داد می خواستم اینجا بگم الان یادم رفته :n02:

یه نتیجه عالی تو خونه حریف ! کسب همچین نتیجه ای و ایجاد این تعداد موقعیت خیلی سخته و کار هر تیمی نیست ! اینجاعه که فرق رئال با بقیه تیم ها! مشخص میشه،شانس صعودمون هم بسیار بالا رفت
خداشکر راموس کارت نگرفت ولی اون گلش تو راموس تایم! و ضربه سر چکشی بنزما خیلی حیف شدن،کاش بیشتر گل می زدیم که بازی برگشت حسرت نخوریم.

k1ozil
13-04-2017, 00:41
گنده تر از بایرن نبود؟! :n02::n09:

nw_nk
13-04-2017, 00:44
راموس: تبریک به بایرن که فقط 2 گل خورد!

سرخیو راموس، کاپیتان رئال از اینکه نتوانستند امشب به بایرن بیش از دو گل بزنند ابراز تاسف کرد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!

انتقاد توخل از برگزاری دیدار دورتموند-موناکو

توماس توخل، سرمربی بروسیا دورتموند، از اقدام یوفا برای برگزاری دیدار تیمش مقابل موناکو تنها 24 ساعت بعد از حمله به اتوبوس این تیم، انتقاد کرد.​​​​​​​

Mohammad King
13-04-2017, 00:50
تبریک به مادرید و رونالدو .. .

نفس نمیکشید بایرن این اواخر نویر مثل واکاشی زوما شده بود کم مونده بود پاشو بزنه به تیر بپره اون ور:n02:

omidscafild
13-04-2017, 01:20
حق رعال اختلاف بیشتر از یه گل بود . بازی بدبینانه ترین حالت باید حداقل 3-1 میشد . ما مثل بعضیا وقتی خوب بازی کردن عقده های قدیمی رو باز نمیکنیم !

بدترین بازیکن زمین هم با اختلاف استاد مولر بود . قشنگ 10 نفره بود بایرن با وجود مولر . تفاوت مولر با لوا زمین تا اسمونه . حتی اون توپی هم که تک به تک شد و افساید نبود و کمک افساید گرفت گفتم حقشه . از بس این تو افساید بود دیگه کمک باور نمیکرد که این افساید نباشه ! افتضاح بود .

هوادارای بایرن الآن خیلی خوشحالن بعد 3 سال با پپ که به نیمه نهایی میرسیدن الآن به اونم نمیرسن . البته امید هنوز هست بشرط رسیدن هوملز و لوا تا هفته دیگه . در غیر اینصورت برگشت زیر 3 تا نمیخوره .

تبریک به رعال فن ها نه مال نوردان :)

Turok-71
13-04-2017, 01:37
آره میگم یونایتدو با بارسا مقایسه نکن چون پر درآمد ترین ارزش سهامشم مقایسه نکن پر هوادار ترین باشگاه جهانه پس مقایسش نکن اصلا لیگ انگلیس هم مقایسه نکن حتی تمدن فوتبال جهانه .
:n09:

یه مدته تیمتون رو بورس نیست ببین چ دلایلی میارن واسه بزرگ بودن تیمشون!!!
ارزش سهام : )))))))

رئالی ها کلا عجیبن. بارسا میبره میریزن کارشناسی میکنن (داوری چنانه) بارسا میبازه میریزن کارشناسی میکنن (تیم داغونه)

به مورد جدید هم اضافه کن...رونالدو گل میزنه به مسی هم کار دارن : )))
۷۷۷۷۷۷۷۷

+
× واقعا اگه نویر نبود یاد و خاطره همون 4 0 قبلی زنده میشد واسه بایرنیا/چه سیو دست راستی کرد لعنتی ^_^
ولی خب یه لایی کف پا هم خورد که نشون بده هنوز بوفون شماره یکه...
اشتباه بزرگ کارلتو بنظرم تعویض ژابی بود و قشنگ یه گسل ایجاد کرد میونه زمین و رئالم بهترین شکل ازش استفاده کرد!

× گریژمان تقریبا از پشت محوطه خودشون استارت زد رفت یه پنالتی گرفت خودشم گلش کرد...چقد خوبه این پسر:n12:/فک نکنم کار سختی داشته باشن توی کینگ پاور و لستر رو حذف میکنن...

× دورتموند هم مثل بارسا دفاعش ضعیفه و هرچقد تو حمله خوبن خیلی راحت گل میخورن...3 تا خوردن توی خونه و قطعا حذف میشن!!

فقط بازی بایرن رئال و بارسا یووه تکلیفش روشن نیست!!
احتمال هر نتیجه ای وجود داره و اوج هیجان مسابقاته:32:

mohsen14014
13-04-2017, 07:58
بازی عجیبی بود مادرید_بایرن
سلطه بایرن تو نیمه اول و عکس شدن ماجرا تو نیمه دوم ، اشتباهات عجیب داور از پنالتی گرفتن یا اخراج مارتینز ، اشتباه نویر رو گل دوم ، غیر عادی بود این بازی ...
بازی برگشت از این هم جذاب تر میشه .

joey jordison
13-04-2017, 09:35
خوب تبریک به تمام مادریدیهای عزیز
بایرن به آرسنال بدبخت 10 تا گل زده بود خیال برشون داشته بود سالار و سرور اروپا رو داشتن از بایرن میترسوندن غافل از اینکه برای رئال مادرید فرقی نمیکنه با بایرن بازی کنه یا با شاختار یا با مالمو یا با یوونتوس چون هدف فقط له کردن رقباست حالا بیایین برنابئو زنده زنده میخوریمتون 90 دقیقه های برنابئو عذاب آوره برای رقبا!!!
دقیقا UCL جایی هست که ما شورشو در آوردیم!!

kasra_khan2003
13-04-2017, 10:38
تونی کروس: برای من رئال مادرید بزرگترین باشگاه دنیا و یک سطح بالاتر از بایرن مونیخ است ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]خبر/680746/تونی-کروس-برای-من-رئال-مادرید-بزرگترین-باشگاه-دنیا-و-یک-سطح-بالاتر-از-بایرن-مونیخ-است)
.
.

طرفداری- غول های فوتبال اسپانیا و آلمان امشب از مرحله رفت مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا در آلیانتس آره نا به مصاف هم رفته بودند که در پایان مدافع عنوان قهرمانی موفق شد با درخشش کریستیانو رونالدو، 2 بر یک از سد بایرن 10 نفره بگذرد و بخش بزرگی از راه صعود را طی کند.

تونی کروس، هافبک تاثیرگذار لوس بلانکوس، که در بایرن مونیخ ستاره شد و قبل از پیوستن به رئال مادرید 130 بار پیراهن باوارایی ها را پوشید و قهرمانی اروپا را تجربه کرد، به نقل از اکانت توئیتر رئال مادرید، پس از این مسابقه در مصاحبه با خبرنگاران، گفته است:

برای من رئال مادرید بزرگترین باشگاه دنیا و یک سطح بالاتر از بایرن مونیخ است! از نمایش مان راضی هستیم و در مادرید هم باید همین طور بازی کنیم.
گفتنی است ستاره 27 ساله لوس بلانکوس، که طی 3 فصل حضورش در رئال مادرید 93 بار پیراهن این تیم را پوشیده و دو بار قهرمانی اروپا را تجربه کرده است، امروز با ثبت 97.4 درصد پاس صحیح، از بهترین بازیکنان تیمش بود. دیدار برگشت این مصاف، هفته آینده در سانتیاگو برنابئو برگزار خواهد شد.

.
زیدان: کلید موفقیت ما در این بازی صبر بود؛ پنالتی درست نبود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]خبر/680738/زیدان-کلید-موفقیت-ما-در-این-بازی-صبر-بود؛-پنالتی-درست-نبود)
.
.

طرفداری - رئال مادرید موفق شد از دور رفت مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا، در آلیانز آرنا با نتیجه 2-1 بایرن مونیخ را شکست دهد. گل های این دیدار را کریستیانو رونالدو برای مادریدی ها و آرتورو ویدال برای بایرن مونیخ به ثمر رساندند. زین الدین زیدان سرمربی کهکشانی ها پس از بازی در کنفرانس خبری حاضر شد و گفت:

پیروزی در این زمین کار آسانی نیست. در نیمه اول تحت فشار قرار گرفتیم زیرا بایرن مونیخ بازیکنان بسیار خوبی دارد اما با صبر و تمرکز موفق شدیم حریف را از دروازه خود دور نگه داریم و بهتر شویم. نیمه اول خوب بودیم اما نیمه دوم خیلی بهتر بودیم. بازی کردن مقابل ده بازیکن خیلی راحت تر است.
در پایان نیمه اول، بایرن مونیخ به یک ضربه پنالتی رسید و ویدال توپ را به بالای دروازه زد و پنالتی را از دست داد. آیا پنالتی درست بود؟

پنالتی نبود اما این مسائل پیش می آیند. اگر نتیجه 2-0 می شد کار ما پیچیده می شد. با صبر و اعتمادی که به خودمان داشتیم توانستیم به بازی مسلط شویم. ما تحت فشار قرار گرفته بودیم اما نکته مثبت این است که می دانیم چطور فشار را تحمل کنیم. از اینکه بازی در نتیجه اول 1-0 بود، راضی بودم. در نیمه دوم شانس های زیادی داشتیم. ناامید هستیم زیرا شانس های زیادی را به گل تبدیل نکردیم. دروازه بان آنها بسیار خوب کار کرد.
با شخصیت بالایی بازی کردیم و در مجموع بازی خوبی انجام دادیم. همه شاد و راضی هستیم. هنوز صعودمان تمام نشده اما این پیروزی خیلی مهم بود. از این خوشحالم که توانستیم به خوبی فشار نیمه اول را تحمل کنیم و نیمه دوم خیلی خوب و با انگیزه بازی کنیم. قبل و بعد از بازی دیگر کاری از دست شما بر نمی آید، بنابراین از نتیجه راضی هستم. در نیمه اول بازی می توانست 2-0 شود، هر چند آن صحنه پنالتی نبود. در نیمه دوم چندین موقعیت گل را از دست دادیم. دلیل بازی خوب ما این بود که به خوبی از فضاها استفاده کردیم و جا به جایی های خوبی در زمین انجام دادیم. حالا باید استراحت کنیم زیرا بازی لیگ در راه است و بعد باید مقابل بایرن مونیخ بازی سخت برگشت را برگزار کنیم.
کریستیانو رونالدو؟

او توانایی بازیخوانی بالایی دارد و می داند توپ دقیقا کجا به او می رسد. او همچنین همیشه در کارهای گروهی خوب کار می کند. جا به جایی های او در زمین با بیل و بنزما و آسنسیو بسیار خوب است.
تعویض بیل با آسنسیو؟

کمی احساس ناراحتی می کرد و مثل همیشه من ریسک نکردم و او را تعویض کردم. امیدوارم مشکل خاصی نباشد. فکر می کنم مشکل او ماهیچه ای باشد. از بازی آسنسیو کاملا راضی ام. کلید ما برای موفقیت در این بازی صبر ما بود.

حیف شد دیشب کار رو تمام نکردیم، زیدان همچنان میخواد به بنزما بازی بده، کی بشه چوب این یه دندگی و تعصبش رو بخوره...

nw_nk
13-04-2017, 11:46
پاسخ یوفا به انتقاد دورتموند از زمان برگزاری بازی

تصمیم برگزاری بازی دو تیم بروسیا دورتموند و موناکو در روز چهارشنبه و ساعت 18:45، در روز سه شنبه و در استادیوم باشگاه دورتموند و با توافق هر دو باشگاه و مدیرانشان اخذ شد. یوفا در تمام مدت با باشگاه ها در ارتباط بود و هیچگاه هیچ اطلاعاتی دریافت نکرد که دو تیم می‌خواهند بازی در روز دیگری برگزار شود.

ویدال: بایرن و یوونتوس به فینال می رسند

ما می توانیم توانایی های خود را در مادرید به نمایش بگذاریم و من همچنان امیدوار به برگزاری دیدار بایرن برابر یوونتوس در فینال هستم. ما به خودمان اعتقاد داریم و می دانیم که تیم قدرتمندی محسوب می شویم و می توانیم در مادرید این شرایط را تغییر دهیم.

nw_nk
13-04-2017, 12:18
روی کین: بارسلونا شانسی برای کامبک برابر یوونتوس نخواهد داشت

اسطوره منچستر یونایتد، کار بارسلونا در لیگ قهرمانان را تمام شده می داند.

به نظر می رسد که یوونتوس هر سال به مشکل می خورد گرچه آن ها با فروش بازیکنان شان به خوبی خود را تقویت و سرمایه گذاری می کنند. یوونتوس خرید های باکیفیتی انجام می دهد و آن ها تجربه بالایی در تیم شان دارند. بارسلونا می خواهد همچنان خطرناک به پیش برود اما آن ها در خط دفاع افتضاح بودند و این مرحله برای بارسلونا تمام شده است. کار آن ها در لیگ قهرمانان تمام است. بارسلونا شانسی برای انجام کامبکی همانند بازی با پاری سن ژرمن برابر یوونتوس نخواهد داشت.

vahidgame
13-04-2017, 12:26
بازی دیشب نیمه اول تقریبا رئال و بایرن پای و پای داشتن کار می کنن
آخراش هم داور یه پنالتی الکی گرفت که خوبه گل نشد وگرنه تاثیر خیلی بدی داشت
نیمه دوم رئال طوفانی شروع کرد و حتی قبل اخراج مارتینز هم موقعیت چند تا داشت ولی دیگه بعد از اخراج وحشتناک حمله می کرد
نویر واقعا بایرن رو نجات داد وگرنه حداقل بایرن یکی دو گل دیگه باید می خورد

رونالدو هم یه صحنه توی محوطه جریمه شوت محکم زد که تقریبا وسط بود و اگه یکمی کات داشت گل میشد ولی در هر صورت نویر عالی گرفت
آخر بازی هم اگه لیز نمی خورد به نظر من اون ضربه سر حتما گل میشد
در کل کار رونالدو عالی بود و یه رکورد خیلی خوب ثبت کرد به عنوان اولین بازیکن صد گله در رقابت های اروپایی

+

این موناکو هم دیشب عالی بود و شاید کسی فکرشو نمی کرد بتونه اینجوری کار کنه و حتی تا نیمه نهایی هم احتمالا برسه
لستر هم با یه پنالتی به اتلتیکو باخت که ظاهرا پنالتی اشتباه بوده ولی هنوز شانس صعود برا اون وجود داره

kasra_khan2003
13-04-2017, 13:02
تیم منتخب دور رفت از نگاه سایت گل
.

omidscafild
13-04-2017, 13:43
همون گل افتضاح رو که نویر خورد باعث شد بوفون مرد شماره یک تیم منتخب بشه . قطعا از بوفون گلر بالاتری نیست . حتی بنظرم نویر بعد دخیا در رده سومه جهانه . البته نظر منه .

متأسفانه بازی های دیشب پر از اشتباه داوری تاثیرگذار بود . البته پنالتی بایرن جزوش حساب نمیشه . چون گل نشد و تصمیم داور در نتیجه تاثیرگذار نبود . ولی گل اول موناکو که کاملا افساید بود و تنها گل اتلتیکو که خطا بیرون از باکس بود . امیدوارم یوفا دست از لجبازی هاش برداره و سیستم ویدئو چک رو از سال بعد وارد سی ال کنه و در ادامش رؤسای فدراسیون ها وارد لیگ های مهم مثل لالیگا و لیگ برتر و سری آ کنن .

واقعا هزینه کردن برای داور پنجم و ششم کمتر از گذاشتن یه داور جلوی مانیتور و ارتباط با داور وسط هست !

دیشب اگه رعال اون پنالتیو میخورد شک نداشتم امروز رسانه ها دهن یوفا رو سرویس میکردن . ولی چون گل نشد باز میندازن پشت گوش . اینقد درآمد داره فوتبال . بخدا سیستم پیچیده ای نیست . یه داور بذارن پشت مانیتور و یه ارتباط رادیویی و تمام . چرا بجای این اون مترسگ هارو باید ببینیم پشت دروازه ؟!

Stream
13-04-2017, 14:01
...ولی گل اول موناکو که کاملا افساید بود... امیدوارم یوفا دست از لجبازی هاش برداره و سیستم ویدئو چک رو از سال بعد وارد سی ال کنه و در ادامش رؤسای فدراسیون ها وارد لیگ های مهم مثل لالیگا و لیگ برتر و سری آ کنن .

واقعا هزینه کردن برای داور پنجم و ششم کمتر از گذاشتن یه داور جلوی مانیتور و ارتباط با داور وسط هست !

دیشب اگه رعال اون پنالتیو میخورد شک نداشتم امروز رسانه ها دهن یوفا رو سرویس میکردن . ولی چون گل نشد باز میندازن پشت گوش . اینقد درآمد داره فوتبال . بخدا سیستم پیچیده ای نیست . یه داور بذارن پشت مانیتور و یه ارتباط رادیویی و تمام . چرا بجای این اون مترسگ هارو باید ببینیم پشت دروازه ؟!

این گل آفساید واقعا تاثیر عجیبی داشت. دورتموندی که بهتر بازی می کرد با این گل به هم ریخت و بعدش گل دوم رو هم روی ضد حمله خورد، با اینکه برگشت به بازی و تا آخرین ثانیه هم جنگید ولی در نهایت در زمین خودش 2-3 باخت و احتمالا حذف خواهد شد.

زمانش واقعا رسیده که برای آفساید فکر اساسی بشه. کمک داور اصلا نمی تونه همزمان یک چشمش به بازیکنی باشه که داره پاس رو میده و همزمان ببینه بازیکنی که داره فرار می کنه دقیقا کجاست. اصلا چشم انسان چنین توانایی رو نداره. اکثر کمک داورها از تکنیک شنیدن ضربه + دیدن فرار استفاده می کنند که در ورزشگاه های شلوغ احتمال اشتباهش بالاست. این سیستم حتی می تونه اتوماتیک باشه و اصلا نیازی به داور جلوی مانیتور هم نیست. سیستم اتوماتیک اطلاعات رو درباره جلو بودن یا نبودن بازیکن در لحظه پاس به داور یا کمک داور میده و اونها تصمیم می گیرند سوت بزنند یا نزنند.

kasra_khan2003
13-04-2017, 18:47
بدترین تیم دور رفت از نگاه سایت گل
.

kasra_khan2003
13-04-2017, 21:19
بارسا یک پنالتی از داور طلبکار شد؟ (عکس)
.
.
بارسا دیدار رفت خود برابر یوونتوس را با نتیجه سنگین 3-0 شکست خورد تا در بازی برگشت، یک بار دیگر نیاز به خلق معجزه داشته باشد.
به گزارش "ورزش سه"، دقیقه 68 و در شرایطی که بازی 3-0 به سود یووه دنبال می شد، برخورد توپ به دست کیه لینی درون محوطه جریمه باعث شد تا بازیکنان بارسا فریاد پنالتی سر دهند ولی داور اعتقادی به آن نداشت.
طبق گزارش داوری مارکا و همین طور اسپورت کاتالونیا، آن صحنه نمی توانست پنالتی باشد چرا که ابتدا توپ به سینه کیه لینی برخورد کرد و برخورد توپ به دست او غیرعمد بود.

البته طبق معمول، چون این سری مارکا ضد بارسا حرف زده، باید چوب مادریدی بودن رو بخوره، اما اگه عکسش بود میشد بهترین و باانصاف ترین...

kasra_khan2003
15-04-2017, 08:32
تو بازی رئال - بایرن، راموس یه گل دیگه با ضربه ی سر زد، که آفساید گرفته شد. حالا تو این ویدئو میتونین ببینین که چطور راموس به آسنسیو میگه حواس بواتنگ رو پرت کن که به من کاری نداشته باشه، و بعد به کروس میگه توپ رو واسش بفرسته. سرآخر ناچو هم اضافه میشه و کلاً بواتنگ گیج میشه کیو بگیره.

فقط حیف که یکم دیر از آفساید اومد بیرون... هیچ چیز شانسی نیست، همش تمرینه :دی

.
.

دانلود ویدئو - ۶ مگابایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 91189364736_n.mp4)

k1ozil
15-04-2017, 09:39
تو بازی رئال - بایرن، راموس یه گل دیگه با ضربه ی سر زد، که آفساید گرفته شد. حالا تو این ویدئو میتونین ببینین که چطور راموس به آسنسیو میگه حواس بواتنگ رو پرت کن که به من کاری نداشته باشه، و بعد به کروس میگه توپ رو واسش بفرسته. سرآخر ناچو هم اضافه میشه و کلاً بواتنگ گیج میشه کیو بگیره.

فقط حیف که یکم دیر از آفساید اومد بیرون... هیچ چیز شانسی نیست، همش تمرینه :دی

.
.

دانلود ویدئو - ۶ مگابایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 91189364736_n.mp4)

عالی بود
کفم بربد ;-)

Turok-71
16-04-2017, 02:25
تونی کروس بعد از قهرمانی سی ال بایرن در سال ۲۰۱۳: بایرن بزرگترین باشگاه و برترین بِرند دنیاس، همیشه به این موضوع افتخار میکنم که عضوی از این خانواده هستم!

کروس بعد از پیروزی رئال مقابل بایرن در دیدار رفت ۱/۴ نهایی ۲۰۱۷: قطعا تیمی بزرگتر از رئال مادرید وجود ندارد، امشب همه چیز گویا بود! به خودم میبالم که عضو این خانواده هستم!

000000000
16-04-2017, 10:30
چقد همه چیز تیم ما واسشون مهمه 24ساعته دنبال میکنن:n09:

omidscafild
16-04-2017, 16:53
این گل آفساید واقعا تاثیر عجیبی داشت. دورتموندی که بهتر بازی می کرد با این گل به هم ریخت و بعدش گل دوم رو هم روی ضد حمله خورد، با اینکه برگشت به بازی و تا آخرین ثانیه هم جنگید ولی در نهایت در زمین خودش 2-3 باخت و احتمالا حذف خواهد شد.

زمانش واقعا رسیده که برای آفساید فکر اساسی بشه. کمک داور اصلا نمی تونه همزمان یک چشمش به بازیکنی باشه که داره پاس رو میده و همزمان ببینه بازیکنی که داره فرار می کنه دقیقا کجاست. اصلا چشم انسان چنین توانایی رو نداره. اکثر کمک داورها از تکنیک شنیدن ضربه + دیدن فرار استفاده می کنند که در ورزشگاه های شلوغ احتمال اشتباهش بالاست. این سیستم حتی می تونه اتوماتیک باشه و اصلا نیازی به داور جلوی مانیتور هم نیست. سیستم اتوماتیک اطلاعات رو درباره جلو بودن یا نبودن بازیکن در لحظه پاس به داور یا کمک داور میده و اونها تصمیم می گیرند سوت بزنند یا نزنند.

این سیستمی که میگید یه روزه و یه شبه و یه ماهه نمیشه ساختش . حداقل یکی دو سال تا بهره برداری ازش زمان میبره . ولی چیزی که من گفتم و در بازی های دوستانه و جام باشگاه های جهان استفاده میشه واقعا همین پس فردا میتونن اجراییش کنن . سیستمی که شما میگید در یه نظر واقعا سنگین و وقت گیره . چه از لحاظ طراحی ، چه کدنویسی ، چه باگ گیری و ... . من شخصا امید به همچین سیستمی ندارم . کلا فیفا از همون اول با غیر انسانی شدن داوری مخالف بود تا اون قضیه انگلیس - آلمان پیش اومد . همون موقع بود که دست بکار شد و 2 3 ساله تکنولوژی خط دروازه رو وارد فوتبال کرد یعنی چند سال بعد اون اتفاق ؟! برا همین سیستم چشم عقاب یا همچین چیزی که میشه اسمشو گذاشت درصد اجراییش بسیار پایینه .

اگه بازی دوستانه فرانسه - اسپانیا رو دیده باشید گل اولو گه گریزمان زد ، داور گفت گل و تا میخواست بره وسط زمین برا ادامه بازی تو گوشیش گفتن که قبل ازینکه کوزاوا پاس گل بده به گریزمان خودش در آفساید قرار داشته ! برا همین داور گل گریزمان رو به همین سادگی مردود اعلام کرد . 2 دقیقه از وقت گرفته شد ولی واقعا ارزش داشت . حتی گریزمان خوشحالیش تموم شد .

در ادامه بازی اسپانیا تونست گل اولو بزنه و جلو بیوفته . بعدِ گل اول ، دلوفئو یه فرار کرد و تونست با پاس آلبا گل دومو بزنه که کمک پرچم زد و آفساید دلوفئو رو گرفت . باز با ارتباط رادیویی داور پشت مانیتور اعلام کرد که دلوفئو در آفساید نبوده و به همین ترتیب داور گل رو سالم اعلام کرد و اسپانیا 2 صفر بازیو برد . داوری کاملا درست .

یعنی بازی ای که فرانسه تو خونش میتونست با اون گل اولی که زد قشنگ ادامه بازیو کنترل کنه و دوباره گل بزنه اینجوری باخت اونم 2 صفر . حتی در آخر بازی گزارشگر گفت تنها چیزی که امروز یاد گرفتیم همین سیستم ویدئو چک یا همون ویدئو ریپلای بود .

در کل هیچ هواداری دوس نداره تیمش با اشتباه داوری ببازه یا ببره . برا همین هواداران و اعتراضاشون میتونه یه جوی برای ایجاد همچین سیستم ساده ای درست کنه تا دیگه شاهد ناداوری ها نباشیم . شاید اگه اونشب گل اول موناکو آفساید گرفته میشد الآن دورتموند بود که به مرحله بعد میرفت . ولی الآن قشنگ به ضررش شد و امکان صعودش بسیار کمه .

Stream
16-04-2017, 17:19
این سیستمی که میگید یه روزه و یه شبه و یه ماهه نمیشه ساختش . حداقل یکی دو سال تا بهره برداری ازش زمان میبره . ولی چیزی که من گفتم و در بازی های دوستانه و جام باشگاه های جهان استفاده میشه واقعا همین پس فردا میتونن اجراییش کنن . سیستمی که شما میگید در یه نظر واقعا سنگین و وقت گیره . چه از لحاظ طراحی ، چه کدنویسی ، چه باگ گیری و ... . من شخصا امید به همچین سیستمی ندارم . کلا فیفا از همون اول با غیر انسانی شدن داوری مخالف بود تا اون قضیه انگلیس - آلمان پیش اومد . همون موقع بود که دست بکار شد و 2 3 ساله تکنولوژی خط دروازه رو وارد فوتبال کرد یعنی چند سال بعد اون اتفاق ؟! برا همین سیستم چشم عقاب یا همچین چیزی که میشه اسمشو گذاشت درصد اجراییش بسیار پایینه .

تمام این سیستم های سنگین بالاخره از یک روز باید شروع می شدند، و از نظر فنی قضیه سخت نیست ولی طبیعتا دوره های آزمایشی و ... برای هر سیستمی اجرا خواهند شد حتی اضافه کردن به تعداد داورها. حتی همون سیستم Hawk-eye که ابتدا برای کریکت بعد تنیس بعد اسنوکر بعد بدمینتون و ... راه اندازی شد و الان هم اساس تکنولوژی خط دروازه همون سیستم Hawk-eye هست و آوردنش برای آفساید اونقدر پروژه عظیمی نیست که به خاطرش بگیم اصلا انجامش ندیم یا دنبال راه حل دیگه باشیم. چیزهایی مثل اضافه کردن به تعداد داور ها و گذاشتنشون پشت مانیتور اونقدرها ساده تر از طراحی سیستم اتوماتیک نیست. اینطور نیست که بشه این رو یکدفعه در یک روز در تمام مسابقات ارائه کرد. سیستمی که شما گفتید هم یه روزه و یه شبه و یه ماهه نمیشه ساختش و اضافه کرد به فوتبال. شما ببینید چندین سال طول کشید تا همون داورهای پشت دروازه مراحل آزمایشی خودش رو طی کنند. حتی دوره آزمایشی دادن تماس رادیویی بین داورها چند سال طول کشید تا اجرا بشه. هر تغییری زمان بر هست.

همونطور که در تاپیک دیگه هم بحثش شد چند هفته پیش، همین جنجال های داوری و بحث ها درباره این مسئله خودش تبلیغات رایگان برای یک ورزش هست و این خودش فاکتور مهمتری از هر چیز دیگه است در تصمیم نهایی برای این مسئله.

nw_nk
16-04-2017, 19:56
انریکه: با 8 مهاجم به یوونتوس حمله خواهیم کرد

لوییس انریکه، سرمربی بارسا تاکید کرد برای حذف یوونتوس باید نمایشی بهتر از دیدار رفت به نمایش بگذارند.​​​​​​​

آنچلوتی: منتظر یک بازی تاریخی در برنابئو باشید

کارلو آنچلوتی با وجود شکست 1-2 از رئال در بازی رفت، همچنان به صعود تیمش امیدوار است.

kasra_khan2003
17-04-2017, 05:43
تمام این سیستم های سنگین بالاخره از یک روز باید شروع می شدند، و از نظر فنی قضیه سخت نیست ولی طبیعتا دوره های آزمایشی و ... برای هر سیستمی اجرا خواهند شد حتی اضافه کردن به تعداد داورها. حتی همون سیستم Hawk-eye که ابتدا برای کریکت بعد تنیس بعد اسنوکر بعد بدمینتون و ... راه اندازی شد و الان هم اساس تکنولوژی خط دروازه همون سیستم Hawk-eye هست و آوردنش برای آفساید اونقدر پروژه عظیمی نیست که به خاطرش بگیم اصلا انجامش ندیم یا دنبال راه حل دیگه باشیم. چیزهایی مثل اضافه کردن به تعداد داور ها و گذاشتنشون پشت مانیتور اونقدرها ساده تر از طراحی سیستم اتوماتیک نیست. اینطور نیست که بشه این رو یکدفعه در یک روز در تمام مسابقات ارائه کرد. سیستمی که شما گفتید هم یه روزه و یه شبه و یه ماهه نمیشه ساختش و اضافه کرد به فوتبال. شما ببینید چندین سال طول کشید تا همون داورهای پشت دروازه مراحل آزمایشی خودش رو طی کنند. حتی دوره آزمایشی دادن تماس رادیویی بین داورها چند سال طول کشید تا اجرا بشه. هر تغییری زمان بر هست.

همونطور که در تاپیک دیگه هم بحثش شد چند هفته پیش، همین جنجال های داوری و بحث ها درباره این مسئله خودش تبلیغات رایگان برای یک ورزش هست و این خودش فاکتور مهمتری از هر چیز دیگه است در تصمیم نهایی برای این مسئله.

سیستم آزمون-خطای وطنیِ خودمون رو صادر کنیم واسه فیفا، سرعت عملشون بره بالا :n02:

nw_nk
17-04-2017, 21:04
آماده باش لواندوفسکی به رئال برای بازی برگشت

غیبت روبرت لواندوفسکی، مهاجم لهستانی بایرن در بازی رفت برابر رئال، برای مونیخی ها بسیار گران تمام شد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] A%A9%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D8%B1%D8%A6%D8%A7%D9%84-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D8%B4%D8%AA

رونالدو: 2 گل دیگر برای بایرن کنار گذاشته ام

رونالدو در بهترین زمان ممکن به روزهای اوج خود برگشته است. رئال حالا فوق ستاره خود را آماده تر از ابتدای فصل می بیند و بی شک گل های این نابغه پرتغالی، کمک بزرگی در راه فتح دودسیما و لالیگا برای کهکشانی ها خواهد بود.

albertxx
17-04-2017, 21:30

خیلی جالبه با اینکه اشتباهات داوری در بعضی واقع کشنده هست و عملا سرنوشت یه تیم و یه جام رو عوض میکنه باز فکر کنم هستن افرادی که با سیستم ویدئو چک و ... مشکل دارن
یادمه چند وقت قبل برنامه 120 میدیدم مجری برنامه میثاقی از سیستم ویدئو چک ایراد و ناراضی بود
اگه اشتباه نکنم بازی دوستانه رئال بود که داور چند دقیقه وقت رو گرفت که گل رونالدو رو چک کنه ..

سر همین صحنه هم میثاقی گفت خواهشا دیگه اینو والیبالش نکنید
در مورد یه نوستالژیک قدیمی حرف زد و گفت فکر کنید اگه فلان دهه (( فکر کنم 90 رو میگفت )) این سیستم بود نصف نوستالژی فوتبال پاک میشد
یعنی یه جوری انگار با اشتباه داوری و اینکه به ضرر تیمی باشه مشکلی نداشت فقط اینکه وقت بازی گرفته میشد مشکل داشت .
یعنی حاضر بود زحمات تیمی هدر بره ولی سرعت بازی گرفته نشه ؟؟:n13:

حالا نمیدونم قصد و نیتش چی بود ولی واقعا بازی حتی دقایقی متوقف بشه ارزش داره تا زحمتی تیمی هدر نره (( حالا اعصاب طرفدار یه طرف :n01: ))
به هر حال وقت اضافه رو واسه همین گذاشتن

شاید مثل والیبال لحظاتی وقت گیر باشه ولی قطعا ارزش خواهد داشت ...

nw_nk
18-04-2017, 21:28
Real Madrid team: Navas; Carvajal, Ramos, Nacho, Marcelo; Casemiro, Kroos, Modric; Isco, Benzema, Ronaldo

Subs: Kiko Casilla, Danilo, Asensio, James, Kovacic, Morata, Lucas Vazquez

Bayern Munich team: Neuer; Lahm, Boateng, Hummels, Alaba; Alonso, Vidal, Thiago; Robben, Ribery, Lewandowski

Subs: Ulreich, Bernat, Kimmich, Costa, Rafinha, Coman, Muller

گل دات کام

بایرنی های انجمن کجان؟!

nw_nk
18-04-2017, 21:31
گزارش؛ این بارسا یوونتوس را حذف می کند

نتایجی که بارسلونا در فصل جاری در خانه خود کسب کرده، حکم به صعود این تیم به نیمه نهایی لیگ قهرمانان خواهد داد.​​​​​​​

بیانکونری ها در بازی رفت موفق شدند با ارائه نمایشی برتر، با 3 گل بارسلونا را مغلوب کرده و در یک قدمی صعود به نیمه نهایی لیگ قهرمانان فصل جاری لقب بگیرند. اما بلوگرانا در فصل جاری نوکمپ را تبدیل به جهنم حریفان کرده و با تکرار هر کدام از نتایجی که در این فصل در خانه گرفته، قادر به حذف یوونتوس خواهد بود.

بارسلونا در مرحله گروهی موفق شد سلتیک را با 7 گل مغلوب کرده و سیتی را نیز 0-4 شکست دهد. آنها همچنین موفق شدند گلادباخ را نیز 0-4 شکست داده تا با زدن 15 گل و بدون دریافت گل، آماری خیره کننده را بر جای گذارند. اما این روند ادامه یافت و در حالیکه در مرحله یک هشتم آنها در پاریس با 4 گل مغلوب شدند، در بازی برگشت 1-6 حریف نامدار خود را مغلوب کرده و به این مرحله رسیدند.

گرچه بدون شک یوونتوس تیم آماده تری نسبت به تمام حریفان بارسا در این فصل به نظر می رسد، اما اگر شاگردان انریکه قادر به تکرار هر کدام از این نتایج باشند، قادر به حذف شاگردان آلگری خواهند بود.

000000000
19-04-2017, 00:59
مثل طرفدارای بعضی تیما بی انصاف نیستیم

میگیم که اخراج ویدال اشتباه بود و گلِ دوم رونالدو افساید بود

هرچند که ویدال زودتر از اون صحنه باید اخراج میشد

به هر حال بایرن رو شکست دادیم و رفتیم بالا

فکر میکنم تیممون استحقاقش رو داشت و از همه نظر سرتر بود

رونالدو هم طبق معمول عالی بود و هتریک کرد

مارسلو مثل همیشه پرتلاش بود و یه سوپر دریبل زد و پاس گل داد

آسنسیو اینده ی درخشانی در انتظارشه

در کل تقریبا همه ی تیم خوب بودن و خیلی خوب کار کردن

تبریک میگم و امیدوارم دوازدهمین قهرمانی امسال بدست بیاد

Stream
19-04-2017, 01:00
تبریک به هواداران رئال... رئال برای هفتمین بار متوالی به نیمه نهایی لیگ برتر رسید که یک رکورد است :n16:

و درباره داوری هم فقط میشه گفت که شاید جزو بدترین مسابقه های تاریخ دور حذفی لیگ قهرمانان بود از نظر قضاوت یک طرفه به نفع یک تیم. شاید تنها رقیب بازی چلسی/بارسا 09 یا بایرن/بارسا 13 باشه. امیدوارم این بازی همراه بازیهای قبلی درس خوبی برای فیفا باشه که به فکر استفاده از تکنولوژی در فوتبال بیفته تا تیم ها به این شکل قربانی تصمیمات اشتباه نشوند. :n26:

omidscafild
19-04-2017, 01:01
من منتظر کامنت این دوستمونم . ببینم میرن تو تاپیک رعال از ناداوری حرف بزنن ! بعدش تصفیه میکنیم . :)

Mohammad King@

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بازی با یه داور پشت مانیتور میتونست عادلانه تموم شه نه با این افتضاح داوری ! حالا پی ببرید به اهمیت داور پشت مانیتور ! 1 اخراج اشتباه و 2 گل آفساید در 1/4 لیگ قهرمانان اروپا در سال 2017 !!! It's 2017 Motherfu*kers !!! واقعا خجالت آوره برا یه تیم داوری !

hamedvt
19-04-2017, 01:17
در اینکه داور افتضاح بود صحبتی نیست.
ولی اینکه به نفع رعال بوده ادعای عجیبیه چون ویدال باید دقیقه ۴۸ اخراج می شد که ۸۴ شد. که طبیعتا بازی کامل به نفع رعال میشد.

گل به خودی راموسم که گویا قبلش لوا آفساید بوده.

Turok-71
19-04-2017, 01:38
منتظر کمپین تکرار بازی از طرف مارکا و هوادارن رئال مادرید هستیم!!

omidscafild
19-04-2017, 01:56
منتظر کمپین تکرار بازی از طرف مارکا و هوادارن رئال مادرید هستیم!!

چی میگی ؟!
همین بالا ببین میگه ادعای عجیبیه که چرا میگین داور به نفع مادرید گرفته !!! :n08:حالا باید اعتراض کنیم چرا به نفع بایرن گرفتی آقای داور ! ادعای عجیب !!! :n09:

Turok-71
19-04-2017, 02:07
چی میگی ؟!
همین بالا ببین میگه ادعای عجیبیه که چرا میگین داور به نفع مادرید گرفته !!! :n08:حالا باید اعتراض کنیم چرا به نفع بایرن گرفتی آقای داور ! ادعای عجیب !!! :n09:

درست میگه دوستمون!!
2 گل آفساید/یه اخراج اشتباه/یه آفساید اشتباه روی تک به تک لوا داوری به نفع بایرن بود!!
کاسای فقط مونده بود آخر بازی لباسشو با رونالدو عوض کنه : )))))

hamedvt
19-04-2017, 02:27
D:
ما اخراج اشتباه و 2 گل آفساید رو نفی نکردیم.
مساله اینه که اگه ویدال دقیقه ۴۸ اخراج می شد دیگه کار به اینجا ها نمی رسید.
آفساید لوا سر گل به خودی هم که بماند.

و اینکه این بازی با چلسی بارسا که سراسر به نفع بارسا بود مقایسه شه دیگه واقعا عجیبه.

jack82
19-04-2017, 03:02
وجالبترین نکته اینکته دوستان یادشون رفته که بازی 180 دقیقه بود و اپن طرفم یه پنالتی کاملا غلط برای بایرن گرفتن.مقصر گل نشدن اونم احتمالا ریالیها هستند.حرفم کاملا واضحه بایر نم فرصت داشت از اشتباهات داوری استفاده کنه ولی اینکه نتونستن مقصر ما نیستیم.
مقایسه این بازی با اون مثلا معجزه واقعا جکه

jack82
19-04-2017, 03:10
درست میگه دوستمون!!
2 گل آفساید/یه اخراج اشتباه/یه آفساید اشتباه روی تک به تک لوا داوری به نفع بایرن بود!!
کاسای فقط مونده بود آخر بازی لباسشو با رونالدو عوض کنه : )))))

دوست عزیز همین جناب کاسای که میگی یه پنالتی کاملا مشکوک برا بایرن گرفت ویک گل افساید و دو صحنه کاملا مشکوک روی راموس و کاسمیرو رو نگرفت و الببته تو بازی رفت اون یکی داوریک پنالتی از نطر شما فکر کنم باز هم مشکوک.
اینکه بازی پر ازاشتباهات داوری بود شکی نیست ولی یک طرفه بودنش کاملا غیر منصفانه ست

shangil
19-04-2017, 04:56
اگر ویدال نبود...!

kasra_khan2003
19-04-2017, 06:25
چیزی که اتفاق افتاده، خارج از عرف بود، این دوره از لیگ قهرمانان دیگه با داوری هاش کلاً ارزش مسابقات رو پایین آورده، از حماسه ی داوری بازی پاریس بگیر، برو بازی دورتموند، اتلتیکو، تا همین بازی دیشب! قبلاً یه صحنه بود، دو صحنه بود، آدم اسمش رو میذاشت اشتباه، مخصوصا که در برخی صحنه ها اونقدر تصمیم گیری سخت بود که کارشناسا از ۱۰ تا دوربین نگاه میکردن و نظر متفاوت میدادن.

توییتر، گروه های تلگرامی و بقیه جاها پر شده از اعتراض به داور بازی و بعضی رئالی ها هم با صحبت هایی سعی میکنن توجیه کنن (مثل: گل دوم اونا آفساید بود، ویدال زودتر باید اخراج میشد، پنالتی کاسمیرو رو نگرفتن و ...).

من حوصله بحث درباره تک تک صحنه ها رو ندارم و کاری عبث و بیهوده میدونم (البته گاهی لذت فوتبال در همین بحث ها هست، پس اونایی که دوست دارن بحث کنن رو قضاوتی نیست). اما بازم ممنونم که کسی از ما دایو نکرد پنالتی بگیره، یا خطایی بکنه و داور نبینه.

بایرن بازی خیلی خوبی رو به نمایش گذاشت، از زمان پپ که خیلی بهتر بود و حداقل رفت و برگشت سه تا گل زد. با صبر و حوصله ی آلمانی ها، بعید میدونم حماقت پرز رو بکنن (کارلتو رو اخراج کنن، جاش یکی مثل بنیتز بیارن! ).

nw_nk
19-04-2017, 06:39
اونقدر فاجعه بود که حتی گل انگلیسی رو مجبور کرد در تیترش داوری کار کنه

رونالدو و داوران قهرمانان مادرید

البته هواداران رئال که پیگیر خانم سیلوا بودن دیگه حوصله بحث داوری رو ندارن

mohsen14014
19-04-2017, 06:54
من از آنجلوتی تعجب میکنم که چرا این همه اشتباه داشت ،
قطعا فرصت زیادی برای سرزنی به لوا نمیرسید و بهتر بود از مولر که اکتیوتر هست استفاده میشد ، نبود کاستا تقریبا یه فاجعه بود ، آلبا بازیکن کناری نیست ، توپ که بهش میرسید همونجا وایمیستاد تازه فکر کنه چیکار کنه و ویدال هم که بیرون نکشیدنش عملا تیر خلاص بود ،
داوری یه چیزی بود که خواب از چشم آدم میپروند ، وقتی ضربه کارواخال رو که نویر دفع کرد کرنر نگرفت (کرنر به اون واضحی) واقعا داشت آلارم میداد که منتظر بدتر از اینها باشید :دی
کل رئال رو کاکُل ایسکو بود و سیستم 442 لوزی زیدان که ایسکو پشت مهاجم بازی میکرد شجاعانه بود و عالی جواب داد ، ایسکو نقش فوق العاده ای داشت تو بازیگردانی روان برای رئال .

در پایان یادی کنیم از دوستان مونیخی که گوشه کنار میگفتن پپ که بره ما تازه جون میگیریم و پپ مربی نیست و ... بازی بایر_یووه رو یادتونه که تیم چقدر قدرت تهاجمیش بالا بود و چطور کامبک زد ؟ دیشب کل نیمه اول یه موقعیت درست و حسابی بایر نداشت .

.

nw_nk
19-04-2017, 07:13
توییت کریستین ویری پس از بازی رئال مادرید و بایرن مونیخ: رسوایی داوری

اسطوره فوتبال ایتالیا کریستین ویری نیز به داوری بازی دو تیم رئال مادرید و بایرن مونیخ واکنش نشان داد.

کریستین ویری مهاجم سابق اینتر و یوونتوس در صفحه توییترش در مورد صعود رئال مادرید در مقابل بایرن مونیخ نوشت:

قضاوت داور و کمک داور بازی یک رسوایی بود... رئال مادرید-بایرن مونیخ...وحشتناک بود.

kasra_khan2003
19-04-2017, 07:43
متاسفانه دیشب آخرین بازی ژابی آلونسو و فیلیپ لام در لیگ قهرمانان اروپا بود
.

omidscafild
19-04-2017, 07:56
اونقدر فاجعه بود که حتی گل انگلیسی رو مجبور کرد در تیترش داوری کار کنه

رونالدو و داوران قهرمانان مادرید

البته هواداران رئال که پیگیر خانم سیلوا بودن دیگه حوصله بحث داوری رو ندارن

فاجعه واژه کمی هست . جنایت بود . حتی بنظرم باید پلیس وارد عمل بشه . چون گل دوم رعال رونالدو یه متر تو آفساید بود و هیچکس مانع دید کمک نبود . چجوری میشه اینو آنساید اعلام کرده باشه !!!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینستا ریبری .: یه سال سختکوشی ، مرسی داور . :)

جنایتی که داورا دیشب کردن در تاریخ بی نظیر هست . بعضی مواقع بحث سر یکی دوتا پنالتی هست که یه کارشناس میگه هست یکی میگه نیست و آخرم نظرات قطعی نیست مثل بارسا - پاریس یا چلسی - بارسا . ولی اینجوریشو دیگه ندیده بودیم . 1 اخراج + 2 تا گل آفساید !!!

البته باید صب کنیم ببینیم خانم سیلوا در این رابطه چه نظری دارن ! :)

kasra_khan2003
19-04-2017, 08:51
کارشناس مارکا: اخراج دقیقه ی ۸۵ ویدال اشتباه بود، فقط توپ را زد.
.
.
کارشناس مارکا: خطای ویدال بر روی کاسمیرو در دقیقه ۴۷ مستحق کارت زرد دوم بود.
.

منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

تبریک به هواداران رئال... رئال برای هفتمین بار متوالی به نیمه نهایی لیگ برتر رسید که یک رکورد است :n16:

و درباره داوری هم فقط میشه گفت که شاید جزو بدترین مسابقه های تاریخ دور حذفی لیگ قهرمانان بود از نظر قضاوت یک طرفه به نفع یک تیم. شاید تنها رقیب بازی چلسی/بارسا 09 یا بایرن/بارسا 13 باشه. امیدوارم این بازی همراه بازیهای قبلی درس خوبی برای فیفا باشه که به فکر استفاده از تکنولوژی در فوتبال بیفته تا تیم ها به این شکل قربانی تصمیمات اشتباه نشوند. :n26:

رئال - لیورپول ۲۰۰۹ هم دست کمی ازین بازی نداشت...

joey jordison
19-04-2017, 08:53
خوب بایرنیا راحت شدن نهایت دیشب یک مقدار عذاب کشیدن بنده خدا بارساییا که امروز هم باید عذاب بکشن:n08:
جوری دارن از بایرن جرف میزنن که انگار 25 تا موقعیت گل داشت میراث مزخرف پپ هنوز با این تیمه پاسکاریهای بی مورد کلا در مجموع دو بازی فکر کنم 4 تا شوت تو چهارچوب داشتن این بازی که 2 تا شوت تو چهارچوب داشتن به بایرن تبریک میگم که فقط شش تا گل خورد دو تا گلی هم که بایرن زد روی اشتباه داوری بود بله داوری کلا اشتباهش بیشتر به نفع ما شد اما کیه که ندونه این بایرن توانایی بازی مقابل ما رو نداشت و بهانه های داوری یک مقدار دم دستی هست:n31:

nw_nk
19-04-2017, 09:07
توییت درک نویتسکی پس از بازی رئال مادرید و بایرن مونیخ: به داور تبریک می گویم

بسکتبالیست معروف آلمانی نیز به داوری بازی رئال مادرید و بایرن مونیخ معترض است.

رئال مادرید موفق شد با پیروزی 4-2 مقابل بایرن مونیخ به مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا صعود کند. درک نویتسکی ستاره معروف بسکتبال آلمان در توییترش نوشت:

هه! به داور تبریک می گویم...

توییت رود گولیت پس از بازی رئال مادرید و بایرن مونیخ: داور شب کابوس واری داشت

اسطوره فوتبال هلند نظرش را در مورد داوری رئال مادرید و بایرن مونیخ اعلام کرد.

رئال مادرید موفق شد در دیدار برگشت مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا با نتیجه 4-2 بایرن مونیخ را شکست دهد. رود گولیت پس از بازی در توییترش نوشت:

به رئال مادرید تبریک می گویم اما داور شب کابوس واری را پشت سر گذاشت و چند تصمیم سرنوشت ساز اشتباه در این بازی داشت.

nw_nk
19-04-2017, 09:11
فاجعه واژه کمی هست . جنایت بود . حتی بنظرم باید پلیس وارد عمل بشه . چون گل دوم رعال رونالدو یه متر تو آفساید بود و هیچکس مانع دید کمک نبود . چجوری میشه اینو آنساید اعلام کرده باشه !!!

پلیس مادرید وارد شد ولی برای مهار بازیکنای بایرن که به داور حمله کردن :)

پلیس در واکنش به اعتراض بر علیه داور بازی رئال مادرید و بایرن مونیخ وارد عمل شد

kasra_khan2003
19-04-2017, 09:35
دنی آلوز: جهت جلوگیری از تحریف صحبت هایم با رسانه مادریدی مصاحبه کردم؛ شانس صعود یوونتوس بیشتر است ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]خبر/684706/دنی-آلوز-جهت-جلوگیری-از-تحریف-صحبت-هایم-با-رسانه-مادریدی-مصاحبه-کردم؛-شانس-صعود-یوونتوس)
.
.

مدافع برزیلی یوونتوس می گوید که به این تیم کمک می کند تا قهرمان اروپا شود.

طرفداری- دنی آلوز، مدافع راست 33 ساله برزیلی یوونتوس که سابقه حضوری طولانی مدت را در بارسلونا نیز داراست در کنفرانس خبری پیش از بازی برابر بارسلونا حاضر شد و صحبت هایی انجام داد:

این کنفرانس شبیه مراسم معارفه من است! بازگشت به نیوکمپ بسیار احساسی است و تاکنون این فرصت بازگشت به نیوکمپ و راه رفتن روی چمن های آن را نداشته ام. فکر می کنم که شانس صعود 60 به 40 به سود ماست. می دانیم که تمام بازی ها در نیوکمپ سخت هستند و می خواهیم تا گلزنی کنیم. تنها به دفاع کردن فکر نمی کنیم. در نظر داریم تا به بارسلونا ضربه بزنیم و زدن یک گل در این مرحله می تواند تفاوت زیادی ایجاد کند. در پایان فصل گذشته، دستاوردهای مهمی داشتیم. گفته بودم که در بارسلونا خوشحال هستم زیرا از مدت ها قبل هوادار بارسلونا بودم اما حرفه من این طور ایجاب می کرد تا به جای دیگری بروم. حالا بارسلونا در گوشه ای خاص از قلب من است اما نیاز است تا در برخی نقاط این موضوع از مسائل حرفه ای جدا شود.

دنی آلوز در خصوص نظرات تند خود پس از ترک بارسلونا گفت:

تنها می خواستم تا آن چه را که درونم حس می کردم بیان کنم. دوست ندارم تا انرژی منفی را درون خود نگه دارم چون این موضوع زندگی مرا خراب می کرد. متاسفم اگر به خاطر این حرف ها به کسی حمله شده است اما من به سادگی می خواستم تا احساس تلخ و شیرین خود پس از ترک بارسلونا را ابراز کنم. حس می کردم که کمی تحت فشار قرار گرفته ام. من به این دلیل با رسانه مادریدی مصاحبه کردم زیرا می دانستم که آن ها گفته های من را تحریف نخواهند کرد گرچه ممکن بود تا رسانه های بارسلون، آن گفته ها را تحریف کنند.

مدافع برزیلی یوونتوس در خصوص احتمال بازگشت به بارسلونا به عنوان بازیکن افزود:

همیشه در هر باشگاهی که بازی کرده ام، تمام تلاشم را انجام داده ام. حضور در بارسلونا فوق العاده بود اما فکر می کنم که برای بازگشت به بارسلونا چیزهای زیادی باید دست خوش تغییر شوند. برخی در بارسلونا مرا دوست دارند و برخی نیز نه. کاتالان ها مردم خاصی هستند. نمی دانم که فردا استقبال از من چگونه خواهد بود اما از بازگشت به جایی که زمانی خانه ام بود، حتی به عنوان یک رقیب خوشحالم.

دنی آلوز در خصوص هم تیمی بودن با هیگواین اضافه کرد:

بازی کردن در کنار چهره هایی با این کیفیت بالا عالی است و به شما اجازه می دهد تا شانس تاریخ سازی با تیم تان را داشته باشید. این یک امتیاز برای ماست و امیدواریم تا دور برگشت همانند دور رفت برای ما رقم بخورد. هنگامی که شما در این سطح بازی می کنید، باید تمام تجارب مثبت و منفی را در اختیار یکدیگر قرار دهید. پشیمانی ای در زندگی ندارم اما درست است که احساسات خاص و نوستالژی های مهمی در بارسلونا دارم اما همان طور که گفته ام فردی حرفه ای هستم و در خدمت یوونتوس هستم و تا زمانی که در این تیم هستم از ارزش های آن دفاع خواهم کرد.

آلوز در ادامه در خصوص بازیکنان یوونتوس و سوال درباره جو نیوکمپ صحبت کرد:

کسی درباره جو نیوکمپ سوالی از من نکرده است. ما از نظر فنی تیمی غنی هستیم و تمام هم تیمی هایم می دانند که باید تلاش بسیار زیادی انجام دهیم که مطمئننا ارزشش را خواهد داشت. اگر ما بر بارسلونا غلبه کنیم و امیدوارم که بتوانیم، فکر می کنم که توانسته ایم بهترین تیم جهان را حذف کنیم. یادگیری از کسانی که فاتح پنج عنوان قهرمانی سری آ شده اند، اجتناب ناپذیر است. همه ما باید تجربه ها و توانایی هایمان را متحد کنیم تا یوونتوس بتواند پس از 21 سال قهرمان لیگ قهرمانان اروپا شود. من برای رویاها و تحقق بخشیدن به آن ها زنده ام. وقتی به من گفتند که یوونتوس مدت هاست قهرمان این جام نشده است، مشتاق شدم تا به یوونتوس کمک کنم تا قهرمان لیگ قهرمانان شود.

shangil
19-04-2017, 09:37
من از آنجلوتی تعجب میکنم که چرا این همه اشتباه داشت ،
قطعا فرصت زیادی برای سرزنی به لوا نمیرسید و بهتر بود از مولر که اکتیوتر هست استفاده میشد ، نبود کاستا تقریبا یه فاجعه بود ، آلبا بازیکن کناری نیست ، توپ که بهش میرسید همونجا وایمیستاد تازه فکر کنه چیکار کنه و ویدال هم که بیرون نکشیدنش عملا تیر خلاص بود ،
داوری یه چیزی بود که خواب از چشم آدم میپروند ، وقتی ضربه کارواخال رو که نویر دفع کرد کرنر نگرفت (کرنر به اون واضحی) واقعا داشت آلارم میداد که منتظر بدتر از اینها باشید :دی
کل رئال رو کاکُل ایسکو بود و سیستم 442 لوزی زیدان که ایسکو پشت مهاجم بازی میکرد شجاعانه بود و عالی جواب داد ، ایسکو نقش فوق العاده ای داشت تو بازیگردانی روان برای رئال .

در پایان یادی کنیم از دوستان مونیخی که گوشه کنار میگفتن پپ که بره ما تازه جون میگیریم و پپ مربی نیست و ... بازی بایر_یووه رو یادتونه که تیم چقدر قدرت تهاجمیش بالا بود و چطور کامبک زد ؟ دیشب کل نیمه اول یه موقعیت درست و حسابی بایر نداشت .

.

الابا انصافا یه درجه پایینتر از بازیکنان دیگست که در این نوع بازیها نمودش مشخص میشه.
نگاه کنید اشتباه انجلوتی رو
زابی الونسو رو که اورد بیرون فالفور رونالدو نفسی کشید و کارش رو کرد!

senaps
19-04-2017, 10:09
اقا نزنین منو، ولی من هرچی نگاه کردم، احساس میکنم که همه گل‌های اخر رئال افساید بودن... مخصوصا دو گل رنالدو گل دوم و سوم.... جفتش از تو افساید انداخت تو گل! :(

pcforlife
19-04-2017, 10:17
اما بازم ممنونم که کسی از ما دایو نکرد پنالتی بگیره،

کسری، روبن دایو کرد ولی انصافا پای چپش موند زیر پای راست کاسمیرو (اگه نگیم له شد).
به نظر من پنالتی درست بود ولی دوستان هم گفتن که قبل گل دوم بایرن (گل به خودی راموس) هم لوا تو آفساید بود.
داوری بد بود، ولی حداقل تا دقیقه 84 و اخراج ویدال (که اشتباه بود) بایرن داشت سود می برد از داوری، چون داشت بازی رو تو خونه حریف می برد به وقت اضافه. تازه اگه این موضوعی که خودت اشاره کردی رو ندید بگیریم.

کارشناس مارکا: خطای ویدال بر روی کاسمیرو در دقیقه ۴۷ مستحق کارت زرد دوم بود.

.

کمک داور ها هم که سر دو گل رونالدو رسما گند زدن.:n27: خصوصا تو گل سوم که به زحمت موقع پاس مارسلو، کمک داور توی کادر تصویر بودش!!:n02: بنده خدا کامل جا مونده بود!
کمیته داوران یوفا یه نگاه کنه و یه فکری کنه!:n27:

pcforlife
19-04-2017, 10:34
چون گل دوم رعال رونالدو یه متر تو آفساید بود و هیچکس مانع دید کمک نبود . چجوری میشه اینو آنساید اعلام کرده باشه !!!

کمک داور اشتباه کرده قطعا.
ولی این یه فریم ثابته که ما راجع بهش صحبت میکنیم. از لحظه پاس راموس تا برگشت به عقب کاستا و روی یک خط قرار گرفتنش با رونالدو کمتر از یک ثانیه اتفاق میفته. اگر کمک داور یه آن به لحظه پاس دادن راموس نگاه کنه، مطمئنا نمیتونه آفسایدی رو تشخیص بده. بدون شک این ضعف کمک داور هست و شاید ضعف انسان. (که آرمان تو چند پست قبلش خیلی جالب راجع بهش صحبت کرد).

kasra_khan2003
19-04-2017, 10:38
کسری، روبن دایو کرد ولی انصافا پای چپش موند زیر پای راست کاسمیرو (اگه نگیم له شد).
به نظر من پنالتی درست بود ولی دوستان هم گفتن که قبل گل دوم بایرن (گل به خودی راموس) هم لوا تو آفساید بود.
داوری بد بود، ولی حداقل تا دقیقه 84 و اخراج ویدال (که اشتباه بود) بایرن داشت سود می برد از داوری، چون داشت بازی رو تو خونه حریف می برد به وقت اضافه. تازه اگه این موضوعی که خودت اشاره کردی رو ندید بگیریم.

کمک داور ها هم که سر دو گل رونالدو رسما گند زدن.:n27: خصوصا تو گل سوم که به زحمت موقع پاس مارسلو، کمک داور توی کادر تصویر بودش!!:n02: بنده خدا کامل جا مونده بود!
کمیته داوران یوفا یه نگاه کنه و یه فکری کنه!:n27:

حسین جان من مقصودم ازون جمله این نبود که روبن دایو کرد، هر دو تیم از نظر بازی جوانمردانه تو سطح خوبی بودن، و هیچ کس سر اشتباهات داوری نقش بازی نکرد، اشتباه از سمت داور بود.

سر ۳-۴ اشتباه بحث برانگیز داور من اصلا جای بحث نمیبینم و برام کاملاً مشخص هست، به همین دلیل میگم دیگه حوصله بحث نیست، چون دیگه مشخص بود.

بهتر میبینم منصفانه نگاه کنم و اعتراف کنم، تا اینکه مثل بعضی دوستان بارسایی زیر بار هیچی نرم.

شیرینی این برد رو اشتباهات داوریش کشت. تمام تیم های اسپانیایی از نظر من تو مراحل حذفی این فصل با داوری اومدن بالا.

vahidgame
19-04-2017, 10:38
تبریک میگم به همه رئالی ها
دیشب بازی خیلی خوب بود و طبیعی هم بود چون تقریبا تیمای اول و دوم اروپا داشتن بازی می کردن
در مورد داوری هم فقط گل دوم آفساید بود. ویدال هم قبل اون صحنه می تونست اخراج بشه و خطاهای بدی داشت
در کل داوری بدی بود ولی در هر صورت رئال سزاوار صعود بود

بعضی ها هم فک می کنم از آب گل آلود دارن ماهی می گیرن که کار راحتیه :دی
ولی داوری های تیم خودتون توی CL رو یه نگاهی بندازید
بازی دیشب اشتباهات جوری بود که رئال در هر صورت حتی مساوی هم کرده بود صعود می کرد

Turok-71
19-04-2017, 11:20
من حوصله بحث درباره تک تک صحنه ها رو ندارم و کاری عبث و بیهوده میدونم نیست!

داداش خود شما یکی از کسانی بودی که بیشترین پستو واسه داوری بارسا پاریس رفتی!!!!!
حالا بحث راجع به داوری عبث و بیهوده شد؟؟؟ : ))))

همه دنیا دارن میگن بزرگترین دزدی تاریخ لیگ قهرمانان رخ داده! شماها میگین اشتباه داوری؟؟
بارسا دوتا اشتباه داوری به سودش باشه میشه مافیا ننگ تاریخ ولی واسه رئال کاملا طبیعیه...دوستای رئالی خودم میگن صعودی کثیفی داشته تیمشون...اینجا میگن داوری خوب بوده : ))))

بعضی ها هم فک می کنم از آب گل آلود دارن ماهی می گیرن که کار راحتیه :دی
ولی داوری های تیم خودتون توی CL رو یه نگاهی بندازید
بازی دیشب اشتباهات جوری بود که رئال در هر صورت حتی مساوی هم کرده بود صعود می کرد
آب گل آلود کجا بود...بزرگترین دزدی تاریخ اتفاق افتادو تموم شدو رفت...

nw_nk
19-04-2017, 11:22
ویدال: داور از ما دزدی کرد!

آرتورو ویدال، ستاره شیلیایی بایرن مونیخ، از تصمیمات جنجالی داور در دیدار شب گذشته تیمش مقابل رئال مادرید ابراز ناراحتی کرد.​​​​​​​

در این دیدار که در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو برگزار می شد، در شرایطی که بایرن 2-1 از حریف پیش بود، داور با دادن یک کارت زرد اشتباه به ویدال، او را از زمین اخراج کرد.

با 10 نفره شدن بایرن، رئالی ها بر بازی مسلط شدند و توانستند سه بار دیگر به گل برسند که حداقل یکی از آنها آفساید بود.

ویدال به خبرنگاران گفت:" وقتی دو تیم بزرگ در چنین دیداری در لیگ قهرمانان مقابل هم قرار می گیرند، نباید چنین دزدی رخ بدهد. وقتی رئال ترسید، داور نمایشش را آغاز کرد. خیلی احساس می کنیم که از ما دزدی شده و شاید شما کمی تعجب کنید.

او اشتباهات زیادی داشت و ما را از چمپیونزلیگ حذف کرد. وقتی داور اینطور شما را شرمسار می کند، پذیرفتن آن خیلی دشوار است. این اتفاق من را خیلی عصبانی کرد."

kasra_khan2003
19-04-2017, 11:32
داداش خود شما یکی از کسانی بودی که بیشترین پستو واسه داوری بارسا پاریس رفتی!!!!!

دلیلش رو بالای پست خودت نوشتم:

سر ۳-۴ اشتباه بحث برانگیز داور من اصلا جای بحث نمیبینم و برام کاملاً مشخص هست، به همین دلیل میگم دیگه حوصله بحث نیست، چون دیگه مشخص بود.

اشتباهات کاملاً مشخص بود، دیگه جای بحث نداره. شما قبل پست دادن، یه نگاه بکن، من جواب همه صحبت ها رو زودتر داده بودم.

بحث وقتی انجام میشه که دو طرف توافق نظر نداشته باشن. نه وقتی هر دو طرف میگن بله فلان گل آفساید بود... دیگه چی هست که بحث کنیم سرش؟

Turok-71
19-04-2017, 11:44
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] center.jpg
آنچلوتی: فوتبال به تکنولوژی ویدیویی نیاز دارد؛ داور در سطح این بازی نبود

به گزارش وب‌سایت نود، بایرن مونیخ درحالی شب گذشته مقابل مادرید‌ی ها شکست خورد که این بازی تحت تاثیر اتفاقات داوری قرار داشت. آنچلوتی پس از پایان بازی گفت:

ما در این بازی فکر هرچیزی را کرده بودیم به جز داور! شرم آور است چرا که به جز این مسئله، بازی فوق‌العاده‌ای داشتیم. من به بازیکنانم مفتخر هستم، چرا که آن‌ها هرکاری از دستشان ساخته بود انجام دادند. داور مسابقه در سطح این بازی نبود. فکر نمی‌کنم رئال مادرید روی داوری اثرگذار بوده اما داوران مسابقه عملکرد ضعیفی داشتند. تا به حال موافق تکنولوژی ویدیویی نبوده‌ام ولی حالا باید به ضرورت آن اعتراف کنم. نمی‌توانید در چنین بازی حساسی اینطور تصمیم گیری کنید. من پس از بازی با زیدان صحبت کردم و او هم قبول داشت که عملکرد داوری ضعیف بوده است. چنین چیزی نباید در این سطح اتفاق بیفتد و امیدوارم داوران هرچه زودتر از تکنولوژی بهره‌مند شوند.

پ.ن: یجوری سر بایرنو بریدن داد آنچلوتی هم درومده!!

nw_nk
19-04-2017, 12:18
حمله بازیکنان بایرن به اتاق داور جنجالی

روزنامه مارکا مدعی شد که پس از اتمام دیدار شب گذشته رئال و بایرن، 3 بازیکن بایرن به سمت اتاق داورها رفتند و به داور مسابقه، ویکتور کاسای اعتراض کردند که با دخالت پلیس این موضوع حل شده است.

دیدار شب گذشته رئال و بایرن چندین صحنه مشکوک به اشتباه داوری داشت که روی نتیجه کاملا تاثیرگذار بودند. بازیکنان بایرن پس از بازی معتقد بودند که این داور بوده که باعث حذف تیمشان شده و از همین رو، به شدت عصبانی بودند.

تیاگو، لواندوفسکی و ویدال، از حضور در میکسدزون خودداری کردند و وارد اتاق داورها شدند تا اعتراض خود را به آنها اعلام کنند.

در نهایت پلیس مجبور به مداخله و جلوگیری از ورود آنها شد ولی انتظار می‌رود که جریمه سنگینی از سوی یوفا در انتظار این 3 بازیکن و باشگاه بایرن مونیخ باشد. حتی در آن میان، رافینیا با تلفن همراهش سعی داشت به داور چهارم اشتباهاتشان را نشان دهد که از اتفاقات جالب این شب جنجالی بود.

Turok-71
19-04-2017, 12:59
گری لینه کر:
"فوتبال ورزش ساده ایست که ۲۲ نفر ۹۰ دقیقه به دنبال توپ میدوند و در آخر داور از بایرن دزدی می کند."

jack82
19-04-2017, 13:00

همه دنیا دارن میگن بزرگترین دزدی تاریخ لیگ قهرمانان رخ داده! شماها میگین اشتباه داوری؟؟
بارسا دوتا اشتباه داوری به سودش باشه میشه مافیا ننگ تاریخ ولی واسه رئال کاملا طبیعیه...دوستای رئالی خودم میگن صعودی کثیفی داشته تیمشون...اینجا میگن داوری خوب بوده : ))))

آب گل آلود کجا بود...بزرگترین دزدی تاریخ اتفاق افتادو تموم شدو رفت...
بزرگترین دزدی تاریخ لیگ قهرمانان؟داداش چی میزنی شما؟
برو یه بار دیگه بازی تیم محبوبتو با پاریس نگاه کن
اصلا سر چی داریم بجث میکنیم واقعا .حق با شماست.ما دزدیم شما پاک

Turok-71
19-04-2017, 13:07
بزرگترین دزدی تاریخ لیگ قهرمانان؟داداش چی میزنی شما؟
برو یه بار دیگه بازی تیم محبوبتو با پاریس نگاه کن
اصلا سر چی داریم بجث میکنیم واقعا .حق با شماست.ما دزدیم شما پاک

اکثر پیشکسوت و بازیکنهای بزرگ فوتبال دارن میگن دزدی کردین و صعودتون کثثیف بوده!
بارسا پاریسو فقط شما و زن تیاگو سیلوا و عده ای فن رئالی فقط میتونن زیر سوال ببرنش! : )))

Layken
19-04-2017, 13:35
ماه و سال و قرن چرخید و یک بار داور شد به نفع ما ببین چه شلم شولپایی به راه انداختین :دی
خوبه تا الان که تو همین لالیگا تونستید دوم بمونید به لطف داور و داوریا بوده بعد اون وقت یک مورد باری ما شد چوب دو سر طلا ؟ :n02::n28:

جالبته اکثر تویت ها به هر دو تیم براسا و رئال اشاره کردن و اکثر منتقدین و بزرگان گفتم کلا داوری تحت کنترل این دو باشگاه هستش
ولی چرا اونارو نمیارید من تعحب می کنم :دی

سلام دوازدهمی :n33:

اکثر پیشکسوت و بازیکنهای بزرگ فوتبال دارن میگن دزدی کردین و صعودتون کثثیف بوده!
بارسا پاریسو فقط شما و زن تیاگو سیلوا و عده ای فن رئالی فقط میتونن زیر سوال ببرنش! : )))

کجایی تو ؟ در اولین فرصت بهم پیام بده و برگرد گروه
منتظرتم

Turok-71
19-04-2017, 14:32
..
لعنتی : )))

SA3EDLORD
19-04-2017, 18:01
دوستمون یه جوری میگه سایت گل انگلیسی مجبور شد فلان کارو کنه انگار حالا چه سایت معتبر و بی طرفی هست.
تازه نویسنده مقاله مذکور هم ben hayward معلوم الحال هست : ))))))

nw_nk
19-04-2017, 18:46
روبن: سرنوشت بازی را داور رقم زد

آرین روبن، پس از شکست 4-2 تیمش مقابل رئال مادرید اعلام کرد که داور پیروزی تیمش را دزدید.​​​​​​​

در این دیدار بایرن در وقت های قانونی به پیروزی 2-1 رسید تا کار به وقت های اضافه کشیده شود. در دقایق پایانی وقت های قانونی بود که داور آرتورو ویدال را اخراج کرد و در نهایت رئال با زدن سه گل در وقت های اضافه که یکی از آنها به وضوح آفساید بود، توانست راهی مرحله بعد شود.

روبن در گفتگو با خبرنگاران، در پاسخ به این سوال که آیا از بایرن دزدی شد، گفت:" بله، نظر من را می دانید. شرم آور است زیرا شما شاهد یک بازی فوق العاده بودید.

همه دنیا دیدند که دو تیم بزرگ با بازیکنانی فوق العاده مقابل هم قرار گرفتند. واقعا تماشای این بازی لذت بخش بود. اما سرنوشت چنین دیداری با تصمیمات داوری رقم خورد. من دوست ندارم در مورد داوری صحبت کنم اما همیشه باید به خودتان نگاه کنید و به اشتباهاتی که داشتید و کارهایی که اشتباه انجام دادید. در این مورد، فقط یک اشتباه نبود، اشتباهات بیشتری بود؛ تصمیماتی که سرنوشت سازی را رقم زد.

این دیدار یک تبلیغ عالی برای فوتبال بود اما با سوت های یک نفر دیگر سرنوشتش رقم خورد."

nw_nk
19-04-2017, 19:18
توماس مولر: بازی کردن با 10 نفر مقابل 14 نفر بسیار دشوار است. گل دوم رئال فاجعه بود، کمک داور دید کامل داشت ولی گل را از ما گرفت.

مصاخبه کامل

kasra_khan2003
19-04-2017, 19:40
اشتباهات این دوره که نیاز به VAR رو بیشتر از قبل میکنه
.

mohsen14014
19-04-2017, 20:05
آنجلوتی میگه با زیدان که صحبت کردم اشتباهات داوری رو قبول داشت ، ظاهرا اینجا تو ایران ما رئالی تر از زیدان هم داریم !
واضح تر از این بود که بخواهیم انکار کنیم ، بیخیال ...

nw_nk
19-04-2017, 20:25
کیه لینی: مهاجمان بارسلونا مانند کوسه هستند!

مهاجمان بارسا همانند کوسه ها هستند زیرا اگر نشانه ای ترس و استرس در شما ببینند، بوی خون را حس کرده و کار شما را تمام می کنند. باید حدالامکان آنها را عقب نگه داشت و با بستن منافذ بین مدافعان و هافبک ها، اجازه مالکیت توپ را به آنها نداد.

گزارش: ماموریت غیرممکن بارسلونا مقابل بوفون

برای خلق معجزه ای دیگر، بارسا باید سد محکمی چون بوفون را پشت سر بگذارد. این گلر اسطوره ای یوونتوس، 147 بار در رقابت های اروپایی به میدان رفته و با حضور او در دروازه، یووه تنها یک بار 3-0 مغلوب شده است؛ یعنی نتیجه ای که کار صعود در بازی امشب را به وقت های اضافه خواهد کشاند.

omidscafild
19-04-2017, 20:44
جنایت دیشب از نگاه عمر مومانی :)

kasra_khan2003
19-04-2017, 20:54
پست های بارسایی ها بعد بازی احتمالاً دو حالت بیشتر نداره:

در صورت حذف: مثل رئال داور رو نخریدیم که
در صورت صعود: اینجوری صعود میکنن، نه با داوری

:دی

اصلاً هم یادشون نمیاد بازی با پی اس جی چه گذشت...

nw_nk
19-04-2017, 21:27
فاستینو آسپریا اسطوره فوتبال کلمبیا: دزدی دیگر بس است. دو گل آفساید رونالدو و اخراج ویدال باعث حذف بایرن شدند. دزدی بس است تیم موش ها (رئال مادرید).

omidscafild
19-04-2017, 21:32
بعضیا سر 2 تا پنالت داشتن تو تاپیک بارسا خودشونو جر واجر میکردن . الآن کجا هستن ؟!!! :) خیلی دوس داشتم ببینم ری اکشنشون چی هست به این بازی ولی افسوس از رعال خشم 2 فینالو ندارن و مشکلی با این برداشون هم ندارن ! فقط بازیای بارسا مثل اینکه میبینن و اونم فقط اگه داوری ایراد داشته باشه !!! :) خیلی خوبن اینا ...

یه عده که بعد بازی پاریس از خانم سیلوا هم پست میذاشتن الآن چجوری جبهه میگیرن . :n09: باز خوبه پاریس انگشت کوچیکه بایرنه ! ببین اگه جای بایرن پاریس بود الآن دیگه باید از قتل پاریس صحبت میکردیم ! :)

بازم تاکید میکنم باید پلیس [ترجیحا] آمریکا ورود کنه به داوری های این بازی .

دیشب اوون هارگریوز میگفت کمک بهترین جای ممکن هست ! چجوری میشه اینو ندید با این جایگاهی که کمک در اون لحظه بود . شما برای این داری حقوق میگیری !!! تنها کاری که باید بکنی اینه که اینو ببینی !
مایکل اوون رعالی هم تاکید کرد که اخراج اشتباه ویدال و گل دوم منو شوک زده کرد و تو این سطح آدم همچین چیزهایی نمیبینه ! بازی فوتبال چون سرعتی هست باید و باید سیستم ویدئو ریپلای رو وارد کنیم .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] g

Robbery خیلی معنی سنگینی داره تو فوتبال :)

k1ozil
19-04-2017, 21:51
بارسایی های عزیز حرف از مافیا نزنن :n19:
1.ویدال باید اوایل نیمه دوم اخراج میشد
2.گل دوم بایرن افساید بود
3.بازی رفت پنالتی بایرن اشتباه بود
1.گل رونالدو افساید بود
2.کاسمیرو باید اواسط نیمه دوم اخراج میشد
گل سوم کریس هم مشکوک بود ک البته بنظرم ارزش بحث نداره چون بازی 2 2 عملن تمام شده بود
توجه کنید ک اشتباهات اول برای بایرن اتفاق افتادن
اخراج ویدال قبل اخراج کاسمیرو باید اتفاق میوفتاد
گل دوم بایرن هم اشتباه بود
هر کدوم از این دوتا اشتباه اگه اتفاق نمیوفتاد روند بازی ب طور کل عوض میشد

nw_nk
19-04-2017, 22:02
فیلیپ لام: صعود رئال به لطف اشتباهات داور بود

فیلیپ لام، کاپیتان بایرن مونیخ در مورد اتفاقات دیشب دیدار تیمش برابر رئال مادرید صحبت کرد.​​​​​​​

بازی بسیار زیبایی انجام شد و باید از هر دو تیم تمجید کرد اما متاسفانه اشتباهات داوری برای ما گران تمام شد. اگرچه ویدال در معرض اخراج بود اما حتی من حرکت او را خطا نمی بینم. همانند هفته پیش و در جریان اخراج خاوی، این اتفاق باعث تضعیف ما شد.

باید به وضوح بگویم که این اشتباهات به ما آسیب فراوانی زد. ویدال از مقابل بازیکن رئال توپ را گرفت و این اتفاق خطا نبود.

بازی کردن با 10 نفر برابر تیمی مثل رئال دشوار است. تمام بازیکنان به خوبی جنگیدند اما بعد از رسیدن بازی به وقت اضافی در نهایت 2-4 باختیم که این نتیجه به لطف تصمیمات داور بود."

Captain_America
19-04-2017, 22:07
هیچ اشتباه داوری توجیهی برای ویدئو چک نیست ، احمقانه ترین اتفاقی که ممکنه در فوتبال بیوفته ویدئو چک هست .

shangil
19-04-2017, 22:19
دوستان مرحله بعد باید قرعه کشی بشه یا معلومه؟

k1ozil
19-04-2017, 22:21
دوستان مرحله بعد باید قرعه کشی بشه یا معلومه؟

قرعه کشی......

shangil
19-04-2017, 22:50
دارم فک میکنم داور چقد میگیره!
کسی میدونه حقوق داور در چنین بازیهایی چقدره؟!!

hosseinf722
20-04-2017, 00:20
موناکو چه شاخ شده
من بازی های موناکو رو ندیدم، دورتموند ضعیف عمل کرده یا واقعا تیم قوی ایه موناکو؟

000000000
20-04-2017, 00:34
موناکو این فصل عالی بوده
بهترینشونم همون بازیکن جوونشون امپاپه هست

+

یوونتوس خیلی خوب بود
بارسا هیچکاری نتونست بکنه

اگه رئال قهرمان نشه دوست دارم یووه بشه
بیشتر به خاطر بوفون دوست داشتنی

Canadian
20-04-2017, 00:51
بارسا تو بازی امشب گناهی نداشت!!
یوونتوس یازده نفره داشت دفاع میکرد!!!
داور هم که اعصابمونو خراب کرد:n35:

shangil
20-04-2017, 00:57
افسووووس و صد افسوووووس...

kasra_khan2003
20-04-2017, 07:20
فاستینو آسپریا اسطوره فوتبال کلمبیا: دزدی دیگر بس است. دو گل آفساید رونالدو و اخراج ویدال باعث حذف بایرن شدند. دزدی بس است تیم موش ها (رئال مادرید).

آسپریا: من آن حرفا را نزدم، اکانتم هک شده بود، احتمالا کار پیکه بوده. منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

kasra_khan2003
20-04-2017, 07:29
فکت: بوفون تنها دروازبان این دوره که هنوز در مراحل حذفی، دروازش باز نشده.
فکت: مسی سه بار در مقابل بوفون قرار گرفته، هرگز موفق به گلزنی نشده.

۴ تیم مرحله ی بعد: رئال مادرید، اتلتیکو مادرید، یوونتوس، موناکو

سه تیم اول، با تجربه هستن (قبلا تو این مرحله بودن)، اما موناکو هم خیلی خوب ظاهر شده و باید دید تو مرحله ی بعدی چه نمایشی نشون میده.

به نظرم اگه بخوایم تیم ها رو از نظر شانس قهرمانی لیست کنیم، یوونتوس اول، رئال و اتلتیکو تو رده ی دوم و سوم، و موناکو آخر.

قرعه کشی مرحله ی بعدی روز جمعه انجام میشه.

joey jordison
20-04-2017, 09:01
بایرنیا هم الان واسه ما شدن اسطوره مظلومیت انگار نه انگار که گلهاشون با اشتباهات داوری زده شد سال قبل موقعی که یوونتوس حقش خورده شد انگار بلد نبودن از شبکه های مجازی استفاده کنن!بازی قبل هم که پنالتی اشتباه رو گرفت ولی چون گل نشد هیچی به هیچی اگه اون دوتا گلمون هم گرفته نمیشد بازم بایرن تیمی نبود که بخواد حذفممون کنه
بنده خدا بارساییا که مجبورن لباس یک تیم رو باز تنشون کنن!!:n08:فینال یعنی التیکو و رئال :n02:هیچ تیمی مثل اینکه عرضه حذف اتلتیکو رو نداره

omidscafild
20-04-2017, 11:42
اگه اون دوتا گلمون هم گرفته نمیشد بازم بایرن تیمی نبود که بخواد حذفممون کنه

آمار بایرن نیمه دوم تا قبل اخراج اشتباه ویدال در حد همون رعال در نیمه دوم بعد اخراج مارتینز تو آلیانز بود . اون اخراج بازیو کشت و داور کار بایرنو با اون گل تاریخی تموم کرد . گل دوم رعالو عکسشو گذاشتم قبلا . سیوش کنید . چون اگه سال دیگه ویدئو ریپلای اومد قطعا دلیلش همین گل بوده ! :) مثلا یکی پرسید که چرا یوفا آخر ویدئو ریپلای رو وارد کرد اون عکسو بذارید براشون بگید آره تو 2017 همچین داوری داشتیم که رونالدو رو میبینه تو آفساید ولی پرچمشو نمیبره بالا !

بنده خدا بارساییا که مجبورن لباس یک تیم رو باز تنشون کنن!!:n08:

باز بایرن که جزو پر طرفدارترین هاست تو ایران . من پاریسو چی بگم !!! :n08: اونقد طرفدار پیدا کرد بعد بازی بارسا که خود پی اس جی فنا تعجب کرده بودن :n02: حتی اینقد پیگیر بودن که مصاحبه های خانم سیلوا رو هم میذاشتن:n19: یه چی بگید که رعالیا توش تبهر نداشته باشن ! :)

kasra_khan2003
20-04-2017, 12:05
آمار بازی، بایرن ۱۲۰ دقیقه دو شوت در چهارچوب
.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 71362212258248_o.jpg

Ezel
20-04-2017, 12:25
عاقا بازی رئال بایرن سوای بحث داوری و نتیجه ، فقط اونجایی که عاقا لام دریبل دوطرفه زد به مارسلو و ازنظر یک مادریدی صحنه ی دلخراشی محسوب میشد چون عملا مارسلو دفن شد در اون صحنه ، ولی خب بعدش هم مارسلو نزدیک محوطه ی بایرن روبن رو به زیبایی دریبل کرد که تا حدودی اون دریبل لام رو تسکین و تسلی داد :n02:

بنظر میرسه که وجود ویدئو چک ضروری باشه البته به صورت بسیار محدود که بازی رو از جریان نندازه ، و میشه با قوانینی نظیر اینکه هر تیم فقط یک بار در طول هر بازی یا در طول هر نیمه میتونه ازش استفاده کنه اون هم مثلا صرفا برای مواردی مثل گلی که مشکوک به آفساید بوده و به ثمر رسیده و یا پنالتی مشکوک و اینکه شامل اعتراض به آفساید و اخطار و اخراج و اینها نباشه و در این صورت دیگه شاهد قضاوت های امثال اوربو ها به ضرر چلسی برابر بارسا و فیورنتینا برابر همین بایرن و پاریس برابر بارسا و بایرن در برابر رئال و بازی های مشابه نخواهیم بود ، ولی خب از طرف دیگه بار دراماتیک و تراژدیک فوتبال هم تقریبا کشته خواهد شد با ورود ویدئو چک ها و کلا دیگه جذابیت های درام فوتبال خلاصه میشه در کام بک های حماسی که به ندرت رخ میدن

در مورد بازی بارسا یووه هم میشه گفت که گل نخوردن یووه علاوه بر دفاع سازمان یافتشون ، تا حد زیادی مرهون خوب نبودن مسی بود در بازی دیشب و مشخصا همون صحنه ی گل خالی که با پای راست به بیرون زد

نیمار هم به نظر من عملکرد فنی دیشبش جزو بازی های درخشانش بود ولی ظاهرا از لحاظ ذهنی آشفتگی هایی داره که منجر به این همه تنش و اخطار و اعتراضاتش به داوری میشه که روی بازیش هم تاثیر میگذاره و قطعا اگه مربی با تجربه تری باهاش کار کنه خیلی میتونه کمک کنه بهش از لحاظ ذهنی و آرامش

در هر صورت قرعه ی مطلوب ما رویارویی اتلتیکو و یوونتوس در نیمه نهایی هست چون رویارویی با هردوشون سخته :n19:

kasra_khan2003
20-04-2017, 12:49
در این صورت دیگه شاهد قضاوت های امثال اوربو ها به ضرر چلسی برابر بارسا و فیورنتینا برابر همین بایرن و پاریس برابر بارسا و بایرن در برابر رئال و بازی های مشابه نخواهیم بود

بعد از این همه پیشرفت در هوش مصنوعی، باز هم میبینیم که تو بازی های کامپیوتری اشتباهاتی رخ میده که گاهی تو YouTube بالای ۳ میلیون View پیدا میکنه. پس به نظرم با اضافه شدن تکنولوژی جدید، باز هم این اتفاقات میفته و اون بار دراماتیک که میگی از بین نمیره. البته یک سری چیزها رو میشه دیگه قطعی درست کرد، مثل همین تکنولوژی عبور توپ از خط دروازه که فکر نکنم تا حالا عملکرد غلطی ازش دیده باشیم.

nw_nk
20-04-2017, 13:09
بوفون: فکر نمی‌کردم در نوکمپ کلین شیت کنم

جانلوئیجی بوفون، کاپیتان یوونتوس مدعی شد که از نتیجه به دست آمده در نوکمپ تعجب کرده زیرا او انتظار نداشته که بتواند کلین شیت کند.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 5-%D8%AF%D8%B1-%D9%86%D9%88%DA%A9%D9%85%D9%BE-%DA%A9%D9%84%DB%8C%D9%86-%D8%B4%DB%8C%D8%AA-%DA%A9%D9%86%D9%85

واکنش پیکه به حذف بارسا از لیگ قهرمانان: یوونتوس از هر لحاظ برتر بود

جرارد پیکه، مدافع بارسا پس از حذف از لیگ قهرمانان، یوونتوس را شایسته صعود به نیمه نهایی و حتی کسب جام دانست.

nw_nk
20-04-2017, 13:17
لواندوفسکی: با 10 نفر، پیروزی غیرممکن بود

روبرت لواندوفسکی، مهاجم لهستانی بایرن در پایان بازی با رئال به تمجید از رونالدو پرداخت و داور بازی را زیر سوال برد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] A%A9%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-10-%D9%86%D9%81%D8%B1%D8%8C-%D9%BE%DB%8C%D8%B1%D9%88%D8%B2%DB%8C-%D8%BA%DB%8C%D8%B1%D9%85%D9%85%DA%A9%D9%86-%D8%A8%D9%88%D8%AF

رسمی: شکایت باشگاه بایرن از پلیس اسپانیا

بین دو نیمه دیدار حساس رئال و بایرن، درگیری شدیدی بین نیروهای امنیتی حاضر در ورزشگاه با هواداران بایرن صورت گرفت.

joey jordison
20-04-2017, 15:45
آمار بایرن نیمه دوم تا قبل اخراج اشتباه ویدال در حد همون رعال در نیمه دوم بعد اخراج مارتینز تو آلیانز بود . اون اخراج بازیو کشت و داور کار بایرنو با اون گل تاریخی تموم کرد . گل دوم رعالو عکسشو گذاشتم قبلا . سیوش کنید . چون اگه سال دیگه ویدئو ریپلای اومد قطعا دلیلش همین گل بوده ! :) مثلا یکی پرسید که چرا یوفا آخر ویدئو ریپلای رو وارد کرد اون عکسو بذارید براشون بگید آره تو 2017 همچین داوری داشتیم که رونالدو رو میبینه تو آفساید ولی پرچمشو نمیبره بالا !
شما نظرت راجب گلهای بایرن چیه؟
و پنالتی که بازی رفت به اشتباه بر علیه ما گرفته شد!؟
نظرت راجب بازی با پاریس و داوریاش چیه؟

باز بایرن که جزو پر طرفدارترین هاست تو ایران . من پاریسو چی بگم !!! :n08: اونقد طرفدار پیدا کرد بعد بازی بارسا که خود پی اس جی فنا تعجب کرده بودن
مطمئنا ابعادش به گستردگی پیدا شدن طرفدارهای اتلتیکو نیست

kasra_khan2003
21-04-2017, 08:48
بدترین های یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان
.

nw_nk
21-04-2017, 09:38
رسمی: ویکتور کاسای 6 ماه از قضاوت محروم شد

ویکتور کاسای داور بازی رئال - بایرن به خاطر کمک به رئال برای صعود به نیمه نهایی، ۶ ماه از قضاوت محروم شد.

.
همچنین نام او از لیست داوران جام جهانی ۲۰۱۸ خط خورد.

nw_nk
21-04-2017, 09:41
درگیری عجیب کیه‌لینی و بونوچی به خاطر مسی!

اواخر بازی شب گذشته بارسا و یوونتوس در ورزشگاه نوکمپ، بین جورجو کیه لینی و لئوناردو بونوچی، دو دفاع مستحکم یوونتوس درگیری مختصری رخ داد.

دقایق پایانی بازی، در شرایطی که حذف بارسا قطعی شده و هواداران حاضر در ورزشگاه در اقدامی تحسین برانگیز مشغول تشویق تیم محبوب خود بودند؛ بونوچی به مسی نزدیک شد و از وی پرسید که در انتهای بازی پیراهنش را با وی تعویض خواهد کرد؟

مسی که مغموم به نظر می رسید، پاسخی به بونوچی نداد ولی کیه لینی با دیدن این صحنه به هم تیمی خود نزدیک شد و با دست او را به عقب راند. کیه لینی از اینکه هنوز بازی تمام نشده، بونوچی به فکر تعویض پیراهن خود با مسی بود، عصبانی شد.

البته در نهایت مسی و بونوچی پیراهن های خود را با یکدیگر تعویض کردند و مدافع یووه به خبرنگاران گفت که پیراهن را برای پسرش می خواسته است.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] C-%D9%88-%D8%A8%D9%88%D9%86%D9%88%DA%86%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1-%D9%85%D8%B3%DB%8C!(%D8%B9%DA%A9%D8%B3)

omidscafild
21-04-2017, 10:43

ویکتور کاسای داور بازی رئال - بایرن به خاطر کمک به رئال برای صعود به نیمه نهایی، ۶ ماه از قضاوت محروم شد.

.

تیم داوری تاریخی بود این تیم . 6 ماه از قضاوت محروم شدن کم نیست ! :n18: بعدش هم حداقل تا یکی دو سال بازی مهمی بهش نمیدن . جام جهانی که کلا منتفیه . قطعا یوفا دهنشو سرویس میکنه . خدارو شکر کنه که پلیس نیوفتاده دنبالش وگرنه ممکن بود مادام العمر محروم بشه . :) تفاوت اشتباه سهوی و عمدی رو دوستان ببینن . یه پنالتی در هر بازی ممکنه داور نبینه . ولی آخه 2 تا گل آفساید و 1 اخراج دیگه خیلی زیاده ! عکس ویکتور کاسای هم سیو کنید بذارید کنار اون گل دوم رعال تو پوشه دلایل اصلی آوردن ویدئو ریپلای ! :n09:

Retired User
21-04-2017, 11:11

.

رسمی؟!
اونم از بخش کاربری سایت طرفداری؟!
توو کامنتای همون سایتم نوشتن که این خبر دروغه
بعضی وقتا آدم یه سری چیزا میبینه که دیگه نمیتونه ساکت باشه و پست نده
منبع پستتو چک کن بعد اینجا بذار دوست عزیز

Ezel
21-04-2017, 14:19
ادامه در :

لیگ قهرمانان اروپا | 2016-2017 | مرحله نیمه نهایی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])