ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : هارد SSD برای لپتاپ dell 5110

hamed29
15-03-2017, 15:35
سلام

dell 5110 دارم و حدود 5 سالی هست که استفاده میکنم. مدتهاست که هاردش صدای جیرجیر میده؛ مخصوصا وقتی زیاد کار نرم افزاری دارم. ( البته وقتی سیستم بیکار هست صدا زیاد نیست.)
هارد به دفعات ریکاوری شده و روش ویندوز نصب شده.
چند ماه پیش نرم افزار Visual studio رو نصب کردم که کلا پشیمون شدم. سرعت ویندوز 10 به شدت کم شد و بعد از کلی دردسر دوباره مجبور شدم ویندوز عوض کنم.
نرم افزارهای سنگینی مثل متلب رو هم با اینکه لازم دارم ولی جرات نمیکنم روی این لپ تاپ نصب کنم.

پیشنهاد هارد SSD 120G و تبدیل هارد فعلی به اکسترنال شد؛ میخوام نظر شما رو هم بدونم.
با این وضعیت ادامه کار با این هارد دردسرساز نمیشه؟ و اگه ویندوز رو روی ssd نصب کنم، باز هم مشکلی برای هارد فعلی ایجاد میشه؟

با تشکر

Intel(R) Core(TM) i5-2410M CPU @ 2.30G 2.30G
Ram: 4G

ata.royalfalcon
15-03-2017, 20:09
سلام

dell 5110 دارم و حدود 5 سالی هست که استفاده میکنم. مدتهاست که هاردش صدای جیرجیر میده؛ مخصوصا وقتی زیاد کار نرم افزاری دارم. ( البته وقتی سیستم بیکار هست صدا زیاد نیست.)
هارد به دفعات ریکاوری شده و روش ویندوز نصب شده.
چند ماه پیش نرم افزار Visual studio رو نصب کردم که کلا پشیمون شدم. سرعت ویندوز 10 به شدت کم شد و بعد از کلی دردسر دوباره مجبور شدم ویندوز عوض کنم.
نرم افزارهای سنگینی مثل متلب رو هم با اینکه لازم دارم ولی جرات نمیکنم روی این لپ تاپ نصب کنم.

پیشنهاد هارد SSD 120G و تبدیل هارد فعلی به اکسترنال شد؛ میخوام نظر شما رو هم بدونم.
با این وضعیت ادامه کار با این هارد دردسرساز نمیشه؟ و اگه ویندوز رو روی ssd نصب کنم، باز هم مشکلی برای هارد فعلی ایجاد میشه؟

با تشکر

Intel(R) Core(TM) i5-2410M CPU @ 2.30G 2.30G
Ram: 4G

باسلام .
شاید هارد دیسک فعلی لپتاپ مشکل خاصی داشته باشه مثلاً بد سکتورهای زیاد که باعث کند شدن هارد دیسک شده . توصیه میکنم اول از سلامتی هارد دیسک فعلی مطمئن بشید . برای بررسی سلامتی هارد دیسک از قسمت Health نرم افزار HD Tune یک عکس اینجا بذارید .

خرید و نصب SSD به هر حال توصیه میشه . چون باعث افزایش قابل ملاحظه سرعت اجرای نرم افزارها و همچنین ویندوز میشه . اگر محدودیت بودجه ندارید سعی کنید تا جایی که ممکن هست بیشترین حجم رو انتخاب کنید تا بعداً دچار کمبود حجم نشید .

hamed29
15-03-2017, 20:55
تصویر از قسمت Health :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خرید و نصب SSD به هر حال توصیه میشه . چون باعث افزایش قابل ملاحظه سرعت اجرای نرم افزارها و همچنین ویندوز میشه . اگر محدودیت بودجه ندارید سعی کنید تا جایی که ممکن هست بیشترین حجم رو انتخاب کنید تا بعداً دچار کمبود حجم نشید .

با توجه به رنج قیمت 120 گیگ که حدود 200 تومن هست، حجم بالاتر از اون فعلا برام مقدور نیست.

ata.royalfalcon
17-03-2017, 18:41
تصویر از قسمت Health :

با توجه به رنج قیمت 120 گیگ که حدود 200 تومن هست، حجم بالاتر از اون فعلا برام مقدور نیست.

پیشنهاد میکنم این هارد دیسک رو کلاً بذارید کنار و یه هارد اکسترنال جدید تهیه کنید . به هر حال اگر میخواهید باکس تهیه کنید میتونید از برند Orico تهیه کنید . قیمت این مدل حدود 41 هزار تومن هست .

برای SSD هم پیشنهاد میکنم کمی بودجه رو بیشتر کنید و مدل زیر رو تهیه کنید .

hamed29
17-03-2017, 22:10
پیشنهاد میکنم این هارد دیسک رو کلاً بذارید کنار و یه هارد اکسترنال جدید تهیه کنید . به هر حال اگر میخواهید باکس تهیه کنید میتونید از برند Orico تهیه کنید . قیمت این مدل حدود 41 هزار تومن هست .

برای SSD هم پیشنهاد میکنم کمی بودجه رو بیشتر کنید و مدل زیر رو تهیه کنید .

یعنی وضع هارد اینقدر خرابه که لازمه کنار بزارم؟
فکر میکردم اگه ویندوز و نرم افزارها روش نصب نباشن مشکل خاصی پیش نیاد و میتونم به عنوان هارد اکسترنال راحت ازش استفاده کنم.

به جای قاب ترجیح میدادم از کیفهایی که ضربه گیر دارن استفاده کنم. اینطوری در برابر ضربه اسیب کمتری میبینه. درسته؟

hamed29
23-04-2017, 14:29
با توجه به گرون شدن و احتمال خرابی پایین هاردهای ssd تصمیم گرفتم هارد کارکرده بگیرم.
نظرتون چیه؟

jesi28
25-11-2020, 18:30
سلام من ه همین مشکل و دارم مشخصات لپ تاپم هم دقیقا همین مدل 5110 دل هست