ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تست سرعت اینترنت سرویس دهنده های 3G/4G اپراتور ها

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9

Iman799
20-05-2020, 16:59
Tehran-Majidie [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk

MMDFullHD
28-05-2020, 19:10
همراه
ایرانسل

تست سرعت از فرانکفورت تک کانکشن همراه
تست تک کانکشن از ایرانسل سرور فرانکفورت

Nima-ZF
28-05-2020, 19:36
همراه

ایرانسل

تست سرعت از فرانکفورت تک کانکشن همراه

تست تک کانکشن از ایرانسل سرور فرانکفورت

یکم پینگت بهتره تا من
اینم تست من با ایرانسل و مودم e1 آنلاک شده

Iman799
05-06-2020, 09:56
B7 + B3[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Sent from my SM-J710F using Tapatalk

Iman799
12-06-2020, 07:46
215 Mbps : B3+B7+B1

166 Mbps: B3+B7[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

and-roid2
12-06-2020, 21:11
215 Mbps : B3+B7+B1

166 Mbps: B3+B7[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تست 215مگ از کجا متوجه شدید تجمیع سه باند انجام شده؟

mortezaahmadi70
14-06-2020, 07:57
تست سرعت ایرانسل با مودم b612 ، فاصله از دکل 1 کیلومتر ( 2 تپه هم تو مسیر قرار داره )

فورجی باند 3 سیگنال 100-

فورجی باند 1 سیگنال 100-

تریجی ایرانسل با سیگنال 85-

متاسفانه باند 1 و 3 تجمیع نمیشن ، اگه کسی مودم یا گوشی سراغ داره که باند 1 و 3 در اون تجمیع میشن، معرفی کنه

Nima-ZF
14-06-2020, 08:39
تست سرعت ایرانسل با مودم b612 ، فاصله از دکل 1 کیلومتر ( 2 تپه هم تو مسیر قرار داره )

فورجی باند 3 سیگنال 100-

فورجی باند 1 سیگنال 100-

تریجی ایرانسل با سیگنال 85-

متاسفانه باند 1 و 3 تجمیع نمیشن ، اگه کسی مودم یا گوشی سراغ داره که باند 1 و 3 در اون تجمیع میشن، معرفی کنه

درود یا m60 بخر و تست کن :laughing:
یا یه آنتن بخر بزار تو بلندی ساختمان
اخه با این فاصله باید خیلی سرعت بهتری بگیری
یه مدل آنتن بچه ها توی کانال صابر جان معرفی کردن هم برای td کاربرد داشت هم fd یه سر بزن مطالب رو بخون

modem_land@

linux-lover
16-06-2020, 21:03
دوستان من چند روزه یه سیمکارت TD ایرانسل گرفتم سرعت دانلود بد نیست و تا ۸۰ مگ میره اما سرعت اپلود فوقالعاده پایینه در حد ADSL در صورتی که با سیمکارت اعتباری ایرانسل سرعت اپلود خوبه تا ۵۰ مگ میره پس در نتیجه مشکل مربوط به باند ۳۵۰۰ میشه با پشتبیانی ایرانسل مطرح کردم قضیه رو گفت کم بودن سرعت اپلود مشکل بحساب نمیاد و پیگیری نمیشه بنظر شما میشه کاری کرد؟

ALIRK
17-06-2020, 01:34
دوستان من چند روزه یه سیمکارت TD ایرانسل گرفتم سرعت دانلود بد نیست و تا ۸۰ مگ میره اما سرعت اپلود فوقالعاده پایینه در حد ADSL در صورتی که با سیمکارت اعتباری ایرانسل سرعت اپلود خوبه تا ۵۰ مگ میره پس در نتیجه مشکل مربوط به باند ۳۵۰۰ میشه با پشتبیانی ایرانسل مطرح کردم قضیه رو گفت کم بودن سرعت اپلود مشکل بحساب نمیاد و پیگیری نمیشه بنظر شما میشه کاری کرد؟

کلا نت tdبهش میگن ثابت و قوانین کشور ما فرق میکنه و نهایت سرعت روی این سیمها 4مگابیت هست

اما چون حجم های fdهمون سیم معمولی فرق داره سرعت اپلود هم بالاتر هست
و ربطی هم به باند 3500نداره

L.utus
17-06-2020, 17:52
دوستان چرا با اینکه گوشی حرکت نمیکنه علامت باند بالای گوشی همش بین 4G و H و H+ و 4.5G نغییر می کنه؟
چجوری میشه همیشه روی 4G ثابت نگهش داشت؟

Iman799
10-07-2020, 12:30
B3 + B7[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

navidrezazadeh
18-07-2020, 16:22
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته با سور ایران هست

ایرانسل خوب سرویس میده ولی تعرفه هاش کمی بالاس
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

TRACKER
19-07-2020, 09:31
ایرانسل اتفاقا زیاد خوب سرویس نمیده

این نظر شخصیه خودمه:
ایرانسل به ظریب اطمینان 1 راضی میشه ولی همراه اول چون قدیمی تره ضریب اطمینان بالای 2-3 داره
منظورم چیه؟؟؟ اهان...

همراه اول چون خیلی قدیمی تره، تا میتونسته دکل زده و آنتن وارد کرده و زده .... من تو دشت و بیابون جاهایی رفتم که فقط همراه اول آنتن میداد.... حتی روستاهای دوری که فقط همراه اول انتن میداد (بعضا 4G که خیلیا تو بهترین نقطه شهر آرزوشو دارند)..... و فکر کنم برای همین هم هست که همراه اول زیاد روی خودش رومینگ میگیره چون تا تونسته آنتن زده و تراکم دکل هاش بالاست

ولی ایرانسل.... ایرانسل اومده و در حداقل ترین حالت ممکن دکل زده یعنی چی یعنی تو شهرا و مناطق جوری دکل زده که همپوشانی ناحیه‌تحت‌پوشش‌هر‌دکل به حداقل برسه..... برا همینم هست رومینگ نمیگیره چون میدونه بگیره کلا میپوکه

هر کثافت کاری اعم از افزایش قیمت هم هست... اول ایرانسل بی‌پدرمادر گرون کرده... اگر یادتون باشه قبل از اینکه اینقدر تبلیغ سیم کارت های دائمیش رو بکنه تعرفه 333 ریال تمام خطوط کشور رو داشت (من ایرانسلمو زمانی دائمی کردم که باید 100 تومن واریز میکردی و زیادم امکانات خاصی نداشت (مثل مکالمه رایگان یک روزه)

ایرانسل از اول هدف چاپیدن بود.... و حالا به اون نقطه ای که برای چاپیدن برنامه ریزی کرده بود رسیده

خلاصه میخوام بگم بجز «یک ساعت تماس رایگان در روز ویژه سیم کارت های دائمیش»، چیز خاصی نداره

سرعتشم که من تو شهر خودمون با همراه اول با دوفرکانس تا 140 مگابیت گرفتم ولی ایرانسل با سه فرکانس تا 60 با زور رفته (همراه اول با تک فرکانس با مودم بیشتر از این میگیرم) خیلی جاها و شهرای دیگه هم همراه اول برام بهتر بوده

italodance
20-07-2020, 09:34
خوب این نسخه رو نمیشه برای همه پیچید

در منطقه ما در این 3 سال گذشته سرعت همراه مزخرف از 14 مگابیت تجاوز نکرده

اما ایرانول در این 3 سال تا 65 مگابیت مشاهده و همچنان ارایه میده

شمال تهران

shakib zero
23-07-2020, 21:54
درود

دوستان دیشب یه بسته ایرانسل دو ساعته گرفتم برا تست که دیدم سرعت دانلود از 0 تا 3.5 مگابایت در رفت و آمده و کلا تو این 2 ساعت 10 گیگ دانلود شد ...

میخوام امشب یه بسته همراه اول بگیرم تست کنم. نکته خاصی داره؟ کاری هست انجام بدیم سرعت پایدارتر باشه؟ مودم ندارم با گوشیم وصل میشم ( S8 + )

TRACKER
24-07-2020, 12:00
نیم ساعت الا یک ساعت دیرتر شروع کنید (یا بعد از نیم ساعت/یک ساعت اول یکبار نت رو خاموش و بعد از 15 دقیقه روشن کنید)

مثلا بسته 1 تا 7

ساعت حدود 2 شروع کنید یا اینکه ساعت 1 تا 2 استفاده کنید، بعد حدود یک رب خاموش کنید (حالا اگر مودم داشتی میگفتم کلا مودم رو خاموش کنید ولی با گوشی airplane mode هم اوکیه)

shakib zero
24-07-2020, 19:05
نیم ساعت الا یک ساعت دیرتر شروع کنید (یا بعد از نیم ساعت/یک ساعت اول یکبار نت رو خاموش و بعد از 15 دقیقه روشن کنید)

مثلا بسته 1 تا 7

ساعت حدود 2 شروع کنید یا اینکه ساعت 1 تا 2 استفاده کنید، بعد حدود یک رب خاموش کنید (حالا اگر مودم داشتی میگفتم کلا مودم رو خاموش کنید ولی با گوشی airplane mode هم اوکیه)

سپاس از شما

دیشب دیگه گفتم سیم کارت همراه اولم رو تست کنم یه بسته 2 تا 7 صبح منصفانه 20 گیگ گرفتم و سرعت دانلودش خیلی خوب بود حدودا بین 6 مگابایت تا 7 و خرده ای بود که به نسبت ایرانسل خیلی بهتر بود. دانلودم داخلی بود ولی بازم خیلی بیشتر از 40 گیگ دانلود کردم و سرعت محدود یا قطع نشد.

mInI_ClockEr
07-08-2020, 01:04
باسلام
دوستان این تست سرعت اینترنت شبانه نامحدود ماهانه همراه اول هست
ساعت 2 شب هستش
انتن همراه اول دقیقا روبروی خونه هست و حدود 40 متر فاصله داره
گوشی علامت 4.5G داره و آنتن هم پر هست
هر کاری میکنم سرعت تغییری نمیکنه
هر گونه راهنمایی بدین ممنون میشم

SAeedBaa
07-08-2020, 17:53
تست سرعت رایتل روی شبکه همراه اول با مودم E3372

Band 7
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ariobarzan2
07-08-2020, 21:57
برای انبساط خاطز:biggrin:

‏اگه سرعت نتتون پایینه اون کابل LAN پشت مودمو یه چند ثانیه خم نگه دارین پشتش اینترنت جمع شه بعد یهو ولش کنین با فشار بزنه. فقط زیاد نگه ندارین کابل میترکه کف خونه رو ADSL ور میداره.

shaahani
08-08-2020, 11:53
برای انبساط خاطز:biggrin:

‏اگه سرعت نتتون پایینه اون کابل LAN پشت مودمو یه چند ثانیه خم نگه دارین پشتش اینترنت جمع شه بعد یهو ولش کنین با فشار بزنه. فقط زیاد نگه ندارین کابل میترکه کف خونه رو ADSL ور میداره.

نه بابا، اونجوری زیاد سرعت بالا نمیره
باید شلنگ کابل رو در آورد، دستت رو بگیری روش که حسابی اینترنت پشتش جمع شه، بعد یهو بکنی تو مودم، سرعتش ده برابر میشه :biggrin:

Nima-ZF
09-08-2020, 05:46
تست همراه اول بسته شبانه باند 3

italodance
14-08-2020, 12:24
من معمولا هر چند روز در ساعت شبانه روز برای کنجکاوی مقایسه سرعت و کیفیت اپراتورها رو در مکان استفاده ام می‌کنم و ایرانسل رو من همچنان سرتر میبینم، رایتل و همراه اول به دلیل کیفیت پایینشون برام غیر قابل استفاده هستند:

مقایسه سرعت بالا به معنی ماکزیمم سرعت نیست بلکه مقایسه ۱ ثانیه سرعت همزمان است و با اسپید تست اشتباه گرفته نشود.

مقایسه فوق قاعدتا در نقاط مختلف شهرها و کشور فرق دارد ولی براحتی امکان انتخاب بهترین سرویس را برای شما مهیا می کند.

بامدادنیکنفس
16-08-2020, 04:23
پیک سرعت دانلود همراه اول 9.3 مگابایت

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

SAeedBaa
17-08-2020, 13:28
تست سرعت فورجی همراه اول باند 3 بیرون شهر

داخلی

خارجی

SAeedBaa
19-08-2020, 05:02
همراه اول با مودم E3372

Band 3 =1800
RSSI: -61dBm
RSRP: -90dBm
RSRQ: -6dB
SINR: 10dB

Band 7 =2600
RSSI: -69dBm
RSRP: -95dBm
RSRQ: -4dB
SINR: 18dB

Iman_m71
20-08-2020, 22:24
تست همراه اول بسته شبانه باند 3

بسیار عالی، کدوم شهر هستین؟ :دی

Hasan_
29-09-2020, 16:21
سرور اسپرینت نیویورک

ariobarzan2
29-09-2020, 17:04
سرور اسپرینت نیویورک
با توجه به سرعت پینگ یه کم بالاست میشه شما لطف کنی با یک سرور داخلی البته تو موقعی که سرعت خوبه هم یه تست بذارید تا پینگ داخلی رو هم ببینیم

Hasan_
29-09-2020, 21:47
با توجه به سرعت پینگ یه کم بالاست میشه شما لطف کنی با یک سرور داخلی البته تو موقعی که سرعت خوبه هم یه تست بذارید تا پینگ داخلی رو هم ببینیم

mInI_ClockEr
29-09-2020, 22:48
باسلام
دوستان این تغییر باند ها رو با چه برنامه ایی انجام میدین ؟
در گوشی همراه هم این امکان وجود داره ؟
برنامه خاصی باید نصب بشه
لطفا راهنمایی کنید

srx190d
01-10-2020, 22:13

Sent from my iPhone using Tapatalk

srx190d
04-10-2020, 07:01
مولتی

تک

srx190d
05-10-2020, 07:25
مولتی

تک

بامدادنیکنفس
12-10-2020, 01:38
همراه اول شبانه 100 مگ :

سرعت p2p برای @Zeitgeist ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که پرسیده بود :

بیشتر هم میره

amirniack
30-10-2020, 02:38
TD LTE ایرانسل 3 صبح

omidtb
03-11-2020, 19:32

DJMOKHTAR
07-11-2020, 16:01
من نمیدونم چرا سرعت آپلود TD-LTE ایرانسل اینقدر کمه برام ؟ سه خط آنتن پر هست و دانلود و پینگ مناسبه ولی آپلود در حد ADSL !!!
مودم هم TF-i60 هست . هرجا تست میزنم همینه حتی مودم رو بردم پشت بام 4 خط پر کرد بازم همینه

DJMOKHTAR
07-11-2020, 17:11
مودم E3372 متصل شده به پورت USB لپ تاپ و 3 خط آنتن پر

مودم TF-i60 لاک ایرانسل و با همون سیمکارت و 3 خط آنتن پر

DJMOKHTAR
08-11-2020, 08:46
همراه اول با گوشی هواوی میت 10 پرو (داخل ساختمان)

masumeg5
08-11-2020, 10:15
با سرورهای ایرانی تست میکنی سرعتو بالای 15 میزنه اما با سرورهای خارجی که تست میکنی سرعت زیر 3 مگ.
سایتم که میخوای باز کنی جون میکنه!:thumbsdow
زنگم میزنی به ایرانسل
میگه:
اینترنت شما هیچ مشکلی نداره!!!!!:whistle:

DJMOKHTAR
09-11-2020, 18:51
TD-LTE ایرانسل بدون آنتن بیرونی 3 چراغ آنتن مودم پر (مودم TF-i60)

TD-LTE ایرانسل پس از اتصال آنتن بیرونی و 5 چراغ آنتن پر

DJMOKHTAR
09-11-2020, 19:14
فورجی ایرانسل با اتصال آنتن بیرونی / مودم TF-i60

RSRQ
-11.0dB

RSRP
-77dBm

SINR
3dB

fanoostalaei
09-11-2020, 21:58
تی دی ایرانسل - تبریز
کیفیت اینترنت خیلی بده - خیلی ، وبگردی خیلی مزخرف شده ، آخرین باری که 5-6 ماه پیش استفاده میکردم سرعت دانلودم رو حالت پلاس به 170-180 مگ هم میرسید ولی الان یک دهم اون سرعت
بدتر از اون وبگردی هست که به شدت اذیت کنندس ، علی رغم اینکه پینگ ها واقعا کمه و خیلی خوبه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

DJMOKHTAR
09-11-2020, 22:35
تی دی ایرانسل - تبریز
کیفیت اینترنت خیلی بده - خیلی ، وبگردی خیلی مزخرف شده ، آخرین باری که 5-6 ماه پیش استفاده میکردم سرعت دانلودم رو حالت پلاس به 170-180 مگ هم میرسید ولی الان یک دهم اون سرعت
بدتر از اون وبگردی هست که به شدت اذیت کنندس ، علی رغم اینکه پینگ ها واقعا کمه و خیلی خوبه

اگه مودم شما امکان نصب انتن اکسترنال داره در خرید آنتن شک نکنید. همین مشکل رو داشتم با اتصال آنتن به طرز محسوسی کیفیت اینترنت بالا رفت

mahdyshr
09-11-2020, 23:57
TD-LTE ایرانسل بدون آنتن بیرونی 3 چراغ آنتن مودم پر (مودم TF-i60)

TD-LTE ایرانسل پس از اتصال آنتن بیرونی و 5 چراغ آنتن پر

چه آنتنی وصل کردید برای tdlte ؟چه مدلی ؟

DJMOKHTAR
10-11-2020, 00:16

آنتن engi مدل KLPDA18DBI با قیمت 490 هزار تومان ...
15 متر کابل همراهش بود آنتن رو وصل کردم به یک میله در پشت بام و با تنظیم دقیق 5 خط آنتن مودم پر شد

fanoostalaei
10-11-2020, 00:49
اگه مودم شما امکان نصب انتن اکسترنال داره در خرید آنتن شک نکنید. همین مشکل رو داشتم با اتصال آنتن به طرز محسوسی کیفیت اینترنت بالا رفت
دکوراسیون خونه عوض کردیم ! تو اتاقی که قبلا بود و الان نیست 180 مگ سرعت میداد ولی تو اتاق جدید اینجوری شده
البته من adsl دارم و چند روز رو برای تست روی ایرانسلم و مطمعنا برمیگردم روی اون ! نیازی به انتن ندارم چون نت اصلی من مخابرات :»

آواسامavasam
10-11-2020, 02:17
چند روزی میشه مودم Gp 2101 خودم را به دلیل عدم وجود کیفیت در TD LTE ایرانسل فروختم تا یک مودم 4G مناسب بگیرم ... یهو یادم افتاد یه مودم 3G از نوع usb که شش سال پیش به قیمت ۳۰ هزار تومن خریده بودم داشتم و پیداش کردم روش سیم کارت ایرانسل انداختم با هزار زحمت روی لینوکس نصب کردم و تست سرعتش این شد .... از هیچی بهتره

PING : 79 ms
DOWNLOAD : 3.10 Mbps
UPLOAD : 0.35 Mbps

Iman799
13-11-2020, 09:15
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] oid_speedtest.jpg

Iman799
13-11-2020, 09:16
TD[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

CAPITAN MAC
15-11-2020, 23:21

سلام
دوست عزیز سرعت تون چند برابر با این انتن شده

mahdyshr
17-11-2020, 11:03
سلام
دوست عزیز سرعت تون چند برابر با این انتن شده

سلام وقت بخیر من این انتن رو نخریدم

DJMOKHTAR
19-11-2020, 08:33
مولتی (4G مودم Tf-i60 با آنتن بیرونی)

تک کانکشن (4G مودم Tf-i60 با آنتن بیرونی)

fanoostalaei
21-11-2020, 23:24
سلام دوستان
توجه شمارو جلب میکنم به 4 جی رایتل که به ایرانسل وصل شده
روی باند های 1 - 3 -7 تست کردم × بهترین حالتی که میشد رو عکس گرفتم

آواسامavasam
22-11-2020, 18:50
بچه ها سیم شاتل موبایل خریدم سرعتش از ایرانسل و همراه اول فوق العاده بهتره ... ایرانسل خوب بود ولی به شاتل نمیرسه چرا اینطوره مگه شاتل از دکل همون ایرانسل و همراه اول نمییگره ؟ :rolleye:
پینگ و پایداری عالی داره شهر تبریزم هست

fanoostalaei
22-11-2020, 22:03
بچه ها سیم شاتل موبایل خریدم سرعتش از ایرانسل و همراه اول فوق العاده بهتره ... ایرانسل خوب بود ولی به شاتل نمیرسه چرا اینطوره مگه شاتل از دکل همون ایرانسل و همراه اول نمییگره ؟ :rolleye:
دقیقا رایتل هم اینجوریه
قبلا که به شبکه همراه اول وصل میشد سرعتش تو 4 جی بهتر از همراه بود
الانم دقیقا روی ایرانسل اینجوریه

fanoostalaei
22-11-2020, 22:12
دقیقا رایتل هم اینجوریه
قبلا که به شبکه همراه اول وصل میشد سرعتش تو 4 جی بهتر از همراه بود
الانم دقیقا روی ایرانسل اینجوریه

CAPITAN MAC
23-11-2020, 10:19
آنتن engi مدل KLPDA18DBI با قیمت 490 هزار تومان ...
15 متر کابل همراهش بود آنتن رو وصل کردم به یک میله در پشت بام و با تنظیم دقیق 5 خط آنتن مودم پر شد

سلام
من این انتن آنتن مودم TD-Lte به همراه 20 متر کابل

خریدم مودم
مودم روتر بی سیم 4G هوآوی مدل B315s-22 LTE CPE

دارم انتن تو کدام حالت بگذارم

CAPITAN MAC
24-11-2020, 12:08
سلام
چرا سرعت تست اینترنت با سرعت دانلود متفاوت هست؟

shaahani
24-11-2020, 12:44
سلام
چرا سرعت تست اینترنت با سرعت دانلود متفاوت هست؟

متفاوت نیستن هردوتا یه مقدار هستن تقریبا
یکیشون واحدش مگابیت هست و اون یکی مگابایت

22Mbps / 8 = 2.75MBps

بامدادنیکنفس
28-11-2020, 18:38
دوسان ، من سرویس اول م به خاطر مصرف حجم بالا تموم شد . یه یک ماهه نامحدود گرفتم پرداخت کردم نوشت موفق . ولی باز بعد از چند دقیقه صفحه اومد که سرویس تموم شده !
آیا این عمدی ه به خاطر استفاده از هیتلر شکن ؟
کاری میشه کرد یا زنگ بزنم ایرانسل خودمو الاف کردم ؟

SAeedBaa
01-12-2020, 03:15
4G همراه اول 1800+2600 شبانه نامحدود

خارجی

داخلی

بامدادنیکنفس
02-12-2020, 09:06
TD LTE ایرانسل

DJMOKHTAR
03-12-2020, 14:59
تست TD-LTE ایرانسل - مودم TFi60 با آنتن اکسترنال

DJMOKHTAR
04-12-2020, 15:17
تست TD-LTE ایرانسل - مودم TFi60 با آنتن اکسترنال

چند روزه که در ساعاتی از روز دچار افت شدید سرعت میشیم ...

lionf3
04-12-2020, 18:01
تست TD-LTE زیتل - مودم Outdoor

golmohammadi
04-12-2020, 22:17
ایرانسل در تبریز
هر روز بدتر از دیروز
خیلی بد شده اینجا

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .speedtest.gworld.jpg

بامدادنیکنفس
11-12-2020, 05:20
شبانه همراه اول

حداکثر 15.9 مگابایت معادل معادل 127.2 مگابیت

sbmu777
11-12-2020, 18:22
پست اشتباهی

بامدادنیکنفس
13-12-2020, 05:53

بامدادنیکنفس
16-12-2020, 01:08
همراه اول بسته شبانه 20 تومنی

بعد از اتمام مصرف منصفانه

دانلود از استیم امارات
بعد از اتمام مصرف منصفانه

8.1 مگابایت معادل 64.8 مگابیت

بامدادنیکنفس
18-12-2020, 09:27
همراه اول تست صبح

Iman799
18-12-2020, 14:25
B1 + B3 + B7 ( مدرس حوالی پل طبیعت)

S!AVASH
30-12-2020, 22:11

رایتل شرق تهران

بامدادنیکنفس
31-12-2020, 08:39
شبانه همراه اول
فضای بسته
گوشی سونی

آمستردام هلند

Iman799
31-12-2020, 09:50
B3+B7+B1

DJMOKHTAR
01-01-2021, 08:55
ایرانسل TD-LTE مودم i60 و آنتن اکسترنال

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Pc.34
09-01-2021, 13:10
B1 + B3 + B7 ( مدرس حوالی پل طبیعت)

نوت 8 تی تنها گوشی میان رده ارزان شیامی هست که 3 باند رو هم همزمان تجمیع میکنه، البته نوت 9 پرو هم تمام باندها رو میگیره، ولی خیلی از میان رده های دیگر شیامی مثل( نوت 7 ، 8 و سری پرو هاشون) بخاطر مسئله لایسنس نهایتا تا دو باند رو بیشتر تجمیع نمیکنن!

Iman799
21-01-2021, 15:37
3CA + MIMO 4×4

babi_rich
06-02-2021, 15:45
من یه دکل سمت چیتگر پیدا سرعت دانلودش با همراه اول ۳۳ مگ بر ثانیه هست.. یعنی سرعت نت میشه ۲۶۶...

babi_rich
09-02-2021, 22:43
من یه دکل سمت چیتگر پیدا سرعت دانلودش با همراه اول ۳۳ مگ بر ثانیه هست.. یعنی سرعت نت میشه ۲۶۶...

اینم از تست سرعت همون دکلی که گفتم ... پشمک ریزون... پینگ رو ببین..

Iman799
25-02-2021, 09:33
3CA[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

DJMOKHTAR
01-03-2021, 08:10
ایرانسل TD-LTE مودم i60 و آنتن اکسترنال

komail7
06-03-2021, 14:50
همراه اول - قزوین - باند 7

Iman799
12-03-2021, 08:16
3CA[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Iman799
25-03-2021, 22:11
4CA , Mashhad, Indoor

MMDFullHD
02-04-2021, 16:08

اوج شلوغی 13 بدر

Iman799
07-04-2021, 06:24
3CA + 256 Mashhad[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

SAeedBaa
25-04-2021, 01:53
بندرعباس-محدوده سه راه جهانبار
1800+2600=+4G

DJMOKHTAR
03-05-2021, 13:20
8 مگ نامحدود ایرانسل - ماهی 75 تومن
مودم i60 با آنتن بیرونی

Iman799
08-05-2021, 06:50
3CA , بهشتی

MMDFullHD
21-05-2021, 14:29

3CA شهریار تهران

SAeedBaa
23-05-2021, 19:06
هرمزگان-بندرخمیر

mr.dengo
27-05-2021, 20:27

ali_z051
05-06-2021, 05:46

Iman799
05-06-2021, 12:15
3CA + 256

داخلی

خارجی

Iman799
08-07-2021, 09:31
3CA داخل خونه طبقه اول

sasan.69
13-07-2021, 18:06
3CA + 256 Mashhad[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام وقت بخیر

عکس اول مربوط به چه برنامه ای هست؟

Iman799
13-07-2021, 21:44
سلام وقت بخیر

عکس اول مربوط به چه برنامه ای هست؟

سلام,رو گوشی های سامسونگ اگر کد *#0011# رو بگیرید اون صفحه میاد

sasan.69
14-07-2021, 12:01
سلام,رو گوشی های سامسونگ اگر کد *#0011# رو بگیرید اون صفحه میاد

دستتون دردنکنه ، مودم تی پی لینک فورجی دارم برنامه ای سراغ دارید که بشه کیفیت سیگنال ر در محیط خونه چک کنم؟ قبلا مودم هواوی داشتم برنامه lte watch خوب ج میداد اما رو این دستگاه برام ج نمیده

SAeedBaa
20-07-2021, 11:14
بندرعباس میدان میوه و تره و بار

Iman799
21-07-2021, 10:01
دستتون دردنکنه ، مودم تی پی لینک فورجی دارم برنامه ای سراغ دارید که بشه کیفیت سیگنال ر در محیط خونه چک کنم؟ قبلا مودم هواوی داشتم برنامه lte watch خوب ج میداد اما رو این دستگاه برام ج نمیده

سلام , نه برای مودم نمی دونم

SAeedBaa
28-07-2021, 20:50
فورجی ایرانسل فرکانس 900 با پهنای 5 مگاهرتز
مسیر لار به بندرعباس (چهاربرکه)

eightskh
28-07-2021, 22:25
سلام ببخشید عکس دوم مال نرم افزار گوشی هست یا نرم افزار جدایی هست؟

- - - Updated - - -

and-roid2
29-07-2021, 11:18
فورجی ایرانسل فرکانس 900 با پهنای 5 مگاهرتز
مسیر لار به بندرعباس (چهاربرکه)

با کدوم برنامه وضعیت سیگنال رو چک میکنید؟

SAeedBaa
29-07-2021, 20:32
سلام ببخشید عکس دوم مال نرم افزار گوشی هست یا نرم افزار جدایی هست؟

- - - Updated - - -

با کدوم برنامه وضعیت سیگنال رو چک میکنید؟

NetMonster

البته این نرم افزار با زبان فارسی در بعضی دیوایس ها مشکل داره و اطلاعات رو کامل نشون نمیده. پیشنهاد میکنم زبان گوشیتون رو به انگلیسی تغییر بدین.

MMDFullHD
07-08-2021, 23:47

2CA Ekbatan Faz 2

start202
09-08-2021, 11:35

2CA Ekbatan Faz 2
مهندس اگه شد خصوصی رو یه چک کن

sms11
14-08-2021, 08:19

این بالاترین سرعتی هست تو تهران من گرفتم :biggrin:

MMDFullHD
26-08-2021, 18:51
Dadgostari Shariyar
3CA 3A_7C 20+20+20
7:30

MMDFullHD
02-09-2021, 12:26
شرایط سیگنالی افتضاح
اندیشه - شهرک صدف

SAeedBaa
03-09-2021, 07:00
بسته شبانه همراه اول با مودم E3372 باند 7

komail7
05-09-2021, 15:08
همراه اول - قزوین

Iman799
10-09-2021, 07:48
3CA DL , 2CA UL

MMDFullHD
30-09-2021, 12:12

Iman799
01-10-2021, 08:36
4CA

MMDFullHD
03-10-2021, 04:55
بسته شبانه داخل خونه

MMDFullHD
04-10-2021, 16:46
تست سرعت دارم براتون چ تست سرعتی
شرایط کاملا یکسان و در یک نقطه زمان
عکس هم گرفتم که حدس شک تردیدی چیزی نباشه! :thumbsup:
S21 Ultra 5G - iPhone 12 Pro Max

MMDFullHD
05-10-2021, 22:52
تک کانکشن روتر M2
همراه اول 4CA
CA_1A_3A_7C

start202
06-10-2021, 09:07
تک کانکشن روتر M2
همراه اول 4CA
CA_1A_3A_7C

مک مبارک
مودم چی بود مهندس جان

MMDFullHD
06-10-2021, 13:53
مک مبارک
مودم چی بود مهندس جان

نوشتم دیگه m2

fastfind
06-10-2021, 14:29

سلام... تشکر برای تست همزمان... چقدر فرق دارن...
من 2 تا سوال دارم لطفا اگر میدونید راهنمایی کنید( چون میخوام گوشی عوض کنم مهمه برام)
- یکی اینکه الان دلیل تفاوت چیه؟
به خاطر چیپست بهتر iphone نسبت به s21 اگزینوس هست؟
یا مثلا مودم و آنتن دهی s21 اگزینوس ضعیفتر از آیفون با مودم کوالکام هست؟

- و بعدی اینکه کلا ما تو فناورهای lte 4g 2 تا مورد اجتماع داریم درسته؟
یکی اینکه مثلا فلان گوشی امکان ترکیب کردن 2 تا فرکانس رو در 4g داره (که این میشه 4g+) درسته؟
یکی هم فلان گوشی امکان دریافت سیگنال همزمان از 2 یا چند دکل مخابراتی اطراف داره درسته؟

* کلا بخوایم گوشی بگیریم که بهترین قدرت دریافت سیگنال و آنتن دهی و تجمیع باند رو داشته باشه
چطور میتونیم مقایسه کنیم و انتخاب کنیم؟
مثلا آیفون 12 pro max بهتره یا mi11 ultra یا مثلا s21...

اساتید ببخشید اینجا مطرح کردم... دیدم اینجا بهترین تجربه رو دارید پرسیدم...

* برای اسپم نبودن مطلبم:
--- تست ایرانسل با گوشی شیائومی redmi 7a

eightskh
06-10-2021, 15:26
سلام تست تجمیع 2ca/b3-b7دکل همراه اول سیم کارت رایتل استان اصفهان
مودم optus netgear ac800s
پ ن:
باند 2100 حدود دو سال است در کشور اضافه شده اما شهرمون حدود دو هفته هست بعضی دکلا ایرانسل باند 2100 فورجی اضافه شده همراه اول هنوز اضافه نکرده.کریر دوم باند 2600 را هنوز هیچ کدام اضافه نکرده اند.باند 2300 جدید هم نیومده.سرعت ایرانسل افتضاح هست افتضاح.تجمیع 1800 2100 2600 یکبار با گوشی poco x3 pro برام اتفاق افتاد دیگه اتفاق نیفتاد یا 1800 2600 تجمیع هست یا 2100 2600 تجمیع دارد ایرانسل .همراه اول هم فقط 1800 2600 تجمیع داریم.شانس ماست که استانمون اصفهان این طور باشه که در تجهیز دکل ها عقب باشه./.

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

eightskh
06-10-2021, 15:49
نوشتم دیگه m2
سلام مودم خیلی خوبیه اما قیمت نو اش را شنیدم حدود 9.5میلیونه دست دومش 6.5 میلیونه.حتی m5 netgearهم اومده.optus ac800s هم قیمش حالا 3 میلیونه دیجی کالا.

MMDFullHD
06-10-2021, 20:15
سلام... تشکر برای تست همزمان... چقدر فرق دارن...
من 2 تا سوال دارم لطفا اگر میدونید راهنمایی کنید( چون میخوام گوشی عوض کنم مهمه برام)
- یکی اینکه الان دلیل تفاوت چیه؟
به خاطر چیپست بهتر iphone نسبت به s21 اگزینوس هست؟
یا مثلا مودم و آنتن دهی s21 اگزینوس ضعیفتر از آیفون با مودم کوالکام هست؟

- و بعدی اینکه کلا ما تو فناورهای lte 4g 2 تا مورد اجتماع داریم درسته؟
یکی اینکه مثلا فلان گوشی امکان ترکیب کردن 2 تا فرکانس رو در 4g داره (که این میشه 4g+) درسته؟
یکی هم فلان گوشی امکان دریافت سیگنال همزمان از 2 یا چند دکل مخابراتی اطراف داره درسته؟

* کلا بخوایم گوشی بگیریم که بهترین قدرت دریافت سیگنال و آنتن دهی و تجمیع باند رو داشته باشه
چطور میتونیم مقایسه کنیم و انتخاب کنیم؟
مثلا آیفون 12 pro max بهتره یا mi11 ultra یا مثلا s21...

اساتید ببخشید اینجا مطرح کردم... دیدم اینجا بهترین تجربه رو دارید پرسیدم...

* برای اسپم نبودن مطلبم:
--- تست ایرانسل با گوشی شیائومی redmi 7a

بیشترین تفاوت بخاطر اشغال بودن چیپست اگزینوس هستش که حتی نه توی سلولار توی دوربین هم تفاوت وحشتناکی میذاره پردازش تصویر حتی باتری هم دووم خوبی نداره و گوشی فوق العاده گرم و داغ هست در حالت عادی
دومین تفاوت بهینه نبودن نرم افزار خود سامسونگ هستش نسبت به ios
سومین تفاوت هم 5G Modem های دو گوشیه که برای اپل کوالکام هست و الان رو دست کوالکام نیست (تو آینده باید دید که مودم های ساخت خود اپل که قراره از 2023 وارد بازار شن توان باز رقابت با کوالکام رو دارن یا خیر)

به انتن دهی نیست و اصلا انتن دهی که شما میگید معنی نداره شرایط سیگنالی تقریبا برابر بودن حالا با یذره کم و زیاد
بیشترین چیزی که من دیدم خیلی باز اختلاف میذاره نحوه تجمیع سامسونگ هست با چند بار airplane و دستکاری تونستم باز ی ذره بهتر کنم که نتیجه بازم ضعیف تر بود 40 مگابیت در مقابل 80 مگابیت ایفون بود
درمورد سوال تجمیعتون هم من زیاد اطلاع زیادی ندارم(حدس خودم اینه که نمیشه فک کنم از دو تا دکل مختلف تجمیع کرد) بازم بهتره ایمان محمدی بیاد براتون بگه از تجمیع ها
من در اینده براتون از ی برند دیگه براتون تست میذارم اگر گیرم بیاد فعلا تو شکار یه عدد پرچمدار خفن ترم اونم پیکسل 5 هستش ببینم اون چی برای گفتن داره
ولی میتونم بگم اینو رو که poco x3 که ی گوشی ارزون هست با چیپ کوالکام باز نتیجه بهتری رو به جا گذاشت 64 مگابیت در مقابل 80 مگابیت ایفون که بیشترین تفاوت رو میشه گفت همین چیپست مودم داره
جفتشون هم 3CA بودن
دور از تعصب من که فن اپل هستم من با خیلی از پرچمدار ها سروکار داشتم از سونی XZ که اولین روز اومد تو بازار ایران اولین دستگاه رو تو ایران خودم انباکس کردم تا خیلی از پرچمدارهای دیگه که الان همشون رو نمیشه بنویسم تو بحث مودم سلولار همیشه ایفون قوی تر بوده! الی اون ایفون 7 پلاس که من خریدم و از شانس گند ما اینتل بود و من اطلاعی نداشتم ازش سفارش at&t بود و سیمکارت هم توش بود که واقعا سرعت خیلی کمی میداد نسبت به کوالکام بعدا هم اومد اپل تو اپدیت هاش سرعت کوالکام رو کم کرد که برابر شن افتضاح بود (اون تایما درگیری داشت اپل با کوالکام)
در هر صورت فعلا گوشی که بخواد بیشترین سرعت رو داشته باشه و رو شبکه های 4G ایران خوب سرعت بده ایفون های کوالکام هستش و تست هایی که بچه ها گذاشتن و تست 450 مگابیتی ایمان اونم با ایفون SE هستش که گویاس دیگه چی ب چیه

سلام مودم خیلی خوبیه اما قیمت نو اش را شنیدم حدود 9.5میلیونه دست دومش 6.5 میلیونه.حتی m5 netgearهم اومده.optus ac800s هم قیمش حالا 3 میلیونه دیجی کالا.

دوستم از امارات اورده بود برای من نبود و اینکه شما اگر هرجا تونستید 9.5 بخرید یکی هم نه هرچقد پول دم دستتونه بذارید کنار و بخرید و تو دیوار بذارید برای فروش چون الان قیمت هایی که گفتید برای قدیم بودن:دی
الان نوش زیر 13.5 تومن نیست و اینکه m5 هم 26 میلیون قیمتشه ;)

eightskh
06-10-2021, 21:25
بیشترین تفاوت بخاطر اشغال بودن چیپست اگزینوس هستش که حتی نه توی سلولار توی دوربین هم تفاوت وحشتناکی میذاره پردازش تصویر حتی باتری هم دووم خوبی نداره و گوشی فوق العاده گرم و داغ هست در حالت عادی
سومین تفاوت هم 5G Modem های دو گوشیه که برای اپل کوالکام هست و الان رو دست کوالکام نیست (تو آینده باید دید که مودم های ساخت خود اپل که قراره از 2023 وارد بازار شن توان باز رقابت با کوالکام رو دارن یا خیر)

به انتن دهی نیست و اصلا انتن دهی که شما میگید معنی نداره شرایط سیگنالی تقریبا برابر بودن حالا با یذره کم و زیاد
بیشترین چیزی که من دیدم خیلی باز اختلاف میذاره نحوه تجمیع سامسونگ هست با چند بار airplane و دستکاری تونستم باز ی ذره بهتر کنم که نتیجه بازم ضعیف تر بود 40 مگابیت در مقابل 80 مگابیت ایفون بود
درمورد سوال تجمیعتون هم من زیاد اطلاع زیادی ندارم(حدس خودم اینه که نمیشه فک کنم از دو تا دکل مختلف تجمیع کرد) بازم بهتره ایمان محمدی بیاد براتون بگه از تجمیع ها
من در اینده براتون از ی برند دیگه براتون تست میذارم اگر گیرم بیاد فعلا تو شکار یه عدد پرچمدار خفن ترم اونم پیکسل 5 هستش ببینم اون چی برای گفتن داره
ولی میتونم بگم اینو رو که poco x3 که ی گوشی ارزون هست با چیپ کوالکام باز نتیجه بهتری رو به جا گذاشت 64 مگابیت در مقابل 80 مگابیت ایفون که بیشترین تفاوت رو میشه گفت همین چیپست مودم داره
جفتشون هم 3CA بودن
دور از تعصب من که فن اپل هستم من با خیلی از پرچمدار ها سروکار داشتم از سونی XZ که اولین روز اومد تو بازار ایران اولین دستگاه رو تو ایران خودم انباکس کردم تا خیلی از پرچمدارهای دیگه که الان همشون رو نمیشه بنویسم تو بحث مودم سلولار همیشه ایفون قوی تر بوده! الی اون ایفون 7 پلاس که من خریدم و از شانس گند ما اینتل بود و من اطلاعی نداشتم ازش سفارش at&t بود و سیمکارت هم توش بود که واقعا سرعت خیلی کمی میداد نسبت به کوالکام بعدا هم اومد اپل تو اپدیت هاش سرعت کوالکام رو کم کرد که برابر شن افتضاح بود (اون تایما درگیری داشت اپل با کوالکام)
در هر صورت فعلا گوشی که بخواد بیشترین سرعت رو داشته باشه و رو شبکه های 4G ایران خوب سرعت بده ایفون های کوالکام هستش و تست هایی که بچه ها گذاشتن و تست 450 مگابیتی ایمان اونم با ایفون SE هستش که گویاس دیگه چی ب چیه

دوستم از امارات اورده بود برای من نبود و اینکه شما اگر هرجا تونستید 9.5 بخرید یکی هم نه هرچقد پول دم دستتونه بذارید کنار و بخرید و تو دیوار بذارید برای فروش چون الان قیمت هایی که گفتید برای قدیم بودن:دی
الان نوش زیر 13.5 تومن نیست و اینکه m5 هم 26 میلیون قیمتشه ;)
سلام مجدد بر بچه ها قیمتها مال تقریبا سه چهار هفته پیشه.این optus ac 800s نتگیر هم دو هفته پیش خریدم سه میلیون. یبار گارانتی دادم چون مشکل داشت باتریش درست نبود برام عوض کردند این بهتره تاحالا. این سرعت 150 مگابیتم من تو عمرم نگرفته بودم ّّالبته با تک فرکانس یعنی cat4 تا صد مگابیت دانلوذ اسپیدتست رسیده بودم همراه اول با گوشی های y6 و y9 هواوی.ایرانسل نهایت cat4 یا cat6 تا 50 مگابیت رسیده است که افتضاحه تازه خیر سرشون فرکانس 2100 هم اضافه کردند البته بنظرم چون سایت های همراه اول لینکشون فیبر نوریه اینطوره.ایرانسل لینکشون از طریقه انتن های ماکروویو هست البته.باتشکر

fastfind
06-10-2021, 23:50

تشکر... ممنون برای وقتی که گذاشتی..:»:n40:
توضیحات عالی بود...
دقیقا... مثلا گوشیهای خفن مثل asus rog5 یا red magic 6 pro یا oneplus 9 pro
و یا مثلا mi 11 ultra که فکر کنم جدیدترین چیپ کوالکام و جدیدترین مودمها رو دارن
چطور عمل می کنن؟

بعد یه سوال لطفا اگر میدونین بگین مثلا توی مشخصات گوشی rog 5 زده:
LTE-A (7CA) Cat20 1400/150 Mbps و همچنین زده 4x4 mimo LTE
اون 7CA به چه معنی هست؟ (یعنی مثلا قابلیت دریافت سیگنال lte از 7 تا دکل اطرفش رو داره؟)
یا مثلا اون 4x4 mimo چی هست؟ (یعنی مثلا 4 تا باند مختلف lte رو میتونه ترکیب کنه برای دریافت سرعت بیشتر؟)

ببخشید سوالام زیاد شد...آخر اینکه این خطوط که به حالت نوار مانند دور قاب بعضی گوشیها هست برای آنتن دهی یا مثلا دریافت بهتر و بیشتر سیگنال هست؟
مثل عکسهای زیر این نوارهای کوتاه رو میگم:
عکس یک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عکس دو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عکس سه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

-- این خطوط هر چی بیشتر داشته باشه برای چی هست؟
(( آخه یه ویدیو دیدم از یوتیوب که تست همزمان سرعت 5g بود بین iphone 13 pro max و s21 ultra اگزینوس و z fold 3 اسنپدراگون...
که z fold 3 بیشترین سرعت رو گرفت ... بعد با اختلاف نسبی iphone 13 دوم بود و آخرم s21 ultra شد...
میخوام ببینم اون z fold 3 که من دیدم 10 تا از اون نوارها رو دور قابش داره و در مقابلش iphone 13 pro max دیدم 6 تا از اونها رو داره...
این اختلاف سرعت به خاطر تعداد خطوط نوار مانند دور z fold 3 بوده احتمالا؟
(یا اصلا همچین فرضیه ایی غلطه؟)

** دوستان بازم ببخشید برای مطرح کردن این موضوع تو این تاپیک...

-- تست سرعت همراه اول 4g معمولی... گوشی redmi 7a

Iman799
07-10-2021, 19:21
سلام, البته فیبر بودن همیشه به معنی ظرفیت بالا نیست, جلوی خونه ی ما با فاصله 50 متر سایت فیبر بود اما با 3 تا کریر ساعت 5 صبح 90 مگ هم نمی داد.

MMDFullHD
07-10-2021, 20:00
تشکر... ممنون برای وقتی که گذاشتی..:»:n40:
توضیحات عالی بود...
دقیقا... مثلا گوشیهای خفن مثل asus rog5 یا red magic 6 pro یا oneplus 9 pro
و یا مثلا mi 11 ultra که فکر کنم جدیدترین چیپ کوالکام و جدیدترین مودمها رو دارن
چطور عمل می کنن؟

بعد یه سوال لطفا اگر میدونین بگین مثلا توی مشخصات گوشی rog 5 زده:
LTE-A (7CA) Cat20 1400/150 Mbps و همچنین زده 4x4 mimo LTE
اون 7CA به چه معنی هست؟ (یعنی مثلا قابلیت دریافت سیگنال lte از 7 تا دکل اطرفش رو داره؟)
یا مثلا اون 4x4 mimo چی هست؟ (یعنی مثلا 4 تا باند مختلف lte رو میتونه ترکیب کنه برای دریافت سرعت بیشتر؟)

ببخشید سوالام زیاد شد...آخر اینکه این خطوط که به حالت نوار مانند دور قاب بعضی گوشیها هست برای آنتن دهی یا مثلا دریافت بهتر و بیشتر سیگنال هست؟
مثل عکسهای زیر این نوارهای کوتاه رو میگم:
عکس یک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عکس دو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عکس سه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

-- این خطوط هر چی بیشتر داشته باشه برای چی هست؟
(( آخه یه ویدیو دیدم از یوتیوب که تست همزمان سرعت 5g بود بین iphone 13 pro max و s21 ultra اگزینوس و z fold 3 اسنپدراگون...
که z fold 3 بیشترین سرعت رو گرفت ... بعد با اختلاف نسبی iphone 13 دوم بود و آخرم s21 ultra شد...
میخوام ببینم اون z fold 3 که من دیدم 10 تا از اون نوارها رو دور قابش داره و در مقابلش iphone 13 pro max دیدم 6 تا از اونها رو داره...
این اختلاف سرعت به خاطر تعداد خطوط نوار مانند دور z fold 3 بوده احتمالا؟
(یا اصلا همچین فرضیه ایی غلطه؟)

** دوستان بازم ببخشید برای مطرح کردن این موضوع تو این تاپیک...

-- تست سرعت همراه اول 4g معمولی... گوشی redmi 7a

سلام این خطوط انتن های گوشی هستند
اون 7CA یعنی 7 کریر رو تجمیع میکنه (که کریر ها تو ی سایت و ی دکل هستن) که تو ایران نهایتش فعلا 4 تا هستش اپراتور همراه پشتیبانی میکنه
باند های 1 و 3 و دوتا 7
برای اطلاع در مورد مایمو هم به لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])مراجعه کنید بطور خلاصه اینطو بگم که شما فک کن میخوای با 4 تا انتن همزمان ی دیتا رو به سمت دیوایس بفرستید این
این خطوط بعضی هاشون برای وایفای های نسل جدید و همینطور 5جی میلیمتری هستش که فرکانس های بالاتر هستند و نیاز به این دارن که از بدنه جدا باشن و پوششی روشون نباشه (قرار گرفتن دست روشون هم باعث ضعیف تر شدن سیگنال میشن
توی ایفون های سری جدید 12 به بالا انتن های میلی متری کنار گوشی سمت راست هستن و عین شیار سیمکارت میمونن

و اینکه شما همچین چیزی رو که دارید میگید هم به نظرم شانسی بوده و بهتر بوده شما کانال TheTechxtremist رو سرچ بزنید همیشه ضعیف هستش تو کل تست ها حتی زد فولد
البته این رو هم بگم ایشون با این حال تو امریکا هستن و گوشی که دارن صد در صد کوالکام هستش:weird: و باز هم ضعیف هستش

fastfind
07-10-2021, 20:29
سلام این خطوط انتن های گوشی هستند
اون 7CA یعنی 7 کریر رو تجمیع میکنه (که کریر ها تو ی سایت و ی دکل هستن) که تو ایران نهایتش فعلا 4 تا هستش اپراتور همراه پشتیبانی میکنه

عالی... ممنون :»اون مقاله رو ندیده بودم مرسی که گذاشتی//
دقیقا همون یوتیوبر منظورم بود... آخه من گفتم اونقدری که s21 ش بد سرعت داد
گفتم شاید اگزینوس باشه... اصلا حواسم نبود که آمر.یکا هست و کوالکامه... پس هر دو ی اونا چیپ مودم x60 دارن ولی خوب چرا اینقدر تفاوت دارن... لایک داداش, خیلی دنبال این موضوع بودم,..
پس بهترینش تو موضوع گرفتن سرعت دانلود تو ایران طبق همون نظر قبلی که شما گفتین, بهترینش همون آیفونهای جدید با چیپ مودم کوالکام میشه..

- ایرانسل ... گوشی ردمی 7آ

MMDFullHD
10-10-2021, 20:24
4CA 256Qam
مودم M2
همراه با انتن snr 30

MMDFullHD
14-10-2021, 19:13
پارکینگ خونمون :D
RSRP 106
(تست با وی پی ان (وایرگارد کلودفلر))

SAeedBaa
19-10-2021, 16:39
تست همراه اول
دو کریر 1800+2600 سیگنال متوسط

تست همزمان ایرانسل
تک کریر 1800 سیگنال متوسط

komail7
22-10-2021, 13:32
قزوین - همراه اول
باند 7
مودم m1

SAeedBaa
29-10-2021, 09:00
Band 3 BW 20MHz

ho66
30-10-2021, 22:00
كدوم شركت بجز ايرانسل سيم كارت TD-LTE جدا ميفروشه؟

elyartab
05-11-2021, 00:10
اقا نت دیتای همراه اول و ایرانسل چرا انقدر آشغال شده سرعتشون؟
من تو جاهای مختلف تبریز هم با گوشی هم با مودم جیبی هواوی تست کردم اصلا خیلی افتضاحه
سرعت شدیدا نوسان داره و بیشتر از 10 مگابیت بالاتر نمیره . حتی خیلی وقتا 2 مگابیت هم میشه

بامدادنیکنفس
09-11-2021, 04:02
همراه اول گوشی هواووی cat 18

استیم با سرور کویت

matr!x_2008
15-11-2021, 20:42
پاک شودددددد

k-19widowmaker
23-11-2021, 01:07

S M Λ S Ħ
03-12-2021, 19:40
اساتید برای سرویس TDLTE یک مودم درست حسابی تا 5-6 تومن چی پیشنهاد میدین؟
و اینکه مودم خیلیییی روی کیفیت این سرویس دهی تاثیر داره یا نه همه چی به کیفیت انتن دهی و منطقه بستگی داره؟:eh:
از نظر پینگ و سرعت دانلود

محسن94
03-12-2021, 21:57
سلام. شما با چه دستگاهی چنین سرعتی را گرفتی!!؟؟ یعنی شما توی 14 ثانیه یک گیگ فایل دانلود میکنی!!؟

محسن94
03-12-2021, 22:34
4CA 256Qam
مودم M2
همراه با انتن snr 30

سلام. شما با چه دستگاهی چنین سرعتی را گرفتی!!؟؟ یعنی شما توی 14 ثانیه یک گیگ فایل دانلود میکنی!!؟

- - - Updated - - -

4CA 256Qam
مودم M2
همراه با انتن snr 30

- - - Updated - - -

4CA 256Qam
مودم M2
همراه با انتن snr 30

- - - Updated - - -

4CA 256Qam
مودم M2
همراه با انتن snr 30

soheilsh
04-12-2021, 11:37
میشه یکنفر تست 8 مگ نامحدود ایرانسل td رو بذاره ؟
اپلود چقدره؟

MMDFullHD
04-12-2021, 11:56

سلام توضیح دادم دیگه
و بله هر 1 دقیقه 4 گیگ دانلود میشد

البته دیگه این سرعت نیست اونشب تستی فعال بود احتمالا

الان حدودا 350 مگابیت میده

مودم M2 نت گیر بود
:whistle:

یه مودم M5 هم تو راهه بزودی اولین تست 5G رو میزنیم به امید خدا

اندیشه اولین سایت 5G راه افتاده

morteza_mombeini
04-12-2021, 16:59
سلام توضیح دادم دیگه

مودم M2 نت گیر بود

خوب داری با نت عشق و حال میکنی:دی:دی:دی

محسن94
04-12-2021, 20:09
سلام توضیح دادم دیگه

مودم M2 نت گیر بود

350 هم خیلی زیاد هست. با گوشی هم همین سرعت را داری یا این فقط بخاطر مودم هست!!؟ فورجی پلاس هست دیگه!!؟ من با فورجی پلاس و گوشی s9 سامسونگ حداکثر سرعت 170 را گرفتم اونم در فضای باز و فول آنتن. بعد گوشی یا مودم cat6 به بالا همشون فورجی پلاس میگیره ولی آیا سرعت cat6 با cat20 فرق میکنه!!؟ شما که حرفه ای هستی لطف کن کامل توضیح بده. ممنون

MMDFullHD
05-12-2021, 09:45
350 هم خیلی زیاد هست. با گوشی هم همین سرعت را داری یا این فقط بخاطر مودم هست!!؟ فورجی پلاس هست دیگه!!؟ من با فورجی پلاس و گوشی s9 سامسونگ حداکثر سرعت 170 را گرفتم اونم در فضای باز و فول آنتن. بعد گوشی یا مودم cat6 به بالا همشون فورجی پلاس میگیره ولی آیا سرعت cat6 با cat20 فرق میکنه!!؟ شما که حرفه ای هستی لطف کن کامل توضیح بده. ممنون

سلامی دوباره

با گوشی هم من همین سرعت 300 تارو گرفتم تستش رو هم گذاشتم قبلا

چیپست اگزینوس سامسونگ قابل مقایسه با کوالکام نیست

من تست s21 رو هم گذاشتم تو فضای باز با ایفون اختلاف فاحشی دارن

و بله cat6 با cat 9 تفاوت داره همینطور بالاتر میرن

این تستی که من گذاشتم cat16 هستش 4 تا کریر در حال تجمیع بودن باند های 1 3 7 7

و تمام اینها بکنار منطقه ای که ماهسیتم دکل همراه اول فیبر و پهنای باند کافی داره

محسن94
05-12-2021, 18:26
سلامی دوباره

و تمام اینها بکنار منطقه ای که ماهسیتم دکل همراه اول فیبر و پهنای باند کافی داره

الان گوشیهای شیائومی چیپ کوالکام دارند. پرچمدارای شیائومی که بهترین چیپ کوالکام را دارند به اندازه آیفون سرعت نتشون بالا هست!؟ در مقایسه باهم چقدر تفاوت دارند!!؟ ممنون از پاسخگویی

soheilsh
05-12-2021, 18:58
الان گوشیهای شیائومی چیپ کوالکام دارند. پرچمدارای شیائومی که بهترین چیپ کوالکام را دارند به اندازه آیفون سرعت نتشون بالا هست!؟ در مقایسه باهم چقدر تفاوت دارند!!؟ ممنون از پاسخگویی

من خودم پوکو x3 pro دارم که 3 تا کریر وصله ولی رو پوکو f3 برای کسی گرفتم 4 تا کریر وصله ولی تو کرج قبلا هر کریر 100 مگ سرعت میگرفت چند سالیه محدود شده رو 40 مگ

محسن94
06-12-2021, 22:33
من خودم پوکو x3 pro دارم که 3 تا کریر وصله ولی رو پوکو f3 برای کسی گرفتم 4 تا کریر وصله ولی تو کرج قبلا هر کریر 100 مگ سرعت میگرفت چند سالیه محدود شده رو 40 مگ

چجوری بفهمیم چند تا کریر وصل هست!؟

soheilsh
07-12-2021, 10:23
چجوری بفهمیم چند تا کریر وصل هست!؟

netmonitor + netmoster

matr!x_2008
08-12-2021, 19:35
جالب اینکه سرعت دانلود از سرور داخل تا 25 مگابایت بالا میرفت

محسن94
08-12-2021, 22:12

سلام. مهندس لطفاً یه تست سرعت مقایسه ای آیفون و سامسونگ با یه پرچمدار شیائومی هم بگذار. ممنون

Iman799
17-12-2021, 07:09
4CA مشهد

Iman799
24-12-2021, 07:21
3CA مشهد

خارجی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داخلی

محسن94
24-12-2021, 10:12
دوستانی که گوشی پرچمدار شیائومی جدید دارند لطفاً یه تست سرعت بگذارند. ممنون

mazdak89
29-12-2021, 13:00

david848
29-12-2021, 19:47
سلامی دوباره

سلام
چه جوری میشه فهمید به چندتا کریر وصلید،بعد چجوری به دوتا باند هفت وصل میشن، برا اندرویید راهی هست تنظیم کرد به تعداد کریر بیشتری وصل شد؟

ho66
03-01-2022, 13:51

رایتل

محسن94
07-01-2022, 21:23

خب حداکثر سرعت با پوکو f3 چنده!!؟ با گوشی پرچمدار شیائومی تست گرفتی!؟ در مقایسه با آیفون سرعت نت شیائومی چجوریه!؟

soheilsh
07-01-2022, 23:43
خب حداکثر سرعت با پوکو f3 چنده!!؟ با گوشی پرچمدار شیائومی تست گرفتی!؟ در مقایسه با آیفون سرعت نت شیائومی چجوریه!؟

هر کریر ایرانسل تو کرج و اکثر جاهای تهران که تست میگیرم لیمیت شده رو ۴۰ مگابیت ، حدود سال ۹۸ به قبل دو کریر سرعت ۲۳۰ هم گرفتم ، ولی الان ۳ کریر با پوکو ایکس ۳ پرو بیشتر از ۱۵۰ نمیره ، پوکو f3 هم با ۴ کریر بیشتر از ۱۹۰ ۲۰۰ نمیره ، ایفون ۱۳ پرومکس تست گرفتم اگر پوکو اف۳ رو ۱۹۰ ۲۰۰ داره میده ایفون رو ۱۵۰ هستش

محسن94
08-01-2022, 20:55
هر کریر ایرانسل تو کرج و اکثر جاهای تهران که تست میگیرم لیمیت شده رو ۴۰ مگابیت ، حدود سال ۹۸ به قبل دو کریر سرعت ۲۳۰ هم گرفتم ، ولی الان ۳ کریر با پوکو ایکس ۳ پرو بیشتر از ۱۵۰ نمیره ، پوکو f3 هم با ۴ کریر بیشتر از ۱۹۰ ۲۰۰ نمیره ، ایفون ۱۳ پرومکس تست گرفتم اگر پوکو اف۳ رو ۱۹۰ ۲۰۰ داره میده ایفون رو ۱۵۰ هستش

یعنی سرعت نت پوکو f3 از آیفون 13 بیشتره!!؟؟ تست سرعت آیفون را دوستان گذاشتند حدود 450 است.

soheilsh
10-01-2022, 10:59
یعنی سرعت نت پوکو f3 از آیفون 13 بیشتره!!؟؟ تست سرعت آیفون را دوستان گذاشتند حدود 450 است.

من که تو کرج هستم سرعت پوکو f3 از ایفون 13 پرومکس بیشتره

matr!x_2008
13-01-2022, 19:58

محسن94
16-01-2022, 17:39

سلام. با چی تست گرفتی!؟ و کجا!؟

pedrambir
21-01-2022, 09:15
سلام

دوستان نت شبانه نامحدود همراه اول سایت داخلی سرعتم ۳ مگه اما از سرور خارجی ۳۰۰ کیلوبایت

چرا اینقدر فرق داره؟ راه حلی هست که سرعت خارجی رو بالا برد؟ ممنون میشم

matr!x_2008
22-01-2022, 12:48
سلام. با چی تست گرفتی!؟ و کجا!؟

سلام. با گوشی هواوی مدل y8p گرفتم.یه دکل خلوت تو یه منطقه خلوت شهر ک سرعتش عالی ..البته اونم اینروزا یکم سرعتش کم شده ولی بازم نسبت به جاهای دیگ بالاترین سرعتو میده.هر وقت دانلود زیاد و نیاز به سرعت بالا باشه میرم اینجا و دانلود میکنم

unlucky_fellow
26-01-2022, 09:51
سلام

دوستان نت شبانه نامحدود همراه اول سایت داخلی سرعتم ۳ مگه اما از سرور خارجی ۳۰۰ کیلوبایت

چرا اینقدر فرق داره؟ راه حلی هست که سرعت خارجی رو بالا برد؟ ممنون میشم
همراه اول سیاست منصفانه گذاشته جدیدا که بعد 100 گیگ اول سرعتت میشه 256 کیلوبایت... اگه تازه گرفتی برو 195 شکایت کن پولتو پس بگیر پول مفت نره تو جیب اینا

Hemai
29-01-2022, 18:31
دوستان من شیائومی دارم که باند ثابت اینترنت ایرانسل رو ساپورت میکنه ولی وقتی سیم کارت ثابت میندازم تشخیص نمیده سیم کارت رو، راهی هست که بشه تنظیمش کرد درست بشه؟ مثلا تو قسمت Access point name دو تا عدد هست که mnc و mcc که شاید اون باشه. کسی راهی بلده؟

Hemai
29-01-2022, 18:37
دوستان با مودم مبین نت میشه از سیم ثابت ایرانسل استفاده کرد؟

shervin115
29-01-2022, 19:13
دوستان با مودم مبین نت میشه از سیم ثابت ایرانسل استفاده کرد؟

اگر مودم مبین نت آنلاک شده باشه بله

Hemai
30-01-2022, 17:29
اگر مودم مبین نت آنلاک شده باشه بله
چطور میشه انلاک کرد؟

shervin115
30-01-2022, 18:39
چطور میشه انلاک کرد؟

MMDFullHD
31-01-2022, 22:00
شبکه همراه اول به شدت این چند روز دچار اختلال توی هر پروتکلی هستش
از دی ان اس ها گرفته تا ... فیلتر های عجیب غریب

و این هم همون تستی هستش که من ۸ شب ازون دکلی گرفتم که نزدیک به ۶۰۰ مگابیت سرعت میداد
سرعت صبح ساعت ۱۰ هستش

SAeedBaa
02-02-2022, 23:55
تست 4G همراه اول 1800+2600 با سیگنال عالی
دیوایس شیائومی

تست 4G ایرانسل 1800+2100 با سیگنال عالی در همان مکان قبلی

iran100
03-02-2022, 02:57

تست های وب 4G

SAeedBaa
04-02-2022, 22:01

تست های وب 4G

روی شبکه خودش یا ایرانسل؟

SAeedBaa
04-02-2022, 22:11
4G همراه اول 1800+1800
لار ، میدان بار قدیم

Iman799
11-02-2022, 10:44
3CA تهران،گلشن دوست

david848
24-02-2022, 18:39
رایتل 4g+
روزای قبل برام پلاس نمیشد روی شبکه خود رایتل امروز شدش شبکه همراه اول هم کلا غیب شدش برام از اپشن هاش

مشهد

SAeedBaa
27-02-2022, 18:15
4.5G ایرانسل
بندرعباس-برق منطقه ی هرمزگان

Hasan_
01-03-2022, 19:28
رایتل تهران

رایتل نیویورک

- - - Updated - - -

رایتل تهران

رایتل نیویورک

Iman799
05-03-2022, 13:16
4CA سعادت آباد

matr!x_2008
06-03-2022, 19:41
ایرانسل..سرعت عالی ولی بسته رو 3 سوت خورد!

srx190d
06-03-2022, 21:11

epaaeiz
07-03-2022, 13:12
تست سرعت TDD-LTE ایرانسل مودم TF-I60 G1
البته سرعت تا هشتاد میده ولی چون سه نفر دیگه داشتن از وای فای استفاده می کردن این شد:

epaaeiz
07-03-2022, 13:14

این تست سرعتی هست که یک کاربر از اوکراین گرفته و در اینترنت منتشر کرده بود. شما چرا گذاشتید اون رو؟

epaaeiz
17-03-2022, 12:51
تست سرعت اینترنت TDD-LTE ایرانسل شهر کرمانشاه:
:)

همچنین تست دو روز پیش:

...Moein...
18-03-2022, 15:44
تست سرعت اینترنت TDD-LTE ایرانسل شهر کرمانشاه:
:)

همچنین تست دو روز پیش:

بلوار کرمانشاه

Iman799
23-03-2022, 14:46
تهران،خیابان فردوسی، 3CA

dele_tanha 1
25-03-2022, 08:34
سلام تست سرعت ایرانسل بوشهر مدل گوشی هم پوکو اف3
1- تجمیع سه باند 1800+2600+2600

2- تجمیع چهار باند 2600+2600+1800+2100

Iman799
25-03-2022, 11:45
ایرانسل 4CA، حوالی شهرک صنعتی سمنان

Iman799
27-03-2022, 11:53
مشهد، 4CA ، حوالی کوهسنگی

Electronic-Arts
27-03-2022, 15:26
مشهد، 4CA ، حوالی کوهسنگی

سرعت آپلود رو خودشون از عمد محدود میکنن ؟ برای چی ؟

Iman799
27-03-2022, 18:13
سرعت آپلود رو خودشون از عمد محدود میکنن ؟ برای چی ؟

محدود نیست، وقتی کریر اصلی 2100 میشه یک سری جاها سرعت پایین تره،مثل این تست.

Iman799
28-03-2022, 05:44
مشهد-خاقانی ،3CA

daltonx
29-03-2022, 17:33
چطور میشه فهمید به کدوم باند 4g وصل هستیم؟
چطور میشه باندها رو تجمیع کرد یا مثلا تک تک تست گرفت؟ دستی تنظیم میشه؟

paradisepersian
29-03-2022, 19:06
چطور میشه فهمید به کدوم باند 4g وصل هستیم؟
چطور میشه باندها رو تجمیع کرد یا مثلا تک تک تست گرفت؟ دستی تنظیم میشه؟

برنامه NetMonster

Iman799
31-03-2022, 12:21
مشهد ، باند ۴۰ ،2CA

daltonx
31-03-2022, 15:47
برنامه NetMonster

ممنون. راسیتش خیلی سردرنمیارم از این اعداد. میشه بفرمایید از این اسکرین شات چه نتیجه ای میشه گرفت؟ گوشی 4g+ و تجمیع رو ساپورت نمیکنه یا اینکه جایی که من الان هستم تحت پوشش نیست؟ راستی میشه فهمید به کدوم باند فرکانسی وصل هستم؟ (گوشی LG G4 و روت نیست)

(ببخشید کاربر جدید امکان ارسال لینک و عکس نداره. لینک با دو اسپیس اضافه: s6 .uupload .ir/files/2022_03_31_16.32.15_88hh.jpg )

SAeedBaa
01-04-2022, 15:49
تست سیم کارت های وب روی شبکه ایرانسل
سرعت و پینگ به شدت نوسان دار شده و به نظر میاد در بعضی تایم ها محدودیت سرعت لحاظ میشه. مشخص نیست اختلال اکانتینگ های وب هست و یا محدودیت از سمت ایرانسل هست

SAeedBaa
07-04-2022, 19:55
ایرانسل 4.5G (1800+2100)

hamidebrazi
12-04-2022, 14:40
سلام
تست اینترنت مبین نت هم برای منطقه های مختلف بزارید

SAeedBaa
13-04-2022, 16:37
های وب روی شبکه ایرانسل
فرکانس 1800 با سیگنال متوسط
محدودیت سرعتی که قبلا گفتم برطرف شده برای من
برای شما چطوره؟ Iman799

shervin115
13-04-2022, 17:27
های وب روی شبکه ایرانسل
برای شما چطوره؟ @Iman799 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

محدودیت سرعت رو چطوری برطرف کردی ؟

Iman799
13-04-2022, 21:57
های وب روی شبکه ایرانسل
برای شما چطوره؟ @Iman799 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اره اواخر عید اوکی شد.

سرعت ایرانسل هم همین قدره اینجا.

12041204
13-04-2022, 23:17
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ://s23.picofile.com/file/8449118042/WhatsApp_Image_2022_04_14_at_12_15_34_AM_1_.jpeg

محسن94
21-04-2022, 08:58
برنامه NetMonster

من ایرانسل فورجی پلاس را دریافت می کنم ولی این برنامه فقط باند 2600 را نشون میده. مگه فورجی پلاس تجمیع باندها نیست!!؟ میشه توضیح بدی چند باند میتونه با هم تجمیع بشه و تعداد تجمیع ها به چه چیزی بستگی داره!؟

Iman799
29-04-2022, 08:53
تهران 20+20+20+15

محسن94
06-05-2022, 17:00
مشهد ، باند ۴۰ ،2CA

برادر این سرویس مد را چجوری میاری!؟ کجای گوشی است!؟

Iman799
07-05-2022, 15:49
برادر این سرویس مد را چجوری میاری!؟ کجای گوشی است!؟

رو گوشی های سامسونگ با شماره گیری :

"#0011#*"

MMDFullHD
08-05-2022, 21:07
من ایرانسل فورجی پلاس را دریافت می کنم ولی این برنامه فقط باند 2600 را نشون میده. مگه فورجی پلاس تجمیع باندها نیست!!؟ میشه توضیح بدی چند باند میتونه با هم تجمیع بشه و تعداد تجمیع ها به چه چیزی بستگی داره!؟

ایرانسل در حال حاظر باند های زیر رو داره رو lte

B1 B3 B7 B8 B40 B42

فورجی پلاس بله تجمیع باند هاست
تجمیع اشون هم بستگی به گوشیتون و با توجه به گفته های دوست عزیز ایمان بحث لاینسس هایی ک ایرانسل داره است

اگر پردازشگر گوشی شما از cat 16 ساپورت بکنه میتونید از تجمیع CA_1A_3A_7C استفاده کنید
و سرعتی بالاتر از ۴۰۰ مگابیت و ... رو شاهدش باشید .

محسن94
10-05-2022, 06:03
ایرانسل در حال حاظر باند های زیر رو داره رو lte

B1 B3 B7 B8 B40 B42

فورجی پلاس بله تجمیع باند هاست
تجمیع اشون هم بستگی به گوشیتون و با توجه به گفته های دوست عزیز ایمان بحث لاینسس هایی ک ایرانسل داره است

اگر پردازشگر گوشی شما از cat 16 ساپورت بکنه میتونید از تجمیع CA_1A_3A_7C استفاده کنید
و سرعتی بالاتر از ۴۰۰ مگابیت و ... رو شاهدش باشید .

گوشی من 11t pro هست با اسنپدراگون888 و cat22. ولی با فورجی پلاس همراه اول و ایرانسل، نهایت در بهترین شرایط و زمان، 200 مگابیت هست و بیشتر از اون نمیشه. من فکر کنم دکل های مخابراتی و سرعت اینترنت در شهرهای مختلف متفاوت است. یا مشکل از جای دیگری است!!؟

لیونل_مسی
10-05-2022, 13:50
مشگلی نیست
آیفون همیشه کمتر از اندروید نشون میده
با این سرعت ها 200 خیلی هم عالیه

MMDFullHD
11-05-2022, 21:09
گوشی من 11t pro هست با اسنپدراگون888 و cat22. ولی با فورجی پلاس همراه اول و ایرانسل، نهایت در بهترین شرایط و زمان، 200 مگابیت هست و بیشتر از اون نمیشه. من فکر کنم دکل های مخابراتی و سرعت اینترنت در شهرهای مختلف متفاوت است. یا مشکل از جای دیگری است!!؟

ببیند در بهترین شرایط سیگنالی الان با توجه به گفته ها باید حدودا چیزی حدود ۱ گیگابیت سرعت باشه رو ایرانسل ...
ولی بخاطر مشکلات خود ایرانسل
نبود پهنای باند درست حسابی برای اون دکل و .... دیگر مشکلات بخاطر همین بیشتر نمیتونید سرعت بگیرید و همینطور پیک اون شبکه
همراه اول باز خیلی کمتره این مشکلاتش ولی اون هم داره

MMDFullHD
12-05-2022, 01:23
تک کانکشن روتر M2
همراه اول 4CA
CA_1A_3A_7C

خدابیامرزه این سرعت رو ....
همراه اول قشنگ اومد گند زد
به اینترنت سلولار تو خونه ما
اومده یه دکل دیگه زده ماشالله با بکهال
همه جا دکل هاش اطراف فیبره این زاقارت بکهالی ...
حالا این بکنار تداخل به حدی زیاده snr 0 هست
حالا گوشی کوالکام با 3ca داره حدود 90 مگابیت سرعت میده:biggrin:
خیلی هم تایم اوت و جیتر داره ... خدا لعنتشون کنه
با این دکل هواویشون نخواستیم اقا همون اریکسون فیبر سرکوچمون رو پاورش رو ببر بالاتر سرطان رو بهمون بده ولی سرعت رو از ما نگیر
یادش بخیر تو خونه speedtest رو سرور همراه 200 مگابیت سرعت میداد ...

البته باند ۱ اش هم ۲۰ مگاهرتزه

محسن94
17-05-2022, 19:22
مشگلی نیست
آیفون همیشه کمتر از اندروید نشون میده
با این سرعت ها 200 خیلی هم عالیه

شما تست مقایسه آیفون و اندروید را دیدی!؟ مطمئنی آیفون سرعت نت کمتری داره!؟ چون همین جان یکی از دوستان تست سرعت گذاشته سرعت دانلود آیفون تقریباً سه برابر s21 اولترا سامسونگ هست.

Shervan360
17-05-2022, 20:15
از وقتی اینترنت رو گرون کردن، وضعیت سرعت و ثبات اینترنت من بهتر شده... این نشون میده خیلی از مردم بی دلیل و برای الافی تو اینترنت چرخ میزدن و الکی ترافیک شبکه رو اشغال کرده بود.
بنظرم باید از همین قیمت فعلی هم حداقل 3 برابر بشه... تا الافی در اینترنت به حداقل برسه

MMDFullHD
18-05-2022, 02:20
شما تست مقایسه آیفون و اندروید را دیدی!؟ مطمئنی آیفون سرعت نت کمتری داره!؟ چون همین جان یکی از دوستان تست سرعت گذاشته سرعت دانلود آیفون تقریباً سه برابر s21 اولترا سامسونگ هست.

نه تنها اون تست

بلکه باز هم تو شرایط یکسان
توی یک لوکیت طرف تو امریکا باultra s22 هم داره باز تست میگیره اون هم ورژن کوالکام خیلی وقتها ایفون بهترین سرعت رو نسبت به اندروید میده!
ولی واقعا دور از هرگونه تعصب باید واقعا تحسین کرد اپل رو شدیدا بهینه سازی عالی داره توی هم مودم و هم سیستم عامل

باید دید بدون مودم های کوالکام مودم های اختصاصی و ساخت خود اپل هم توانایی باز رقابت دارند یا خیر

برای بررسی هم
مراجعه شود به لینک زیر

mahan999
18-05-2022, 08:30
اشتباهی شد پاک شود

mahan999
18-05-2022, 08:43
تهران 20+20+20+15

میشه pm رو چک کنید

Iman799
20-05-2022, 08:26
B40 2CA 4×4

Iman799
20-05-2022, 08:29
B3+B1+B7+B7

mahan999
21-05-2022, 11:06
B3+B1+B7+B7

همان نقطه قبلی این دو گوشی رو با هم مقایسه می کنید ؟

محسن94
06-06-2022, 07:57
سلام دوستان. من فکر می کنم سرعت اینترنت موبایل را تعمدی خیلی کم کردند. شما هم این موضوع را حس کردید و موافق هستید!!؟

MMDFullHD
07-06-2022, 18:05
4CA چن وقتی (محل ما ) نمیشه ایرانسل
ولی با این حال تقریبا شرایط ها برابره هر دو اپراتور 3CA هستن سرور ها هم برای خود همون اپراتور (تهران) هست
توجه کنید تو یک نقطه تست ها گرفته شده

همراه اول :

همراه اول گوشی S21 Ultra فضای باز

همراه اول گوشی S21 Ultra داخل خونه

همراه اول فضای باز گوشی 12 Pro max

همراه اول داخل خونه گوشی 12 pro max

ایرانسل :

ایرانسل گوشی S21 Ultra فضای باز

ایرانسل گوشی S21 Ultra داخل خونه

srx190d
07-06-2022, 22:51
وسط شهر

italodance
10-06-2022, 05:37
بدک نیست بسته رایگان ۳۰ گیگ خارجی هم آن آخر

matr!x_2008
11-06-2022, 12:18

سرعت عالی بسته ولی کم حجم:jealous:

MMDFullHD
12-06-2022, 03:23
همراه اول نامحدود ۱۰۰ گیگ
مودم m2

italodance
13-06-2022, 05:26
امممممممم

MMDFullHD
18-06-2022, 11:01

MMDFullHD
01-07-2022, 23:04

لوکیشن

جاده خوی قطور مرز رازی

تک کریر باند ۸ قطور ۱۰ مگاهرتزی

خدایش باید کل ایران باند ۸ رو راه اندازی کنه همراه خصوصا مناطق شمالی کشور رو

SAeedBaa
02-07-2022, 17:55
5G ایرانسل - بندرعباس

مقایسه با 4.5G در همان لحظه

MMDFullHD
09-07-2022, 01:46

همراه اول شبانه

SAeedBaa
15-07-2022, 07:30
4.5 همراه اول 1800+2600

MMDFullHD
21-07-2022, 09:05
2CA همراه اول

B1+B3

به همراه Cloudflare Warp

MOH@ND3S
21-07-2022, 10:54
5G ایرانسل - بندرعباس

مقایسه با 4.5G در همان لحظه

پهنای فرکانسش فعلا 20 مگاهرتزه .. هفته های دیگه 60 یا 100 کنن بالاتر میره

epaaeiz
22-07-2022, 09:34
تست سرعت اینترنت TD-LTE ایرانسل با مودم TF-i60 G1

MMDFullHD
31-07-2022, 22:34
5G ایرانسل
اوج شلوغی و ترافیک ماشین و ....
مارلیک

4.5G ایرانسل
شهریار BTS دکل شهرک اداری

SAeedBaa
03-08-2022, 18:20
5G ایرانسل
اوج شلوغی و ترافیک ماشین و ....
مارلیک

4.5G ایرانسل

چه عجب ممد آقا دل از آیفون کندی !!:wink::D

MMDFullHD
03-08-2022, 18:23
چه عجب ممد آقا دل از آیفون کندی !!:wink::D

:biggrin::biggrin:
سلام سعید جون

والا به عنوان مودم جیبی ... دارم استفاده میکنم :rolleye:

MMDFullHD
06-08-2022, 11:27
4.5G ایرانسل

همونجا (دکل دادگستری شهرک اداری اریکسون - فیبر )

3CA همراه اول

MMDFullHD
06-08-2022, 12:44

روبروی سایت و همینطور تو نقشه همونجایی فیکس ک پین دراپ شده

نتیجه تست

نمیدونم رو چ حساب این رو تو نقشه سایتش رو اضافه کردن وقتی ک 5G فعال نیست

فقط دکل باند 2300 رو داره

MMDFullHD
13-08-2022, 23:08