ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : عفونت دندان

saman123123
10-03-2017, 14:09
سلام دوستان عزیز.

من حدود دو ماه پیش بخاطر درد یکی از دندان های فک بالا به دندانپزشک مراجعه کردم که بعد از بررسی عکس گفت که عصب کشی نیاز هست که خب انجام داد در دو مرحله( عصب کشی و یک هفته بعد پر کردن) ،بعد از چن هفته من دوباره درد در همان دندان پر شده احساس کرذم که بعد از مراجعه آنتی بوتیک تجویز کرد و گفت یکماه بعد مراحعه کنم،بعد از حدود یک ماه که دوباره معاینه کرد گفت عوفت داره پیشروی میکنه و به متخصص ریشه معرفی کرد،هفته پیش باز این بار متخصص جراحی ریشه دندان پر شده رو باز کرد و دوباره عصب کشی! پانسمان کرد و گفت برای ادامه درمان یک هفته دیگه مراجعه کنم وای الان که 3 روز میگذره و آنتی بیوتیک هم باز مصرف میکنم ولی درد بشدی زیاد هست که عملا نمیشه تحمل کرد،ایشون هم تا چن روز دیگه نیستن ! میخواستم بدونم آیا درمان ریشه شکست خورده و باید دندان کشیده بشه؟ چون با وجود عصب کشی مجدد و مصرف آموکسی کلاو و مترونیدازول باز درد بقدری شدید هست که عملا نمیتونم چیزی در اون سمت دهانم بخورم!

ممنون.

MOHAMMAD_ASEMOONI
13-03-2017, 11:17
سلام
بنده 20 سال پیش یک دندان آسیابِ به اصطلاح کرم خورده داشتم که درد و عفونت نداشت
دکتر گفت پوسیدگی عمیقه و اگه فقط پر بشه احتمال پیشرفت پوسیدگی و رسیدنش به عصب هست , اگر هم بخوایم همه ی پوسیدگیها رو بتراشیم به عصب خیلی نزدیک میشهخلاصه پیشنهاد عصب کشی داد و انجام شد و الان هم مشکلی نداره فقط یکی دو روز اولش دردی خفیف حس میکردم که میگن این درد طبیعیه چون داخل دندان زخمه

دندان شما احتمالاً درست عصب کشی نشده و عفونت هم مزید بر علت شده چون عفونت هم خودش درد داره . اما وقتی درد خیلی شدیده یعنی عصب درگیر هست .
معمولاً برای کنترل عفونت آنتی بیوتیک میدند و بعضی از دندانپزشکان تا دندون عفونت داره روش کار نمیکنند .
اطلاعات بیشتر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 05%3B%26%231588%3B%26%231740%3B.%26%231583%3B%26%2 31606%3B%26%231583%3B%26%231575%3B%26%231606%3B.%2 6%231593%3B%26%231601%3B%26%231608%3B%26%231606%3B %26%231740%3B&btnG=Search
تا مینونین دندون رو نگه دارید و نکشینش . دندان خیلی با ارزشه و کاشت دندان هم هزینه ی سنگین داره و مثل دندان طبیعی هم نمیشه

Life24
17-03-2017, 02:51
سلام دوستان عزیز.

من حدود دو ماه پیش بخاطر درد یکی از دندان های فک بالا به دندانپزشک مراجعه کردم که بعد از بررسی عکس گفت که عصب کشی نیاز هست که خب انجام داد در دو مرحله( عصب کشی و یک هفته بعد پر کردن) ،بعد از چن هفته من دوباره درد در همان دندان پر شده احساس کرذم که بعد از مراجعه آنتی بوتیک تجویز کرد و گفت یکماه بعد مراحعه کنم،بعد از حدود یک ماه که دوباره معاینه کرد گفت عوفت داره پیشروی میکنه و به متخصص ریشه معرفی کرد،هفته پیش باز این بار متخصص جراحی ریشه دندان پر شده رو باز کرد و دوباره عصب کشی! پانسمان کرد و گفت برای ادامه درمان یک هفته دیگه مراجعه کنم وای الان که 3 روز میگذره و آنتی بیوتیک هم باز مصرف میکنم ولی درد بشدی زیاد هست که عملا نمیشه تحمل کرد،ایشون هم تا چن روز دیگه نیستن ! میخواستم بدونم آیا درمان ریشه شکست خورده و باید دندان کشیده بشه؟ چون با وجود عصب کشی مجدد و مصرف آموکسی کلاو و مترونیدازول باز درد بقدری شدید هست که عملا نمیتونم چیزی در اون سمت دهانم بخورم!

ممنون.

سلام
امکان داره بفرمائید نتیجه چی شد؟

saman123123
20-03-2017, 20:36
سلام
امکان داره بفرمائید نتیجه چی شد؟

سلام سال نوتون مبارک.

دوباره پر شد ولی درد کم نشد،ارجاع داد به جراح فک و صورت بررسی کردن گفتن مجبورن دندنون رو بشکن،باز اعتماد نکردم رفتم پیش یک متخصص دیگه اون هم همین رو گفت ،آخر سر متاسفانه این دندان از دست رفت سر هیچ و پوج، سر یه انتخاب نادرست بار اول برای عصب کشی در شهرستان:(