مشاهده نسخه کامل
: کمک فوری =====) عوض کردن آیپی مودم خارجی ایرانسل zw101
arashsard
10-03-2017, 11:44
سلام دوستان . من یه مودم خارجی ایرانسل مدل zw101 دارم با آیپی ۱۹۲.۱۶۸.۱.۱ که با آیپی روترم یکی هست . میخواستم کاری کنم که آیپی مودم خارجی ایرانسل بشه ۱۹۲.۱۶۸.۱.۲ که بتونم به روترم هم دسترسی داشته باشم . الانم با وارد کردن ۱۹۲.۱۶۸.۱.۱ وارد مودم خارجی ایراسل میشه و هیچ دسترسی به روترم ندارم . هر چی زیر رو روش کردم نتونستم پیداش کنم . اینم صفحه اول پنل
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان . من یه مودم خارجی ایرانسل مدل zw101 دارم با آیپی ۱۹۲.۱۶۸.۱.۱ که با آیپی روترم یکی هست . میخواستم کاری کنم که آیپی مودم خارجی ایرانسل بشه ۱۹۲.۱۶۸.۱.۲ که بتونم به روترم هم دسترسی داشته باشم . الانم با وارد کردن ۱۹۲.۱۶۸.۱.۱ وارد مودم خارجی ایراسل میشه و هیچ دسترسی به روترم ندارم . هر چی زیر رو روش کردم نتونستم پیداش کنم . اینم صفحه اول پنل
سلام از قسمت نتورک عکس بزارید
arashsard
10-03-2017, 12:49
سلام از قسمت نتورک عکس بزارید
خدمت شما
خدمت شما
خب چیزی که فکر می کردم نبود شما باید lan رو پیدا کنی و از اون جا می تونی آپی رو عوض کنی چون ماله خودم رو همین شکلی عوض کردم البته بنده مودم ای دی اس ال دارم و تجربه این جور مودم ها رو نداشتم.
Masoud 206-16v
12-03-2017, 19:42
براي تغيير آيپي مودم بايد اين فريموري كه قرار دادم رو نصب كنيد
TD-LTE Irancell / شرکت ایرانسل
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ad%2Ephp%3Ft%3D722715&share_type=t
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام من هم همین مشکل رو دارم ولی فریمور های ذکر شده نصب نمیشه پیغام wrong firmware بهم میده. لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم.
Model Name : ZW101
Software : MH-27304-2.0.3-R6-MTN
Firmware : 4.2.2.0-27304
BootROM : 11.5-26392
LTE Supported Band : 42
Hardware Version : 2.0
king_of_chaf
13-05-2018, 08:03
user : administrator
pass : administrator
Network ==> Lan settings
user : administrator
pass : administrator
Network ==> Lan settings
واقعا دمت گرم جواب داد. با این نام کاربری و رمزی که فرمودین کلی گزینه های بیشتر فعال شد. بازم ممنونم ازت.
sepehr_sn
06-10-2018, 22:53
دوستان کسی موفق شد Firmware این مودم رو عوض کنه و فریمور جدیدش رو نصب کنه ؟؟
dr.hecktor
03-07-2022, 00:07
salam mishe link fraimwear jadid bedin baraye zw110
سلام دوستان
Firmware مودم zw101 اگه دارید بزارید ممنون
- - - Updated - - -
سلام دوستان
Firmware مودم zw101 اگه دارید بزارید ممنون
سلام دوستان کسی میدونه چه جوری میشه مودم zw101 انلاک کرد
camel_60
13-03-2025, 03:59
آنلاک این مودم فایده نداره دوست من فقط باند ۴۲ رو ساپورت میکنه نهایت آنلاک بکنی سیمکارت مبین نت رو ساپورت میکنه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.