ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : عوارض ام آر آی

ALEMIX
07-03-2017, 13:50
من دو سه روز پیش یه ام آر آی از مغز و گردن انجام دادم و با این ذهنیت رفتم ام آر آی که ضرری برای بدن نداره چون من تجربه و دانش پزشکی ندارم و براساس سرچ هایی بود که توی همین اینترنت انجام دادم حالا از اون روز پشت گوشام (بُنا گوش) درد اومده مگر نمیگن ام ار ای ضرر نداره ؟ نکنه بافتهای بدنم ذوب شدن ؟

Ar@m
07-03-2017, 18:18
نخیر مطمئنا همچین اتفاقی نیفتاده و بافتهای بدنتون به هیچ وجه امکان نداره با MRI ذوب بشن. این روش تصویربرداری کاملا safe هست نگران چنین اتفاق غیرممکنی نباشین.

M.R.S.
07-03-2017, 18:26
ام آر ای هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه؛
تنها مشکلش‌ترس در افراد و سردرد بخاطر اون صداهاش هست؛

Life24
07-03-2017, 22:48
درسته ایمن هستند اما من شنیدم مثلا همین رادیوگرافی دندان هم مخصوصا بایت وینگ ها(عکس کوچک) بیشتر از سالی یکبار توصیه نمیشه
مثلا مطالعه ای شده در کشور کویت که خدمات دندانپزشکی رایگان هست ..فشار مغز مقداری بالا تر هست در افراد :n36:

M.R.S.
07-03-2017, 23:53
درسته ایمن هستند اما من شنیدم مثلا همین رادیوگرافی دندان هم مخصوصا بایت وینگ ها(عکس کوچک) بیشتر از سالی یکبار توصیه نمیشه
مثلا مطالعه ای شده در کشور کویت که خدمات دندانپزشکی رایگان هست ..فشار مغز مقداری بالا تر هست در افراد :n36:
رادیوگرافی از طریق اشعه ایکس‌ هست که یونیزه کننده و مضر هست اما ام آر ای از طریق فیلد اهنربایی تصویر برداری رو انجام میده

Life24
08-03-2017, 12:22
رادیوگرافی از طریق اشعه ایکس‌ هست که یونیزه کننده و مضر هست اما ام آر ای از طریق فیلد اهنربایی تصویر برداری رو انجام میده

ممنون جسارتا سی تی اسکن چطور؟

M.R.S.
08-03-2017, 12:57
ممنون جسارتا سی تی اسکن چطور؟
اون که چندین برابر یک گرافی ،اشعه میده

Life24
08-03-2017, 13:04
اون که چندین برابر یک گرافی ،اشعه میده

ببخشید تراکم استخوان چی؟ با این حساب اکثر خدمات رادیولوژی به جز MRI اشعه ایکس میدن

M.R.S.
08-03-2017, 13:44
اون هم اشعه ایکس هست؛
به این معنی نیست که اشعه ایکس اونقدر خطرناکه که باید ازش اجتناب کرد؛
در واقع بعنوان ابزار تشخیصی در حد معمول که استفاده میشه خطری مداره چون بیش از حد مجاز اشعه دریافت نمیشه

shaahani
22-11-2017, 19:50
اشعه ایکس قدرت خیلی زیادی داره و امواج طول موج کوتاه بسیار پرقدرت هست که میتونه تا هسته سلول نفوذ کنه و روی DNA تاثیر بگذاره .
میتونه باعث بوجود اومدن سلول های سرطانی و عوارض دیگه بشه .
برای همین میگن سعی کنید انجام ندید و بیشتر از یکی دوبار در سال از این روش عکسبرداری استفاده نکنید و این مقدار از اشعه به بدن وارد نشه .

روش های دیگه عکس برداری که از امواج ایکس و گاما که قدرت خیلی زیادی دارن ؛ استفاده نمیکنن خطر آفرین نیستند.