ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : كمك درمورد پيدا كردن پسورد يك فايل Multimedia Builder

sharareh
25-09-2006, 18:32
با سلام
من با برنامه Multimedia Builder يك فايل ساخته بودم و روش پسورد گذاشته بودم وحالا كه بهش احتياج دارم هركار ميكنم بدون پسورد باز نميشه و متاسفانه سريالش رو هم جايي يادداشت نكردم كه يادم بمونه .حالا ميخواستم بدونم كسي از دوستان راه حلي ميتونه پيشنهاد كنه.كه بتونم فايلم رو بازيابي كنم آخه خيلي براش زحمت كشيدم و الان حيفم مياد ازش بگذرم. با تشكر

mehdi_7070
25-09-2006, 20:40
شما چه طوري پسورد گذاشتيد ؟

فايل را آپلود كنيد ...

sharareh
25-09-2006, 21:08
شما چه طوري پسورد گذاشتيد ؟

فايل را آپلود كنيد ...

سلام
توي اين برنامه در منوي فايل گزينه اي به نام Compress& export وجود داره كه توي اون پنجره ميشه براي فايل پسورد گذاشت و فايل توليدي رو كه پسوند MBD داره ميشه بعدا كمپايل كرد و ازش اگزه ساخت. حالا كه مجددا اين فايل رو بخواي با برنامه باز كني پسورد ميخواد.
در ضمن اين فايل من حجمش زياده و نميتونم آپودش كنم ولي اگه اين برنامه رو دارين ميتونيد خودتون يكي بسازيد و ببينين روش كارش چطوريه.در غير اينصورت يك فايل پسورد دار كوچك بسازم و براتون بذارم.چون اگه يكيش باز بشه براي بقيه هم امكان داره.درسته؟ اگه بتونيد كمك كنيد ممنون ميشم.

amir_mokhche
26-09-2006, 00:01
يه راه ساده منم همچين موردي داشتم البته فايل مال من نبود خود برنامه Multimedia Builder كرك كردم به همين سادگي
شما هم امتحان كنيد

peyman khatar
26-09-2006, 09:58
amir_mokhche جان !
سلام
ميشه يكم بيشتر توضيح بديد ...؟

sharareh
26-09-2006, 15:51
يه راه ساده منم همچين موردي داشتم البته فايل مال من نبود خود برنامه Multimedia Builder كرك كردم به همين سادگي
شما هم امتحان كنيد

سلام
متوجه نشدم اگه ميشه يكم بيشتر توضيح بدين

mehdi_7070
26-09-2006, 15:55
من فعلا يك راهي پيدا كردم ...

ولي مطمئن نيستم ...

شما لطفا يك نمونه با همون تنظيماتي كه فايل قبليت را ساختي درست كن و اينجا بذار .
حجمش هم زير 50 كيلوبايت باشه .

اگه روي اون فايل روش من جواب داد ، توضيحات كامل را ميدم كه خودتون اين كار را انجام بدهيد .

با تشكر ـ مهدي :)

sharareh
27-09-2006, 00:08
من فعلا يك راهي پيدا كردم ...

ولي مطمئن نيستم ...

شما لطفا يك نمونه با همون تنظيماتي كه فايل قبليت را ساختي درست كن و اينجا بذار .
حجمش هم زير 50 كيلوبايت باشه .

اگه روي اون فايل روش من جواب داد ، توضيحات كامل را ميدم كه خودتون اين كار را انجام بدهيد .

با تشكر ـ مهدي :)

با سلام و تشکر از زحمتی که می کشید
دوتا فایل گذاشتم یکی که جدید ساختم و پسوردش پی سی ورده و اون یکیش رو نمیدونم حجمشون هم 2کیلو بایته

دانلود کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

amir_mokhche
27-09-2006, 00:12
با سلام دوباره
خوب فايل اجرايي Multimedia Builder رو كرك كنيد
اگه براتون مقدور نيست فايل اجرايشو برام آپلود كنيد تا براتون كرك كنم
زياد سخت نيست چون پك نشده
من يه بار اين كار رو كردم

mehdi_7070
27-09-2006, 15:31
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mehdi_7070
30-09-2006, 22:26
سلام !
من آموزش را براتون نوشتم .
اميدوارم مشكلتون حل بشه .

persiankitty
07-04-2007, 21:05
سلام !
من آموزش را براتون نوشتم .
اميدوارم مشكلتون حل بشه .

معمولا من تشكر توي انجمن نمي زنم ، اما اين مطلب جاي تقدير و تشكر داشت. اگر اين انرژي رو به سوي درآمد زايي جهت بدين آينده درخشاني داريد.
:3: