ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درد قفسه سینه - آب دهان خونی

piishii
01-03-2017, 14:32
سلام به دوستانی که از علم پزشکی تجربیات و یا دانش خوبی دارند.
حدود 11 روز پیش من طی سانحه ای محکم با سر و سینه روی برف و زمین فرود آمدم به نحوی که سرم شدید درد گرفت که البته 15 دقیقه بعد دردش رفت ولی قفسه سینه ام انگار شکست
این درد به جا موند به نحوی که الان اگر به شکم بخوابم و مثلا فشاری به بدنم بیاد قفسه ام درد میگیره البته نه زیاد ولی دردش هست به هرحال
حدود 5 6 روزه که گاهی اوقات البته صبح ها که بیدار میشم و آب دهانم را خالی میکنم لخته خون میبینم یا کلا خون یا چیز کدر مانند و مقدارش هم خیلی کم مثلا دوبار آب دهانم را خالی کنم میبینم
نظیر زمانی که بخوایم از ته گلو خلت را خارج کنیم من همین کار رو میکنم با آب دهانم و میبینم کدر یا خونی و یا لختگی داره
سوالی که دارم مشکل میتونه از قفسه سینه ام باشه؟ چیزی ضرب خورده باشه یا یک نوع کوفتگی یا خونریزی داخلی؟
چکار باید بکنم؟ به چه پزشکی مراجعه کنم و چه تجویزی برام میشه؟
آیا ممکنه این خون و غیره مربوط به عفونت دندانم باشه؟ البته من هفته پیش دندانپزشکی بودم چیزی تشخیص نداد جز یکی از دندون هام که باید پر بشه
ممنون میشم هرکی اطلاعات خوب و نه برپایه حدس و گمان داره جواب سوال های من رو بده

Ar@m
01-03-2017, 19:04
وجود خون و لخته در آب دهان میتونه علل بسیار مختلفی داشته باشه و نمیتونه حتما ربطی به سانحه ی شما داشته باشه بخصوص که شما علامت مهم دیگه ای ذکر نکردین.
اول از همه مهمه که شکل و شدت سانحه مشخص بشه مثلا زمین خوردن در حال دویدن با صدمه در اثر سقوط یا تصادف با ماشین شدت متفاوتی دارن و سرنخ های مختلفی بدست پزشک میدن.
دوم این که آیا علائم دیگه ای غیر از این وجود دارن که بشه متوجه شد مشکل از کجاست؟ بینی, دهان و لثه ها, ریه و مری و معده همه میتونن منشا این خونریزی باشن.
توصیه ی من به شما اینه که به یه پزشک عمومی مراجعه کنین تا پس از معاینه و شرح حالی که از شما بدست میارن به متخصص ENT یا گوارش, عفونی, ریه و یا دندانپزشک ارجاعتون بدن.

piishii
01-03-2017, 22:26
وجود خون و لخته در آب دهان میتونه علل بسیار مختلفی داشته باشه و نمیتونه حتما ربطی به سانحه ی شما داشته باشه بخصوص که شما علامت مهم دیگه ای ذکر نکردین.
اول از همه مهمه که شکل و شدت سانحه مشخص بشه مثلا زمین خوردن در حال دویدن با صدمه در اثر سقوط یا تصادف با ماشین شدت متفاوتی دارن و سرنخ های مختلفی بدست پزشک میدن.
دوم این که آیا علائم دیگه ای غیر از این وجود دارن که بشه متوجه شد مشکل از کجاست؟ بینی, دهان و لثه ها, ریه و مری و معده همه میتونن منشا این خونریزی باشن.
توصیه ی من به شما اینه که به یه پزشک عمومی مراجعه کنین تا پس از معاینه و شرح حالی که از شما بدست میارن به متخصص ENT یا گوارش, عفونی, ریه و یا دندانپزشک ارجاعتون بدن.

تا قبل از این سانحه هیچ خبری از اینا نبود
و فقط هم صبح بعد از بیدار شدن از خواب است که اونم خیلی اندک...دوبار آب دهانم را از ته دلم خالی کنم تموم میشه
سانحه به این نحو بوده که برف آمده بود ما رفتیم تیوب سواری از هم شیب آمدیم پایین از رو تیوب پرت شدم با شدت هرچه تمام تر به زمین خوردم اول سرم و سپس سینه ام
سینه ام هنوز فشار میدم خودم الان هم درد میگیره
حالا اگر یکی دو روز دیگه این خون ها ادامه پیدا کرد میرم متخصص داخلی
مرسی از راهنمایی

MOHAMMAD_ASEMOONI
15-03-2017, 17:37
سلام

مشکلتون مشخص شد ؟ حل شد ؟

piishii
16-03-2017, 12:56
سلام

مشکلتون مشخص شد ؟ حل شد ؟

سلام دوست عزیز
واقعیتش دکتر رادیوگرافی نوشت و گفت شاید دنده ات ترک خورده که در این صورت کاری نمیشه کرد
در عکس چیز خاصی جز یک توده نشخیص داده نشد
و دکتر گفت احتمالا ماهیچه بزرگ سینه ات کوفته شده که دوتا قرص و یک پماد داد و گفت بعد از عید بیا اگر بهتر نشده بودی طبق نظری که دکتر رادیوگرافی داده بود میفرستمت سی تی اسکن!
چون دکتر رادیوگرافی تشخیص یک توده را داده بود
حالا دیگه خدا میدونه چی شده
مشکل خون و غیره دیگه نیست ولی اگر به سینه ام فشار بیاد هنوز درد میگیره و حدس میزنم خودم احتمالا همون کوفتگی و یا آسیب به ماهیچه باشه....