ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره خرید لپتاپ تا 3.500 ؟؟

mkIANI_en
28-02-2017, 09:19
سلام دوستان
میخواستم یه لپتاپ خرید کنم برای کارای طراحی فتوشاپ و افترافکت میخواستم ببینم پیشنهادتون چیه؟؟
میشه چندتا مدل بهم پیشنهاد کنید که و اینکه تفاوت مدل هایی که پیشنهاد میکنین چیه ؟
هارد ssd داشته باشه خیلیییییی بهتره
به نظرتون برای تاچ بودن لپتاپ برای کار گرافیک و ویدئو کاربردی هست یا اضافه است؟؟
ضمنا اگه مدلی هست که بدون هارد ssd هست ولی ارزش خریدش بالاست بهم معرفی کنید
ممنونم دوستان عزیز :n40::n40::n40::n40:

Gabit0
10-03-2017, 14:09
به نظرم به نگاهی به این بنداز - MSI PE60-16GB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mkIANI_en
10-03-2017, 20:15
ممنونم دوست عزیز از جوابت به نظر لپتاپ خوبی میاد توی برند های ایسوس و اچ پی و توشیبا کسی چیزی سراغ نداره ؟؟؟
بقیه دوستان کس دیگه ای مد نظرش چیزی نیست که ssd داشته باشه لطف کنید بگید اگه بشه توی این چند روز میخوام برم خرید کنم

dm800pvr
13-03-2017, 10:44
y700 دست 2 بگیر تو دیوار مشابه نو غول دنیاست با بودجتم میخونه برنامه هایی که گفتی عرقشم در نمیاره چون مال گیمه البته شاید یه کم سنگین باشه و هیچ عیب دیگه ای نداره
i7
ssd
هشت گیگ DDR4
گرافیک 4 NVIDIA
...
دنبال تاچم نرو فقط هزینه اضافست استفاده هم نمیشه
من 17 اینچشو گرفتم و فوق العاده راضیم
تمام استیل
کیبرد راحت
صدا فنشم اصلا در نمیاد!
سیستم صوتی فوق کیفیت JBL

mkIANI_en
13-03-2017, 12:23
ممنونم از راهنماییتون
ولی نو میخواستم بخرم
کسی از دوستان پیشنهادی نداره ؟؟

w-dev.ir
13-03-2017, 16:58
به نظر بنده هیچ برندی هیچ برندی لنوو نمیشه شاید از نظر بعضی افراد نادرست باشه اما شخصا سال 90 سونی وایو i7 داشتم سری f11 یا 12 دقیق یادم نیست و تمام برند ها رو از هر کدوم چند تا چندا سری داشتم بیش از 50 سری مختلف از مارک های مختلف بخاطر شغلم و استفاده طولانی هم داشتم از هر کدوم اما اصلا هیچ برندی از نظر شدت کار و به عبارتی خر کاری (پوزش ) به لنوو نمیرسه.

dm800pvr
13-03-2017, 22:13
به نظر بنده هیچ برندی هیچ برندی لنوو نمیشه شاید از نظر بعضی افراد نادرست باشه اما شخصا سال 90 سونی وایو i7 داشتم سری f11 یا 12 دقیق یادم نیست و تمام برند ها رو از هر کدوم چند تا چندا سری داشتم بیش از 50 سری مختلف از مارک های مختلف بخاطر شغلم و استفاده طولانی هم داشتم از هر کدوم اما اصلا هیچ برندی از نظر شدت کار و به عبارتی خر کاری (پوزش ) به لنوو نمیرسه.

احسنت! بنده HP Dell Vaio Asus رو بهترینشو داشتم از همش ناراضی اما این شاهکاره حتی MSI نگرفتم چون مطمئنم هر برندی میاد سبک ترین و باریک ترین میزنه از خیلی چیزا کم میکنه یکیش کیفیته و جنس بدنست و دیگری سیستم خنک کندده لپ تاپه
کسی میره مغازه و سایتارو زیرو رو میکنه فقط کانفیگو میبینه
بعد میره خونه میبینه صبح تا شب از 1 ساعت نیم ساعت فن با شدت داره کار میکنه این یه باگه که به چشم نمیاد
مدل y700 من 2 تا ورودی هوا از بغل داره و خروجی از پشت و زیرش هیت سینگ واقعا لنوو مهندسی ساخته شده و بی ادعا چه قیمت چه کارایی غیر رقابتیه

mkIANI_en
13-03-2017, 22:39
ممنونم از دوستان عزیز
از لحاظ کیفیت به نظر بنده لنوو و ایسر یک مقدار ضعیفه چندین مدل رو دیدم از نزدیک اصلا راضی کننده نبود کیفیتش
ولی در مورد کار زیاد من با توشیبا و اچ پی کار کردم و هر کدام هم به مدت 3 یا چهار سال کارم هم جوری هست که صبح روشن میکنم لپ تاپ و کار میکنم فقط دو ساعت ظهر خاموش میکنم دوباره روشن میکنم تا شب ساعت 9 یا 10 شب و هر دو این مدل بدون کوچکترین عیبی بهم کار داده و خیلیییی ازشون راضی هستم

کسی دیگه ای از دوستان نیست مدلی پیشنهاد کنه
نظر دوستان روی این مدل چیه asus k55vx ؟؟
مدل بهتری سراغ دارید ؟

hd2000
15-03-2017, 09:57
سلام.
lenovo بهترین انتخاب هستش من 2 سالی دارم و خیلی راضی هستم.

hts1369
17-03-2017, 10:26
یه مدل y700 هست که رم 8 داره و قیمتش حدودا 3500 هست تو دیجیکالا به اسم y700-a میشناسنش
من برج 3 این رو گرفتم واقعا ازش اضیم.
اگه برا بازی هم بخاهی من هر تام رایدر و موتال کومبات xl و re7 رو باهاش بازی کردم بدون هیچ مشکلی.
چیز خوبیه اگه خواستی میتونی بگیری اگه بعدا لازم داشتی رم و ssd روش بزاری تا قوی تر بشه.