ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خاموش شدن ال ای دی سامسونگ 55 اینج مدل es6980

omidmoradiyan
23-02-2017, 01:18
سلام من یک ال ای دی سامسونگ es6980 ذارم دیشب رفتم توی منوی مخفیش و نمیدونم کدوم قسمت رو عوض کردم اول هنگ کرد یعنی دیگه کنترل توی منوی مخفیش کار نمیکرد بعد خودم خاموشش کردم و دوباره روشنش کردم که متاسفانه دیگه روشن نشد حتی روی حالت استنبای هم نمیاد ازتون خواهش میکنم کمکم کنید که چه خاکی بریزم سرم

basem.c905
23-02-2017, 01:59
سلام
الان منو مخفیش میاد بالا یا نه ؟
اگه منوش ظاهر نمیشه و یا کلا بک لایتش روشن نمیشه باید سخت افزاری درست بشه- خام کردن ایسی فلش و یا پروگرام مجدد آن

omidmoradiyan
25-02-2017, 08:11
سلام
الان منو مخفیش میاد بالا یا نه ؟
اگه منوش ظاهر نمیشه و یا کلا بک لایتش روشن نمیشه باید سخت افزاری درست بشه- خام کردن ایسی فلش و یا پروگرام مجدد آن
متاسفانهال ای دی کلن روشن نمیشه حتی روی حالت استنبای هم نمیاد و چراغ استنبای هم خاموشه . انگار که برق نیاد توش . قبل از اینکه این جوری بشه من داشتم توی منوی مخفیش دنبال تنظیمات کاناهای دیجیتالش میگشتم که فقط یک ایتم رو شانسی زم و عوضش کردم فکر کنم ایتمش نوشته شد وایت یا همچین چیزی .خلاصه این ایتم که عوض شد توی منی مخفی هنگ شد یعنی نه کنسل میشد نه تعویض نه بک و حتا با کنترول هم خاموش نمیشد ال ای دی بعدش من اومدم دوشاخش رو کشیدم و دوباره روشن کردم بار اول یکم نور اومد توی صفحه و واسه چند ثانه ی برفک صورتی رنگی نشون دا و خاموش شد چند بار دیگه که روشنش کردم اصلن روشن نشد حتی چراغ استنبایش هم روشن نشد
.

matinpour
26-02-2017, 00:25
متاسفانهال ای دی کلن روشن نمیشه حتی روی حالت استنبای هم نمیاد و چراغ استنبای هم خاموشه . انگار که برق نیاد توش . قبل از اینکه این جوری بشه من داشتم توی منوی مخفیش دنبال تنظیمات کاناهای دیجیتالش میگشتم که فقط یک ایتم رو شانسی زم و عوضش کردم فکر کنم ایتمش نوشته شد وایت یا همچین چیزی .خلاصه این ایتم که عوض شد توی منی مخفی هنگ شد یعنی نه کنسل میشد نه تعویض نه بک و حتا با کنترول هم خاموش نمیشد ال ای دی بعدش من اومدم دوشاخش رو کشیدم و دوباره روشن کردم بار اول یکم نور اومد توی صفحه و واسه چند ثانه ی برفک صورتی رنگی نشون دا و خاموش شد چند بار دیگه که روشنش کردم اصلن روشن نشد حتی چراغ استنبایش هم روشن نشد
.
.

دوست عزیز
باید مین برد تان تعویض شود.

basem.c905
28-02-2017, 11:24
.

عزیزم
کدام شهر هستید بفرمایید تا آدرس یکی از همکاران رو تقدیم تون کنم
به احتمال نود درصد نرم افزاری درسته میشه - که البته چون ایسی فلشش باید در بیاد یه جورایی سخت افزاری هم حساب میشه ولی خب تعمیری محسوب نمیشه

omidmoradiyan
22-03-2017, 06:33
سلام سال نو مبارک
ادرس سکونتم خوزستان شهرستان ایذه

- - - Updated - - -

عزیزم
کدام شهر هستید بفرمایید تا آدرس یکی از همکاران رو تقدیم تون کنم
به احتمال نود درصد نرم افزاری درسته میشه - که البته چون ایسی فلشش باید در بیاد یه جورایی سخت افزاری هم حساب میشه ولی خب تعمیری محسوب نمیشه

سلام سال نو مبارک
ادرس سکونتم خوزستان شهرستان ایذه