ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک به بیمار پارانویید

ALEMIX
18-02-2017, 13:34
یکی از نزدیکان من سالهاست از بیماری پارانویید رنج میبره و من تازه متوجه شدم این کارا و حرفا بیماری هست میخوام برم با یه دکتر روانپزشک در موردش صحبت کنم ایا کار درستی هست ؟ بعدا دکتر دستور میده به زور ببرنش بستریش کنند ؟ کسی میدونه روند درمانیش چطوری هست ؟ یا نه همین جوری ولش کنم شاید از افکارش لذت میبره

Ar@m
18-02-2017, 14:58
گاهی پارانویید بودن تنها یک علامت از مجموعه ی علایم یک بیماریه و گاهی تنها بعنوان یک اختلال شخصیتی باید بهش نگاه کرد.
اگه ایشون در سطحی از آگاهی نیستن که شما بتونین برای رفتن پیش پزشک متقاعدشون کنین بهترین کار توصیه به بستگان درجه یک ایشون هست تا بتونن با توجه به علایم و رفتارهای این فرد تصمیم بگیرن که مراجعه به پزشک داشته باشن یا نه وگرنه این موضوعی نیست که فقط صرف آشنایی با یک نفر اجازه ی مداخله به شما رو بده حتی اگه این مداخله ضروری بنظر برسه.
درمان پارانویید اگه بعنوان یک اختلال شخصیتی باشه استفاده از روان درمانی و اگه علامتی از یک بیماری دیگه باشه تشخیص اون بیماری و درمان اون هست.

ALEMIX
18-02-2017, 16:14
خب ایشون یه جورایی بستگان درجه یک محسوب میشن شایدم درجه دو و تحت هیچ شرایطی یعنی به هیچ وجه نمیشه حتی بهش گفت شما یه ذره فکرت ناراحته دیگه پارانویید همینه (بیشتر نمیخوام اینجا توضیح بدم ) حالا من چیکار کنم؟

Ar@m
18-02-2017, 17:10
با یک روانپزشک مشورت کنین

sunshineboy
18-02-2017, 17:44
سلام ...من دکتر نیستم ولی مقداری مطالعه و اگاهی دارم.... تا این حد میدونم ک پارانویید ممکنه نشون از یه بیماریه دیگه باشه یا صرفا همون پارانویید خالی ک اونم شدت ضعف داره ممکن ی شخصی اسکیزوفرنی داشته باشه ک پارانویید بودنم هم جزوش هست بعضا هم نیس بسته به نوع اسکیزوفرنی ... شما نمیتونی تشخیص بدی ک در چ حدی هست یا اینکه شخص مورد نظرتون فقط بیمار پارانویید هست؟یا این پارانویید بودنش ب علت ی بیماری دیگس..
باید دکتر تشخیص بده ممکنم هست این پارانویید بودن باعث بشه اون شخص به اطرافیانش اسیب بزنه این احتمال هم وجود داره ! ممکنم هس خفیف باشه در این حد ک سوئ ظن داره ب صورت کم
پس بهتره هر چی زودتر اون شخص رو ببرید به روانپزشک اگه اون دکتر تشخیص بده ک اسکیزوفرنی باشه خدایی نکرده یا نیاز به بستری داره صد در صد بستری میکنه ب زور کسی رو نمیتونن بستری کنن رضایت میگیرن از خونوادش بعد بستری میکنن
شما باید شرایطش رو ایجاب کنید و بهش بگید اگه ک اون شخص واستون مهمه یا متقاعدش کنید برید روانپزشک

M.R.S.
18-02-2017, 19:45
قطعا باید ایشون توسط یک روانپزشک مورد مصاحبه قرار بگیرند تا تشخیص بیماری و درمان مناسب داده شود
اما روانپزشک نمیتونه بدون ویزیت خود بیمار دستور بستری بده؛

روانپریش
18-02-2017, 23:24
براي تشخيص اسكيزوفرني فقط مصاحبه با بيمار هست؟با اسكن مغز يا ازمايش خاصي ديگه نميشه تشخيصش داد؟

M.R.S.
18-02-2017, 23:54
براي تشخيص اسكيزوفرني فقط مصاحبه با بيمار هست؟با اسكن مغز يا ازمايش خاصي ديگه نميشه تشخيصش داد؟
تشخیص تمام بیماری های روانپزشکی بر اساس کریاتریای مشخص هست که معمولا با شرط وجود یک سری علایم و نشانه های روانپزشکی و وجود انها در دوره زمانی مشخص هست؛
که همه اینها از طریق مصاحبه مشخص میشه؛

اسکن و ازمایشات اگر برای تشخیص باشند برای رد بیماری های داخلی هست که علایم روانی ایجاد میکنند

Sent from my E5823 using Tapatalk