ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مودم ADSL و 4G بصورت همزمان

Reza Pacino
14-02-2017, 21:04
سلام
میخوام مودم ADSL بگیرم، که 4G هم ساپورت کنه. یعنی پورت USB داشته باشه، که دانگل 4G بهش وصل کنم.
چه مدلی رو پیشنهاد میکنید؟

srx190d
14-02-2017, 22:09
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا بهترين

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD

Reza Pacino
15-02-2017, 17:38
این مدلی که پیشنهاد کردین، خودتون استفاده کردین؟
چون تو سایت خود asus که رفتم در مورد استفاده از پورت USB فقط گفته شده کهقابلیت اشتراک گذاری فایل و پرینتر.. داره، در مورد استفاده از دانگل 4G حرفی نزده. پس میفرمایید 4G رو هم ساپورت میکنه؟
نظرتون در مورد دو مدل TP-Link
8970 و 8980 چیه؟

srx190d
15-02-2017, 18:38
این مدلی که پیشنهاد کردین، خودتون استفاده کردین؟
چون تو سایت خود asus که رفتم در مورد استفاده از پورت USB فقط گفته شده کهقابلیت اشتراک گذاری فایل و پرینتر.. داره، در مورد استفاده از دانگل 4G حرفی نزده. پس میفرمایید 4G رو هم ساپورت میکنه؟
نظرتون در مورد دو مدل TP-Link
8970 و 8980 چیه؟

بله
عكس مودم خود بنده هست
فوق العاده كار ميكنه
نه پيشنهاد نميشه

فعلا بهترين و مناسب ترين

Reza Pacino
15-02-2017, 20:01
بله
عكس مودم خود بنده هست
فوق العاده كار ميكنه
نه پيشنهاد نميشه

فعلا بهترين و مناسب ترين

ممنون
من شنیده بودم یه سری از محصولات ASUS با ISP شرکت مخابرات مشکل دارن، این مدل که اینجوری نیست؟ من خودم از مخابرات استفاده میکنم.
هر دانگل 4G با هر برندی بهش وصل کنیم کار میکنه؟ الان تو عکس ، شما مودم ایرانسل گذاشتین. اونجوری نیست که با یهه برند خاصی کار کنه.
مودم با همین خصوصیات که باند 5Ghz هم پوشش بده سراغ دارید؟

srx190d
15-02-2017, 20:16
ممنون
من شنیده بودم یه سری از محصولات ASUS با ISP شرکت مخابرات مشکل دارن، این مدل که اینجوری نیست؟ من خودم از مخابرات استفاده میکنم.
هر دانگل 4G با هر برندی بهش وصل کنیم کار میکنه؟ الان تو عکس ، شما مودم ایرانسل گذاشتین. اونجوری نیست که با یهه برند خاصی کار کنه.
مودم با همین خصوصیات که باند 5Ghz هم پوشش بده سراغ دارید؟

از مخابرات و مشكلاتش كه دوري ميكنم
ولي چيزي نشنيدم
بهتر از ٣٣٧٢ نداريم دانگل
احتمالا مشكلي ايجاد نميكنه
من به شخصه تست نكردم
كلا ايسوس بگردين با باند ٥ كه يواس بي داشته باشه حل ميشه مشكل
همين n14u قسمت فريمور بگردين اسم isp ها رو دقيقا ذكر كرده سايت ايسوس

Reza Pacino
15-02-2017, 21:36
از مخابرات و مشكلاتش كه دوري ميكنم
ولي چيزي نشنيدم
بهتر از ٣٣٧٢ نداريم دانگل
احتمالا مشكلي ايجاد نميكنه
من به شخصه تست نكردم
كلا ايسوس بگردين با باند ٥ كه يواس بي داشته باشه حل ميشه مشكل
همين n14u قسمت فريمور بگردين اسم isp ها رو دقيقا ذكر كرده سايت ايسوس

بله در قسمت ISP نام مخابرات ذکر شده بود.
همین مدل N14U که تو بازار به فروش میرسه
یکی N14U هستش یکی هم N14U B1
که دومی یه پسوند B1 هم داره. واسه شما کدومشونه؟ فرق خاصی دارن؟ اگه از پشت مودمتون هم یه عکس بدید ممنون میشم.
و اینکه همین مودم شما از WAN پشتیبانی میکنه که بهش اینترنت با LAN بدم اون با وایرلس پخش کنه؟
بعد یه سول کلی اینکه، کلا صرف وجود درگاه USB کافیه تا 3G 4G ساپورت بشه؟ چون فرمودین دنبال باند 5 با درگاه بگردم.
مرسی که وقت میذارید.

hellbrain666
15-02-2017, 22:53
چقدر کمیاب شده این مدل
البته مدل b1 که آنتن فیکس داره هست کم و بیش

srx190d
15-02-2017, 23:25
بله در قسمت ISP نام مخابرات ذکر شده بود.
همین مدل N14U که تو بازار به فروش میرسه
یکی N14U هستش یکی هم N14U B1
که دومی یه پسوند B1 هم داره. واسه شما کدومشونه؟ فرق خاصی دارن؟ اگه از پشت مودمتون هم یه عکس بدید ممنون میشم.
و اینکه همین مودم شما از WAN پشتیبانی میکنه که بهش اینترنت با LAN بدم اون با وایرلس پخش کنه؟
بعد یه سول کلی اینکه، کلا صرف وجود درگاه USB کافیه تا 3G 4G ساپورت بشه؟ چون فرمودین دنبال باند 5 با درگاه بگردم.
مرسی که وقت میذارید.

اگر اشتباه نكنم فرق دو مودم در آنتن ثابت و متحرك باشه
بله در اين مودم و ديگر مودم هاي هم قيمت و حتي ارزانتر حتما wan وجود داره
صرف يواس بي نه ولي در ايسوس به احتمال زياد بله مخصوصا قيمت بالاتر ها
باند ٥ كلاس كاري متفاوتي داره با وجود يو اس بي به احتمال زياد ساپورت ميكنه فورجي رو

Reza Pacino
16-02-2017, 01:32
اگر اشتباه نكنم فرق دو مودم در آنتن ثابت و متحرك باشه
بله در اين مودم و ديگر مودم هاي هم قيمت و حتي ارزانتر حتما wan وجود داره
صرف يواس بي نه ولي در ايسوس به احتمال زياد بله مخصوصا قيمت بالاتر ها
باند ٥ كلاس كاري متفاوتي داره با وجود يو اس بي به احتمال زياد ساپورت ميكنه فورجي رو

ممنون از توضیحاتتون.
این مدلی که عکسشو گذاشتید N14U B1 هستش یا N14U ؟

srx190d
16-02-2017, 01:46
ممنون از توضیحاتتون.
این مدلی که عکسشو گذاشتید N14U B1 هستش یا N14U ؟

n14u

Reza Pacino
25-02-2017, 21:59
n14u

دوست عزیز
نظرتون درمورد n55u
چیه؟

srx190d
25-02-2017, 22:14
دوست عزیز
نظرتون درمورد n55u
چیه؟

عالي
و اگر ميخواي اينقدر هزينه كني
يكي از دوستان AC68U دست دوم داره اونم بد نيست
ولي هزينه زيادي ها
با اين وضعيت نت adsl و مهاجرت به سمت فورجي
با برنامه برو جلو

esi_pg
23-04-2017, 19:18
بله
عكس مودم خود بنده هست
فوق العاده كار ميكنه
نه پيشنهاد نميشه

فعلا بهترين و مناسب ترين

سلام، آیا مودم های 8970 و 8980 دانگل 4g رو ساپورت میکنند؟ چرا پیشنهاد نمیکنید؟

esi_pg
28-04-2017, 12:31
اینقدر جواب ندادین که رفتم خریدم خودم جوابشو پیدا کردم.
با قیمت 60 تومن یه 8970 دست دو خریدم که واقعاَ خوب پیدا کردم. (در حال حاضر میشه یک سوم قیمت نو)
خیلی هم عالیه، قسمت usb دانگل 4g و پرینتر و هارد رو هم ساپورت میکنه.
ما دانگل ایرانسل داشتیم.

dvbhot
22-05-2017, 15:30
سلام
من یک مودم dwr-953 دارم که خودش از قابلیت load sharing برای ترکیب چند کانکشن اینترنت استفاده میکنه تا پهنای باندو افزایش بده.
ولی من هر چی سرچ کردم نتونستم روش تنظیمشو پیدا کنم ( میدونم از روش
Dispatch ***** میشه ولی میخوام با خود مودم اینکارو بکنم چون خودش این قابلیتو داره)
البته اینو میدونم که باید یه مودم دیگه داشته باشم(که دارم) و اونو به پورت wan وصلش کنم و تنظیمات PPPOE رو توی مودم dwr-953 ست کنم.
ممنون میشم راهنمایی کنید.

sasan.69
08-06-2017, 12:46
رفقا ى مودم اى دى اس ال مى خوام که روتر باشه و دانگل3372ايرانسل رو از س استفاده کنم اىن مدل رو پياده کردم مدل دگه اى مدنظر داريد!؟

TnT888
08-06-2017, 18:51
سلام
بنده می خوام کامل مطمئن بشم که این مدل روتر ASUS RT-N16 از دانگل E3372 ایرانسل پشتیبانی میکنه یا خیر ؟
یه مقدار سرچ کردم فکر کنم فریمویر روتر آپدیت بشه بتونم از اینترنت 3G/4G استفاده کنم اما مطمئن نیستم از دانگل E3372 پشتیبانی کنه
لطفا راهنمایی کنید :n16:

ALIRK
09-06-2017, 13:53
سلام
بنده می خوام کامل مطمئن بشم که این مدل روتر ASUS RT-N16 از دانگل E3372 ایرانسل پشتیبانی میکنه یا خیر ؟
یه مقدار سرچ کردم فکر کنم فریمویر روتر آپدیت بشه بتونم از اینترنت 3G/4G استفاده کنم اما مطمئن نیستم از دانگل E3372 پشتیبانی کنه
لطفا راهنمایی کنید :n16:

سلام
اکثرا مدلهای مشابه مثل 8970هم این نوع دانگلها رو ساپورت میکنن
اینهم بگم که کیفیت اتصال در این نوع مودم ایسوس مشکلاتی هم ممکنه داشته باشه مخصوصا دوستانی که قبلا خریداری کردن و مشکل اتصال و قطع شدن رو داشتن
کلا روتر +دانگل مشکلات خودش رو داره
با همین هزینه میتونید مودم بهتری که کلا سیمکارت رو ساپورت کنه بخرید

TnT888
09-06-2017, 18:37
از راهنماییتون متشکرم
بنده نیاز به یک روتر دارم که به غیر از ساپورت کردن دانگل E3372 ، فریمویر openwrt رو پشتیبانی کنه البته یک روتر خریداری کردم مدل TL-MR3020 که از این دومورد پیشتبانی میکنه ولی مشکل دارم باهاش فضای کافی برای نصب پکیج های USB,3G/4G و ... ندارد(وقتی فریمویر openwrt رو نصب کنید برای هر کاری مثلا شناسایی usb به روتر باید یکسری پکیج نصب بشه که فضای این روتر خیلی کمه کلا 4 مگابایت H.D.D داره که بعد از نصب فریمویر290kb فضا باقی می ماندکه حداقل 3-4 مگبایت فضا نیاز دارم حتی فلش مموری هم به این روتر شناسایی نمیشه چون نیاز به پکیج داره و نصب نمیشه !!!)
دوست خوبم آقا عطا ata.royalfalconدر این زمینه خیلی بنده رو راهنمایی کردند اما مشکل حل نشد در حال حاضر دنبال روتری میگردم که دانگل e3372 و فریمویر openwrt ساپورت کنه و همچنین IC ّFlash این روتر بالای 16 مگابایت باشه روتر ASUS RT-N16 مورد دو و سه رو برخورداره اما مورد یک که ساپورت دانگل e3372 و راه اندازی 3G/4G ، کامل مطمئن نیستم که پشتیبانی کنه تو سایت ایسوس مدل روتر رو سرچ کردم یه چیزایی در مورد 3G/4G نوشته اما دقیق متوجه نشدم

TnT888
10-06-2017, 03:24
از راهنماییتون متشکرم
بنده نیاز به یک روتر دارم که به غیر از ساپورت کردن دانگل E3372 ، فریمویر openwrt رو پشتیبانی کنه البته یک روتر خریداری کردم مدل TL-MR3020 که از این دومورد پیشتبانی میکنه ولی مشکل دارم باهاش فضای کافی برای نصب پکیج های USB,3G/4G و ... ندارد(وقتی فریمویر openwrt رو نصب کنید برای هر کاری مثلا شناسایی usb به روتر باید یکسری پکیج نصب بشه که فضای این روتر خیلی کمه کلا 4 مگابایت H.D.D داره که بعد از نصب فریمویر290kb فضا باقی می ماندکه حداقل 3-4 مگبایت فضا نیاز دارم حتی فلش مموری هم به این روتر شناسایی نمیشه چون نیاز به پکیج داره و نصب نمیشه !!!)

TnT888
10-06-2017, 03:25
دوست خوبم آقا عطا ata.royalfalconدر این زمینه خیلی بنده رو راهنمایی کردند اما مشکل حل نشد در حال حاضر دنبال روتری میگردم که دانگل e3372 و فریمویر openwrt ساپورت کنه و همچنین IC ّFlash این روتر بالای 16 مگابایت باشه روتر ASUS RT-N16 مورد دو و سه رو برخورداره اما مورد یک که ساپورت دانگل e3372 و راه اندازی 3G/4G ، کامل مطمئن نیستم که پشتیبانی کنه تو سایت ایسوس مدل روتر رو سرچ کردم یه چیزایی در مورد 3G/4G نوشته اما دقیق متوجه نشدم

ALIRK
10-06-2017, 14:09
از راهنماییتون متشکرم

شما یک روتر برد میکروتیک 951 بخرید که همچی داره و همکاره هست قدرت رم سی پی یو و پردازنده بالای داره واز فضای داخلی خوبی هم برخوردار هست منتها میمونه کانفینگش که اونهم اموزشش تو سایتها وجود داره
با اینحال اول تحقیق کنید بعد خرید

TnT888
11-06-2017, 00:51
شما یک روتر برد میکروتیک 951 بخرید که همچی داره و همکاره هست قدرت رم سی پی یو و پردازنده بالای داره واز فضای داخلی خوبی هم برخوردار هست منتها میمونه کانفینگش که اونهم اموزشش تو سایتها وجود داره
با اینحال اول تحقیق کنید بعد خرید
به نظر شما میشه با
raspberry pi 3 یک روتر حرفه ای ساخت و با دانگل e3372 اینترنت 4G رو روی این برد راه اندازی کرد؟
اگر بشه با این برد روتر ساخت خوب خیلی از روتر های گرون قیمت تو باز به پاش نمیرسن چون میشه مموری SD با هر ظرفیتی رو روی این برد قرار داد

TnT888
11-06-2017, 00:57
به نظر شما میشه با
raspberry pi 3 یه روتر ساخت و با دانگل e3372 اینترنت 4G رو روی این برد راه اندازی کرد؟
اگر بشه این روتر خیلی حرفه ای تر از روتر های گرون قیمت تو بازار میشه و با هزینه کم تر یک روتر حرفه ای میسازیم

sasan.69
11-06-2017, 01:09
از راهنماییتون متشکرم

ه
شما از 3020 راضی هستی؟ من می خوام ی چی باشه که 3372 رو کامل سازگار باش

TnT888
11-06-2017, 15:48
ه
شما از 3020 راضی هستی؟ من می خوام ی چی باشه که 3372 رو کامل سازگار باش
دوست عزیز من تا قبل از نصب openwrt روی روتر MR3020 با دانگل e3372 از اینترنت 4G استفاده کردم هیچ مشکلی هم نداشتم (مشکلات بعد از نصب openwrt شروع شد نبود فضای کافی و نصب نشدن پکیج های USB و 3G/4G )
اگر تعداد کلاینت هایی که قرار از طریق WiFi به روتر کانکت شوند بالای 5 تا کلاینت هستند، باید روتر قویتری انتخاب کنید چون MR3020 یک روتر مسافرتی هستش و بهتره فردی استفاده بشه مدل های دیگری هم داره که دانگل e3372 رو پشتیبانی میکنه مثل MR3220 ,MR3420

reza_026
07-11-2019, 15:00
دوستان دانگلی که از 4 g پلاس ساپورت کنه چی میشناسید؟