ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی در تبلیغات

yaghob.boss
09-02-2017, 14:38
سلام دوستان یه مغازه کوچک خدمات کامپیوتر و موبایل دارم توی یک محله شلوغ . مغازه من حدود 15 متر توی کوچه است و با خیابان اصلی 15 متر فاصله داره . میخواستم راهنمایی کنید سر کوچه چه تابلویی بزنم که هم توی دید باشه مخصوصا شب ها و اگر قابل جابجایی باشه هم خیلی خوبه چون مجوز ندارم تابلو رو میارم داخل مغازه که شهرداری نبره :n02:
در کل میخوام یه راهنمایی کنید که از چه چیزایی برای تبلیغات توی منطقه استفاده کنم که خوب جوابگو باشه

●●●FDR●●●
09-02-2017, 18:50
سلام دوستان یه مغازه کوچک خدمات کامپیوتر و موبایل دارم توی یک محله شلوغ . مغازه من حدود 15 متر توی کوچه است و با خیابان اصلی 15 متر فاصله داره . میخواستم راهنمایی کنید سر کوچه چه تابلویی بزنم که هم توی دید باشه مخصوصا شب ها و اگر قابل جابجایی باشه هم خیلی خوبه چون مجوز ندارم تابلو رو میارم داخل مغازه که شهرداری نبره :n02:
در کل میخوام یه راهنمایی کنید که از چه چیزایی برای تبلیغات توی منطقه استفاده کنم که خوب جوابگو باشه

اینا چیزایی هست که به ذهن من میرسه و اگه خودم قرار باشه کار مشابهی انجام بدم حتما از این روش ها استفاده میکنم:
برای تابلو پیشنهاد میکنم بجاش از لیزر تبلیغاتی متنی و تصویری استفاده کنید. اینطوری میتونید یه متن یا تصویر ( متحرک یا ثابت ) رو بتابونید سر کوچه یا کف زمین. البته ایمنی رو هم باید رعایت کنید که تو چشم رهگذرها نیوفته .

یه تابلو پلکسی نوری ایستاده هم بزارید پشت درب مغازه.

وبسایتهایی که آگهی تبلیغاتی رایگان درج میکنن خیلی موثر هستند.

حتما بیزینس کارت برای خودتون چاپ کنید و محل دقیق مغازه رو مشخص کنید. ( هم از طریق آدرس دهی و هم از طریق لینک گوگل مپس)
از اونجایی که لینک گوگل مپس طولانی هستش و نه قابلیت چاپ روی کارت رو داره و نه قابلیت خوندن و وارد کردن دستی در مرورگر , برای همین از یک سرویس کوتاه کننده لینک برای کوتاه کردن آدرس گوگل مپس استفاده کنید (ترجیحا سرویسی مثل tinyurl که به شما امکان انتخاب یک کلمه بعنوان قسمتی از آدرس رو بده.
بطور مثال اگر اسم مغازتون yaghoob.boss باشه میتونید نقطه دقیقش رو روی گوگل مپس مشخص کنید و آدرس گوگل مپس رو بدید به وبسایت tinyurl و یک آدرس کوچک و قابل به خاطر سپردن و همچنین بسیار راحت در خواندن و وارد کردن در مرورگر مانند tinyurl.com/yaghoob-boss از tinyurl دریافت کنید و اون رو روی کارت بعنوان آدرس چاپ کنید
در اینجا وبسایت تاینی یو آر ال رو بعنوان مثال گفتم چون یکی از قدیمیترینها و معروفترینهاست . وبسایتهای زیادی این کار رو انجام میدن و میتونید از همشون استفاده کنید

یا بجای استفاده از کوتاه کننده لینک میتونید خودتون یه سابدامین رایگان و یا یک دامنه رایگان یا غیر رایگان متناسب با اسم بیزینستون بگیرید و اون رو ریدایرکت کنید به آدرس گوگل مپس خودتون.
اینطوری آدرس گوگل مپس بسیار شیک کوتاه میشه و مثلا میشه yaghoob-boss.com یا yaghoob-boss.ir وقتی مشتری این لینک رو میخونه خیلی راحت وارد مرورگر میکنه و ریدایرکت میشه به آدرس گوگل مپس شما.

و در آخر کروکی و یا نقشه رو پشت کارت چاپ کنید تا بدون نیاز به اینترنت هم بشه به راحتی آدرس رو پیدا کرد.

همچنین میتونید لیست دقیق همه کالاهایی رو که دارید رو داخل یک وبلاگ , همراه با قیمتش بنویسید یا یک وبسایت برای اینکار راه اندازی کنید . شخصا برای من خیلی مهمه که بجای رفتن تا مغازه یا تلفن زدن , یک سر به ویترین اینترنتی مغازه ها بزنم و ببینم اون چیزی که میخوام رو دارن یا نه. اگه دارن تصویرش و مشخصاتش رو ببینم و بدونم قیمتش چنده و بعد از این مراحل حضوری مراجعه کنم و خرید کنم .چون با این هزینه های سرسام آور حمل و نقل برای مشتری مهمه که بدون خروج از خونش اطلاعات لازم رو بدست بیاره. البته میشه از تلفن هم برای کسب این اطلاعات از مغازه دار سوال کرد ولی اینطوری مغازه دار سرش خیلی شلوغ میشه و به مرور زمان باید یک تلفنچی استخدام کنه . برای خود مشتری هم خیلی فکر نمیکنم راحت باشه دونه به دونه سوالها رو از طریق تلفن بپرسه . ولی اگر هم یه ویترین آنلاین یا وبسایت فروش آنلاین راه اندازی نکردید ناچارا از همون تلفن میشه استفاده کرد. ( چون دیدم بعضی مغازه دارها بدشون میاد وقتی زنگ میزنید و سوال پیچ میکنید. نباید اینطوری باشه چون مشتری ها خیلی اوقات نمیتونن حضوری بیان و این حق رو دارن از طریق تلفن کارشون رو راه بندازن )

با آرزوی موفقیت برای شما:n16:

yaghob.boss
09-02-2017, 21:11
ممنون دوست عزیز دمت گرم . این لیزر تبلیغاتی متنی یعنی میشه مثل تابلو های led ما هر متنی رو ک دوس داشته باشیم بهش بدیم ؟قیمتش حدود چقدر هستش میشه یه راهنمایی بکنید

●●●FDR●●●
09-02-2017, 22:20
ممنون دوست عزیز دمت گرم . این لیزر تبلیغاتی متنی یعنی میشه مثل تابلو های led ما هر متنی رو ک دوس داشته باشیم بهش بدیم ؟قیمتش حدود چقدر هستش میشه یه راهنمایی بکنید

بله هم نوشتار و هم تصویر بصورت تک رنگ . هم ثابت و هم متحرک.

قیمتاش رو متاسفانه دقیقا نمیدونم ولی احتمال میدم از 1 تومن به بالا باشه

اینایی که لیزر تبلیغاتی میفروشن بعضی هاشون دارن