ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اذيت شدن در محل هاي پر سر و صدا

روانپریش
03-02-2017, 23:18
سلام
چرا من نميتونم توي جاهاي كه سر و صدا زياد بخوابم در صورتي كه يه شخص ديگه همونجا راحت خوابش ميبره؟
كلا از سرو صدا خيلي اذيت ميشم ولي بعضي افراد همونجا اصلا اذيت نميشن دليلش چيه؟

Hammy
04-02-2017, 02:07
سلام

حساسیت افراد به صدا به شدت متفاوته که دلایل مخلتفی می تونه داشته باشه.

ولی مهمترین دلیل حضور بیش از حد در یک محیط پر سر و صدا و عادت کردن مغز به واکنش نشون دادن به صداهاست.

به طور مثال من اینقدر به صدا حساسم که بدون Ear Plug اصلا نمی تونم بخوابم و با کوچکترین صدایی بیدار می شم.

دلیلشم شهرداری و بساز بنداز(ها) حروم زاده ای بودند که 3-4 سال بیچارمون کردند (هنوزم دارند می کنند). از بس با صدای پتک و سنگ فرز از خواب بیدار شدم کلا اعصابم رو از دست دادم و الان خیلی به صدا حساسم.

کلا باید ذهنت رو عادت بدی که به صداها توجهی نداشته باشه که کار خیلی سختیه.

در ضمن استفاده بیش از حد از هدفون و گوش کردن به موسیقی به طور دائم هم خیلی آدم رو حساس می کنه. چون مغز عادت می کنه که باید دائم به صداها گوش کنه و اونها رو تحلیل کنه. واسه همین خواب آدم دچار مشکل می شه.

همین.

ramin vao
04-02-2017, 05:22
من خودم خیلی حساسم به صدا اگه صدا باشه خوابم نمیبره که هیچ اعصابم هم خورد میشه با این حال چند سال پیش یه روش خیلی موثر و خوب پیدا کردم
اونم اسمش white noise هست . مثلا من یه دستگاه تصفیه هوا دارم هر شب میخوام بخوابم روشنش میکنم و با صدایی که این دستگاه ایجاد میکنه باعث میشه
صدای مزاحم اطراف رو یا نشنوی یا خیلی کم حتی خیلی از برنامه های مختلف برای کامپیوتر و گوشی ساخته شده برای این کار که صداهای مختلف ازش پخش میشه مثل صدای پنکه. بارون. موج دریا و ...
امتحان کن چند وقت من که زندگیم رو راحت کرد قبلش خیلی اذیت میشدم:n01:

bas ali
04-02-2017, 06:30
من هم از سرو صدا در شب نمیتونستم خوب بخوابم برای همین حدود یک سال و نیمی هست که توی گوشم ، گوشی میکنم و خدا رو شکر خوب میخوابم

●●●FDR●●●
04-02-2017, 08:32
منم به صدا خیلی حساسم و از اینا استفاده میکنم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در طول روز هم به صدا خیلی حساسم و اگه کسی یکمی بلند صحبت کنه عصبی میشم

خودم هم اینقدر آروم صحبت میکنم که به زحمت دیگران میتونن بشنون که چی میگم

برای هیچکس اعصاب نمونده که
:n34::n34:

روانپریش
04-02-2017, 23:23
من اینقدر به صدا حساسم که بدون Ear Plug اصلا نمی تونم بخوابم

چي هست اينا؟

epaaeiz
04-02-2017, 23:48
منم اینطور هستم. من حتی نمیتونم حضور کسی رو پیش خودم موقع خواب تحمل کنم. تنها. بی سر و صدا.

hosseinf722
05-02-2017, 09:40
استفاده از پد صداگیر و یا هدفون یا اون صداهایی که دوستمون گفتن(تسویه هوا) موثره ولی یه راه دیگه هم اینه که ساعت خوابتون رو منظم کنین. یعنی وقتی صبح ساعت پنج و نیم شش از خواب پاشین و بعد از ظهرها نخوابین، میبینین که اتومات شب ساعت نه و نیم ده خوابتون برده.
یه مورد دیگه اینکه وقتی تو طول روز به اندازه کافی فعالیت کرده باشین، شب موقع خواب اصلا وجود صدا نمیتونه مزاحمتون بشه و راحت میخوابین.
البته آدم با آدم فرق میکنه ممکنه یکی صبح زود پاشه و تا شب کار فیزیکی کنه ولی وقتی سروصدا باشه خوابش نگیره.

ALEMIX
05-02-2017, 11:10
من هم با سروصدا مشکل دارم فکر کنم به خاطر اعصاب ضعیف باشه باید سروصدا رو کم کرد یا همون white noise ایجاد کرد اون هم خوبه

شروین 4
05-02-2017, 13:58
سلام
چرا من نميتونم توي جاهاي كه سر و صدا زياد بخوابم در صورتي كه يه شخص ديگه همونجا راحت خوابش ميبره؟
كلا از سرو صدا خيلي اذيت ميشم ولي بعضي افراد همونجا اصلا اذيت نميشن دليلش چيه؟

من 1 شب کلونازپام 1 خوردم وسط مهمونی شلوغ خوابم برد همه میگفتن این چه جوری خوابش برد.
شاید مشکل شما مشکل نباشه اصلا. شاید اون آدمهای دیگه قرص خواب مصرف کردن و شما طبیعی هستی

شروین 4
05-02-2017, 19:36
يه عارضه مغزي هست به نام ميزوفونيا يا صدا بيزاري

كه قبلا به اشتباه مي گفتند اختلال عصبي ولي جديدا متوجه شدن عارضه مغزي هستش متاسفانه درماني هم نداره

ويكيپديا:

صدابیزاری، صدابیزاری گزینشی، یا میزوفونیا (به انگلیسی: Misophonia) یا تنفر از صدا، اختلالی عصبی است که فرد مبتلا به آن با شنیدن بعضی صداهای خاص دچار احساسات منفی شدیدی مانند عصبانیت، گریختن، تنفر و انزجار می‌شود. این صداها می‌توانند آرام یا بلند باشند

مثل صداي جويدم ادامس يا خوردن چيپس

منبع [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]صدابیزاری

روانپریش
06-02-2017, 00:33
يه عارضه مغزي هست به نام ميزوفونيا يا صدا بيزاري

كه قبلا به اشتباه مي گفتند اختلال عصبي ولي جديدا متوجه شدن عارضه مغزي هستش متاسفانه درماني هم نداره

ويكيپديا:

صدابیزاری، صدابیزاری گزینشی، یا میزوفونیا (به انگلیسی: Misophonia) یا تنفر از صدا، اختلالی عصبی است که فرد مبتلا به آن با شنیدن بعضی صداهای خاص دچار احساسات منفی شدیدی مانند عصبانیت، گریختن، تنفر و انزجار می‌شود. این صداها می‌توانند آرام یا بلند باشند

مثل صداي جويدم ادامس يا خوردن چيپس

منبع [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]صدابیزاری

درسته مثلا صداي خنده هاي بلند يا صداي تخمه شكستن خيلي اذيتم ميكنه:n30:

MOHAMMAD_ASEMOONI
06-02-2017, 11:15
درسته مثلا صداي خنده هاي بلند يا صداي تخمه شكستن خيلي اذيتم ميكنه:n30:سلام

آیا کسی در زندگی شما هست که خیلی خیلی خیلی دوستش داشته باشین ؟ یعنی اصلا و ابدا چیز منفی در وجودش نباشه که شما ازش بدتون بیاد
اگر هست , آیا این شخص هم وقتی با صدای بلند بخنده یا تخمه بخوره باز هم اذیت میشین ؟

روانپریش
07-02-2017, 23:29
سلام

آیا کسی در زندگی شما هست که خیلی خیلی خیلی دوستش داشته باشین ؟ یعنی اصلا و ابدا چیز منفی در وجودش نباشه که شما ازش بدتون بیاد
اگر هست , آیا این شخص هم وقتی با صدای بلند بخنده یا تخمه بخوره باز هم اذیت میشین ؟

بله هست اما اين شخص رو شايد 10 سال يه بار ببينم اما مطمعنم كنار اين شخص از اين صدا ها اذيت نميشم

MOHAMMAD_ASEMOONI
08-02-2017, 20:59
بله هست اما اين شخص رو شايد 10 سال يه بار ببينم اما مطمعنم كنار اين شخص از اين صدا ها اذيت نميشمسلام
بله , یقیناً کسی که خیلی خیلی خیلی دوستش داریم از صدای ملچ ملوچش دهانش , خر و پفش , فین کردنش , آروق زدنش و اینها بدمون نمیاد
خب بقیه مردم هم حق دارند مثل همون شخص اون صدا ها ازشون شنیده بشه پس نباید از صداهای دیگران هم ناراحت بشیم
:20:
خودمون هم جزئی از مردمیم و این صداها از خودمون هم شنیده میشه پس موضوع رو ساده بگیرین و به خودتون بگین :
تخمه خوردن صدا داره و تخمه خوردن هم حق مسلم همه هست پس نباید از این صداها ناراحت بشیم چون ما زنده ایم و مردم و زنده اند و زندگی صدا داره و این صداها جزئی از صداهای زندگی هست
take it easy and smile
موضوع رو ساده بگیرین و لبخند بزنین . اینها صدای زندگی هست و شما زنده اید و زندگی هم بیصدا نمیشه

روانپریش
10-02-2017, 13:55
آيا دارويي هست كه نسب به اين صدا ها بي اهميت باشيم؟