مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی از دوستان برای انتخاب بین این دو مدل تلویزیون
با سلام و عرض ادب خدمت همه کاربران محترم و گرامی :
بنده تصمیم دارم یه تلویزیون UHD یا به اصطلاح 4K بگیرم برای اتاقم که بین دو مدل : SAMSUNG 40KU7000 و مدل : LG 43UH750V گیر کردم
مدل سامسونگ رو از نزدیک دیدم ولی مدل الجی رو ندیدم که بتونم مقایسشون کنم ببینم کدومش بهتر هست ؟
این شد که تصمیم گرفتم از شما عزیزان سوال و راهنمایی بخوام در مورد مدل الجی هر اطلااتی دارین بهم بدین لطفا برای انتخاب بهتر
30-01-2017, 09:18
سلام
بر اساس ارزیابی rtings.com :
SAMSUNG 40KU7000
البته یک مزیت LG زاویه دید بالاتره.
hagijoon
31-01-2017, 00:34
دوست عزیز واسه تلویزیونهای ۴ کی حداقل سایز باید ۴۹ باشه و تو سایز پایین تفاوت انچنانی با فول اچ دی نداره شما باید قبل خرید هر دو مدل رو از نزدیک ببینی و بعد تصمیم بگیری یه مزیتی همکه پنل های ال جی دارن پنل ضد ضربه شون هستش که به نسبت سامسونگ مقاومت بیشتری به ضربه به پنل دارن و کیفیت صدای ال جی اگه این مدل سیستم هارمان کاردون ساپورت میکنه داره که یک سر و گردن از بقیه تلویزیونها بهتره
سلام
بر اساس ارزیابی rtings.com :
SAMSUNG 40KU7000
البته یک مزیت LG زاویه دید بالاتره.
ضمن سلام و تشکر از شما
بله اگر ملاک سایت مذکور باشه سامسونگ بهتر هست و هیچ شکی نیست که البته بنده خودم هم بیشتر سامسونگ رو دوست دارم
ولی خب ملاک رو استفاده و تجربه مصرف کنده قرار دادم
دوست عزیز واسه تلویزیونهای ۴ کی حداقل سایز باید ۴۹ باشه و تو سایز پایین تفاوت انچنانی با فول اچ دی نداره شما باید قبل خرید هر دو مدل رو از نزدیک ببینی و بعد تصمیم بگیری یه مزیتی همکه پنل های ال جی دارن پنل ضد ضربه شون هستش که به نسبت سامسونگ مقاومت بیشتری به ضربه به پنل دارن و کیفیت صدای ال جی اگه این مدل سیستم هارمان کاردون ساپورت میکنه داره که یک سر و گردن از بقیه تلویزیونها بهتره
سلام و تشکر از شما
فک نکنم این موردی که فرمودید زیاد درست باشه چون سایز پایین و رزولوشن بالا باعث کیفیت تصویر بهتر خواهد شد و
مطمئن باشین فرق داره چون خودم تست کردم /در مورد اینکه چرا سایز پایین انتخاب کردم برای اینه که اول به عنوان مانیتور ازش استفاده خواهم کرد و دوما چون
بهش نزدیکتر هستم و روی میز قرارش میدم سایز بزرگتر به دردم نمیخوره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.