ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل عجیب در روشن شدن کامپیوتر

amirofff
27-01-2017, 19:30
سلام دوستان

حدود 1 سال هست که من درگیر مشکل عجیبی هستم که هیچ کس نتونسته حلش کنه ...

وقتی برنامه ای رو نصب میکنم که ازم میخواد سیستم رو ری استارت کنم یا وقتی خودم دستی سیستم رو ری استارت میکنم بعد از خاموش شدن سیستم و هنگام روشن شدن مجدد مادر بورد روشن نمیشه ( صدای بوق نمیاد ) اما کیس و پاور روشن میشه و برای اینکه سیستم دوباره راه بیوفته مجبورم یه دور با دکمه پاور کیس سیستم رو دستی خاموش کنم و دوباره روشن کنم , در این حالت سیستم به راحتی بالا میاد و هیچ مشکلی نداره اما وقتی دوباره ری استارت میکنمش همین مشکل به وجود میاد !!!

بایوسم رو آپدیت کردم تمام قطعات کامپیوتر رو هم در این 1 سال عوض کردم اما مشکل برطرف نشده ( حتی کیس رو هم عوض کردم )

ممنون میشم اگه کسی بتونه راهنماییم کنه ...

afshin b
27-01-2017, 22:38
پاور و مین بورد هم عوض کردی حل نشد؟

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

amirofff
27-01-2017, 23:45
پاور و مین بورد هم عوض کردی حل نشد؟

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

بله , هر دو رو عوض کردم

EXTREME
28-01-2017, 19:24
مکان سیستم رو عوض کنید و به یک پریز دیگه بزنید ببینید بازم اینطوری میشه یا نه

amirofff
29-01-2017, 23:03
مکان سیستم رو عوض کنید و به یک پریز دیگه بزنید ببینید بازم اینطوری میشه یا نه

این کار رو هم قبلا انجام دادم

siava5h
30-01-2017, 02:01
تمام اجزا رو عوض کردی و مشکل حل نشد و دقیقا مثل قبلی هست.

با این توصیف با دو دستگاه مختلف کامپیوتر، یک مشکل مشترک دارید.
اینطوریه؟!

اسمبل هارو هم خودت انجام دادی یا شخص دیگری انحام داد؟

چند ورژن متلف از ویندوز استفاده کردی یا اینکه همیشه یک سی دی رو فقط نصب میکردی؟

چه قطعاتی در هر دو سیستم مشترک هستند. مثلا موس، کیبورد، هارد دیسک، اسپیکر، چه اقلامی در هر دو یکسان بودن؟

amirofff
31-01-2017, 01:43
تمام اجزا رو عوض کردی و مشکل حل نشد و دقیقا مثل قبلی هست.

با این توصیف با دو دستگاه مختلف کامپیوتر، یک مشکل مشترک دارید.
اینطوریه؟!

اسمبل هارو هم خودت انجام دادی یا شخص دیگری انحام داد؟

چند ورژن متلف از ویندوز استفاده کردی یا اینکه همیشه یک سی دی رو فقط نصب میکردی؟

چه قطعاتی در هر دو سیستم مشترک هستند. مثلا موس، کیبورد، هارد دیسک، اسپیکر، چه اقلامی در هر دو یکسان بودن؟

بله دقیقا با دو سیستم این مشکل رو داشتم منتها سیستم اول از ابتدا اینجوری نبود یهو خود به خود اینجوری شد بدون اینکه قطعه ایش رو تعویض کنم

اسمبل رو خودم انجام دادم , در 15 سال اخیر حداقل 10 سیستم واسه خودم یا بستگان اسمبل کردم و اصلا مبتدی نیستم در این زمینه

تنها قطعه مشترک بین دو سیستم مانیتورم هست که واسه اینکه ببینم مشکل از مانیتور هست سیستم رو با کابل اچ دی به تلوزیون وصل کردم و ری استارت کردم اما بازم همونجوری شد ...

حتی یه بار کل کیس رو بردم نمایندگی آواژنگ چون یکی از دوستام اونجا کار میکنه , اونجا هم هرچی ور رفتن نتونستن بفهمن مشکل از چیه !!!

amirofff
02-02-2017, 16:29
ای بابا اینجا هم کسی دانشش در حدی نبود که بتونه کمک کنه :n03:

siava5h
03-02-2017, 16:51
ای بابا اینجا هم کسی دانشش در حدی نبود که بتونه کمک کنه :n03:

ببینید، شما در دو سیست یک مشکل مشترک رو درید.
خیلی راحت میشه احتمال بروز اشکال 99 درصدی رو به عوامل مشترک داد.

حلا عوامل مشترک چی هستن.؟!
1- کاربر
2-برق محلی
3-نرم افزار
4-تنظیمات کاربری

مشکلی که شما مطرح کردی مشکل عامیانه ای نیست. این مورد به گوش خیلی ها ناآشنا هست.
من مشکلاتی مثل این رو داشتم ولی همیشه یکسان نبود.
مثلا وقتی ویندوز 10 نصب میکردم بعد از اولین ریستارت دیگه اجرا نمیشد تا اینکه یه ویندوز دیگه گرفتم و مشکل حل شد.

بارها اتفاق افتاده که وقتی ریست میکردم سیستم ریست نمیکرد، و من سعی میکردم یک سری پارامترهایی که به دوباره روشن شدن کامپیوتر موثر بود رو غیرفعال کنم.
مثلا هایبرنیت رو غیر فعال کردم. یا fast start رو غیر فعال کردم. گاها با غیر فعال کردن page file هم بعضی از این مشکلات حل میشد

بایستی ببینی که این مشکل دقیقا بعد از نصب ویندوز اتفاق میافته یا بعد از یک مدت چند روزه صورت میگیره...؟

این مشکل نادر ممکنه برای یک کامپیوتر اتفاق بیافته. اما برای دو کامپیوتر خیلی بعیده. و بایستی به دنبال پارامترهای مشترک بگردی.

amirofff
05-02-2017, 03:36
ببینید، شما در دو سیست یک مشکل مشترک رو درید.
خیلی راحت میشه احتمال بروز اشکال 99 درصدی رو به عوامل مشترک داد.

حلا عوامل مشترک چی هستن.؟!
1- کاربر
2-برق محلی
3-نرم افزار
4-تنظیمات کاربری

مشکلی که شما مطرح کردی مشکل عامیانه ای نیست. این مورد به گوش خیلی ها ناآشنا هست.
من مشکلاتی مثل این رو داشتم ولی همیشه یکسان نبود.
مثلا وقتی ویندوز 10 نصب میکردم بعد از اولین ریستارت دیگه اجرا نمیشد تا اینکه یه ویندوز دیگه گرفتم و مشکل حل شد.

بارها اتفاق افتاده که وقتی ریست میکردم سیستم ریست نمیکرد، و من سعی میکردم یک سری پارامترهایی که به دوباره روشن شدن کامپیوتر موثر بود رو غیرفعال کنم.
مثلا هایبرنیت رو غیر فعال کردم. یا fast start رو غیر فعال کردم. گاها با غیر فعال کردن page file هم بعضی از این مشکلات حل میشد

بایستی ببینی که این مشکل دقیقا بعد از نصب ویندوز اتفاق میافته یا بعد از یک مدت چند روزه صورت میگیره...؟

این مشکل نادر ممکنه برای یک کامپیوتر اتفاق بیافته. اما برای دو کامپیوتر خیلی بعیده. و بایستی به دنبال پارامترهای مشترک بگردی.

این مشکل در حین نصب ویندوز هم هست , ینی وقتی سیستم مشغول نصب ویندوز هست و اتو ریست میشه سیستم درست ریست نمیشه و باز مجبورم با دکمه پاور سیستم رو خاموش روشن کنم تا بالا بیاد

siava5h
05-02-2017, 20:56
این مشکل در حین نصب ویندوز هم هست , ینی وقتی سیستم مشغول نصب ویندوز هست و اتو ریست میشه سیستم درست ریست نمیشه و باز مجبورم با دکمه پاور سیستم رو خاموش روشن کنم تا بالا بیاد

والا تا بحال این مدلی ندیدیم.
اگه مشکل بایوس باشه بایستی با برداشتن باتری ریست کنه و درست شه.
تمام سیمهای روی مادر برد رو به جز اونهایی که ضروری هستن رو قطع کن. آلارم، ریست، سیستم پاور، usb،.. هرچی که ضروری نیست رو قطع کن. بعد ریست کن ببین درست میشه...؟
بدون کارت گرافیک، اگه دو تا رم داری برداشتن رم اضافه، حذف جامپر از روی هارد دیسک یا جابجا کردنش. حذف سی دی رام از روی سیستم. اینهارو امتحان کن شاید درست شد.