ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مهاجرت به کانادا

Deadmau5
24-01-2017, 22:52
دوستان عزیز سلام
این روزا بدجور زده به سرم که برم یه مملکت دیگه (کانادا-آمریکا-استرالیا)
من 28 سالمه
فوق لیسانس مهندسی سخت افزار کامپیوتر دارم (مجردم)
به نظرتون با کدوم روش میتونم برم؟:n27:
کسایی که تجربشو داشتن یا یکی از آشنایانشون رفته میشه بگن نحوه کار چجوریه؟:n36:
برای رفتن به اونجا،اجاره یه خونه و ... چقدر پول نیاز دارم؟:n29:
خلاصه یکم بهم راهنمایی بدین ممنون میشم ازتون:n40:
پیشاپیش ممنون:n12:

Deadmau5
24-01-2017, 22:53
البته اینم بگم که آیلتسم رو هم همین روزاست که بگیرم و فک کنم نمره بیشتر از 7 بگیرم چون زبانم خوبه:n39:

salumep
30-06-2019, 09:55
سلام شما به روش اسکیل ورکر می تونید اقدام کنید که سریع ترین روش هاست و راحت اقامت دائم می تونید بگیرید. من هم شرایطم مثل شماست و به همین روش می خوام اقدام کنم

malekpourmie
07-02-2021, 10:07
دوستان عزیز سلام
این روزا بدجور زده به سرم که برم یه مملکت دیگه (کانادا-آمریکا-استرالیا)
من 28 سالمه
فوق لیسانس مهندسی سخت افزار کامپیوتر دارم (مجردم)
به نظرتون با کدوم روش میتونم برم؟:n27:
کسایی که تجربشو داشتن یا یکی از آشنایانشون رفته میشه بگن نحوه کار چجوریه؟:n36:
برای رفتن به اونجا،اجاره یه خونه و ... چقدر پول نیاز دارم؟:n29:
خلاصه یکم بهم راهنمایی بدین ممنون میشم ازتون:n40:
پیشاپیش ممنون:n12:

سلام
اگر رزومه تحصیلی خوبی داری برای دکترا پذیرش بگیر. بورسیه میدن هزینه تحصیل و زندگی تامین میشه.
اگر هم سابقه کار خوب داری برای اسکیل ورکر اقدام کن. برای تمکن مالی باید هزینه یک سال زندگی تو کانادا رو داشته باشی که میشه حدود 12 تا 15 هزار دلار.

navidmay
04-11-2023, 12:21
کانادا می تونید با ویزای توریستی برید و بعد در خواست بدید و ویزاتون رو تبدیل به کاری کنید فقط باید عجله کنید چون قانونش فقط تا سال آیندست

navidmay
20-07-2024, 19:51
روش اکسپری اینتری هم روش خوبیه برای کسانی که آیلتس حداقل 7 دارند

ammaold2
07-09-2024, 14:10
اگه واقعا تجربه و تخصص دارید با کاری برید. دیگه ارزش نداره دکتری برید و یه بورسی بگیرید که یه حقوق بخور نمیر هست.
قشنگ چند ماه وقت بزارید از طریق کاری اقدام کنین و حقوق حدود ۳ برابر بورس دکتری درامدتونه.
دکتری چندسال وقت تلف میکنین اخرشم میبینید هیچی به هیچی. حتی ماشین قسطی شاید نتونین بگیرید. بعد دکتری هم شاید کسی به شماها کار ندن. مگه اینکه بتونین تو مراکز تحقیقاتی و شرکتای تحقیقاتی کار پیدا کنین. چون ایرانی هستین خیلی خیلی سخت میگیرن. حتی دسترسی نرم افزارهای شبیه سازی رو محدود کردن برا اتباع ایران.
کانادا امریکا استرالیا هم سرویس اتوبوس و حمل و نقل مثل اروپا نداره. پس با اون بورس دکتری یا دوچرخه بخرید یا پیاده طی مسیر کنین.

Lar2024
07-09-2024, 14:18
البته خیلی پیچیده تر از اینی هست که نوشتید