PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی در مورد خرید خودرو بصورت کارتکس

Mostafa2007i
24-01-2017, 02:23
سلام
میخوام ماشین صفر بخرم و چون نمیخام و نمیتونم صبر کنم مجبورم کارتکس بخرم

حالا سواله من از دوستان اینه که خرید بصورت کارتکس به چه صورته؟ یعنی طرف که کارتکس به نامش هست ماشین رو از نمایندگی میاره بیرون بعد به اسم من سند میزنه؟؟
آیا دفترخونه باید برم؟
آیا قولنامه نوشته میشه؟
آیا سند ماشین دست اول میشه به نامم؟

سندش چه جوری میشه؟ آخه طرف بهم میگه کپی شناسنامه و کارت ملی رو بده ماشین رو برات با هزینه 50 تومن میفرستم درب منزل؟؟!! بعد اونجا کارت بکش... پس سندش چی میشه :n04:
آیا میشه اعتماد کرد؟

تا حالا کارتکس نخریدم! کلا چه نکاتی رو در مورد خرید ماشین به صورت کارتکسی باید رعایت کرد!؟ که کلاه سر آدم نزارن؟:n11:

Sina
24-01-2017, 10:29
سلام
ماشین چیه ؟ وارداتی یا تولید داخل ؟
کاردکس در اصل مثل فاکتوری هست که در چند نسخه صادر میشه به اسم شما و یک نسخه برای مرکز شماره گذاری ارسال میشه
بعد از اون شما با نسخه خودتون و اتومبیل میرید برای شماره گذاری و پلیس براتون سند برگ سبز صادر میکنه
( نیازی به دفتر خانه هم وجود نداره )

hossein.az
24-01-2017, 11:23
سلام
میخوام ماشین صفر بخرم و چون نمیخام و نمیتونم صبر کنم مجبورم کارتکس بخرم

حالا سواله من از دوستان اینه که خرید بصورت کارتکس به چه صورته؟ یعنی طرف که کارتکس به نامش هست ماشین رو از نمایندگی میاره بیرون بعد به اسم من سند میزنه؟؟
آیا دفترخونه باید برم؟
آیا قولنامه نوشته میشه؟
آیا سند ماشین دست اول میشه به نامم؟

سندش چه جوری میشه؟ آخه طرف بهم میگه کپی شناسنامه و کارت ملی رو بده ماشین رو برات با هزینه 50 تومن میفرستم درب منزل؟؟!! بعد اونجا کارت بکش... پس سندش چی میشه :n04:
آیا میشه اعتماد کرد؟

تا حالا کارتکس نخریدم! کلا چه نکاتی رو در مورد خرید ماشین به صورت کارتکسی باید رعایت کرد!؟ که کلاه سر آدم نزارن؟:n11:
این ماشین های داخلی کارتکس عمرما برای نمایندگی ها و دلالای خودشون هست
ببینید سند ماشین خام هست ,شما که کپی بشون بدین داخل سیستم ایرانخودرو سند به نام شما میخوره بعد میره واسه راهنمایی رانندگی و پلاک
شاید ماشین چند روز طول بکشه تا شماره پلاکش صادر بشه و بتونین ازش استفاده کنین
پیشنهاد من اینکه خودتون برید ماشین ببینید و تحویل بگیرین بیارینش یا بذارین همونجا بمونه تا مدارکش صادر بشه

Mostafa2007i
24-01-2017, 11:51
این ماشین های داخلی کارتکس عمرما برای نمایندگی ها و دلالای خودشون هست
ببینید سند ماشین خام هست ,شما که کپی بشون بدین داخل سیستم ایرانخودرو سند به نام شما میخوره بعد میره واسه راهنمایی رانندگی و پلاک
شاید ماشین چند روز طول بکشه تا شماره پلاکش صادر بشه و بتونین ازش استفاده کنین
پیشنهاد من اینکه خودتون برید ماشین ببینید و تحویل بگیرین بیارینش یا بذارین همونجا بمونه تا مدارکش صادر بشه

ممنون از شما

یعنی ماشین رو بگم با مدارک بهم تحویل بدین؟
طرف اگه پول خواست چی؟بهش پول بدم تا مدارک بیاد؟
در ضمن من چهار ماه پیش پلاکم از ماشین قبلی فک شده!! تکلیف این پلاک چی میشه؟

کلا اعتماد ندارم به این جور چیزا :n28:توروخدا راهنمایی کنین
یه جورایی میترسم.
که پول رو بدم و ماشین رو بگیرم ولی سندش رو نفرستن و یا به نامم نخوره!!:n38:

Mostafa2007i
24-01-2017, 11:54
سلام
ماشین چیه ؟ وارداتی یا تولید داخل ؟
کاردکس در اصل مثل فاکتوری هست که در چند نسخه صادر میشه به اسم شما و یک نسخه برای مرکز شماره گذاری ارسال میشه
بعد از اون شما با نسخه خودتون و اتومبیل میرید برای شماره گذاری و پلیس براتون سند برگ سبز صادر میکنه
( نیازی به دفتر خانه هم وجود نداره )

ماشین تولید داخله...!:n03: پول ندارم ماشین بهتر بخرم
ماشین مستضعفی دارم میگیرم:n26: البته اگه سرم کلاه نزارن

اینقدر میترسم که سرم کلاه بره بخاطر عدم داشتن تجربه کافی:n15:

Sina
24-01-2017, 13:56
ماشین تولید داخله...!:n03: پول ندارم ماشین بهتر بخرم
ماشین مستضعفی دارم میگیرم:n26: البته اگه سرم کلاه نزارن

اینقدر میترسم که سرم کلاه بره بخاطر عدم داشتن تجربه کافی:n15:

اگر ماشین تولید داخل هست پس حتما در یک نمایندگی موجوده
برید ماشین رو ببینید از نظر سلامت بدنه ، شیشه و همه چیز
شماره شاستی رو هم بردارید که بعدا یه ماشین دیگه تحویلتون ندن ( شماره شاستی یه جای زیر شیشه جلو یا در کنار درب راننده باید باشه میتونید از خودشون هم بپرسید که کجا هست )
بعد همه این موارد رو هم باهاش تموم کنید که کاردکس از قبل به نام کسی دیگر خورده ؟ یا مستقیم به نام شما خواهد خورد ؟
معمولا یه بیعانه میگیرن کاردکس میزنن به نام شما ، بعد از تحویل خودرو هم تسویه حساب میکنن ( پول مالیات و ... رو کسر میکنن اگر قرار باشه شما برید دنبال پلاک کردن و کلا مراجعه به مرکز شماره گذاری )
اگر قرار باشه نمایندگی پلاک رو بگیره که کل پول رو میگیرن و فروش نامه تنظیم میشه و ... ماشین رو تحویلتون میدن و بعد باید منتظر پلاکش باشید که هر وقت آماده شد ( یکی دو روز بعد احتمالا ) برید بگیرید نصب کنید رو ماشین

mohamad skystar
24-01-2017, 13:57
ممنون از شما

یعنی ماشین رو بگم با مدارک بهم تحویل بدین؟
طرف اگه پول خواست چی؟بهش پول بدم تا مدارک بیاد؟
در ضمن من چهار ماه پیش پلاکم از ماشین قبلی فک شده!! تکلیف این پلاک چی میشه؟

کلا اعتماد ندارم به این جور چیزا :n28:توروخدا راهنمایی کنین
یه جورایی میترسم.
که پول رو بدم و ماشین رو بگیرم ولی سندش رو نفرستن و یا به نامم نخوره!!:n38:

شما پول رو پرداخت میکنی و مدارک رو میدین به نمایندگی که ماشین اونجاست
مدارک ماشین مهمترینش که اول کار باید داشته باشید فاکتور کارخانه هست که رو ماشین بهت میدن
سند هم از طریق پست میاد کارت ماشین هم همینطور
از طریق نمایندگی جبو بری مشکلی نیست به خودت تلقین نکن

اگر پلاک قبلی 4 ماه پیش فک شده باشه همون رو بهتون میدن پلاک جدید نمیدن

Mostafa2007i
24-01-2017, 14:21
اگر ماشین تولید داخل هست پس حتما در یک نمایندگی موجوده
برید ماشین رو ببینید از نظر سلامت بدنه ، شیشه و همه چیز
شماره شاستی رو هم بردارید که بعدا یه ماشین دیگه تحویلتون ندن ( شماره شاستی یه جای زیر شیشه جلو یا در کنار درب راننده باید باشه میتونید از خودشون هم بپرسید که کجا هست )
بعد همه این موارد رو هم باهاش تموم کنید که کاردکس از قبل به نام کسی دیگر خورده ؟ یا مستقیم به نام شما خواهد خورد ؟
معمولا یه بیعانه میگیرن کاردکس میزنن به نام شما ، بعد از تحویل خودرو هم تسویه حساب میکنن ( پول مالیات و ... رو کسر میکنن اگر قرار باشه شما برید دنبال پلاک کردن و کلا مراجعه به مرکز شماره گذاری )
اگر قرار باشه نمایندگی پلاک رو بگیره که کل پول رو میگیرن و فروش نامه تنظیم میشه و ... ماشین رو تحویلتون میدن و بعد باید منتظر پلاکش باشید که هر وقت آماده شد ( یکی دو روز بعد احتمالا ) برید بگیرید نصب کنید رو ماشین

پرسیدم گفتن که ماشین تو پارکینگه ایران خودرو هستش!
این کسی که دارم کاردکس رو ازش میخرم گفت عاملیت فروش اطلس خودرو و ایران خودرو هستش و میگه خیالت راحت !
ماشین رو میاریم درب منزل یا درب دفتر شما رویت کن حتی شماره شاسی و غیره رو ... OK شد اون موقع کارت بکش! و مدارک ماشینت هم تا دو هفته دیگه پست میشه برات...

ماشین رو میبری پارکینگ خونه ات پلاک هم گفت برات میفرستیم که دو سه روز زمان میبره:n36: بعد پلاک اومد بچسبونش به ماشین و تمام..!

ایا این روال درسته؟

Mostafa2007i
24-01-2017, 14:23
شما پول رو پرداخت میکنی و مدارک رو میدین به نمایندگی که ماشین اونجاست
مدارک ماشین مهمترینش که اول کار باید داشته باشید فاکتور کارخانه هست که رو ماشین بهت میدن
سند هم از طریق پست میاد کارت ماشین هم همینطور
از طریق نمایندگی جبو بری مشکلی نیست به خودت تلقین نکن

اگر پلاک قبلی 4 ماه پیش فک شده باشه همون رو بهتون میدن پلاک جدید نمیدن

آخه نمایندگی ها این ماشین رو ندارن که بخوان کاردکسی بفروشن! از یه شرکت میخوام بخرم!
اگه با نمایندگی طرف بودم که خیلی خوب میشد:n27:
ماشین ال نود اتومات رو هیچ نمایندگی نداره و میگه باید ثبت نام کنی! و معلوم نیست قبل از عید بهت بدن یا ندن:n34:

بخاطر این مجبور شدم برم بازار آزاد:n03:

Mostafa2007i
25-01-2017, 09:29
کسی نیس؟:n29:

mohamad skystar
26-01-2017, 01:19
پرسیدم گفتن که ماشین تو پارکینگه ایران خودرو هستش!
این کسی که دارم کاردکس رو ازش میخرم گفت عاملیت فروش اطلس خودرو و ایران خودرو هستش و میگه خیالت راحت !
ماشین رو میاریم درب منزل یا درب دفتر شما رویت کن حتی شماره شاسی و غیره رو ... OK شد اون موقع کارت بکش! و مدارک ماشینت هم تا دو هفته دیگه پست میشه برات...

ماشین رو میبری پارکینگ خونه ات پلاک هم گفت برات میفرستیم که دو سه روز زمان میبره:n36: بعد پلاک اومد بچسبونش به ماشین و تمام..!

ایا این روال درسته؟

ماشین رو همون جا تو نمایندگی چک کنید
و از نمایندگی سوال کنید ببینید این شخص کی هست آیا مورد تاییدشون هست یا خیر