مشاهده نسخه کامل
: لطفا در خرید تلویزیون مشورت بدید
mhentezari
18-01-2017, 15:06
سلام
قصد خرید تلویزیون رو دارم
نهایت 42 اینچ به نظر مناسب هست
بودجه هم حدود 2 میلیون هست
برند ترجیحی ام هم پاناسونیک هست
پیشنهاد شما چیه؟ و چرا؟
ممنون
mhentezari
29-03-2017, 17:45
لطفا مشورت بدید!
Soroush-S
29-03-2017, 21:16
کدوم مدل پاناسونیک مد نظر هست ؟
الان مدلای پاناسونیک که داخل دیجیکالا موجوده همگی ساخت شرکتهای چینی هستن فقط مارک پاناسونیک میخورن!
برای چه کاری به تلویزیون نیاز دارید؟ فیلم یا گیم یا ... ؟
amir_t6262
29-03-2017, 21:31
کدوم مدل پاناسونیک مد نظر هست ؟
الان مدلای پاناسونیک که داخل دیجیکالا موجوده همگی ساخت شرکتهای چینی هستن فقط مارک پاناسونیک میخورن!
برای چه کاری به تلویزیون نیاز دارید؟ فیلم یا گیم یا ... ؟
سلام. الان که دیجیکالا هیچ مدل تلویزیون پاناسونیک موجود نداره.
بعد بر چه اساسی این حرف را میزنی؟
Soroush-S
29-03-2017, 22:43
سلام. الان که دیجیکالا هیچ مدل تلویزیون پاناسونیک موجود نداره.
بعد بر چه اساسی این حرف را میزنی؟
شرمنده:n02:
من فیلیپس با پاناسونیک اشتباه گرفتم:n01:
amir_t6262
30-03-2017, 12:32
سلام
قصد خرید تلویزیون رو دارم
نهایت 42 اینچ به نظر مناسب هست
بودجه هم حدود 2 میلیون هست
برند ترجیحی ام هم پاناسونیک هست
پیشنهاد شما چیه؟ و چرا؟
ممنون
سلام.
در مورد تلویزیون باید ببینی کاربردت چیه؟ مثال میزنم اگر اهل فیلم دیدن هستی و فیلم را روی فلش میریزی و میخواهی با تلویزیون ببینی، سراغ پاناسونیک و سونی نرو، مگر مدلهای آندرویدی آن.
چون هم با زیرنویس فارسی مشکل دارند و هم با فرمت MKV
اگر تلویزیون آندرویدی نمیخواهی و اهل فیلم دیدن هستی، سراغ LG و Samsung برو.
سایر موارد هم باز به کاربرد شما برمیگرده. اینکه سه بعدی یا اسمارت باشد یا نه؟
جنس گارانتی دار میخواهی یا بدون گارانتی؟
mhentezari
30-03-2017, 16:17
ممنون از دوستان
در حد معمول فیلم میبینم. اما خب ترجیحم این هست که تلوزیونی بگیرم که بیشترین آپشن ها رو داشته باشه.
کیفیت تصویر و اینکه جنس خوب و موندگاری باشه بیشتر برام مهمه. برای همین پاناسونیک تو ذهنم بودش
الان البته یکم بودجه ام پایین اومده و به تلویزیون ها ایرانی مثل ایکس ویژن و اسنوا هم توجه میکنم!
سایز هم فکر میکنم حداکثر 42 اینچ برام خوب باشه.
iranshik
30-03-2017, 16:52
تلویزیون اگه بخوای بخری باید بری بانه و به قیمت مناسب بخری
این حرفایی هم که میگن گارانتی نداره و مطمئن نیست همش الکیه..مگه گارانتی مغازه دارا خیلی چیز با حالیه...هر ایرادی که دستگاه داشته باشه میگن نه این شامل گارانتی نمیشه :n13::n41:
mhentezari
30-03-2017, 17:16
ممنون
ولی اصلا وقت بانه رفتن رو ندارم
- - - Updated - - -
دوستان اگر مدلهای پیشنهادشون رو بگند و ترجیحا یک لینک از مشخصاتش بدن خیلی ممنون میشم
amir_t6262
30-03-2017, 22:36
در مورد خرید تلویزیون، توصیه میکنم به جایی بری که چندین مدل مختلف را در کنار هم روشن کرده باشد و بعد خودت کیفیت تصویرشان را ببینی و انتخاب کنی.
فروشگاه هایی مثل هایپر استار و ... معمولا مدلهای مختلف را کنار هم میگذارند و با نشان دادن یک تصویر، تقریبا معیار خوبی از کیفیت به مشتری میدهند.
با توجه به قیمت مد نظرت سه برند سامسونگ و LG و البته فیلیپس میتوانی تهیه کنی. در مورد سامسونگ و LG نمونه های گارانتی دار همگی مونتاژ ایران هستند. فیلیپس را نمیدانم. باید بگردی و ببینی که مدلهایی که در ایران هست ساخت کجا هستند. در سایت شکوفاالکترونیک که ادعا شده نمایندگی تلویزیون فیلیپس هست هم اطلاعاتی در خصوص تلویزیون ها نداره .
این اواخر چیزی که شنیدم این بود که کیفیت تلویزیون های سامسونگ جدید ایرانی کاهش پیدا کرده.
خوبی سامسونگ و Lg اینه که معمولا مشکلی بابت پخش فیلم و زیرنویس نداری. البته یک سری مدلهای LG با پخش صدای برخی فیلمهای MKV مشکل داره.
اگر بتوانی در زمان خرید یک فلش که رویش دو سه تا فیلم با زیرنویس ریختی ببری و روی تلویزیون ها تست کنی و از پخش درست فیلم و زیرنویس مطمئن بشی، خیلی عالی خواهد بود.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.