PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ترک متادون

omid2122
12-01-2017, 16:35
سلام.پدر من حدود 5 سال هست که متادون مصرف میکنه بردمش پیش دکتر برای ترک.دکتر گفته باید یک روز در میان متادون بخوری و ترامادول 50 یعنی یکروز ترامادول 50 و یک روز متادون.میخواستم ببینم این روش درسته؟

مودم محدود کننده
12-01-2017, 20:40
یکی از دوستای من دوست نزدیکم هست متادون مصرف میکردو چون اعصابش خراب شده بود. با ترامادول جایگزین کرد.روزی 2-3 تا ترامادول میزنه ...به راحتی متادون رو ترک کرد.

فقط حواست باشه پدرتون داروی اعصاب دیگه ای یه وقت مصرف نکنه که بدجور تشنج میکنه ..مثلا دارو ضد افسردگی همراه ترامادول مصرف شه مغز بدجور کم میاره تشنج میکنه.خطر مرگ داره

Reza Azimy_RW
19-01-2017, 02:36
یکی یه روش ترک واسه متادون یا مواد مایع گفت خیلی به نظر عالی میومد حیفم اومد به اشتراک نزارم طرف اذیت هم نمیشه »
بر اساس دوز مصرف مثلا اگه روزی 10 سی سی مصرفشه 200 سی سی متادون باید گیر بیاره بعد بریزه تو یه قوطی و هر دفه همون دوزی که میخورد قبلا (واسه اینکه اصلا بهش فشار نیاد) رو شروع کنه به خوردن و به جاش آب بریزه . مثلا اگه روزی 10 سیسی میخوره 10 سیسی هم آب بریزه قاطیش .
اینطوری همیشه طرف 10 سی سی میخوره و 10 سی سی اب میریزه تو ظرف بنابر این خیلی کم کم آب جایگزین متادون میشه (این روند خیلی کنده خودتون میتونید حساب کنید و اثلا به طرف فشار نمیاد)
و بعده چند ماه یهو میبینه هنوز داره 10 سی سی رو میخوره ولی دیگه همش آبه اونوقت میتونه بگه کاملا پاک شده

البته در مورد مقدارش نمیدونم طرف خودش باید ببینه چقدر متادون اولیه براش کافیه و اینم در نظر بگیره هر چی کمتر متادون در نظر بگیره زودتر پاک میشه .
این یه روش موفقه با این روش از نظر روانی هم همیشه همون 10 سی سی رو میخوره و اصلا احساس کمبود نمیکنه بنابر این خیلی خوبه .

فک کنم تریاک و ... هم بشه با آب مخلوط کرد و با همین روش ترک کرد .

خلاصه ترفند خفنیه قدرشو بدونید