ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ارور عجیب هنگام اتصال گوشی موبایل به تلوزیون

Cheric1986
11-01-2017, 18:26
سلام
تلوزیون من snony w800b 55 هست. گوشیمو برای شارژ وصل کردم به تلوزیون برای اولین بار متاسفانه که رو نمایشگر تلوزیون این پیغام ظاهر شد "نیروی زیاد لطفا usb رو جدا کنید" من اولش متوجه نشدم بعد از یک دیقه که دیدم سریع usb رو کشیدم
دلیل این ارور چیه؟
آیا به تلوزیون ممکنه صدمه ای وارد شده باشه؟
گوشی نوت3

فرستاده شده از SM-N900ِ من با Tapatalk

Cheric1986
11-01-2017, 19:15
البته قبلش شارژرو وصل کردم به گوشی که به شدت داغ کرد و کابل هم usb 3 بود و فکر میکردم شارژر خرابه و الان فهمیدم شارژر سالمه و کابل usb 3 خرابه چون به شدت داغ کرد و فکر میکنم اتصال داشت حالا با این کابل معیوب که گوشیو متصل کردم درگاه usb تلوزیون و اون پیام ظاهر شد آیا ممکن به تلوزیون صدمه ای وارد شده باشه
خواهشا جواب بدین خیلی اعصابم خورد شده

matinpour
11-01-2017, 21:23
البته قبلش شارژرو وصل کردم به گوشی که به شدت داغ کرد و کابل هم usb 3 بود و فکر میکردم شارژر خرابه و الان فهمیدم شارژر سالمه و کابل usb 3 خرابه چون به شدت داغ کرد و فکر میکنم اتصال داشت حالا با این کابل معیوب که گوشیو متصل کردم درگاه usb تلوزیون و اون پیام ظاهر شد آیا ممکن به تلوزیون صدمه ای وارد شده باشه
خواهشا جواب بدین خیلی اعصابم خورد شده

.
دوست عزیز
اگر در روند کاری تلویزیون هیچ مشگلی را مشاهد نمی کنید این به این منظور است که خوشبختانه تلویزیون تان سالم است و از این به بعد هم اگر از وسیله ای برای ارتباط به تلویزیون و درگاههای آن می خواهید استفاده کنید حتما از سالم بودن آن مطمئن باشید تا تلویزیونتان دچار مشگل نشود.

Cheric1986
11-01-2017, 21:26
ممنون از پاسختون نه ایراده ظاهری مشاهده نمیشه
منظوره اینکه به خاطره این نیروی زیاد به مدار و سخت افزار ممکن نیست صدمه ای وارد شده باشه که نامحسوس باشه فعلا؟

matinpour
11-01-2017, 21:36
ممنون از پاسختون نه ایراده ظاهری مشاهده نمیشه
منظوره اینکه به خاطره این نیروی زیاد به مدار و سخت افزار ممکن نیست صدمه ای وارد شده باشه که نامحسوس باشه فعلا؟

.
دوست عزیز
خیر با خیال راحت از آن استفاده کنید و لی حتما از محافظ حرفه ای استفاده کنید تا از شوکهای برق و اتصال کوتاهی که معمولا در سیم کشی ساختمان بروزمی کند تلویزیون تان دچار آسیب نشود.