ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چرا من و خانوادم تو زمستون دیوانه میشیم غیر از مادرم.

مودم محدود کننده
09-01-2017, 12:25
من و بابام و خواهرم به جز مادرم که ژنتیکش فرق میکنه با ما و سالمتره اعصابش .

ما 3 نفر دیوانه میشیم تو زمستون . من 28 خواهرم 30 و بابام 53 سالشه.

من تو زمستون حالم خیلی ضعیف و پایینه مثلا فکر میکنم بابام میمیره ..گاز منفجر میشه. نکنه سقف بریزه.

خواهرم میترسه بچش بمیره.خیلی حساسه.

بابام فکر میکنه خودش بمیره حساسه فکر میکنه سرش میسوزه میره تو فکر .

چرا مگه زمستون چی داره که ما هر سال همین وضعیت رو داریم؟:n14:به خاطر سرمای هواست؟یا کم بودن نور خورشید؟

تازه من و بابام و خواهرم هر 3 دارو ضد وسواس می خوریم ولی هیچ فایده ای نداره.

زمستون خیلی قویه:n14:سرما و تاریکی..آدم فکر میکنه همش میخواد بمیره..سرماخوردگی و آنفولانزا هم که به شدت همه مردم میگیرن و من خیلی ناراحت میشم ..

اصلا اخبار میبینم تو یه کسور خارجی چند نفر مردن حالم خیلی بد میشه میگم نکنه ما هم بمیریم. غصه میخورم. اخبار = غصه.واسه مردمی که میمیرن خیلی غصه میخورم و ناراحت میشم.

20 روزشو پشت سر گذاشتیم 80 روز دیگه تموم میشه ..خدا کنه زنده بمونم تا آخر زمستون

green-mind
09-01-2017, 12:56
حتما یک مراجعه به روانشناس داشته باشید .

M.R.S.
09-01-2017, 12:57
علت کاملا روشن نیست،اما در منابع علمی هم ذکر شده در فصل زمستان شیوع بیماری های روانپزشکی بیشتر میشه؛بخصوص افسردگی

Sent from my MI 5 using Tapatalk

روانپریش
09-01-2017, 23:47
منم دقيقا همينجوريم كلا فصل زمستون دز داروهاي روانپزشكيم ميره بالا
دليلشم چون زمستون فصل مرگ طبيعته روي نا خوداگاه آدما هم تاثير منفي داره

MOHAMMAD_ASEMOONI
10-01-2017, 18:57
من و بابام و خواهرم به جز مادرم که ژنتیکش فرق میکنه با ما و سالمتره اعصابش .

ما 3 نفر دیوانه میشیم تو زمستون . من 28 خواهرم 30 و بابام 53 سالشه.

من تو زمستون حالم خیلی ضعیف و پایینه مثلا فکر میکنم بابام میمیره ..گاز منفجر میشه. نکنه سقف بریزه.

خواهرم میترسه بچش بمیره.خیلی حساسه.

بابام فکر میکنه خودش بمیره حساسه فکر میکنه سرش میسوزه میره تو فکر .

چرا مگه زمستون چی داره که ما هر سال همین وضعیت رو داریم؟:n14:به خاطر سرمای هواست؟یا کم بودن نور خورشید؟

تازه من و بابام و خواهرم هر 3 دارو ضد وسواس می خوریم ولی هیچ فایده ای نداره.

زمستون خیلی قویه:n14:سرما و تاریکی..آدم فکر میکنه همش میخواد بمیره..سرماخوردگی و آنفولانزا هم که به شدت همه مردم میگیرن و من خیلی ناراحت میشم ..

اصلا اخبار میبینم تو یه کسور خارجی چند نفر مردن حالم خیلی بد میشه میگم نکنه ما هم بمیریم. غصه میخورم. اخبار = غصه.واسه مردمی که میمیرن خیلی غصه میخورم و ناراحت میشم.

20 روزشو پشت سر گذاشتیم 80 روز دیگه تموم میشه ..خدا کنه زنده بمونم تا آخر زمستون

سلام
چند ساله اینجوری هستین ؟
نکنه شماها از پدرتون این رو یاد گرفتین ؟
بنده یک نفر رو میشناسم حرف سین رو از بچگی درست تلفظ نمیکرده . برادر کوچکش هم که 2 سال از کوچکتره از اون تقلید کرده و شده مثل اون .
باباشون میگفت وقتی داداش کوچیکه تنها بود گاهی سین رو درست تلفظ میکرد اما وقتی داداشش هست مثل اون حرف میزنه

==================================
یه بار هم خونه ی یکی از اقوام آلبالو تازه خریده بودیم , شستیم و ریختیم توی بشقاب و داشتیم میخوردیم . دیدم دختر 13 ساله شون همینجوری عین نقل میندازه بالا و میخوره . بهش گفتم هر چیزی میخوای بخوری یه نگاهی بهش بنداز , وارسیش کن ممکنه له شده باشه , ممکنه سوخته باشه , ممکنه کرم زده باشه مریض میشی
گفت بابامون دعوامون میکنه میگه اینقدر تیتیش مامانی نباشید , لوس بازی در نیاربد . چشمتون رو ببندین و بخورین !!!!
پدر و مادر و خواهر و برادر اولین کسانی هستند که آدم ازشون تقلید میکنه و یاد میگیره
======================================
بنده نمیدونم خانوادتون از کِی اینجوری شده اما احتمال زیاد داره که پدرتون این رو رواج داده و در مغز شماها جا انداخته
این رو خودتون بهتر میدونین که کدومتون اول اینجوری شده و از کِی و به چه علت .
======================================
درضمن جسارت نشه , یک مسئله ی خیلی خیلی مهم رو باید بگم:
کسانی که کارشون به بیمارستان روانی میکشه , دکتر اولین چیزی که در موردشون میپرسه اینه که از قدیم و از کودکی یا نوجوانی وسواس نداشته ؟ مثل وسواس در شستشو و نظافت و غذا خوردن و مرتب کردن وسائل و غیره
وسواس میتونه مقدمه ی بیماریهای روانی باشه
این موضوع رو خیلی جدی بگیرین

قبلاً این رو در تاپیک تجربه ها نوشته ام در سال 2011 اما حالا پیداش نکردم

مودم محدود کننده
17-01-2017, 12:48
دارم دیوانه میشم از فکر و خیال و نگرانی نمیدونم چرا اینجوری شدم..ولی همش نگرانم برم زندان ..مثلا فکر میکنم از بچگیم ببینم چه اشتباهاتی انجام دادم..یهویی از کلانتری بیان در خونه...

نمیدونم چه جوری توضیح بدم..همش دنبال یه اشتباه می گردم که ببینم محاسبه کنم با اون اشتباه میرم زندان یا نه..

این داروهای ضد وسواس که اثر نداره بدترم کرده..

همش دارم تمام خاطراتم رو مرور میکنم ببینم اشتباهی تو زندگیم کردم که بخاطرش برم زندان؟همش دنبال اشتباه می گردم

من نه آدم کشتم نه تجاور کردم نه دزدی کردم که به خاطرش برم زندان...اما نمیدونم چرا مغزم نگرانه دنبال یه چیزی میگرده تو خاطراتش...اگر کاری کرده بودم که تا الان پلیس منو برده بود..ولی مغزم نمیدونم چرا اینرو در نظر نمیگیره

دیوانه شدم رفت..خدانگهدار ما رفتیم تیمارستان

sasan.69
17-01-2017, 13:10
ب روانشناس يا روان پزشک مراجعه کنيد، افسردگى فصلى دچار شديد و نياز ب درمان اساسى داريد...

MOHAMMAD_ASEMOONI
17-01-2017, 14:29
دارم دیوانه میشم از فکر و خیال و نگرانی نمیدونم چرا اینجوری شدم..ولی همش نگرانم برم زندان ..مثلا فکر میکنم از بچگیم ببینم چه اشتباهاتی انجام دادم..یهویی از کلانتری بیان در خونه...

نمیدونم چه جوری توضیح بدم..همش دنبال یه اشتباه می گردم که ببینم محاسبه کنم با اون اشتباه میرم زندان یا نه..

این داروهای ضد وسواس که اثر نداره بدترم کرده..

همش دارم تمام خاطراتم رو مرور میکنم ببینم اشتباهی تو زندگیم کردم که بخاطرش برم زندان؟همش دنبال اشتباه می گردم

من نه آدم کشتم نه تجاور کردم نه دزدی کردم که به خاطرش برم زندان...اما نمیدونم چرا مغزم نگرانه دنبال یه چیزی میگرده تو خاطراتش...اگر کاری کرده بودم که تا الان پلیس منو برده بود..ولی مغزم نمیدونم چرا اینرو در نظر نمیگیره

دیوانه شدم رفت..خدانگهدار ما رفتیم تیمارستان

سلام
یک خواننده ی ساکن امریکا هست که از 17 سال پیش خواننده شده , صداش خیلی قشنگه , شعرهای آهنگهاش بامعنی زیبا , آهنگهاش زیبا , اهل الکل و مواد و بی بند باری و عیاشی و فساد هم نیست .
اما بنده از صداش و شنیدن آهنگهاش اصلاً خوشم نمیاد !!!!
بنده چند بار آهنگهاش رو گوش کردم و از خودم میپرسیدم آخه تو چرا از این خواننده بدت میاد؟؟؟!!! صدا به این قشنگی و آهنگ به این قشنگی , چرا بیخودی ازش خوشت نمیاد ؟؟؟
جوابش رو پیدا کردم:
کسی که اولین بار نوارش رو به بنده داد یک آدم فاسد و عیاش و خراب بود که اتفاقی در یک مهمونی دیدمش و دوستِ یکی از دوستان بنده بود
نفرتِ بنده از اون شخص باعث شده از این خواننده هم خوشم نیاد و به محض شنیدن صدای این خواننده خودبخود احساس خوبی بهم دست نمیده چون این خواننده و اون فرد مزخرف به هم پیوند خورده اند در فکر بنده
================================================== =
حالا شما هم باید ببینید جریان نگرانی از زندان از چه وقت شروع شده و به چی ربط داره در گذشته ی شما و خانوادتون
البته جسارت نشه اگر شما سابقه تصادف و ضربه مغزی دارین یا سابقه ی مصرف الکل و مواد و داروهای روان گردان , در اینصورت موضوع فرق میکنه

amirdiba
17-01-2017, 14:52
با اطمینان کامل میگم باید در فکر و شیوه زندگینون انقلاب کنید. مثل کسی که وزنش زیاده و تا اراده نکنه اتفاقی نمی افته شما هم باید اراده کنید. همه اینا از تفکرات خود ساخته شما ایجاد شده و تقویت گردیده و به قانون تو مغزتون تبدیل شده. اراده کنید بدبین نباشید. در این راه از روانشناس و روانپزشک هم کمک بگیرین بهتره. ولی من اعتقاد کاملی به طب سنتی دارم یک نفر کاربلد پیدا کن. مطمنم با تغییراتی که تو هورمونهاتون میده درست میشه.

Life24
17-01-2017, 17:05
کمبود ویتامین دی هم تاثیر گذار است

MOHAMMAD_ASEMOONI
17-01-2017, 19:17
سلام
در زمستان با تور چند روزه یه سفر برید کیش
اگر دیدین مشکتون اونجا حل میشه پس به احتمال 99% همه ی اینها تلقینه

meisam317
18-01-2017, 22:10
منم دچارش هستم اما راهکار داره اینترنت سرچ " اختلال افسردگی فصلی " تو سایت برترین ها مطالب خیلی خوبی هست

روانپریش
18-01-2017, 23:25
سلام

چيزي كه خيلي برام عجيبه اينه كه چرا انقدر بيماري رواني زياد شده توي دور برم شايد از هر 10 نفري كه ميشناسم 7تاشون داروي اعصاب مصرف ميكنن

MOHAMMAD_ASEMOONI
19-01-2017, 00:37
سلام دوستان
خیلی مایل هستم با کسی گفتگو که کنم که ادعا میکنه موارد زیر رو قلباً و با تحقیق و جستجو و هشیاری پذیرفته و قبول داره اما داروی کنترل استرس یا افسردگی یا عصبانیت و اینها مصرف میکنه
جهان هستی خالق داره . این خالق , یگانه , دانای مطلق , قدرتمند مطلق و عادل مطلق هست
هرگز چیزی و کسی رو بیهوده خلق نکرده
ما نیومدیم توی این دنیا برای مهمونی و خوشگذرونی و زندگی کردن بی هیچ مشکل و چالش برآورده شدنِ همه ی آرزهای درست و غلط و منطقی و غیر منطقی بلکه زندگی در دنیا چیزی نیست جز یک امتحان و آزمایش برای اثبات اطاعت و فرمانبرداری از این خالق یکتا که دیر یا زود به پایان میرسه چون عمر انسان محدود هست . ( معنی عبادت فقط یک کلمه هست , اطاعت ) .
بعد از پذیرفتنِ عاقلانه و هشیارانه ی موارد فوق , درک میکنه که تنها چیزی که ازش خواسته شده دوری از سخنان و کارهای ناپسند و انجام کارهای خوب و خیر هست برای خالق . فقط همین . (دور بودن از ظلم و فساد - صالح بودن صالح ماندن یعنی خوب بودن و خوب ماندن تا آخرین لحظه - مُصلِح بودن , اصلاح خرابیها و فسادها . )
فقر و ثروت , سلامتی و بیماری , درد و لذت , قدرت و ضعف , شهرت و گمنامی , پست و مقام و غیره و غیره چیزی نیست جز مرحله های مختلف این امتحان
انسان به همون آسونی که در رحِم مادرش خلق میشه, به همون آسونی هم و چه بسا بسیار سریعتر و آسونتر دوباره برانگیخته میشه بعد از مرگ برای حسابرسی و پاداش و جزایی که خالق , مالکِ و فرمانروای مطلق آسمانها و زمین 15 بار برای انسان قسم میخوره که یقیناً رخ خواهد داد (ذاریات آ 6 - طور آ 7 - مرسلات آ 7)
هزاران هزار دلیل مادی و ملموس وجود داره برای که گواهی قاطع هست برای مواردِ بالا .
مثل توانائی انسان به شبیه سازی هر نوع موجود زنده با علم و دانش بسیار اندکش
وجود مرگ , نبودن راه فرار از مرگ ,
اینکه زندگی روزمره چیزی نیست جز فرصتهای خوب و بد
اینکه فقط 3 چیز هست که انسان کاملاً در اونها آزاد و صاحب اختیار هست (نیّت - عقیده - ایمان ) . ایمان دستاوردِ عقیده هست . تمسُّک و اصرار و پافشاری انسان بر عقیده اش
وجود هزاران هزار مخلوق که انسان تازه متوجه شده باید برای ساختن وسایل مورد نیازش از اونها کپی برداری کنه تا وسیله ی بهتر و کارآمد تری بسازه مثل روبوت دست انسان یا روبوت شبیه انسان یا هواپیماهای الهام گرفته از پرندگان و ساخت مواد شیمائی و سازه ها با کپی برداری از مخلوقات موجود در جهان هستی .
و دلائل و مدارک دیگه

=======================================
کسی هست که خودش با تحقیق و بررسی به این چیزها رسیده باشه بدونِ تقلید کورکورانه و داروی ضد افسردگی و استرس و اینها هم مصرف میکنه ؟
چطوری چنین چیزی ممکنه ؟؟؟؟
انگار که بگیم مادری دانا و عاقل که از اهمیت حیاتی واکسن و درد اندک و گذراش برای کودک دلبندش خبر داره اما با شیون و خودزنی نمیذاره به بچه اش واکسن بزنند !!!!!

Reza Azimy_RW
19-01-2017, 01:44
شما و پدر و خواهرتون افسردگی دارین بنابر این چون افسردگی توی زمستون بدتر میشه (به خاطر ترشح و توقف ترشح بعضی هورمونهای وابسته به شرایط) شما فقط این احساسو تو زمستون دارین .

اگه با روانپزشک و روانشناس مشکلتونو حل نکنین صد درصد تا چند سال دیگه 12 ماه سال همین حالتو دارین صد برابر وحشتناکتر

شما چون فعلا درجه افسردگیتون کمه تو زمستون فقط متوجهش میشید و اذیتتون میکنه در ضمن اگه درمان رو سریع شروع نکنین (همین فردا هم دیره) بیماری به قدری وحشتناک میشه که هیچ کدومتون توان و حوصله درمان رو هم دیگه ندارین و اونوقته که درمانش سالها زمان میبره اگه تو این مدت خودکشی نکنین
موفق باشی

Reza Azimy_RW
19-01-2017, 02:01
ما نیومدیم توی این دنیا برای مهمونی و خوشگذرونی

تو دلت خوشه معلومه هنوز حالت دائم الخراب نشده که باباتم یادت بره چه برسه فلسفه زندگی و این دری وریا

از نظر پزشکی بعد از قطع نخاع افسردگی بزرگترین بیماری ناتوان کنندس .

افسردگی با غم و گرفتاری خیلی خیلی فرق داره . بعضیا تا یه روز یا یه ماه ناراحت میشن میگن افسرده شدم نه عزیز افسردگی این نیست این یه ناراحتیه که واسه هر کسی پیش میاد و یادت میره .
افسردگی طی چند سال میاد سراغت نه یهویی .
افسردگی یه بیماریه مثل سرماخوردگی . اصلا اسم دیگش سرماخوردگی روانیه .
یه بیماری که باعث میشه بخشی از سلولای مغز درست کار نکنن که درمانش باید همراه با دارو باشه مثل هر بیماری دیگه ای. همچنین ترشح هورمونهای خوشهالی و ... و حتی انرژی جنسی رو صفر صفر میکنه(اگه باور کنی شخصا سه ساله رابطه جنسی نداشتم حتی خود ارضایی یا حتی توی خواب , میفهمی عمق فاجعه رو واسه یه جوون 25 ساله ؟) شما اگه تومور داشتی تو مغزت با همین فلسفت درمانش میکردی ؟!

سلام دوستان
خیلی مایل هستم با کسی گفتگو که کنم که ادعا میکنه موارد زیر رو قلباً و با تحقیق و جستجو و هشیاری پذیرفته و قبول داره اما داروی کنترل استرس یا افسردگی یا عصبانیت و اینها مصرف میکنه

پس لطفا از منبر بیا پایین حسه خردمندانت رو هم واسه یکی مثل خودت نگه دار فکر نکن همه چیو میفهمی و درجا بزن سعی کن بیشتر بفهمی .

MOHAMMAD_ASEMOONI
19-01-2017, 15:20
چيزي كه خيلي برام عجيبه اينه كه چرا انقدر بيماري رواني زياد شده
توي دور برم شايد از هر 10 نفري كه ميشناسم 7تاشون داروي اعصاب مصرف ميكننسلام

علتها یکی و دو تا نیست و سال به سال هم داره بیشتر میشه
پیچیده شدنِ زندگی مردم سال به سال (مشکلات ایاب و ذهاب , ماشین , بیمه , سربازی , غذا پوشاک , موبایل , اینترنت , سیم کارت , پول , اجاره , اشتراکهای جور واجور , ازدواج , تحصیل , مسکن , فرزند , یارانه , قبوض مختلف , عاشقی , تنهایی , آرزوهای جورواجور ,
آلودگی هوا
آلودگی صوتی
آلودگی مواد غذایی با کودها و سمها و هرمونها و تراریخته ها و غیره
آلودگی امواج رادیوئی مثل موبایل و دکل و وای فای و غیره
افزایش شدید چیزهای وسوسه کننده و تحریک کننده
افزایش مواد داروئی مضر مثل داروهای چاقی , لاغری , نیروزا , بزرگ کننده , کوچک کننده , سفید کننده , سیاه کننده , موبَر , موبیار !!! , آرامبخش , خواب آور , شهوت آور و غیره و غیره
دوری از معنویات و فراموشی ارزشهای واقعی و گسترش حسادت و طمع و کینه و غرور و تکبر , خساست و شهوت که همگی آفت آرامش روح و روان و مغز و بدن هست
یعنی در یک کلام , آشی هست که خودمون پختیم

MOHAMMAD_ASEMOONI
19-01-2017, 16:24
تو دلت خوشه معلومه هنوز حالت دائم الخراب نشده که باباتم یادت بره چه برسه فلسفه زندگی و این دری وریا
از نظر پزشکی بعد از قطع نخاع افسردگی بزرگترین بیماری ناتوان کنندس .
افسردگی با غم و گرفتاری خیلی خیلی فرق داره . بعضیا تا یه روز یا یه ماه ناراحت میشن میگن افسرده شدم نه عزیز افسردگی این نیست این یه ناراحتیه که واسه هر کسی پیش میاد و یادت میره . افسردگی طی چند سال میاد سراغت نه یهویی .
افسردگی یه بیماریه مثل سرماخوردگی . اصلا اسم دیگش سرماخوردگی روانیه . یه بیماری که باعث میشه بخشی از سلولای مغز درست کار نکنن که درمانش باید همراه با دارو باشه مثل هر بیماری دیگه ای. همچنین ترشح هورمونهای خوشهالی و ... و حتی انرژی جنسی رو صفر صفر میکنه(اگه باور کنی شخصا سه ساله رابطه جنسی نداشتم حتی خود ارضایی یا حتی توی خواب , میفهمی عمق فاجعه رو واسه یه جوون 25 ساله ؟)
شما اگه تومور داشتی تو مغزت با همین فلسفت درمانش میکردی ؟!
2- پس لطفا از منبر بیا پایین حسِ خردمندانت رو هم واسه یکی مثل خودت نگه دار . فکر نکن همه چیو میفهمی و درجا بزن سعی کن بیشتر بفهمی .
سلام
مشکل هر چقدر که کوچک باشه یا بزرگ باشه , حل شدنی باشه یا حل شدنی نباشه , غصه خوردن و حرص خوردن و غم و اندوه حلش نمیکنه بلکه باعث اضافه شدن مشکلات جدید و بدتر شدن وضع میشه
آدم عاقل در مشکلات 2 راه داره :
الف- با غم و غصه بگرده دنبال حل
ب- بدون غم و غصه بگرده دنبال حل
عقل سالم میگه غصه خوردن مشکل حل کن نیست بلکه مشکل زیاد کن هست
بنده هم مثل همه ی خلایق زندگیم پر از مشکلات ناخواسته و کمی هم مشکلات خودخواسته هست که به خاطر اشتباهات خودم به وجود اومده و یا خودم داوطلبانه به استقبالش رفتم برای حفظ منافع بلند مدت اما ... غصه خوردن و دلشوره و استرس , نگرانی مشکل کسی رو حل نکرده و نخواهد کرد .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
=======================================
فکر نکنین بنده کنار گود نشستم میگم لِنگِش کن , بنده هم کلی آرزوهای بر باد رفته دارم . کلی توپوزی خوردم از دنیا , کلی فقر مادیِ شدید کشیدم , کلی مشکلات ناخواسته مثل آوار خراب شد روی سرم , بیگاری کردم , ظلم و ستم کشیدم , بارها برای گرفتن حقم توی دهن شیر هم رفتم , به خاطر اشتباهات دیگران بارها و بارها سوختم و ضرر کردم و پسرفتِ شدید کردم , درجا زدن که جای خود داره ,
اما خوشبختانه این دنیا گذراست و مشکلات هم چه خودخواسته باشه چه ناخواسته بالاخره میگذره و تمام میشه چون عمر و زندگی بالاخره تموم میشه
راهِ عاقلانه فقط افزایش علم و دانش هست و قبول کردنِ دنیا و زندگی و اینکه مشکلات جزءِ جدانشدنی از زندگی هست , درکِ علت و هدفِ واقعی از زندگی در دنیا , شناختن خطرها و ضررها و دوری از اونها با تمام قدرت , بستن پرونده ی آرزوهای غیرمنطقی و بلندپروازانه , تلاش شرافتمندانه با تمام قدرت و امکانات برای فراهم کردنِ یک زندگی کوچک و ساده اما آبرومندانه و شریف به دور از آدمهای مُفسد و فاسد و انسانهای گمراهِ گمراه کننده .
خوب بودن و خوب ماندن و صبر کردن تا لحظه ی آخِر

Reza Azimy_RW
19-01-2017, 18:01
عقل سالم میگه غصه خوردن مشکل حل کن نیست بلکه مشکل زیاد کن هست
خودتون میگین عقل سالم . بیماری افسردگی کارکرد تعداد زیادی از سلولها رو مختل میکنه .
رواشناسی میگفت : یک بیمار افسرده رو نمیشه بهش بگی به خودت کمک کن این حرف مثل این میمونه به یکی که قند خون داره بگی خودت سعی کن خوب شو دارو هم نخور !

راهِ عاقلانه فقط افزایش علم و دانش هست و قبول کردنِ دنیا و زندگی و اینکه مشکلات جزءِ جدانشدنی از زندگی هست
نصیحتو حرف قلمبه رو همه میتونن بزنن حتی یه بچه یا خودت . اوشو میگه بی ارزشترین چیز تو دنیا نصیحته . چرا که هر کسی حتی بدون درخواست دوس داره نصیحتت کنه و کاملا رایگان از همه میتونی بخوای و قبول میکنن پس بی ارزشترینه . تنها خاصیتش حس خردمندیه که به گوینده میده و با خودش حال میکنه
افسردگی یه بیماریه که مثل همه بیماریها باید درمان بشه خود به خود هیچ اطفاقی نمیافته .

بحث قصه خوردن یا نخوردن نیست ! بحث اینه که یه افسرده نمیتونه خوشهال باشه . آندرنالین تو بدنت تولید نمیشه . حیجان نداری نمیتونی خوشهال باشی نه که نخوای . افسردگی عذاب مطلقیه که هیچ کس دوس نداره با غصه خوردن و ... تشدیدش کنه . دست خود فرد نیست که انرژی داشته باشه / یه مشکل فیزیکیه شما میگی قصه نخور از الان خوبی دیگه ! بیمار افسرده قصه نمیخوره از همه چیزهایی که هست تنفر داره و نمیتونه ازشون لذت ببره . توانایی لذت بردن نداره . ناتوان ذهنی

با این وجود دکترا همه باید پیش شما درس پس بدن دارو ها رو بریزن دور هرکی اومد همین فلسفه شما رو بهش بگن یهو متحول شه بره پی زندگیش

درسته قصه خوردن و ... کاری رو درست نمیکنه ولی افسردگی یه بیماریه که حتی شادرترین افراد رو هم میتونه درگیر خودش کنه . نمونه های زیادی داریم مثل یه کمدین شاد آمریکایی یا ...
میفهمی دارم میگم بیماری / مریضی / مشکل فیزیکی / حالا شما باز فلسفه بگو :|

M.R.S.
19-01-2017, 19:50
خودتون میگین عقل سالم . بیماری افسردگی کارکرد تعداد زیادی از سلولها رو مختل میکنه .
رواشناسی میگفت : یک بیمار افسرده رو نمیشه بهش بگی به خودت کمک کن این حرف مثل این میمونه به یکی که قند خون داره بگی خودت سعی کن خوب شو دارو هم نخور !

اینو یه پسر بچه 5 ساله هم میدونه . در کل یه عوضی رو هم تو خیابون بگیری بگی منو نصیحت کن همینا رو میگه تنها چیزی هم هست که مفت در اختیارت میزارن چون مفت نمیارزه .

افسردگی یه بیماریه که مثل همه بیماریها باید درمان بشه خود به خود هیچ اطفاقی نمیافته .

بحث قصه خوردن یا نخوردن نیست ! بحث اینه که یه افسرده نمیتونه خوشهال باشه . آندرنالین تو بدنت تولید نمیشه . حیجان نداری نمیتونی خوشهال باشی نه که نخوای . افسردگی عذاب مطلقیه که هیچ کس دوس نداره با غصه خوردن و ... تشدیدش کنه . دست خود فرد نیست که انرژی داشته باشه / یه مشکل فیزیکیه شما میگی قصه نخور از الان خوبی دیگه ! بیمار افسرده قصه نمیخوره از همه چیزهایی که هست تنفر داره و نمیتونه ازشون لذت ببره . توانایی لذت بردن نداره . ناتوان ذهنی

با این وجود دکترا همه باید پیش شما درس پس بدن دارو ها رو بریزن دور هرکی اومد همین فلسفه شما رو بهش بگن یهو متحول شه بره پی زندگیش

شما منو یاد بچگیام میندازین که بسکه شارژ خدایی بودم وقتی یکی از غم و قصه میگفت پیش خودم میگفتم مگه ممکنه چجوری اینا غصه میخورن چرا خودشونو عذاب میدن خوب نکنن !
درسته قصه خوردن و ... کاری رو درست نمیکنه ولی افسردگی یه بیماریه که حتی شادرترین افراد رو هم میتونه درگیر خودش کنه . نمونه های زیادی داریم مثل یه کمدین شاد آمریکایی یا ...
میفهمی بیماری / مریضی / مشکل فیزیکی / حالا شما باز فلسفه بگو :|

عزیز،اعصاب خودت رو خورد نکن
شما درست میگین و افسردگی قطعا یک بیماری هست؛بیماری که بسیار شایع هست و بار زیادی بر روی جامعه داره و حتی تشخیص و درمانش هم یک چالش برای بسیاری از اساتید روانشپزشکی هست؛

فقط یادتون باشه شما نمیتونین هرکسی رو متقاعد کنین و اصلا نیاز نیست برای اینکار وقت و انرژی مصرف کنید

آنکس که نداند و نخواهد که بداند
حیف است چنین جانوری زنده بماند!!

After4Ever
20-01-2017, 00:48
یک سوال
حالت خوشیتون چطوره؟
یعنی وقتی که در دوران افسردگی نیستید عادی هستید؟
اخه احتمال دو قطبی هم میدم

MOHAMMAD_ASEMOONI
20-01-2017, 08:41

نصیحتو حرف قلمبه رو همه میتونن بزنن حتی یه بچه یا خودت . اوشو میگه بی ارزشترین چیز تو دنیا نصیحته . چرا که هر کسی حتی بدون درخواست دوس داره نصیحتت کنه و کاملا رایگان از همه میتونی بخوای و قبول میکنن پس بی ارزشترینه . تنها خاصیتش حس خردمندیه که به گوینده میده و با خودش حال میکنه

میفهمی دارم میگم بیماری / مریضی / مشکل فیزیکی / حالا شما باز فلسفه بگو :|

سلام
روز شما و بقیه دوستان با صفا و پر از امید
افسردگی حاصلِ کمبود علم و دانشه و علاجش هم علم و دانش هست
خودتون فرمودین افسردگی روی سلولهای مغز اثر میذاره یعنی اول افسردگی پیش میاد بعد ضرر میزنه .
علم دانش هم اثر معکوس داره بر مغز
تاثیر کلمات و علم و دانش رو دستِ کم نگیرین
یکی افسردگی گرفته چون بهش گفتند عشقش ترکش کرده و رفته
بعدش میفهمه دروغ بوده و افسردگیش از بین میره یا با یکی دیگه آشنا میشه و افیردگیش لز بین میره و اولی رو فراموش میکنه
افسردگی میکروب و ویروس نداره . از سم و اینها هم نیست
[b]
افسردگی نتیجه طرز فکر اشتباهه .
طرز فکر که درست بشه افسردگی هم از بین میره
دل بستن به دنیا و مخلوقات افسردگی میاره اگر که از دست برند
این طرز فکر که زندگی نباید مشکلات و سختی داشته باشه خودش افسردگی میاره اگر که مشکل و سختی پیش بیاد

این طرز فکر که باید خوش باشیم تا افسرده نباشیم خودش میتونه افسردگی بیاره اگر که شادی و خوشی نداشته باشیم

شخص افسرده باید یاد بگیره و درک کنه که افسردگی هم مثل خوشحالی و خوشبختی فقط یک احساس گذرا هست که نباید فریبش رو خورد
نه خوشی ماندگاره نه غم نه درد و نه لذت

ینها چیزهایی هست که مردم باید یاد بگیرند و قبول کنند و درک کنند تا در لحظات شادی و اندوه و خوشی و سختی , روحشون آرامش داشته باشه و جوگیر نشند چون همه چیز گذراست

زندگی زبر و بالا داره , پیچ و خم داره , سرد و گرم داره , شادی و غم داره . زندگی یعنی همین چیزها , نه برآورده شدن همه ی آرزوها بی هیچ زحمت و تلاش و نداشتن مشکلات و یا حل شدن مشکلات به راحتی و آسون و سریع و بی هزینه
شخص افسرده داره تاوانِ قبول نداشتن این چیزها رو میده و وضعش تغییر نمیکنه مگر اینکه افکارش و عقیده اش تفییر کنه . عقیده و افکار هم تغییر نمیکنه جز با علم و دانش

روانپریش
20-01-2017, 10:29
سلام
روز شما و بقیه دوستان با صفا و پر از امید
افسردگی حاصلِ کمبود علم و دانشه و علاجش هم علم و دانش هست
خودتون فرمودین افسردگی روی سلولهای مغز اثر میذاره یعنی اول افسردگی پیش میاد بعد ضرر میزنه .
علم دانش هم اثر معکوس داره بر مغز
تاثیر کلمات و علم و دانش رو دستِ کم نگیرین
یکی افسردگی گرفته چون بهش گفتند عشقش ترکش کرده و رفته
بعدش میفهمه دروغ بوده و افسردگیش از بین میره یا با یکی دیگه آشنا میشه و افیردگیش لز بین میره و اولی رو فراموش میکنه
افسردگی میکروب و ویروس نداره . از سم و اینها هم نیست
[B]
افسردگی نتیجه طرز فکر اشتباهه .
طرز فکر که درست بشه افسردگی هم از بین میره
دل بستن به دنیا و مخلوقات افسردگی میاره اگر که از دست برند
این طرز فکر که زندگی نباید مشکلات و سختی داشته باشه خودش افسردگی میاره اگر که مشکل و سختی پیش بیاد

این طرز فکر که باید خوش باشیم تا افسرده نباشیم خودش میتونه افسردگی بیاره اگر که شادی و خوشی نداشته باشیم

شخص افسرده باید یاد بگیره و درک کنه که افسردگی هم مثل خوشحالی و خوشبختی فقط یک احساس گذرا هست که نباید فریبش رو خورد
نه خوشی ماندگاره نه غم نه درد و نه لذت

ینها چیزهایی هست که مردم باید یاد بگیرند و قبول کنند و درک کنند تا در لحظات شادی و اندوه و خوشی و سختی , روحشون آرامش داشته باشه و جوگیر نشند چون همه چیز گذراست

زندگی زبر و بالا داره , پیچ و خم داره , سرد و گرم داره , شادی و غم داره . زندگی یعنی همین چیزها , نه برآورده شدن همه ی آرزوها بی هیچ زحمت و تلاش و نداشتن مشکلات و یا حل شدن مشکلات به راحتی و آسون و سریع و بی هزینه
شخص افسرده داره تاوانِ قبول نداشتن این چیزها رو میده و وضعش تغییر نمیکنه مگر اینکه افکارش و عقیده اش تفییر کنه . عقیده و افکار هم تغییر نمیکنه جز با علم و دانش

حرفاي آقا محمد كاملا درسته 99 درصد افسردگي به خاطر تفكر اشتباهه

M.R.S.
20-01-2017, 11:54
خوب خداروشکر!
این قضیه رو هم یک فرد دانا و همه چیز دان که حتما هم دانشمند این رشته هست برای همیشه حل کرد؛یک پاسخ قاطع داد که که خدا کنه بره بعدا همه کتاب های روانپزشکی و روانشناسی رو هم از نو بنویسه!

من فقط موندم اگه علت افسردگی فقط تغکر اشتباه هست پس چرا اینقدر در کتاب های روانپزشکی روی مساله ژنتیک تاکید میکنند؟
چرا بجز اون از عوامل اجتماعی و روانی رو هم روی اون موثر میدانند؟

این همه دانشمند به نتیجه واحد نرسیدند!
امیدوارم هرکس حرفی بزنه با مدرک معتبر علمی باشه،نه استدلال ماخولیایی شخصی!

ALEMIX
20-01-2017, 17:12
وقتی کسی افسردگی داره مغزش به هم میریزه حرف هم سرش نمیشه مواد شیمیایی مغزش جابه جا میشن (به زبان غیرعلمی)باید به حالت اولیه برگرده مغرش من خودم عدم تمرکز پیدا کردم و کاملا درک میکنم مشکل چه طوری افسردگی حتی از قطع نخاع هم بدتره چون بیمار فلج میتونه با دستاش یه کاری انجام بده ولی افسرده هیچ هیچ با حرف هم درست نمیشه باید دارویی چیزی مغز رو به حالت اولیه !! برگردونه

MOHAMMAD_ASEMOONI
20-01-2017, 17:13
خوب خداروشکر!
این قضیه رو هم یک فرد دانا و همه چیز دان که حتما هم دانشمند این رشته هست برای همیشه حل کرد؛یک پاسخ قاطع داد که که خدا کنه بره بعدا همه کتاب های روانپزشکی و روانشناسی رو هم از نو بنویسه!

من فقط موندم اگه علت افسردگی فقط تغکر اشتباه هست پس چرا اینقدر در کتاب های روانپزشکی روی مساله ژنتیک تاکید میکنند؟
چرا بجز اون از عوامل اجتماعی و روانی رو هم روی اون موثر میدانند؟

این همه دانشمند به نتیجه واحد نرسیدند!
امیدوارم هرکس حرفی بزنه با مدرک معتبر علمی باشه،نه استدلال ماخولیایی شخصی!

سلام
در امریکا یک دانشمند رو گرفتند که اطباعات پرت و پلا و نادرست میفروخته به یک مجله ی علمی
بارها و بارها هم شنیده ایم و خوانده ایم که دانشمندان و محققان قبلاً تصور میکردند که چنین است و حالا فهمیده اند که چنان است
هنوز هم جنگ هست بین پزشکان و دانشمندان و محققان بر سر مسائل مختلف
قبلاً میگفتن تا غذا خوردین مسواک بزنین , حالا میگن تا نیم ساعت مسواک نزنین وگرنه مینای دندان صدمه میبینه
از این مثالها فراوونه
خیلی از داروها اومد بازار با تایید پزشکان اما عده ای خوردند و مردند و اون داروها جمع شد و ممنوع
بنده نمیگم کار همه ی دانشمندان و محققان و متخصصان تضمین نشده و بر اساس فرضیه و شک و ظن هست
اما هر چی هم میگند درست نیست
بنده هم قبول دارم که بعضی از رفتارها ی انسان و مشکلاتِ رفتاریش به دلیل کمبود یا زیادی موادی معین یا عناصری معین یا بعضی ویروسها و باکتریها و حتی انگلهاست
اما افسردگی در فردی که افسرده نبوده و بر اثر شنیدن و دیدن چیزی یا چیزهایی افسردگی گرفته , به احتمال 99.999% از طرز فکر و عقیده ی اشتباه هست و با کسبِ دسته ای معین از علم و دانشها و تغییر نگرش و عقیده اش مشکلش حل میشه
بعضی از مردم اگر 100 سال هم عمر داشته باشند عین کودکان هستند
یه چیزی که دوست داره بدین دستشون خوشحال میشه
ازش بگیرینش افسرده میشه و گریه میکنه!!!
اینه قصه ی زندگی عده ای از مردم
میگن باید همه چیز بر وفق مراشون باشه تا راضی و خوشحال باشند
درد اینه
به این درد میگن "کور خواندن"
دواش هم علم و دانش و تغییر نگرش و عقیده هست

===================================
دیگه حرف از این ساده تر و واضح تر میشه؟
بنده دنیا بر وفق مرادم نیست , حالا 2 راه دارم:
1- به دور از افسردگی و غصه صبر کنم و تباش کتم برای تغییر وضعیت
2- با غصه و غم و اندوه و افسردگی بشینم سر کنم تا وقتی که اوضاع تغییر کنه
کدومش بهتره ؟
2 2=4
سخته این ؟
:20:
یک خصلتِ مهمِ دنیا و اوضاع دنیا اینه که گذراست
از قدیم هم گفته اند این نیز میگذرد
نه به خوشی میشه دل خوش کرد و نه از سختی باید غصه خورد چون همه اش گذراست
پزشک روانشناس باید اول در افکار و عقایدِ فرد افسرده کند و کاو کنه تا پی ببره علت افسردگیش نگرش اشتباهش به دنیا و طرز فکر و عقیده ی اشتباهش هست یا چیز دیگه
تشخیص علتِ بیماری نصفِ
درمان هست
توجیهِ معنوی بسیاری از افسرده های حق پذیر رو درمان میکنه

Ar@m
20-01-2017, 19:08
سلام
اتفاقا اگه مشکلشون تو کیش حل بشه به احتمال همون 99% مشکلشون افسردگی فصلیه چون افسردگی فصلی دقیقا با نور خوب و هوای گرم کیش حل خواهد شد!!

M.R.S.
20-01-2017, 21:00
سلام
در امریکا یک دانشمند رو گرفتند که اطباعات پرت و پلا و نادرست میفروخته به یک مجله ی علمی
بارها و بارها هم شنیده ایم و خوانده ایم که دانشمندان و محققان قبلاً تصور میکردند که چنین است و حالا فهمیده اند که چنان است
قبلاً میگفتن تا غذا خوردین مسواک بزنین , حالا میگن تا نیم ساعت مسواک نزنین وگرنه مینای دندان صدمه میبینه
از این مثالها فراوونه
خیلی از داروها اومد بازار با تایید پزشکان اما عده ای خوردند و مردند و اون داروها جمع شد و ممنوع
بنده نمیگم کار همه ی دانشمندان و محققان و متخصصان تضمین نشده و بر اساس فرضیه و شک و ظن هست
بنده هم قبول دارم که بعضی از رفتارها ی انسان و مشکلاتِ رفتاریش به دلیل کمبود یا زیادی موادی معین یا عناصری معین یا بعضی ویروسها و باکتریها و حتی انگلهاست
اما افسردگی در فردی که افسرده نبوده و بر اثر شنیدن و دیدن چیزی یا چیزهایی افسردگی گرفته , به احتمال 99.999% از طرز فکر و عقیده ی اشتباه هست و با کسبِ دسته ای معین از علم و دانشها و تغییر نگرش و عقیده اش مشکلش حل میشه
درد اینه

کدومش بهتره ؟
2 2=4
سخته این ؟
پزشک روانشناس باید اول در افکار و عقایدِ فرد افسرده کند و کاو کنه تا پی ببره علت افسردگیش نگرش اشتباهش به دنیا و طرز فکر و عقیده ی اشتباهش هست یا چیز دیگه
تشخیص علتِ بیماری نصفِ
درمان هست

شما پزشک هستین؟
پس صلاحیت ندارین راجب به علم پزشکی تصورلتتون رو بعنوان حقیقت قالب کنید
لین که در علم پزشکی با توجه به مطالعات و شواهد هر بار مطالب به روز میشن دلیل نمیشه هرکس که توهم علم رو داره بیاد حرف بزنه و قالب کنه

شما باید برای حرفاتون دلیل بیارین
کتب پزشکی،مجلات معتبر پزشکی و یا اگه خودتون محقق هستین مقالات منتشر شده اتون رو بزارین ما بخونیم

نه اینکه هرچی تصور میکنی رو بعنچان حقیقت بیان کنین

ضمنا نیاز نیست شما برای پزشکان و روانپزشکان راهکار ارائه کنین
راه کار ها در کتب و ژورنال ها هست و استفاده میشه
از روش های غیر دارویی مثل CBT تا دارو های مختلف!

افسردگی یک تشخیص هست که کرایتریا دارد؛طبق ان اگر تشخیص داده شد درمان شروع میشه؛که در موارد major انتخاب درمان دارویی با SSRI ها هست

حالا اگه فکر میکنی یک متخصص روانپزشکی میاد منتظر راهنمایی های جنابعالی میشه بدون خیلی متوهمی؛
در واقع فکر میکنم خود شما نیاز به ویزیت روانپزشک دارید!

ALEMIX
20-01-2017, 21:58
سلام
از این مثالها فراوونه
درد اینه

کدومش بهتره ؟
2 2=4
سخته این ؟
تشخیص علتِ بیماری نصفِ
درمان هست

جناب محمد آسمونی خود من ارادت چندانی به علم پزشکی و اطبا و ... اینا ندارم چون واقعا هنوز نتونستم یه قرص ضد افسردگی را که عوارض جانبی نداشته باشه بخورم خودم آلرژی دارویی دارم و خیلی وقتا پزشکا اصلا نمیفهمن باید چیکار کنند ولی افسردگی با حرف زدن درست نمیشه وقتی کسی مواد شیمیایی مغزش به هم خورده زیادی سر به سرش بذارن یه بار میزنه یکبارگی خودش رو میکشه دست خودش نیست اگر حالش خیلی خراب باشه شُک اگر نباشه دارو اگر قرار بود با حرف زدن ملت درست بشن که این همه روانپزشک و دارو نبود بعد از درمان دارویی معمولا به مریض مشاوره میدن تا روند عادی پیدا کنه