ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : معرفی چند وب سایت برای تقویت زبان

bestinnet
02-01-2017, 13:39
سلام دوستان خوبم در انجمن پی سی ورد .... من همیشه دنبال کسی میگشتم که نیتیو باشه و بتونم با چت کردن و صحبت کردن باهاش انگلیسیم رو قوی کنم .... بعد از جستجو های فراوون و تست نرم افزار های مختلف چند وب سایت پیدا کردم که میخوام با شما به اشتراک بزارم.

امیدوارم مورد توجه شما قرار بگیره....
توضیح: بعضی از وب سایت های زیر هم میتوانید شما چت صوتی، چت تصویری و متنی داشته باشید. امکانات بعضی هاشون عالی هست.خوشحال میشم تجربه ای اگر دارید و یا وب سایتی میشناسید در همین پست معرفی کنید.

englishbaby.com/community/chat

busuu.com/en

verbling.com

lingoglobe.com

coeffee.com/login

hivva
03-02-2017, 15:50
دو سایت وجود داره که در اون هزاران نفر انگلیسی زبان (و البته زبانهای دیگر) عضو هستند و به کسایی که قصد دارند انگلیسی یاد بگیرند کمک میکنند. اونجا میتونید معنی کلمه، جمله، تلفظ و به طور کلی هر سوالی رو بپرسید اما به نظرم بهترین کاربردش برای نوشتن هست. به این روش که متنی رو خودمون بنویسیم (مثلا در مورد یک موضوع یا روال روزانه خودمان یا هر نوشته شخصی دیگری) و اون رو اونجا بگذاریم.
افراد بومی انگلیسی زبان اون متن رو غلط گیری میکنند. بعد اون اصلاحات رو که دقیقا نقاط ضعف ما هستند، یادداشت می کنیم و اگر بتونیم وارد فلش کارت (مثلا برنامه Anki) می کنیم تا یک بار برای همیشه اون نقاط ضعفمون رو رفع کنیم

دو سایتی که اشاره کردم اینها هستند :
hinative.com
lang-8.com
خودم چندسالی هست که استفاده می کنم. گاهی زبان هم تدریس میکنم و به شاگردهام یاد میدم که چطوری به طور اصولی از این دو سایت استفاده کنند.